eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
شیرینی پایه آناناس 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از اموزش کیک آناناس چطور بود😍؟ آموزش شیرینی پایه اناناس به روش قنادی. رسپی خانگی👇 سفیده. تخم مرغ ۱۲۵ گ شکر۱۲۵گ کره ذوب شده ۱۲۵ آرد ۶۵گ پودر نارگیل چرب۵۰گ بکینگ پودر نوک ق م خ شربت بار یه ق غ خ رسپی کارگاهی 👇 سفیده تخم مرغ 1ک شکر 1ک کره آب شده1ک آرد۶۰۰گ پودر نارگیل چرب۵۰۰گ بکینگ پودر ۱ق غ خ شربت بار ۱۰۰گ درجه حرارت فر ۲۲۰ ❌نکته❌ ✅درجه حرارت فر خونگی توستر. ۲۰۰ ✅برای پخت خونگی هردو المنت باید روشن باشن ✅تایم فر صنعتی کارگاهی. ۲۵الی۳۰دقیقه مرحله اول سفیده تخم مرغ ب مدت۳دقیقه دور متوسط مرحله دوم مواد خشک الک شده بهش اضافه میکنم مرحله سوم کره آب شده بهش اضافه میکنم هم میزنیم ب مدت ۳۰ثانیه آخرین مرحله شربت بار بهش ترکیب میکنم و کل مواد با هم ترکیب میکنم آموزش کامل شربت داخل پست های قبلی گذاشتم استفاده کنید ‌ نوش جان❤️🌹 . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی های کارگاهی ببینیم😋😋😋😋 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
چیز کیک کاسترد 👇
دهمین آمو.زش از دوره ی راایگان چیز کیکهای تنوری خدمت شما😍 ‏@ayda_cake_bsk@ayda_cake_bsk ✅ چیز کیک کاسترد ✅مواد لازم: ⭕️پایه کیک: ۴عدد:تخم مرغ ۱۵۰گرم:شکر ۸گرم:وانیل ۱۰۰میلی‌لیتر:شیر ۱۳۵میلی‌لیتر:روغن ۱۷۵گرم:آرد ۸گرم:بکینگ پودر ⭕️کاسترد: ۲عدد:زرده تخم مرغ ۸۰گرم:شکر ۱۶گرم:وانیل ۵۰گرم:نشاسته ذرت ۷۵میلی لیتر:شیر ۵۰۰میلی‌لیتر:شیر ⭕️خامه: ۲۵۰گرم:پنیرماسکارپونه ۴۵گرم:پودر قند ۸گرم:وانیل ۸گرم:دریم ویب یا پودرخامه (۱ قاشق غذاخوری) ۲۵۰گرم:خامه ✅دستورالعمل: _خمیر کیک: تخم مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید. شکر ووانیل را اضافه کنید. با سرعت بالا به مدت ۵-۷ دقیقه هم بزنید تا پف کند. سپس شیر و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر را روی خمیر الک کنید. هم نزنید، بلکه به آرامی آرد را بصورت دورانی مخلوط کنید. این کار به پوک شدن کیک کمک می‌کند. قالب کیک یا قالب کمربندی را چرب کنید و یک ورق کاغذ روغنی در کف آن قرار دهید. ۳۰۰ گرم از موادکیک را داخل قالب بریزید. باقی مانده موادکیک را نگه دارید. کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. _کاسترد: در یک کاسه، زرده تخم مرغ، شکر ووانیل را با هم مخلوط کرده و به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. نشاسته ذرت و ۷۵ میلی لیتر شیر را اضافه کرده و تا زمانی که صاف شود، مخلوط کنید. باقیمانده ۵۰۰ میلی‌لیتر شیر را در یک قابلمه بجوشانید. از روی حرارت بردارید و به تدریج مخلوط شیر و تخم مرغ را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید. مخلوط را به قابلمه برگردانید و با هم زدن مداوم بپزید تا غلیظ شود. _پخت نهایی: کیک را به دقت از فر خارج کنید. کاستارد را روی کیک پخش کنید و باقی مانده خمیر کیک را روی آن بریزید. کیک را به فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵0 درجه فارنهایت) برگردانده و به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه بپزید. اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود. _خامه: در یک کاسه عمیق، پنیرماسکارپونه، پودر قند، وانیل، دریم ویب را مخلوط کنید. به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. به تدریج خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا سفت شود. _روکش و تزئین: خامه را روی کیک خنک شده پخش کنید و لبه‌های آن را نیز بپوشانید. باقیمانده خامه را به یک قیف شیرینی‌پزی منتقل کنید. @ayda_cake_bsk کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موز سرخ کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
دسر شیک 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مواد پنیری👇👇👇 🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم (جایگزین پنیر خامه ای) 🌹شکر قهوه‌ای 30گرم 🌹وانیل 10گرم 🌹خامه فرم گرفته 250میلی لیتر 🌹پودر نارگيل 30گرم خمیر کوکی👇👇👇 🌹بیسکویت ماریا 400گرم 🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم 🌹شیر 100میلی لیتر 🌹پودر کاکائو 15گرم گاناش شکلاتی سفید👇👇 🌹شکلات سفید 140گرم 🌹خامه فرم گرفته 75میلی لیتر گاناش شکلاتی قهوه‌ای 👇👇 🌹خامه فرم گرفته25میلی لیتر 🌹شکلات تلخ 25گرم 🌹دیزاین تمشک و برگ نعناع نکته ها👇👇 🍁🍁بعد از درست کردن گاناش حتما اجازه بدید از دما بیوفته. 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁حتما یک شبانه روز در یخچال بمونه. 🍁🍁توی قالب کاغذ روغنی بذارید. 🍁🍁سایز قالب 18×28 است. 🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه شکر و وانیل خوب مخلوط کنید کم کم خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد یکدست بدست آمد توی یخچال بذارید تا خنک بمونه. 🍁🍁بیسکویت رو به همراه ماسکارپونه و پودر کاکائو و شیر توی غذا ساز مخلوط کنید. مواد رو دو قسمت کنید و طبق کلیپ پیش برید. 🍁🍁گاناش شکلاتی سفید را روی لایه آخر بریزید و با گاناش شکلات تلخ دیزاین کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
آموزش کیک اسفنجی😍 مناسب خامه کشی «مقدار‌مواد برای قالب ارتفاع ۷و قطر۲۰» مواد لازم: سفیده تخم مرغ ۸ عدد زرده تخم مرغ ۸ عدد شکر ۱۷۵ گرم آرد ۱۵۰ گرم نشاسته ۴۰گرم بکینگ پودر=۱ ق.چ وانیل=نصف ق چ شربت بار ۱ ق چ(طرز تهیه ش رو قبلا پ.ست کردم) طرز تهیه: ✅سفیده تخم مرغ را با همزن و دور تند میزنیم بالا که اومد و سفید شد شکر رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم ✅ترکیب زرده و شربت بار رو اضافه میکنیم با دور کند همزن ۳۰ثانیه هم میزنیم ✅آرد و نشاسته و بکینگ پودر و رو الک میکنیم به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم ✅کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم دیواره های قالب رو با روغن جامد چرب میکنیم ✅سپس مود رو داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدیم و تمام.... همراهی و حمایت شما باعث دلگرمیه🙏❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از چندتا سوال جواب پر تکرار در مورد پخت کوکی ها😍 یادتون نره این پسـ.ـت رو حمایت کنید کلی آموزش های جدید تصویری تو راهه😍 مثل همیشه ممنونم از لطف و حمایتتون🙏🏼🌹 @farhad.sanandaji کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک های عصرانه کارگاهی ببینیم😋😋😋😋 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کیک پرتقال کارگاهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمـوزش کـیک پـرتقال🍊👇🏼 رسپی خانگی ۳عدد تخم. مرغ ۱۸۰گرم پودر شکر ۹۰گرم آب پرتقال ۹۰گرم روغن مایع ۹۰گرم شیر پرچرب آرد ۳۵۰گرم. الک شده پودر ژله پرتقال یک ق چ خ بکینگ پودر یک ق چ خ وانیل خیلی کم شربت بار ب اندازه پرتقال یه عدد رنده شده 👇رسپی کارگاهی تخم مرغ ۱۸عدد پودر شکر ۱/۱۰۰ک گ روغن مایع ۵۰۰گ آب پرتقال۵۰۰گ شیر پرچرب۵۰۰گ پرتقال رنده شده۳عدد آرد ۱/۵۰۰ک گ پودر ژله یک بسته بکینگ پودر یک ق پ شربت ۱۰۰گ وانیل ب اندازه ❌نکات مهم❌ ✅مدت زمان توستر ۵۵دقیقه دو تا المنت ✅مدت زمان خمیر زیر دستگاه با همزن خونگی۵دقیقه دور متوسط ✅بعد از پخت کیک ب مدت ۳ساعت استراحت داخل یخچال اینم صفر تا صد کیک عصرونه ی پرتقال امید وارم خوشتون بیاد نوش جان🙏😍 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
بستنی میوه ای 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای فوق العاده خوشمزه و سالم😋👌 @sevin26921 @sevin26921 خب برای درست کردن بستنی‌های میوه ای به مواد اولیه زیر نیاز داریم مواد لازم: میوه دلخواه:حدودا نصف لیوان خامه:دو قاشق غ خ عسل:یک قاشق غ خ برای هر یه طعم بستنی کافیه ❌بازم مقدار عسل بستگی به شیرینی میوه دارد ❌ اگه خواستین رژیمی باشه به جای خامه از ماست یونانی استفاده کنید. همه رو داخل مخلوط کن یا هر وسیله دیگه‌ای که دارید بریزید و پوره کنید تا یکدست بشه من از انبه,گیلاس و توت فرنگی استفاده کردم پوره‌های آماده رو داخل قالب‌های بستنی بریزید و حداقل به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا ببنده @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 آرد سمولینا یک لیوان کره ۵۰ گرم برای شربت: یک لیوان شیر یک و نیم لیوان آب یک لیوان شکر بستنی وانیلی یا سنتی زعفران دم کرده به مقدار لازم Alisinaakbariمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc