فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل 😍
دستور کیک عصرونه به روش قنادی
دستور کارگاهی
سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ
شکر دانه ریز ۱/۴۰۰ک گ
آرد ۱/۵۰۰ ک گ
روغن مایع ۱ک گ
زرده ۶۰۰گ
شربت بار ۲ق م خ
بکینگ پودر ۱ق م خ
وانیل به اندازه
رسپی خونگی 👇
سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گ
شکر ۲۸۰گ
روغن مایع ۲۰۰گ
آرد قنادی ۳۰۰گ
زرده تخم مرغ ۱۲۵گ
شربت بار ۱ق م خ
وانیل به اندازه
بکینگ پودر ۱ق م خ
❌نکات مهم کیک❌
✅زرده سفیده از قبل بزارین یخچال خنک بشه
✅ظرف سفیده تون تمیز شسته شده باشه
✅بعد از اضافه کردن شکر برای دستور کارگاهی حداقل ۲دقیقه دور تند بزنه
✅بعد از اضافه کردن آرد به مدت ۲دقیقه استراحت بدین
✅وقتی از فر در اومد ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین
اینم از نکات مهم کیک 🙏🌹❤️
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزشی چیز کیک بانتی
سومین آمو.زش از یازده آموزش دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
✅لاایک و سییوش کنید و برای اونایی که عاشق چیز کیک هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅
💝دوست عزیز حماایت شما از پ.ست ها منو برای گذاشتن آموزش های بعدی دلگرم میکنه💝
چیز کیک بانتی✅
⭕️پایه چیزکیک :
۱۵۰ گرم:بیسکویت پتی پور
۵۰ گرم:بادام (برشته شده)
۱۵۰ گرم:کره
⭕️مخلوط خامهای:
۲۵۰ گرم:پنیر خامه ای ماسکارپونه
۱۵۰ گرم:شکلات سفید
۱۲۰ گرم:شکر
۱۶ گرم:وانیل (۲ بسته)
۵۰۰ گرم:پنیر خامهای
۴۰ گرم:نشاسته ذرت
۳۰ گرم:نارگیل
۳ عدد:تخم مرغ (متوسط)
⭕️تزئین:
۵۰ میلی لیتر:خامه
۱۲۵ گرم:شکلات سفید
✅دستورالعمل:
⭕️پایه چیز کیک: بیسکویت و بادام را پودر و با کره ذوب شده مخلوط کنید. در قالب کمربندی پهن و فشرده کنید. در یخچال قرار دهید.
⭕️مخلوط خامهای: مواد را با همزن مخلوط کنید. در فر 125 درجه به مدت 60 دقیقه بپزید.
⭕️تزئین: گاناش شکلات سفید را روی چیزکیک بریزید. 30-45 دقیقه در یخچال خنک کنید.
⭕️برش و تزئین: برش داده و با خامه، نارگیل، بادام و توپ نارگیلی (اختیاری) تزئین کنید.
✅نکات:
شکر را به دلخواه تنظیم کنید.
می توانید گاناش شکلات سفید را با شکلات تلخ نیز تهیه کنید.
برای برش تمیزتر چیزکیک، قبل از برش آن را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید.
نوش جان!
قالب۲۲-۲۳
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
این پسـ.ـت رو سیو کنید تا بعدا هم اگه نیاز بود باز هم ببینید👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🍪از آرد بیش از اندازه استفاده نکنید چون باعث میشه بافت کوکی تون خشک بشه.
🍪به زمان پخت کوکی هاتون توجه کنید!
چون زیاد موندن کوکی ها در فر باعث خشک شدن اونها میشه .
🍪زمان مناسب برای پخت کوکی ها باید با توجه به سایز کوکی بین ۱۰ الی ۱۵ دقیقه است.
🍪خمیر کوکی رو قبل از اینکه داخل فر بذارین در یخچال استراحت بدیم تا خنک بشه .
اینکار باعث میشه وقتی کوکی ها داخل فر میرن ظاهر و فرمشون قشنگ بمونه
🍪همیشه مواد اولیه خشک را با ترازوی دیجیتال اندازه گیری کنید چون نسبت آرد به مواد مرطوب کم باعث میشود بافت کوکی روغنی شده و کوکی بسوزد .
🍪 بعد از مخلوط کردن شکر و کره و بقیه مواد را باید با دور کند همزن یا
لیسک مخلوط کنیم چون همزدن بیش از اندازه مواد باعث سفت شدن بافت کوکی میشود .
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
خلط پشت گلو ریشه اصلیش بلغم در قسمت سر هست ،هیچ آنتی بیوتیکی باعث درمان آن نمی شود،فقط باید بلغم سر را خارج کرد اگر خلط پشت حلق درمان نشود باعث مشکلاتی مثل نفخ و رفلاکس معده ،پرخاشگری ،چاقی شکم و پهلو و افسردگی و کبد چرب می شود.
برای درمان خارج کردن بلغم سر و از بین بردن خلط پشت گلو روی لینک زیر بزنید و فرم را پر کنید .
👇👇👇
https://formafzar.com/form/hdibt
https://formafzar.com/form/hdibt
https://formafzar.com/form/hdibt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بانوی قناد حرفه ای
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کانال یادآوری مرگ داری بین کانالهات و پیجهات؟
روزمرگی ها مارو از مرگ غافل کرده به هوش باشیم با مرگ هوشیار نشیم👇
کسی نباشه تو این کانال عضو نباشه 👇
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کوکی. تگرال ساتین
رسپی خانگی 👇
پودر تگرال مافین. ۵۰۰گرم.
تخم مرغ ۲عدد
کره. ب دمایی محیط. ۱۰۰گرم
روغن صاف ۵۰. ۱۰۰گرم
شکلات خرد شده تلخ یا سفید. ۵۰گرم
رسپی کارگاهی
پودر. تگرال ساتین ۲ک. گ
تخم مرغ ۶عدد
کره ۳۰۰گرم
روغن صاف. ۳۰۰گرم
شکلات خرد شده ۱۵۰گرم
❌نکات مهم❌
✅دمایی فر کارگاهی ۱۸۵درجه
✅دمایی فر خانگی توستر ۱۷۰درجه
✅مواد آماده شده ب مدت ب مدت ۲الی ۶ساعت استراحت بدین
✅مدت زمان حداقل ۱۲ الی۱۵دقیقه
اینم کوکی تگرال
تقدیم ب عزیزان دل
منتظر حمایت شما هستم❤️🙏🌹
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کوکی. تگرال ساتین
رسپی خانگی 👇
پودر تگرال مافین. ۵۰۰گرم.
تخم مرغ ۲عدد
کره. ب دمایی محیط. ۱۰۰گرم
روغن صاف ۵۰. ۱۰۰گرم
شکلات خرد شده تلخ یا سفید. ۵۰گرم
رسپی کارگاهی
پودر. تگرال ساتین ۲ک. گ
تخم مرغ ۶عدد
کره ۳۰۰گرم
روغن صاف. ۳۰۰گرم
شکلات خرد شده ۱۵۰گرم
❌نکات مهم❌
✅دمایی فر کارگاهی ۱۸۵درجه
✅دمایی فر خانگی توستر ۱۷۰درجه
✅مواد آماده شده ب مدت ب مدت ۲الی ۶ساعت استراحت بدین
✅مدت زمان حداقل ۱۲ الی۱۵دقیقه
اینم کوکی تگرال
تقدیم ب عزیزان دل
منتظر حمایت شما هستم❤️🙏🌹
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کافه ی شکلاتی مغزدار
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کافه ی شکلاتی مغزدار
بخش دوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی کافه ی شکلاتی مغزدار
بخش سوم
سلام و عرض ادب خدمتت همکاران عزیز❤️
آموزش کوکی شکلاتی مغزدار
دستور خانگی 👇
پودر قند ۱۷۵ گرم
کره پاک یا نیوزلندی۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۵۰گرم
شکلات خورد شده ۱۲۵ گرم
گردو ۹۰ گرم
آرد ۳۰۰گرم
بکینگ پودر نوک ق م خ
وانیل ب اندازه
دستور کارگاهی👇
پودر قند ۷۵۰گرم
کره نیوزلندی ۶۰۰گرم
تخم مرغ ۶عدد
شکلات خورد شده۴۰۰گ
گردو۳۰۰ گ
آرد ۱/۲۰۰ ک گ
وانیل. براندازه
بکینگ پودر ی ق م خ
❌نکات مهم ❌
✅کره پودر قند قشنگ بزنه سفید بشه
✅بعد از اضافه کردن آرد به اندازه باید استراحت کنه
✅درجه فر از قبل آماده شده
✅برای فر های. قنادی درجه حرارت ۲۳۰درجه باید باشه
اینم کوکی شکلاتی مغزدار🍪
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل
آموزش این کیک لبو رو به عشق خودتون گذاشتیم حمایت کنید ممنونم🌹🙏❤️
دستور خانگی
تخم مرغ ۲عدد
پودر قند ۱۲۵گ
روغن مایع ۷۰گرم
لبو رنده شده ۱۰۰گ
گردو ب اندازه
آرد ۱۷۵گ
بکینگ پودر ثر ق م خ
وانیل ب اندازه
شربت بار ۱ق م خ
دستور کارگاهی👇
تخم مرغ ۳۰عدد
پودر قند ۱/۵۰۰ک گ
روغن مایع ۱/۱۰۰ک گ
لبو رنده شده ۹۰۰گرم
گردو ۳۰۰گرم
آرد ۱/۹۰۰ک گ
بکینگ پودر ۱ق پ غ خ
شربت بار ۲ق پر
❌نکات مهم ❌
✅لبو رو از قبل بپزین قشنگ نرم بشه
✅پودر قند و تخم مرغ برای خونگی ۵دقیقه دور متوسط
✅بعد از پختن آب لبو رو حتما بگیرید
✅شربت بار حتما بریزید یه ق چ خ
اینم از نکات کیک
نوش جان 🙏🌹
@farhad.sanandaji
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯