@behh_food
کیک شربتی با محلبی
مواد لازم :
3عدد تخم مرغ بزرگ (4 کوچک)
1 لیوان شکر
نصف لیوان آب داغ
1/5 لیوان آرد
1 ق چ بکینگ پودر
وانیل کمی
برای شربت :
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
برای محلبی :
2/5 لیوان شیر
3ق غ آرد
3 ق غ شکر
وانیل کمی
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن زده تا کرمی و حجیم بشه، در حین همزدن آب داغ رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد رو داخل ظرف پیرکس ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار میدیم.(سایز ظرف 20×33).
برای شربت :
شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شروع به حل شدن بکنه، حین کار قابلمه رو تکون میدیم.(به فیلم دقت کنید). آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کنه. از روی حرارت برداشته و مجدد حدود 4تا 5 دقیقه روی حرارت میزاریم تا بجوشه. شربت رو کنار گذاشته تا خنک بشه.
برای محلبی :
همه ی مواد بجز وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیلد، کمی که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم و حرارت رو خاموش می کنیم.
کیک رو از وسط 2 قسمت کرده و لایه اول رو داخل همون ظرف میزاریم. نصف شربت رو روی کیک ریخته، سپس محلبی رو روی اون پخش می کنیم و لایه ی دوم رو میزاریم. باقیمانده ی شربت رو روی کل کیک ریخته و اونو به مدت حداقل یک شبانه روز تو یخچال نگهداری می کنیم تا شربت کاملا جذب کیک بشه، سپس روی اونو با پودرپسته تزئین می کنیم. کیک خوشمزه و خوش بافت ما آماده اس،
نوش جان 😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خانه شیرینی،کیک،دسر
شیرینی پسته ای 👇
سلام به روی ماه تک تک تون،
حالتون چطوره دوستان؟ ان شاء الله تا حالا از تعطیلات عید لذت برده باشین 🥰
✅ ورق بزنید و مراحل تهیه رو ببینید.
شیرینی پسته ای
مواد لازم برای 14 عدد شیرینی :
250 گرم کره ی نرم شده در دمای محیط
130 گرم پودرشکر
100 گرم روغن مایع
2 عدد تخم مرغ
یک پاکت وانیل (5 گرم)
رنده ی پوست یک عدد لیمو(اختیاری)
500 تا 600 گرم آرد (تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و چسبندگی نداشته باشه)
پسته ی خرد شده
مارمالاد یا مربا برای بین شیرینی ها
طرز تهیه :
کره رو با همزن دستی هم زده تا نرم وباز بشه، پودرشکر رو اضافه کرده و مجدد هم میزنیم. روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم. تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم میزنیم. بین دوتا تخم مرغ، وانیل و رنده ی پوست لیمو رو هم اضافه می کنیم. آرد رو طی 3 مرحله و در آخر با احتیاط به مواد اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه. پسته های خرد شده رو اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم. خمیر نیازی به ورز دادن نداره. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و به مدت حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد از این مدت از یخچال بیرون آورده و یه قسمت از اونو داخل فریزر قرار داده، نصف مابقی رو بین دوتا نایلون یا کاغذ روغنی به قطر 3 میل باز کرده و با کاتر دلخواه قالب می زنیم. (کاتر رو قبل زدن به خمیر داخل آرد بزنید). شیرینی ها رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 15 تا 20دقیقه قرار میدیم.
برای قسمت روی بيسکوئيت ها، بقیه ی خمیر رو باز کرده و با همان کاتر قالب میزنیم. با سر ماسوره وسط اونا رو حفره ایجاد میکنیم. سینی رو حدود 15 دقیقه داخل فریزر قرار داده و بعد خارج کرده و با زرده ی تخم مرغ رومال می کنیم. اون قسمت از خمیر رو که از اول داخل فریزر گذاشته بودیم، رو روی شیرینی ها رنده میکنیم و به دلخواه فندق یا بادام یا پسته ی خردشده روش می ریزیم.
ادامه در کامنت اول پین میشه ✅
Call.back13400.12.05
@un_gateau_presque_parfait
ترجمه شده توسط پیج :
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خانه شیرینی،کیک،دسر
تارت شکلات
سلام به همراهان همیشگی، حالتون چطوره دوستان؟
با آموزش یه تارت فوق العاده خوشمزه موافقین؟
اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین خوشحال میشم مهمون همیشگی پیجم باشین و پیج منو فالو کنید 💜
@behh_food
تارت شکلات و کارامل:
مواد لازم:
200 گرم کره ی سرد
1عدد تخم مرغ
نصف پیمانه پودرقند
2تا3 ق غ پودرکاکائو
12 ق غ آرد
کمی وانیل
برای کارامل:
1 پیمانه شکر
2 ق غ کره(80 گرم)
100 میلیلیتر خامه ی صبحانه
برای گاناش شکلاتی :
200 میلی لیتر خامه صبحانه
200 گرم شکلات خرد شده
طرز تهیه :
برای خمیر تارت، کره، آرد، پودرکاکائو، پودرقند و وانیل رو داخل مخلوط کن یا غذاساز ریخته تا حالت شنی پیدا کنه. وقتی به این حالت رسید، مواد رو داخل کاسه ای ریخته، تخم مرغ رو با همزن دستی یا چنگال هم زده تا فقط از حالت لختگی دربیاد و به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد، اگه خمیر حالت چسبندگی داشت ق ق بهش آرد اضافه کرده تا جایی که دیگه به دست نچسبه.نیاز به ورز نداره، خمیر رو داخل نایلون گذاشته و15 تا 20 دقیقه داخل یخچال استراحت میدیم.
برای کارامل شکر رو داخل تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر شروع به ذوب شدن کنه، گاهی تابه رو از روی حرارت برداشته و تکون میدیم اما اصلا با ق هم نمیزنیم. شکر که کاراملی شد کره رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم.حالا خامه ی به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کرده و تند تند هم میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط بشن. از روی حرارت برداشته و از صافی رد کرده تا دون دونه ها گرفته بشن. کنار میزاریم تا خنک بشه.
برای گاناش خامه رو روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا گرم بشه و از کناره ها شروع به جوش ریز کنه، شکلات رو بهش اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.
خمیر تارت رو داخل قالب 20 تا 25 سانتی پهن کرده وبا دست همه جای اونو فشار داده تا یکدست بشه، لبه ها رو با چاقو یا وردنه جدا می کنیم. کف خمیر رو با چنگال سوراخ سوراخ کرده و قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدیم.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خانه شیرینی،کیک،دسر
نان گره ای
سلااام، بیاین ببینید چی براتون آوردم 🤩
آموزش یه نون خونگی خیلی خوش طعم و خوش عطر که هرچی ازش بگم کمه
پس همین الان یه لااایک خوشگلش کنید و ذخیرش هم بکن تا سر فرصت درستش کنی☺️
✅ اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین، پیج منو فالو کن که کلی آموزش جذاب توش دارم 😊
@behh_food
✅ورق بزنید و کلیه مراحل تهیه رو ببیند.
نان گره ای با طعم هل
مواد لازم برای خمیرنان:
370 گرم آرد نان فانتزی
50 گرم شکر
12 گرم خمیرمایه تازه (یا 6 گرم خمیر مایه خشک فوری)
1ق چ نمک(6 گرم)
1ق چ دانه هل آسیاب شده (5 گرم)
185 گرم شیر پرچرب
1 عدد تخم مرغ بزرگ
65 گرم کره ی خرد شده همدمای محیط
برای مغزی نان:
75 گرم کره نرم
40 گرم شکر سفید
35 گرم شکر قهوه ای
برای رومال:
40 گرم شکر سفید
40 گرم شکر قهوه ای
50 گرم آب
5تا10 گرم دانه هل آسیاب شده
طرز تهیه :ابتدا خمیر رو آماده میکنیم. همه مواد بجز کره رو داخل کاسه همزن ریخته و با سری خمیر زن حدود 10 دقیقه می زنیم تا خمیر وسط کاسه جمع بشه (اگه همزن ندارین مواد رو داخل کاسه بزرگی ریخته و با دست شروع به ورز دادن کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع بشه)
کره رو اضافه کرده، مجدد 10 تا 20 دقیقه خمیر رو ورز داده تا از کاسه جدا بشه. روی خمیر رو پوشونده و 90 دقیقه کنار میزاریم (جای گرم) تا حجمش دو برابر بشه.
برای مغزی نان :مواد رو با چنگال هم زده و کنار میزاریم.
حالا خمیر روی سطح کار که آردپاشی کردیم یا روی کاغذی روغنی به صورت مستطیل 30 در 45 باز کرده، مواد مغزی رو روی نصف اون پخش کرده و خمیر رو از وسط تا زده و 9 برش میزنیم. حالا هر برش رو پیج داده و از یک سمت رول کرده تا شبیه گره بشه (کلیه مراحل داخل فیلم اسلاید دوم هست)
رول ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله چیده و حدود 30 تا 45 دقیقه استراحت میدیم. سپس سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 12 تا 15 دقیقه گذاشته تا روی نان ها طلایی بشه. در این حین رومال رو آماده میکنیم.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food
کیک شربتی با محلبی
مواد لازم :
3عدد تخم مرغ بزرگ (4 کوچک)
1 لیوان شکر
نصف لیوان آب داغ
1/5 لیوان آرد
1 ق چ بکینگ پودر
وانیل کمی
برای شربت :
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
برای محلبی :
2/5 لیوان شیر
3ق غ آرد
3 ق غ شکر
وانیل کمی
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن زده تا کرمی و حجیم بشه، در حین همزدن آب داغ رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد رو داخل ظرف پیرکس ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار میدیم.(سایز ظرف 20×33).
برای شربت :
شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شروع به حل شدن بکنه، حین کار قابلمه رو تکون میدیم.(به فیلم دقت کنید). آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کنه. از روی حرارت برداشته و مجدد حدود 4تا 5 دقیقه روی حرارت میزاریم تا بجوشه. شربت رو کنار گذاشته تا خنک بشه.
برای محلبی :
همه ی مواد بجز وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیلد، کمی که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم و حرارت رو خاموش می کنیم.
کیک رو از وسط 2 قسمت کرده و لایه اول رو داخل همون ظرف میزاریم. نصف شربت رو روی کیک ریخته، سپس محلبی رو روی اون پخش می کنیم و لایه ی دوم رو میزاریم. باقیمانده ی شربت رو روی کل کیک ریخته و اونو به مدت حداقل یک شبانه روز تو یخچال نگهداری می کنیم تا شربت کاملا جذب کیک بشه، سپس روی اونو با پودرپسته تزئین می کنیم. کیک خوشمزه و خوش بافت ما آماده اس،
نوش جان 😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯