خانه شیرینی،کیک،دسر
نان گره ای
سلااام، بیاین ببینید چی براتون آوردم 🤩
آموزش یه نون خونگی خیلی خوش طعم و خوش عطر که هرچی ازش بگم کمه
پس همین الان یه لااایک خوشگلش کنید و ذخیرش هم بکن تا سر فرصت درستش کنی☺️
✅ اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین، پیج منو فالو کن که کلی آموزش جذاب توش دارم 😊
@behh_food
✅ورق بزنید و کلیه مراحل تهیه رو ببیند.
نان گره ای با طعم هل
مواد لازم برای خمیرنان:
370 گرم آرد نان فانتزی
50 گرم شکر
12 گرم خمیرمایه تازه (یا 6 گرم خمیر مایه خشک فوری)
1ق چ نمک(6 گرم)
1ق چ دانه هل آسیاب شده (5 گرم)
185 گرم شیر پرچرب
1 عدد تخم مرغ بزرگ
65 گرم کره ی خرد شده همدمای محیط
برای مغزی نان:
75 گرم کره نرم
40 گرم شکر سفید
35 گرم شکر قهوه ای
برای رومال:
40 گرم شکر سفید
40 گرم شکر قهوه ای
50 گرم آب
5تا10 گرم دانه هل آسیاب شده
طرز تهیه :ابتدا خمیر رو آماده میکنیم. همه مواد بجز کره رو داخل کاسه همزن ریخته و با سری خمیر زن حدود 10 دقیقه می زنیم تا خمیر وسط کاسه جمع بشه (اگه همزن ندارین مواد رو داخل کاسه بزرگی ریخته و با دست شروع به ورز دادن کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع بشه)
کره رو اضافه کرده، مجدد 10 تا 20 دقیقه خمیر رو ورز داده تا از کاسه جدا بشه. روی خمیر رو پوشونده و 90 دقیقه کنار میزاریم (جای گرم) تا حجمش دو برابر بشه.
برای مغزی نان :مواد رو با چنگال هم زده و کنار میزاریم.
حالا خمیر روی سطح کار که آردپاشی کردیم یا روی کاغذی روغنی به صورت مستطیل 30 در 45 باز کرده، مواد مغزی رو روی نصف اون پخش کرده و خمیر رو از وسط تا زده و 9 برش میزنیم. حالا هر برش رو پیج داده و از یک سمت رول کرده تا شبیه گره بشه (کلیه مراحل داخل فیلم اسلاید دوم هست)
رول ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله چیده و حدود 30 تا 45 دقیقه استراحت میدیم. سپس سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 12 تا 15 دقیقه گذاشته تا روی نان ها طلایی بشه. در این حین رومال رو آماده میکنیم.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@behh_food
کیک شربتی با محلبی
مواد لازم :
3عدد تخم مرغ بزرگ (4 کوچک)
1 لیوان شکر
نصف لیوان آب داغ
1/5 لیوان آرد
1 ق چ بکینگ پودر
وانیل کمی
برای شربت :
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
برای محلبی :
2/5 لیوان شیر
3ق غ آرد
3 ق غ شکر
وانیل کمی
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر رو با دور تند همزن زده تا کرمی و حجیم بشه، در حین همزدن آب داغ رو اضافه کرده و هم میزنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم. مواد رو داخل ظرف پیرکس ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 170 به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار میدیم.(سایز ظرف 20×33).
برای شربت :
شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شروع به حل شدن بکنه، حین کار قابلمه رو تکون میدیم.(به فیلم دقت کنید). آب رو اضافه کرده و هم میزنیم تا شروع به جوشیدن کنه. از روی حرارت برداشته و مجدد حدود 4تا 5 دقیقه روی حرارت میزاریم تا بجوشه. شربت رو کنار گذاشته تا خنک بشه.
برای محلبی :
همه ی مواد بجز وانیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت میزاریم تا جوش بیلد، کمی که غلیظ شد وانیل رو اضافه کرده و هم میزنیم و حرارت رو خاموش می کنیم.
کیک رو از وسط 2 قسمت کرده و لایه اول رو داخل همون ظرف میزاریم. نصف شربت رو روی کیک ریخته، سپس محلبی رو روی اون پخش می کنیم و لایه ی دوم رو میزاریم. باقیمانده ی شربت رو روی کل کیک ریخته و اونو به مدت حداقل یک شبانه روز تو یخچال نگهداری می کنیم تا شربت کاملا جذب کیک بشه، سپس روی اونو با پودرپسته تزئین می کنیم. کیک خوشمزه و خوش بافت ما آماده اس،
نوش جان 😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
🙏
این کیک فوق العاده خوشمزه اس😋
اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین خوشحال میشم مهمون پیجم باشین و فالو کنید 😊
@behh_food
✅ ورق بزنید و مراحل کار رو ببینید.
برای کیک :
تخممرغ ۴عدد
شکر یک سوم پیمانه
روغن ۳ق س
ماست ۲ق س
وانیل یک هشتم ق چ
هل یک چ ق چ(من بیشتر ریختم)
زعفرون غلیظ یک ق س
ارد یکونیم پیمانه
پکینگ پودر ۲ ق س
مواد رویه:
خمیر باقلوا آماده ۶عدد(یا ۱۲عدد)
کره حدود ۱۰۰گرم
پودر گردو یا پسته (اگه دوست دارید)
شربت باقلوا
یه پیمانه شکر
یه پیمانه اب
چند قطره ابلیمو
اول شربت رو آماده کنید و بذارید کنار تا خنک بشه، یعنی اب و شکر رو باهم مخلوط و میذاریم روی حرارت متوسط همین که شکر حل شد یکی دو جوش زد (نه بیشتر ) زیرش رو خاموش کنید و اکه دوست دارید چند قطره ابلیمو بریزید که شکرک نزنه و بذارید کنار تا خنک شه.
طرز تهیه :
ارد بکینگ پودر و هل رو سه بار با هم الک کنید.
تخم مرغ رو با شکر و وانیل حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملا سفیدرنگ و کشدار بشه.
حالا ماست و زعفرون غلیظ رو اضافه کنید یه دور بزنید و بعد روغن و اون هم فقط یه دور، حالا مخلوط ارد روتو سه مرحله بهش اضافه کنید و به حالت دورانی مخلوط کنید، داخل قالب کیک به قطر ۲۳س بریزید و روشو صاف کنید و چندبار بزنید روی سطح کار تا یکدست بشه، من تو این مرحله یکم مغز پسته روی سطح کار پاشیدم.
حالا برای گلهای رو کیک:
من دوتا خمیر باقلوا روی هم گذاشتم و رو روی سطح کار باز کردم و همهجاشو با کره ذوب شده چرب کردم، اینجا هم یکم گردو روی سطح کار پاشیدم و باید سعی کنید خمیر رو مثل فیلم جمعش کنید (چین دادن به خمیر ) حالا خمیر رو از وسط نصف کنید (اینجوری گلش خیلی بزرگ میشه پس نصف کردم) ، و از یه سمت به سمت داخل بپیچید و روی خمیر بذارید ، هرجایی اگه در انتها خالی بود میتونید تیکههای خمیر باقلوا بریزید، در انتها هم دوباره روی گلهارو با فرچه کره اب شده بزنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
سلااام، بیاین ببینید چی براتون آوردم 🤩
آموزش یه نون خونگی خیلی خوش طعم و خوش عطر که هرچی ازش بگم کمه
پس همین الان یه لااایک خوشگلش کنید و ذخیرش هم بکن تا سر فرصت درستش کنی☺️
✅ اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین، پیج منو فالو کن که کلی آموزش جذاب توش دارم 😊
@behh_food
✅ورق بزنید و کلیه مراحل تهیه رو ببیند.
نان گره ای با طعم هل
مواد لازم برای خمیرنان:
370 گرم آرد نان فانتزی
50 گرم شکر
12 گرم خمیرمایه تازه (یا 6 گرم خمیر مایه خشک فوری)
1ق چ نمک(6 گرم)
1ق چ دانه هل آسیاب شده (5 گرم)
185 گرم شیر پرچرب
1 عدد تخم مرغ بزرگ
65 گرم کره ی خرد شده همدمای محیط
برای مغزی نان:
75 گرم کره نرم
40 گرم شکر سفید
35 گرم شکر قهوه ای
برای رومال:
40 گرم شکر سفید
40 گرم شکر قهوه ای
50 گرم آب
5تا10 گرم دانه هل آسیاب شده
طرز تهیه :ابتدا خمیر رو آماده میکنیم. همه مواد بجز کره رو داخل کاسه همزن ریخته و با سری خمیر زن حدود 10 دقیقه می زنیم تا خمیر وسط کاسه جمع بشه (اگه همزن ندارین مواد رو داخل کاسه بزرگی ریخته و با دست شروع به ورز دادن کنید تا جایی که خمیر وسط کاسه جمع بشه)
کره رو اضافه کرده، مجدد 10 تا 20 دقیقه خمیر رو ورز داده تا از کاسه جدا بشه. روی خمیر رو پوشونده و 90 دقیقه کنار میزاریم (جای گرم) تا حجمش دو برابر بشه.
برای مغزی نان :مواد رو با چنگال هم زده و کنار میزاریم.
حالا خمیر روی سطح کار که آردپاشی کردیم یا روی کاغذی روغنی به صورت مستطیل 30 در 45 باز کرده، مواد مغزی رو روی نصف اون پخش کرده و خمیر رو از وسط تا زده و 9 برش میزنیم. حالا هر برش رو پیج داده و از یک سمت رول کرده تا شبیه گره بشه (کلیه مراحل داخل فیلم اسلاید دوم هست)
رول ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله چیده و حدود 30 تا 45 دقیقه استراحت میدیم. سپس سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 12 تا 15 دقیقه گذاشته تا روی نان ها طلایی بشه. در این حین رومال رو آماده میکنیم.
✅ادامه در کامنت اول پین میشه.
Call.back13400.12.05
@breadbyelise
@behh_food
@behh_food
@behh_food