فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پک آموزش و تمرین ماسوره کاری
سلام دوستان عزیز کم کم به تاریخ انتشار مجدد پک ماسوره کاری نزدیک میشیم.
@cakeyousef
بعد از چندین بار چاپ سری قبلی پک بازخوردهای خیلی خوبی از هنرجوها گرفتیم، نقاط ضعف و قوت اون رو کاملا شناختیم و سری جدید این پک رو آماده کردیم.
پک آموزش و تمرین ماسوره کاری در تاریخ ۳۰ ام بهمن ماه قابل سفارش هست. به علت تعداد چاپ محدود حتما در روزهای ابتدایی سفارش خودتون رو ثبت کنید و با کسب یک مهارت جدید سال جدید رو شروع کنید.
در این پک علاوه بر صفحات تمرین که در اختیارتون قرار میگیره، چندین نمونه کار تزئین کیک با ماسوره بصورت ویدئویی آموزش داده شده تا با نحوه اجرا روی کیک های یک و چند طبقه آشنایی پیدا کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر نارگیلی
توضیحات در کپشن 👇
@cakeyousef_com
🔴مواد لازم دسر نارگیلی...👇
شیر ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلو
شکر ۲۰۰ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
کره ۶۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
قالب مستطیل ۳۰×۴۰
🔴مواد فیلینگ👇
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
کرمفیل به دلخواه ۱۰۰ گرم
پودر پسته به دلخواه
🔸️طرز تهیه
شیر ، شکر و آرد را به نوبت داخل ظرف ریخته و با مفتول دستی هم میزنیم تا ترکیب شوند.
مواد را روی شعله ملایم گاز، مداوم هم میزنیم تا کرم سفت شده و به غل خوردن بیفتد.
سپس کره را به همراه وانیل اضافه کرده و هم میزنیم تا ترکیب شوند.
کف دیس را با پودر نارگیل پوشش داده، کرم را داخل دیس ریخته، سطح آن را صاف میکنیم و داخل یخچال به مدت ۱.۲ ساعت استراحت میدهیم تا کرم سفت شود.
بعد از استراحت کرم، خامه قنادی را فرم داده با کرمفیل ترکیب میکنیم.
یک لایه نازک روی سطح کرم فیلینگ کرده و مطابق فیلم برش زده رول میکنیم .
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی دانمارکی بدون نیاز به لارفتن
مواد لازم 👇
🤎۲ عدد تخم مرغ
🤎۶۰ گرم شکر
🤎۶۰ گرم روغن مایه
🤎۴۰۰گرم آرد
🤎۶۰ گرم شیر یا آب
🤎۱۷۰ گرم روغن مارگارین
💙۱ قاشق خمیر مایه غذاخوری
💙نمک نصف قاشق چایخوری
💙وانیل نصف قاشق چای خوری
✅️توضیحات
اولین کاری که میکنید درست کردن خمیر مایه هست
بعدش تخم مرغ شکر روغن مایه نمک وانیل نصفی آبی که تو کپشن نوشتم رو بریزید هم بزنید در آخر آرد و بعدش خمیر مایه به عمل اومد رو بریزید هم خورد اگه خمیر سفت بود آب بریزید اگه شل بود آرد خمیر صاف یک دست شد روغن مارگارین رو اضافه کنید موقع هم خوردن اگه خیلی خمیر چسپ ناک بود یکم آرد اضافه کنید
و بعدش که صاف شد خمیر رو چونه بگیرین ۵ دقیقه استراحت بدین و بعد استراحت بازش کنید برای مدل لندو هرچی نازک تر باز کنید خمیر رو مشکلی نداره مثلا از نیم سانت خیلی نازک تر
برای مدل های دیگه که تو اسلاید های بعدی هست نیم سانت کافیه
...........................................................
رسپی کرم دانمارکی
👇👇👇
✅️۵۰۰گرم شیر یا آب
✅️۱۲۰ گرم شکر
✅️ ۱۲۰ گرم آرد
✅️ ۱۲۰ گرم خاک قند
✅️ ۱۰ گرم کره صبحانه
✅️ ۱ وانیل قاشق چایخوری
✅️ ۱ هل قاشق چایخوری
...........................................................
رسپی رومال یا آب تخم مرغ
۱ عدد تخم مرغ
نک قاشق نمک
نصف قاشق روغن مایه
چند قطره رنگ زرد
نک قاشق وانیل
همه رو میریزیم تو ظرفی
و هم میزنید آماده است
......................................
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسپی دانمارکی بدون نیاز به لارفتن
مواد لازم 👇
🤎۲ عدد تخم مرغ
🤎۶۰ گرم شکر
🤎۶۰ گرم روغن مایه
🤎۴۰۰گرم آرد
🤎۶۰ گرم شیر یا آب
🤎۱۷۰ گرم روغن مارگارین
💙۱ قاشق خمیر مایه غذاخوری
💙نمک نصف قاشق چایخوری
💙وانیل نصف قاشق چای خوری
✅️توضیحات
اولین کاری که میکنید درست کردن خمیر مایه هست
بعدش تخم مرغ شکر روغن مایه نمک وانیل نصفی آبی که تو کپشن نوشتم رو بریزید هم بزنید در آخر آرد و بعدش خمیر مایه به عمل اومد رو بریزید هم خورد اگه خمیر سفت بود آب بریزید اگه شل بود آرد خمیر صاف یک دست شد روغن مارگارین رو اضافه کنید موقع هم خوردن اگه خیلی خمیر چسپ ناک بود یکم آرد اضافه کنید
و بعدش که صاف شد خمیر رو چونه بگیرین ۵ دقیقه استراحت بدین و بعد استراحت بازش کنید برای مدل لندو هرچی نازک تر باز کنید خمیر رو مشکلی نداره مثلا از نیم سانت خیلی نازک تر
برای مدل های دیگه که تو اسلاید های بعدی هست نیم سانت کافیه
...........................................................
رسپی کرم دانمارکی
👇👇👇
✅️۵۰۰گرم شیر یا آب
✅️۱۲۰ گرم شکر
✅️ ۱۲۰ گرم آرد
✅️ ۱۲۰ گرم خاک قند
✅️ ۱۰ گرم کره صبحانه
✅️ ۱ وانیل قاشق چایخوری
✅️ ۱ هل قاشق چایخوری
...........................................................
رسپی رومال یا آب تخم مرغ
۱ عدد تخم مرغ
نک قاشق نمک
نصف قاشق روغن مایه
چند قطره رنگ زرد
نک قاشق وانیل
همه رو میریزیم تو ظرفی
و هم میزنید آماده است
......................................
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات کاسه ایزومالتی در کپشن👇
@cakeyousef
🟡کاسه ایزومالتی یا آبنباتی به دو روش درست میشوند
روش اول :استفاده از آبنبات دست ساز که به خاطر پخت شکر در حرارت بالا کمی کدر شده و شفافیت لازم را ندارد
🟡روش دوم :این روش کیفیت کاری بهتری دارد به شرط اینکه نکات زیر را رعایت کنید.
🔴ایزمالت کریستال را داخل ماکروویو یا روی شعله مستقیم گاز به دمای ۱۶۰ تا۱۷۰ برسانید و حتما برای کنترل دما از دماسنج استفاده کنید.
🔴همیشه سعی کنید در ظرف کوچک و حجم بیشتر از نیاز ایزمالت کریستال را ذوب کنید.
در این ویدئو ۴۰۰ گرم ذوب شده است . چون در این حالت سریع خشک نمیشود و راحتر میتوانید استفاده کنید . اضافه ایزومالت رو مجدد میتوانید ذوب کنید دور ریز ندارد.
🔴برای کاسه آبنباتی یا ایزومالتی از بادکنک استفاده میشود که میتوان داخل بادکنک را با آب پر کرد تا در مقابل حرارت مقاوم تر شود، ولی مشکلی که وجود دارد خالی کردن آب سخت بوده و در تماس با کاسه باعث از بین بردن استقامت میشود و در کاسه های بزرگ هم این کار به شدت سخت تر است ، به همین خاطر بادکنک خالی گزینه بهتری است ولی به شرط اینکه از بادکنک های ضخیم استفاده شود و زمان استفاده آبنبات یا ایزومالت به دمای ۱۲۰ درجه رسیده باشد تا منجر به ترکیدن بادکنک نشود حالا به نظرتون این کاسه بزرگ چه کار بردی داره؟ 👇
#کیک #شکلات_دست_ساز#دکور
#آشپزی
#آشپزی_با_عشق #cakeyousef
#کیک_خامه_ای #cake
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات کاسه ایزومالتی در کپشن👇
@cakeyousef
🟡کاسه ایزومالتی یا آبنباتی به دو روش درست میشوند
روش اول :استفاده از آبنبات دست ساز که به خاطر پخت شکر در حرارت بالا کمی کدر شده و شفافیت لازم را ندارد
🟡روش دوم :این روش کیفیت کاری بهتری دارد به شرط اینکه نکات زیر را رعایت کنید.
🔴ایزمالت کریستال را داخل ماکروویو یا روی شعله مستقیم گاز به دمای ۱۶۰ تا۱۷۰ برسانید و حتما برای کنترل دما از دماسنج استفاده کنید.
🔴همیشه سعی کنید در ظرف کوچک و حجم بیشتر از نیاز ایزمالت کریستال را ذوب کنید.
در این ویدئو ۴۰۰ گرم ذوب شده است . چون در این حالت سریع خشک نمیشود و راحتر میتوانید استفاده کنید . اضافه ایزومالت رو مجدد میتوانید ذوب کنید دور ریز ندارد.
🔴برای کاسه آبنباتی یا ایزومالتی از بادکنک استفاده میشود که میتوان داخل بادکنک را با آب پر کرد تا در مقابل حرارت مقاوم تر شود، ولی مشکلی که وجود دارد خالی کردن آب سخت بوده و در تماس با کاسه باعث از بین بردن استقامت میشود و در کاسه های بزرگ هم این کار به شدت سخت تر است ، به همین خاطر بادکنک خالی گزینه بهتری است ولی به شرط اینکه از بادکنک های ضخیم استفاده شود و زمان استفاده آبنبات یا ایزومالت به دمای ۱۲۰ درجه رسیده باشد تا منجر به ترکیدن بادکنک نشود حالا به نظرتون این کاسه بزرگ چه کار بردی داره؟ 👇
#کیک #شکلات_دست_ساز#دکور
#آشپزی
#آشپزی_با_عشق #cakeyousef
#کیک_خامه_ای #cake
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول نیویورکی کارگاهی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه :
💥بیسکویت 2بسته(دوپیمانه)
💥کره آب شده 200گرم شاید بیشتر هم نیاز باشه
💥شیر دو پیمانه
💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری
💥شکر دوتا سه قاشق غذاخوری
💥شکلات تخته ای یک بسته
💥پودر نارگيل نصف پیمانه
💥پنیر خامه یک بسته
💥شکلات تخته ای بنماری شده سفید برای کاور کردن به میزان لازم
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه دسر نارگیلی
توضیحات در کپشن 👇
@cakeyousef_com
🔴مواد لازم دسر نارگیلی...👇
شیر ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلو
شکر ۲۰۰ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
کره ۶۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
قالب مستطیل ۳۰×۴۰
🔴مواد فیلینگ👇
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
کرمفیل به دلخواه ۱۰۰ گرم
پودر پسته به دلخواه
🔸️طرز تهیه
شیر ، شکر و آرد را به نوبت داخل ظرف ریخته و با مفتول دستی هم میزنیم تا ترکیب شوند.
مواد را روی شعله ملایم گاز، مداوم هم میزنیم تا کرم سفت شده و به غل خوردن بیفتد.
سپس کره را به همراه وانیل اضافه کرده و هم میزنیم تا ترکیب شوند.
کف دیس را با پودر نارگیل پوشش داده، کرم را داخل دیس ریخته، سطح آن را صاف میکنیم و داخل یخچال به مدت ۱.۲ ساعت استراحت میدهیم تا کرم سفت شود.
بعد از استراحت کرم، خامه قنادی را فرم داده با کرمفیل ترکیب میکنیم.
یک لایه نازک روی سطح کرم فیلینگ کرده و مطابق فیلم برش زده رول میکنیم .
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات در کپشن 👇
آموزش یک مدل شیرینی بهشتی با طعم پسته 👌😍
@cakeyousef_com
.
این دستورالعمل فوق العاده ساده و خوشمزه رو میتونید با انواع پودر پسته،گردو،بادام و... استفاده کنید
نتیجه کار عالیه و با همین دستور میتونید تنوعی از شیرینی هارو برای مهمانی های شب عید و سفارشاتتون آماده کنید 😍
.
مواد لازم:
روغن صاف قنادی ۹۰ گرم
پودر قند ۹۰ گرم
وانل نصف قاشق چایخوری
آرد ۱۲۰ گرم
پودر پسته ۲۰ گرم
روغن مایع ۲۰ گرم
🍪 دمای پخت ۱۶۰ درجه
⏰ مدت پخت ۱۵ دقیقه
🔴بعد از خارج شدن از فر اجازه دهید کاملا خنک شود سپس از سینی جدا کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن. 👇
.
@cakeyousef_com
.
یادتون نره پست رو ذخیره و لایک کنید. 🙏🌹
.
🔸مواد لازم برای مغزی
گردو، ریز خرد شده 150 گرم (1.5 لیوان)
شکر سفید 60 گرم (⅓ لیوان)
شکر قهوه ای 60 گرم (⅓ لیوان)
دارچین 1 قاشق چایخوری
کره آب شده. 30 گرم (3 قاشق غذاخوری)
گردو، شکر سفید، شکر قهوه ای، دارچین، و کره ذوب شده را کاملاً در یک کاسه مخلوط کنید تا مغزی به دست بیاد.
.
.
.🔸مواد لازم برای کیک
آرد 250 گرم (2 لیوان)
نمک نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
کره گیاهی 100 گرم (نصف لیوان)
شکر سفید 200 گرم (1 پیمانه )
2 عدد تخم مرغ بزرگ
خامه صبحانه یا خامه ترش. 200 گرم
به همراه 2 قاشق نسکافه حل شده در 2 قاشق آب جوش که بعد خنک شدن به مواد اضافه میشه
.
سایز قالب 20 تا22
.
دمای فر 180 درجه
مهلت پخت 45 تا 50 دقیقه
.
حتما قبل از خارج کردن از فر با خلال چوبی تست شود در صورت خمیری بودن خلال به پخت کیک ادامه دهید.
.
#cakeyousef_com
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات تو کپشنه از دست ندید😊👇
.
@cakeyousef_com
.
.
کیک اجرا شده شکلاتی با رومش شکلات فندقی بسیار خوشمزه بوده و جزو تم های ساده ای هست که خیلی هم طرفدار داره .
.
برای شکلاتی کردن خامه از ترکیب 2.3 قاشق روغن مایع و 2 قاشق پودر کاکائو استفاده شده.
.
روغن کاکائو حل شده رو به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم تا خامه شکلاتی به دست آید.
.
شکلات استفاده شده روی کیک شکلات مغزی فندوقی می باشد
.
برای بدنه کیک از اسپونج پودر شده کیک ردولوت استفاده شده شما به سلیقه خودتون میتونید از اسپونج کیک شکلاتی و یا بیسکویت پودر شده استفاده کنید.
.
#cakeyousef_com
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستورالعمل در کپشن. 😍👇
.
@cakeyousef_com
.
.
شیرینی بادام زمینی یک از تردترین و خوشمزه شیرینی ها بوده و به راحتی میتونید آماده و در مراسمات عید از مهموناتون پذیرایی کنید.
.
مواد لازم :
.
کره بادام زمینی250 گرم (1 پیمانه)
پودر قند 150 گرم (1پیمانه)
بسکویت پودر شده پتی بور 150 گرم (1.5 پیمانه )
کره گیاهی به دمای محیط رسیده 50 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
.
دمای فر 170 درجه با دماسنج
مهلت پخت 20 تا 25 دقیقه بستگی, به قدرت فر
.
🔴🔴حتما حتما بعد از پخت به شیرینی 2 ساعت در دمای محیط استراحت داده و بعد از روی سطح دیس به آرامی جدا کنید چون بسیار ترد بوده و هنگام خروج از فر حالت شلی دارد و باید اجازه دهید در محیط کمی منسجم شود
.
🔴قبل از چانه گیری اگر خمیر احساس کردید شل و چسبنده است نیم ساعت در یخچال استراحت داده و بعد دست های خود را کاملا آردی کرده و چانه گیری را انجام دهید تا چسبندگی از بین رود
این شیرینی داخل ظرف دربسته در دمای خنک محیط یک ماه ماندگاری دارد
.
#cakeyousef_com
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
@cakeyousef
.
مواد لازم کیک شکلاتی خیس. 👇
.
تخم مرغ 3 عدد
آرد 180 گرم (1.5 پیمانه)
پودر کاکائو 30 گرم(3 قاشق غ خ)
شکر 180 گرم. (1 پیمانه)
شیر 100 گرم. (نصف پیمانه)
روغن مایع. 100 گرم (نصف پیمانه)
بکینگ پودر 8 گرم (2 قاشق چ خ)
.
مواد لازم برای سس 👇
.
شیر. 300 گرم (1.5 پیمانه )
شکر 100 گرم (نصف پیمانه)
روغن مایع. 100 گرم. (نصف پیمانه)
پودر کاکائو 30 گرم. (3قاشق غ خ)
شکلات تلخ 60 گرم
.
مرحل آماده سازی کیک 👇
📌ابتدا تخم مرغ ها به همراه شکر را در ظرفی ریخته و با دور تند همزن 5.6 دقیقه فرم میدهیم
📌سپس شیر را اضافه کرده و 2 دقیقه مجدد هم میزنیم.
📌 روغن مایع اضافه شده، با دور کند همزن 30 ثانیه ترکیب میکنیم
.
📌مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو را ترکیب کرده و در 2.3 مرحله روی مواد الک میکنیم ، به آرامی با مفتول دستی یا لیسک در حد ترکیب شدن هم میزنیم
.
کیک را داخل قالب چرب شده 20 تا 23 سانتی ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا30 دقیقه پخت میکنیم
قالب گرد هم همین سایز, میتوان استفاده کرد.
.
آماده سازی سس 👇
.
شیر، شکر، روغن مایع و پودر کاکائو را ترکیب کرده روی شعله ملایم حرارت میدهیم کمی که شیر گرم شد شکلات را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل شود.
شیر به نقطه جوش که رسید از روی شعله گاز برداشته میشه
.
کیک بعد پخت حتما خنک شود و سپس سس در حالت ولرم روی کیک اضافه شود.
.
قبل از اضافه کردن سس برش دلخواه روی کیک انجام گیرد.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯