eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.4هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصول و تکنیک حلوای نذری و مجلسی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
نکات کامل و دقیق برای پخت یه حلوای خوشمزه و مجلسی🧇🫓 میزان ها دقیق میباشد چشم بسته درست کنید به صورت وزنی👇 🍙آرد یک کیلو 🫙شکر ۶۵۰ بسته به ذائقه  الی ۷۰۰ گرم 🍾روغن ۶۵۰ بسته به سلیقه الی ۷۰۰ گرم 🫗زعفران خشک: ۱/۵ گرم 🍵گلاب و آب مساوی با آرد 🧆هل آسیاب و الک شده : ۱ ق مرباخوری 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 به صورت پیمانه ای (لیوان دسته دار فرانسوی) 🍙آرد ۱ لیوان 🍾روغن ۳/۴ لیوان 🫙شکر ۳/۴ لیوان 🍵گلاب نصف لیوان 🫖آب نصف لیوان 🧆هل ۵ عدد 🫗زعفران دم کرده ۳ قاشق سوپ خوری نکات کلیدی:👇 🫓شربت حلوا نیازی به جوشیدن نداره 🫓از قاشق چوبی استفاده کنید 🫓اگر از ۱ کیلو آرد سنگکک استفاده میکنید میزان روغن  ۷۵۰ گرم میباشد و بخاطر داشته باشید میزان شکر و روغن برابر  میباشد 🫓برای حلوا در مقیاس کمتر ۱ کیلو به جای آب‌فقط از  گلآب استفاده کنید👌 🫓در مرحله تفت دادن آرد با روغن صبور باشید و با مشاهده سفتی آرد، روغن اضافه نکنید آرد در ابتدا روغن رو به درون خودش میکشه و بعد کم کم  شروع به پس دادن روغن میکنه.. 🫓در مرحله تکنیک کنترل، قوام حلوا بسته به سلیقه شماست ، هر قوامی که مد نظر داشتید چند لحظه زودتر خاموش کنید چون حرارت درون آرد هست.. 🫓چنانچه دوست داشتید شیرین تر باشه در مرحله آخر کمی شکر  خالص بریزید نگران نباشید داغی حلوا شکر ذوب میکنه 🫓در مرحله پایانی با کمی کره ، حلوا را در قابلمه قاشق بزنید تا لطافت بیشتری داشته باشه روغن میتونه جامد مایع یا ترکیبی از هر دو باشه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این شیرینی ها خیلی سریع آماده میشه و خیلی شیک و خوشمزه است برای پذیرایی از مهمون ها بی نظیره یک و نیم بسته بیسکوییت پتی بور رو با دو عدد موز له شده ترکیب میکنیم حالت خمیری پیدا کنه بعد توپک اندازه گردو بردارین داخل دست گرد کنید دوست داشتین داخلش شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای بزارید خوشمزه تر میشه بزارید توپک ها یکی دو ساعت داخل یخچال باشه شکلات تیره و سفید رو روی بخار کتری آب کنید...و مثل فیلم توپک ها رو داخلش بزنید بزارید روی کاغذ روغنی سفت بشه . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای پرتقال😋😍😋 مواد لازم🔻 آرد ۲ و نیم پیمانه آب پرتقال طبیعی ۳ چهارم پیمانه عسل ۲ ق غ+۱ ق غ آب جوش (مخلوط و رقیق میشه) شکر ۱ پیمانه روغن نصف پیمانه تخم مرغ ۴ عدد بکینگ پودر ۱ ق غ وانیل یک سوم ق چ رنده پوست پرتقال ۱ ق غ(فقط رنده کردن قسمت نارنجی پرتقال) اسلایس پرتقال ب اندازه کافی طرز تهیه🔻 فر رو روی درجه ۱۸۰ بزارید گرم شه، تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار بشه ، حالا عسل رو ک با آب جوش رقیق شده اضافه کنید کمی بزنید، ب ترتیب روغن، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و کمی هم بزنید، آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید و طی چند مرحله ب مواد اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید، توی قالب ها کپسول قرار بدید و دو سوم از قالب رو با مواد پر کنید، روش اسلایس پرتقال بزارید و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ب مدت ۳۰ دقیقه قرار بدید (شاید زودتر یا دیرتر بپزه، چک کنید بعد ۲۰ دقیقه) در آخر میتونید چند دقیقه بالای فر (گریل) رو روشن کنید تا طلایی بشه، بعد از پخت تا هنوز داغه روش کمی عسل برس کنیدمن از پرتقال معمولی و خونی استفاده کردم هر دوش زیبا و خوشمزه بود. . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تو بهشت سرو میشه !!! ( کپشن مهم ) . می‌دونم 😂 الان با خودتون میگید اینا مارو با توت فرنگی رسوا کردن 😂😁 این اما خداییش جدید بووووود 😅🤝 نبود ؟ تا فصلش هست ، حتما حتما یک بار هم شده امتحان کنید 😍 . 😁❤️ @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 توت فرنگی ۱ کیلو ( همشو استفاده نمی‌کنیم ) شکر نیم کیلو ( اینم مثل بالایی ) تخم مرغ ۳ عدد وانیل نصف ق.چ شکر ۱۰۰ گرم ( حدودا نصف لیوان ) شیر ۱ لیوان آرد ۲۲۰ گرم ( یک و نیم پیمانه ) بیکینگ پودر ۱ ق.چ خامه قنادی جهت تزیین . برای سس سه شیر : شیر ۱ لیوان شیر عسلی نصف لیوان خامه ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه ) میتونید خامه رو کمتر هم بزنید تا سس رقیق تری داشته باشید . اینا ترکیبات سس هستش اما چون میوه فصل هم بود ، از پوره توت فرنگی هم استفاده کردم . . دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ ، ۳۰ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ ، ۳۰ دقیقه ماکرویو هم حالت کانوکشن . ✨ توضیحات✨ در ابتدا باید آب توت فرنگی رو در بیاریم اگر فرصتش رو دارید از شب قبل انجام بدید شکر و توت مخلوط میشه به خاطر حالت اسمزی باعث خروج آبش میشه ، بعدش با شعله کم میزاریم غلظت بگیره . برای کیک ، تخم مرغ + وانیل + شکر رو می‌زنیم تا حجم بگیره بعدش شیر و مواد خشک رو اضافه میکنیم و با لیسک هم می‌زنیم قالب پیرکس رو میتونید چرب کنید میتونید نکنید ، مواد رو داخلش می‌ریزید و با چند تقه که مواد کاملا پخش بشه وارد فر از پیش گرم شده میکنیم . برای سس سه شیر هم شیر + شیر عسلی + خامه رو ترکیب کنید فقط یادتون باشه خامه زیاد نزنید چون می‌خوایم وارد کیک بشه این ترکیب ، خامه غلظتشو بالا میبره . در نهایت هم با خامه و توت فرنگی تزیین کنید نوش جانتون 🤗 🌹 . حسنی هستم 👨‍🍳 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کوکی شماره ۱۴ 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کوکی شماره ۱۴ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
39.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ مدل انرژی بار یاد بگیر🤭 مواد لازم : ۱. آرد جودوسر ۱ ق غ / کره بادوم زمینی ۱ ق غ / شکلات آب شده ۱ ق م بادوم زمینی ۱ ق غ ۲. معجون ورزشی ۱ ق غ / آرد جودوسر ۱ ق غ / گردو ۱ ق غ / پودر شکلات ۱ ق م ۳. رایس کیک ۱ عدد / عسل ۱ ق غ شکلات ۱ ق م ۴. خرما بدون پوست ۲ عدد کره بادوم زمینی ۱ ق غ / کنجد ۱ ق غ ۵. جودوسر ۱ ق غ / دانه چیا ۱ ق م بادوم هندی ۱ ق غ / عسل ۱ ق غ ۶. نوتلا ۱ ق غ / جودوسر ۱ ق غ پودر دارچین ۱ ق م ۷. آرد جودوسر ۱ ق غ معجون ورزشی ۱ ق غ ۸. ارده ۱ ق غ / جودوسر ۱ ق غ پسته ۱ ق / خرما بدون پست ۲ عدد پودر دارچین ۱ ق م ۹. آرد جودوسر ۱ ق غ / نوتلا ۱ ق غ کشمش ۱ ق غ ۱۰. جودوسر ۱ ق غ / دارچین ۱ ق م پودر شکلات ۱ ق م / خرما ۲ عدد @chef_ir ❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند کیک توخالی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
بهم گفتین یه کوکی آموزش بدم که با روغن مایع باشه،با لیوان اندازه گیری بشه،شکر قهوه ای نخواد، ماندگاری بالایی داشته باشه و 3 سوته هم آماده بشه، خلاصه دنگ و فنگ نداشته باشه😄 این همونه که می خواستی🤩 @behh_food @behh_food اینم 13 هُمین آموزش از پکیج راایگان کوکی های کافی شاپی 🥰 کوکی شکلاتی اسمارتیزی 🌈 مواد لازم: 1 عدد تخم مرغ بزرگ نصف لیوان شکر دانه ریز نصف لیوان روغن مایع 1 ونیم لیوان آرد قنادی 1ونیم ق غ پودرکاکائو 1 ق چ بکینگ پودر نوک ق چ وانیل اسمارتیز و شکلات چیپسی 👈تخم مرغ و شکر و وانیل رو با دورتند همزن زده تا شکر کاملا حل بشه. پودرکاکائو و روغن مایع رو با هم مخلوط کرده(فوت کوزه گری خوش رنگ شدن کوکی های شکلاتی😉) و به مواد اضافه و مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و بکینگ پودر رو هم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم. دستمون رو کمی چرب کرده از خمیر گلوله های 40 گرمی(سلیقه ای) جدا کرده و داخل دست گرد می کنیم و داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله می چینیم. روی هر کوکی چندتا اسمارتیز و شکلات با کمی فشار قرار داده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 12 تا 14 دقیقه میزاریم. بعد از پخت و خنک شدن داخل ظرف دربسته تو یخچال تا 3 هفته ماندگاری داره(چون کره نداره) ، می تونید در بیارین و در حد 1 دقیقه داخل مایکروفر یا فر گرمش کنید. نوش جان 😋 _اگه می خواین کوکی هاتون پهن نشه روی خمیر رو بپوشونید و 2 ساعت داخل یخچال استراحت بدین. @behh_food @behh_food . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کرپ توت فرنگی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ توت فرنگی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک توت فرنگی 🍓 اونم بدون فر . کرپ کیک فوق‌العاده خوشمزه میشه خیلی آسونه ، دیگه ساده تر از این نداریم 🤌 شکر خیلی کم و شیرینی ملایمی داره و همین خاص و جذابش می‌کنه . ذخیره اش کن که حتما درست کنی 😋 . لطفا برای عزیزانتون هم بفرستید 😉🌹 @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 تخم مرغ ۴ عدد شیر ۱ کیسه شکر ۵۰ گرم ( ۳ ق.غ سر پُر ) روغن ۵۰ گرم ( ۳ ق.غ ) آرد ۲۵۰ گرم ( ۱ و سه چهارم پیمانه ) نمک نوک ق.غ وانیل نصف ق.چ . برای فیلینگ 👇 خامه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی پنیر خامه ای ۱ بسته ۳۵۰ گرمی شیر عسلی ۱ پیمانه شکلات چیپسی به مقدار لازم توت فرنگی نیم کیلو . توضیحات ✨ شکر رو از کرپ کامل میتونید حذف کنید از طرفی میتونید دو برابرش کنید تا شیرینی تر بشه به جای توت فرنگی میتونید هر میوه ای هم بزارید . تو یخچال حداقل چهار ساعت تو فریزر یکی دو ساعته آماده هستش . نوش جانتون 😚 . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر شیک دستور پست بعد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥ویفر رولی به میزان لازم (دور قالب رو کامل بگیره) 💥بیسکویت 300گرم 💥کره 130گرم 💥شیر دو قاشق غذاخوری 💥خامه فرم نگرفته 600میلی لیتر 💥پودر قند 150گرم 💥وانیل نوک قاشق چایخوری 💥پنیر ماسکارپونه 500گرم 💥شکلات سفید 200گرم 💥نوتلا 100گرم 💥پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری 💥توت فرنگی به میزان لازم 💥نعناع به میزان لازم نکته ها 👇👇 🍁🍁برای بنماری کردن شکلات سفید خامه صبحانه 2قاشق رو روی حرارت ملایم قرار بدید بعد که آب شد شکلات تخته ای سفید رو بهش اضافه کنید (توی کلیپ فراموش شده فیلم گرفته بشه) 🍁🍁حتما چند ساعت توی یخچال بمونه. 🍁🍁بجای نوتلا میتونید از شکلات تخته ای بنماری شده استفاده کنید 🍁🍁اگه دوست دارید مواد میانی سفت باشه دو قاشق غذاخوری ژلاتین رو با آب رقیق کنید بعدش بذارید روی حرارت تا ذوب بشه و به مواد پنیری اضافه کنید. نوش جان 😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
چیز کیک پسته ای 👇
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥بیسکویت 125گرم(ماریا) 💥پسته خورد شده 50گرم 💥کره130گرم 💥پنیر خامه ای 600گرم 💥شکر 100گرم 💥وانیل 8گرم 💥کرم پسته 200گرم 💥نشاسته ذرت 40گرم 💥تخم‌مرغ 3عدد 💥کرم پسته برای روکش 150گرم نکته ها👇👇 🍁🍁کره روی حرارت ملایم ذوب کنید بذارید خنک بشه. 🍁🍁بعد از آماده شدن لایه اول بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره. 🍁🍁نیمی از پنیر خامه ای رو به همراه شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. حالا مابقی پنیر خامه ای رو اضافه کنید و نشاسته ذرت رو روش الک کنید باهم مخلوط کنید. همزن بذارید کنار و از کاردک استفاده کنید. تخم‌مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. 🍁🍁قالب حتما کاغذ روغنی داشته باشه و برای لایه دوم حتما چرب بشه. 🍁🍁فر از قبل گرم شده دمای 125درجه به مدت60تا65دقیقه. تا وقتی کناره ها سفت بشه و مرکز چیز کیک کمی تکان بخوره. 🍁🍁فر را خاموش کنید و دسر به مدت یک ساعت در فر خاموش بماند (این کار از ترک خوردن چیز کیک جلوگيري میکنه) 🍁🍁اگه عجله ندارید وقتی از فر درآوردید به مدت یه شبانه روز توی یخچال بذارید. 🍁🍁بعد از یخچال دربیاری و کرم پسته بنماری شده رو بریزید روی چیز کیک. 🍁🍁قالب کمربندی 22سانتی متری هست. 🍁🍁دیزاین روش کاملا سلیقه ای هست. نوش جان 😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کرپ توت فرنگی 👇