eitaa logo
هنرکده بانو
4.7هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
2.9هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
کوکی کافه ی شکلاتی مغزدار 👇
سلام و عرض ادب خدمتت همکاران عزیز❤️ آموزش کوکی شکلاتی مغزدار دستور خانگی 👇 پودر قند ۱۷۵ گرم کره پاک یا نیوزلندی۱۵۰ گرم تخم مرغ ۵۰گرم شکلات خورد شده ۱۲۵ گرم گردو ۹۰ گرم آرد ۳۰۰گرم بکینگ پودر نوک‌ ق م خ وانیل ب اندازه دستور کارگاهی👇 پودر قند ۷۵۰گرم کره نیوزلندی ۶۰۰گرم تخم مرغ ۶عدد شکلات خورد شده۴۰۰گ گردو۳۰۰ گ آرد ۱/۲۰۰ ک گ وانیل. براندازه بکینگ پودر ی ق م خ ❌نکات مهم ❌ ✅کره پودر قند قشنگ بزنه سفید بشه ✅بعد از اضافه کردن آرد به اندازه باید استراحت کنه ✅درجه فر از قبل آماده شده ✅برای فر های. قنادی درجه حرارت ۲۳۰درجه باید باشه اینم کوکی شکلاتی مغزدار🍪 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji
کیک لبو عصرانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل آموزش این کیک لبو رو به عشق خودتون گذاشتیم حمایت کنید ممنونم🌹🙏❤️ دستور خانگی تخم مرغ ۲عدد پودر قند ۱۲۵گ روغن مایع ۷۰گرم لبو رنده شده ۱۰۰گ گردو ب اندازه آرد ۱۷۵گ بکینگ پودر ثر ق م خ وانیل ب اندازه شربت بار ۱ق م خ دستور کارگاهی👇 تخم مرغ ۳۰عدد پودر قند ۱/۵۰۰ک گ روغن مایع ۱/۱۰۰ک گ لبو رنده شده ۹۰۰گرم گردو ۳۰۰گرم آرد ۱/۹۰۰ک گ بکینگ پودر ۱ق پ غ خ شربت بار ۲ق پر ❌نکات مهم ❌ ✅لبو رو از قبل بپزین قشنگ نرم بشه ✅پودر قند و تخم مرغ برای خونگی ۵دقیقه دور متوسط ✅بعد از پختن آب لبو رو حتما بگیرید ✅شربت بار حتما بریزید یه ق چ خ اینم از نکات کیک نوش جان 🙏🌹 @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک صبحانه کارگاهی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزش کیک صبحانه کارگاهی بخش اول @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ آموزش کیک صبحانه کارگاهی بخش دوم @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
کیک صبحانه بسیار نرم پنبه 👌 مرسی که لا❤️یک میکنید در عجبم کیک صبحانه که میگن واقعا موقه صبحانه نوش جان میشه؟؟🤔 دستور به لیوان✍ 6 عدد تخم مرغ نصف لیوان و2ق غ شکر 1لیوان و 2غ ق آرد 3/4لیوان روغن مایع 1ق غ پودر نارگیل 1ق م شربت بار نصف ق غ بکینگ پودر وانیل به اندازه کافی دستور خانگی و قنادی✍ 200گرم سفیده__1کیلو 100گرم زرده__ 500گرم 140گرم شکر__1کیلو     170گرم ارد__ 1/100کیلو 155گرم روغن مایع__ 800 گرم 1ق غ پودر نارگیل__۱۰۰گرم 1ق م شربت بار__1ق غ خ نصف ق غ بکینگ پودر_۱ ق غ وانیل ب اندازه کافی طرز تهیه ✅سفیده تخم مرغ با دور تند میزنیم تا حجمش چند برابر بشه بعد از ان شکر رو اضافه کرده هم بزنه در این فاصله داخل ظرفی دیگر ✅زرده تخم مرغ،شربت بار و نارگیل باهم مخلوط کرده و روغن مایع راه اضافه زرده کرده و هم زده یکدست که شد اضافه سفیده و شکر که بمدت ۴دقیقه مخلوط شدن میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشن ✅سپس ارد،بکینگ پودر و وانیل رو مخلوط الک کرده و اضافه باقی مواد میکنیم و در حد یکدست شدن مخلوط میکنیم ✅قالب کاغذ روغنی انداخته نصف قالب مایه کیک میزنیم و کرمفیل زده وبازم رو کرمفیل مایه کیک زده و میزاریم داخل فر یک رب از قبل گرم شده 🍀نکته مهم داخل ویدئو توضیح داده شده ازدستش ندین👌 ✅ درجه فر۱۷۰ بمدت ۴۵ الی ۶۰دقیقه بستگی به دمای فر داره فر صنعتی ۱۸۰ توضیحات کاملتر رو داخل ویدئو ببینید🤝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک نوتلا این کیک مناسب دورهمی شما یا سفارش کافه هاتون رسپی. 👇 شکر ۱لیوان پر معادل ۲۵۵گرم تخم مرغ۳عدد کره نصف لیوان معادل. ۱۵۰گرم روغن مایع نصف لیوان. معادل ۱۵۰گرم نوتلا دو ق پر معادل ۸۰گرم آرد ۲لیوان پر. معادل ۳/۲۰گرم بکینگ پودر ثر ق ❌نکات مهم❌ ✅تخم مرغ با شکر حداقل زمان ۱۵الی۲۰دقیقه دور متوسط ✅آرد رو باید ب صورت دو مرحله اضافه کرد ✅وانیل بکینگ پودر آرد قبل از قاطی کردن الک کنید ✅برای بیشتر شدن رنگ کیک میتونید یه ق غ خ پودر کاکائو اضاف کنید ✅مدت زمان فر گازی یا توستر ۳۵الی۴۵دقیقه بستگی ب فر شما داره اینم نکات مهم کیک درست کنید نتیجه شو برامون ارسال کنید منتظر کامنت های زیباتون هستیم🙏❤️🌹😍 @farhad.sanandaji ____________________ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخته شکلاتی کارگاهی
اومدم با یه آموزش پرطرفدار😍 آموزش کیک اسفنجی شکلاتی تخته ی🍫 مناسب خامه کشی یک قالب ۳۰/۴۰ دستور خانگی : تخم مرغ ۷ عدد زرده و سفیده شکر ۱۳۰ گرم آرد ۱۶۰ گرم روغن مایع ۸۰ گرم پودر کاکائو ۴۰ گرم طعم دهنده موز به اندازه شربت بار یک ق م خ بکینگ پودر یک ق م خ وانیل خیلی کم پودر نشاسته یک ق م خ درجه حرارت فر ۱۷۰ درجه مدت زمان ۳۵ دقیقه دستور کارگاهی : ۶۰ عدد زرده و سفیده تخم مرغ شکر ۱/۲۰۰ ک گ آرد ۱/۱۰۰ ک گ روغن مایع ۳۰۰ گرم پودر کاکائو ۱۵۰ گرم نشاسته ۲۵۰ گرم اسانس موز یک ق بکینگ پودر یک ق پ وانیل به اندازه ⛔️نکات مهم کیک اسفنجی⛔️ ✅فر قنادی ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵/۴۰ دقیقه ✅سفیده تخم مرغ رو از قبل بزارید داخل یخچال خنک بشه ✅برای این رسپی باید از پودر نشاسته گندم استفاده کنید ✅برای دستور خانگی ۴۰ ثانیه شکر و سفیده قاطی بشه ✅آرد و نشاسته از قبل الک شده آماده کنید امیدوارم براتون مفید باشه نوش جان 🙏🏼❤️ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
چیز کیک فندق 👇
چهارمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk ✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین ✅ ⭕️پایه چیزکیک: ۱۵۰ گرم:بیسکویت ۵۰ گرم:فندق بو داده شده ۱۵۰ گرم:کره ۵ گرم:پودر کاکائو ⭕️مخلوط چیزکیک: ۷۵۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۱۷۵ گرم:فندق شکلاتی ۹۰ گرم:شکر ۱۶ گرم:وانیلی (۲ بسته) ۳۵ گرم:نشاسته ذرت ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۱۲۵ گرم:فندق شکلاتی،شکلات سفید.خامه فرم گرفته (اختیاری) ✅دستورالعمل: ⭕️پایه چیزکیک: بیسکویت‌های را در غذاساز آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند.فندق‌های بو داده شده را در غذاساز آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند.کره را روی حرارت کم ذوب کنید. خرده‌های بیسکویت آسیاب شده، فندق آسیاب شده، کره ذوب شده و پودر کاکائو را در یک کاسه عمیق مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.قالب را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در آن قرار دهید. مواد را به طور مساوی روی قالب پهن کنید و با ته قاشق فشار دهید تا سفت شود. قالب را برای مدتی در یخچال قرار دهید. ⭕️مخلوط چیزکیک: ۲۰۰ گرم از پنیر خامه‌ای، فندق شکلاتی،شکر و شکر را در یک کاسه عمیق بریزید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. نشاسته ذرت را روی مواد الک کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید. باقیمانده پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. همزن را کنار بگذارید و از حالا به بعد از لیسک استفاده کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی روی کاسه بشکنید. هر تخم مرغ را با لیسک به آرامی درون مخلوط چیزکیک تا کنید. ⭕️پخت: مخلوط چیزکیک را روی پایه چیز کیک بریزید. چیزکیک فندق را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتی گراد قرار دهید. به مدت ۷۰ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید. فر را خاموش کنید و چیزکیک را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید. این کار از فرو ریختن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند. چیزکیک فندق را از فر خارج کرده و روی آن را بپوشانید، سپس آن را در یخچال قرار دهید. ترجیحاً یک شب، تا طعم‌ها جا بیفتد و چیزکیک سفت شود. ⭕️تزئین: فندق شکلاتی را در یک قابلمه روی حرارت کم گرم کنید. شکلات سفید را به روش بن ماری ذوب کنید و آن را داخل قیف شیرینی پزی بریزید. چیزکیک فندق را به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال خنک کنید. قالب۲۲-۲۳ @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
پودینگ هندونه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood این دستور رو یه خانم کره ای درست کردن منم ترجمه کردم براتون 😉 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥نان تست 2عدد 💥شیر650میلی لیتر 💥شکر 50گرم 💥شکلات سفید 80گرم 💥پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری نکته ها👇👇👇 🍁🍁نان تست رو خورد کنید کمی از شیر رو بهش اضافه کنید بریزید داخل غذا ساز خوب میکس کنید. 🍁🍁بعد بریزید داخل قابلمه مابقي شیر رو بهش اضافه کنید شکر هم بریزید بعد پودر ژلاتین هم اضافه کنید به همراه شکلات سفید. خوب هم بزنید تا همه ی مواد یکدست بشن. 🍁🍁به سه قسمت تقسیم کنید و رنگ خوراکی سبز و قرمز اضافه کنید. 🍁🍁250میلی لیتر از مواد را سبز کنید.... 150میلی لیتر مایع سفید.. و بقیه قرمز بزنید. 🍁🍁بذارید داخل یخچال تا کامل ببنده. 🍁🍁قالب سایز کوچک استفاده کنید. اگه قالب بزرگ باشه باید مقدار مواد رو بیشتر کنید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
چیز کیک پسته 👇
پنجمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅ راحت کسب درآمد کنن هم بفرستین و چرخه ی مهربونی رو ادامه بدین✅ ⭕️پایه چیزکیک: ۱۲۵ گرم:بیسکویت ۵۰ گرم:پسته بدون نمک ۱۳۰ گرم:کره ⭕️مخلوط چیزکیک: ۶۰۰ گرم:پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم:شکر دانه ۸ گرم:وانیلی (۱ بسته) ۲۰۰ گرم:کرم پسته ۴۰ گرم:نشاسته ذرت ۳ عدد:تخم مرغ (متوسط) ⭕️تزئین: ۱۵۰ گرم:کرم پسته پسته بدون نمک اضافی، تمشک و لیمو (اختیاری) ✅دستورالعمل: ⭕️پایه چیز کیک: کره را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید.پسته‌های بدون نمک را در غذاساز بریزید و آن‌ها را به پودر نرم آسیاب کنید.بیسکویت‌ها را در غذاساز بریزید و آن‌ها را به خرده‌های ریز آسیاب کنید.خرده‌های ریز بیسکویت را با پودر پسته در یک کاسه عمیق مخلوط کنید. کره ذوب شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد را به طور مساوی روی قالب کمربندی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، پخش کنید. آن را به طور محکم روی ته قالب فشار دهید (می توانید از ته قاشق برای کمک استفاده کنید). آن را برای مدتی در یخچال قرار دهید. ⭕️مخلوط چیزکیک: در یک کاسه عمیق، نصف پنیر خامه‌ای را با شکر دانه دار، شکر وانیلی و خمیر پسته مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. باقیمانده پنیر خامه‌ای را اضافه کرده و نشاسته ذرت را در کاسه الک کنید. به مدت ۱ دقیقه مخلوط کنید. همزن را کنار بگذارید و به لیسک عوض کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی در کاسه بشکنید و به آرامی تخم مرغ را به مخلوط چیزکیک اضافه کنید. ⭕️پخت: قالب را چرب کنید و آن را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط چیزکیک پسته را داخل قالب بریزید. چیزکیک پسته را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۲۵ درجه سانتیگراد (۲۵۷ فارنهایت) قرار دهید. به مدت ۶۰-۶۵ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها سفت شوند و مرکز کمی بلرزد، بپزید. فر را خاموش کنید و به مدت ۱ ساعت چیزکیک را در فر بگذارید. این کار از فرو رفتن یا ترک خوردن چیزکیک جلوگیری می کند. پس از اتمام پخت، چیزکیک پسته را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود، ترجیحاً یک شب. ⭕️رویه پسته: کرم پسته را در یک قابلمه روی حرارت کم ذوب کنید. کرم پسته ذوب شده را به طور مساوی روی چیزکیک پسته بریزید. ✅نکات: مقدار شکر را حسب ذائقه تنظیم کنید. چیزکیک پسته را به دلخواه تزئین کنید. قالب۲۲-۲۳ ‏@ayda_cake_bsk @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽