آموزش کیک اسفنجی😍
مناسب خامه کشی
«مقدارمواد برای قالب ارتفاع ۷و قطر۲۰»
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۸ عدد
زرده تخم مرغ ۸ عدد
شکر ۱۷۵ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
نشاسته ۴۰گرم
بکینگ پودر=۱ ق.چ
وانیل=نصف ق چ
شربت بار ۱ ق چ(طرز تهیه ش رو قبلا پ.ست کردم)
طرز تهیه:
✅سفیده تخم مرغ را با همزن و دور تند میزنیم بالا که اومد و سفید شد شکر رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم
✅ترکیب زرده و شربت بار رو اضافه میکنیم با دور کند همزن ۳۰ثانیه هم میزنیم
✅آرد و نشاسته و بکینگ پودر و رو الک میکنیم به مواد اضافه و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
✅کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم دیواره های قالب رو با روغن جامد چرب میکنیم
✅سپس مود رو داخل قالب میریزیم
و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدیم
و تمام....
همراهی و حمایت شما باعث دلگرمیه🙏❤️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از چندتا سوال جواب پر تکرار در مورد پخت کوکی ها😍
یادتون نره این پسـ.ـت رو حمایت کنید
کلی آموزش های جدید تصویری تو راهه😍
مثل همیشه ممنونم از لطف و حمایتتون🙏🏼🌹
@farhad.sanandaji
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک های عصرانه کارگاهی ببینیم😋😋😋😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمـوزش کـیک پـرتقال🍊👇🏼
رسپی خانگی
۳عدد تخم. مرغ
۱۸۰گرم پودر شکر
۹۰گرم آب پرتقال
۹۰گرم روغن مایع
۹۰گرم شیر پرچرب
آرد ۳۵۰گرم. الک شده
پودر ژله پرتقال یک ق چ خ
بکینگ پودر یک ق چ خ
وانیل خیلی کم
شربت بار ب اندازه
پرتقال یه عدد رنده شده
👇رسپی کارگاهی
تخم مرغ ۱۸عدد
پودر شکر ۱/۱۰۰ک گ
روغن مایع ۵۰۰گ
آب پرتقال۵۰۰گ
شیر پرچرب۵۰۰گ
پرتقال رنده شده۳عدد
آرد ۱/۵۰۰ک گ
پودر ژله یک بسته
بکینگ پودر یک ق پ
شربت ۱۰۰گ
وانیل ب اندازه
❌نکات مهم❌
✅مدت زمان توستر ۵۵دقیقه دو تا المنت
✅مدت زمان خمیر زیر دستگاه با همزن خونگی۵دقیقه دور متوسط
✅بعد از پخت کیک ب مدت ۳ساعت استراحت داخل یخچال
اینم صفر تا صد کیک عصرونه ی پرتقال
امید وارم خوشتون بیاد نوش جان🙏😍
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای فوق العاده خوشمزه و سالم😋👌
@sevin26921
@sevin26921
خب برای درست کردن بستنیهای میوه ای به مواد اولیه زیر نیاز داریم
مواد لازم:
میوه دلخواه:حدودا نصف لیوان
خامه:دو قاشق غ خ
عسل:یک قاشق غ خ
برای هر یه طعم بستنی کافیه
❌بازم مقدار عسل بستگی به شیرینی میوه دارد
❌ اگه خواستین رژیمی باشه به جای خامه از ماست یونانی استفاده کنید.
همه رو داخل مخلوط کن یا هر وسیله دیگهای که دارید بریزید و پوره کنید تا یکدست بشه
من از انبه,گیلاس و توت فرنگی استفاده کردم
پورههای آماده رو داخل قالبهای بستنی بریزید و حداقل به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا ببنده
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#حلوابستنی🧑🍳
آرد سمولینا یک لیوان
کره ۵۰ گرم
برای شربت:
یک لیوان شیر
یک و نیم لیوان آب
یک لیوان شکر
بستنی وانیلی یا سنتی
زعفران دم کرده به مقدار لازم
Alisinaakbariمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک بدون پخت
😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
مواد پنیری👇👇👇
🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم (جایگزین پنیر خامه ای)
🌹شکر قهوهای 30گرم
🌹وانیل 10گرم
🌹خامه فرم گرفته 250میلی لیتر
🌹پودر نارگيل 30گرم
خمیر کوکی👇👇👇
🌹بیسکویت ماریا 400گرم
🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم
🌹شیر 100میلی لیتر
🌹پودر کاکائو 15گرم
گاناش شکلاتی سفید👇👇
🌹شکلات سفید 140گرم
🌹خامه فرم گرفته 75میلی لیتر
گاناش شکلاتی قهوهای 👇👇
🌹خامه فرم گرفته25میلی لیتر
🌹شکلات تلخ 25گرم
🌹دیزاین تمشک و برگ نعناع
نکته ها👇👇
🍁🍁بعد از درست کردن گاناش حتما اجازه بدید از دما بیوفته.
🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁🍁حتما یک شبانه روز در یخچال بمونه.
🍁🍁توی قالب کاغذ روغنی بذارید.
🍁🍁سایز قالب 18×28 است.
🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه شکر و وانیل خوب مخلوط کنید کم کم خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد یکدست بدست آمد توی یخچال بذارید تا خنک بمونه.
🍁🍁بیسکویت رو به همراه ماسکارپونه و پودر کاکائو و شیر توی غذا ساز مخلوط کنید. مواد رو دو قسمت کنید و طبق کلیپ پیش برید.
🍁🍁گاناش شکلاتی سفید را روی لایه آخر بریزید و با گاناش شکلات تلخ دیزاین کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
🌹شکلات سفید 400گرم
🌹گردو 250گرم
🌹بیسکویت 100گرم
🌹ویفر شکلاتی 100گرم
🌹شیر عسلی400گرم
🌹شکلات تلخ 40گرم
نکته ها👇👇👇
💥💥شکلات تخته ای سفید رو بعد از بنماری اجازه بدید کمی خنک بشه.
💥💥مواد میانی رو خوب فشرده کنید.
💥💥اجازه بدید حداقل نصف روز توی یخچال بمونه.
💥💥بیسکویت و ویفر هرمارکی باشه فرق نداره.
نوش جان 😍😍
@maryamgolifood
@maryamgolifood
@maryamgolifood
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی راحت میتونی این دسر رو تو خونه درست کنی😍
@maryam.khaanniii
@maryam.khaanniii
مواد لازم
رشته کادایف ۳۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۵ ق.غ
گردو خرد شده ۱ پیمانه. هل کوبیده شده کمی
.
برای محلبی
شیر ۱ لیتر
شکر ۱ پیمانه
آرد ۴ ق.غ
نشاسته ذرت ۲/۵ ق.غ
وانیل ۲ ق.چ
خامه ۴قاشق
.
این دسر با این میزان موادی که نوشتم یه شیرینی خیلی ملایم داره،اگر دوست دارین حسابی شیرین باشه شکر بیشتری به کادایف بزنید.😍. @maryam.khaanniii @
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽