eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی میوه ای فوق العاده خوشمزه و سالم😋👌 @sevin26921 @sevin26921 خب برای درست کردن بستنی‌های میوه ای به مواد اولیه زیر نیاز داریم مواد لازم: میوه دلخواه:حدودا نصف لیوان خامه:دو قاشق غ خ عسل:یک قاشق غ خ برای هر یه طعم بستنی کافیه ❌بازم مقدار عسل بستگی به شیرینی میوه دارد ❌ اگه خواستین رژیمی باشه به جای خامه از ماست یونانی استفاده کنید. همه رو داخل مخلوط کن یا هر وسیله دیگه‌ای که دارید بریزید و پوره کنید تا یکدست بشه من از انبه,گیلاس و توت فرنگی استفاده کردم پوره‌های آماده رو داخل قالب‌های بستنی بریزید و حداقل به مدت ۶ ساعت داخل فریزر بذارید تا ببنده @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 آرد سمولینا یک لیوان کره ۵۰ گرم برای شربت: یک لیوان شیر یک و نیم لیوان آب یک لیوان شکر بستنی وانیلی یا سنتی زعفران دم کرده به مقدار لازم Alisinaakbariمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر شیک بدون پخت 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیک بدون پخت 😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مواد پنیری👇👇👇 🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم (جایگزین پنیر خامه ای) 🌹شکر قهوه‌ای 30گرم 🌹وانیل 10گرم 🌹خامه فرم گرفته 250میلی لیتر 🌹پودر نارگيل 30گرم خمیر کوکی👇👇👇 🌹بیسکویت ماریا 400گرم 🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم 🌹شیر 100میلی لیتر 🌹پودر کاکائو 15گرم گاناش شکلاتی سفید👇👇 🌹شکلات سفید 140گرم 🌹خامه فرم گرفته 75میلی لیتر گاناش شکلاتی قهوه‌ای 👇👇 🌹خامه فرم گرفته25میلی لیتر 🌹شکلات تلخ 25گرم 🌹دیزاین تمشک و برگ نعناع نکته ها👇👇 🍁🍁بعد از درست کردن گاناش حتما اجازه بدید از دما بیوفته. 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁حتما یک شبانه روز در یخچال بمونه. 🍁🍁توی قالب کاغذ روغنی بذارید. 🍁🍁سایز قالب 18×28 است. 🍁🍁ماسکارپونه رو به همراه شکر و وانیل خوب مخلوط کنید کم کم خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید مواد یکدست بدست آمد توی یخچال بذارید تا خنک بمونه. 🍁🍁بیسکویت رو به همراه ماسکارپونه و پودر کاکائو و شیر توی غذا ساز مخلوط کنید. مواد رو دو قسمت کنید و طبق کلیپ پیش برید. 🍁🍁گاناش شکلاتی سفید را روی لایه آخر بریزید و با گاناش شکلات تلخ دیزاین کنید بذارید یخچال تا کامل ببنده. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیک و بروز از مهمونات پذیرایی کن 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹شکلات سفید 400گرم 🌹گردو 250گرم 🌹بیسکویت 100گرم 🌹ویفر شکلاتی 100گرم 🌹شیر عسلی400گرم 🌹شکلات تلخ 40گرم نکته ها👇👇👇 💥💥شکلات تخته ای سفید رو بعد از بنماری اجازه بدید کمی خنک بشه. 💥💥مواد میانی رو خوب فشرده کنید. 💥💥اجازه بدید حداقل نصف روز توی یخچال بمونه. 💥💥بیسکویت و ویفر هرمارکی باشه فرق نداره. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر کم هزینه 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی راحت میتونی این دسر رو تو خونه درست کنی😍 @maryam.khaanniii @maryam.khaanniii مواد لازم رشته کادایف ۳۰۰ گرم کره ۱۰۰ گرم شکر ۵ ق.غ گردو خرد شده ۱ پیمانه. هل کوبیده شده کمی . برای محلبی شیر ۱ لیتر شکر ۱ پیمانه آرد ۴ ق.غ نشاسته ذرت ۲/۵ ق.غ وانیل ۲ ق.چ خامه ۴قاشق . این دسر با این میزان موادی که نوشتم یه شیرینی خیلی ملایم داره،اگر دوست دارین حسابی شیرین باشه شکر بیشتری به کادایف بزنید.😍. @maryam.khaanniii @ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
لاکچری ترین دسر 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ گل رز 😍😉 @maryamgolifood کرپ گل رز🌹🌹 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹🌹برای کرپ ها👇👇👇 💥شیر 500میلی لیتر 💥آب جوش 200میلی لیتر 💥تخم‌مرغ 3عدد 💥آرد 300گرم 💥شکر4قاشق غذاخوری 💥نمک یک قاشق چایخوری 💥روغن 5قاشق غذاخوری 💥وانیل یک قاشق چایخوری 💥رنگ خوراکی چند قطره 🌹🌹برای مواد پنیری 👇👇 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥پنیر ماسکارپونه 200گرم 💥خامه قنادی 200میلی لیتر 💥شیر عسلی 200گرم 💥وانیل یک قاشق چایخوری 💥پودر شکر 3قاشق غذاخوری(دلبخواهی) نکته ها 👇👇👇👇👇 🌹🌹برای پخت کرپ ها تمامی مواد کرپ رو با هم مخلوط کنید خوب هم بزنید تا یکدست بشه. داخل تابه داغ سرخ کنید و بذارید کامل خنک بشه. 🌹🌹پنیر خامه ای... ماسکارپونه.... خامه قنادی... شیر عسلی و وانیل رو خوب باهم مخلوط کنید 2دقیقه خوب هم بزنید. 🌹🌹هر کرپ را باز کنید تا نصف از مواد پنیری رومال کنید و لایه دیگه اش رو بذارید روش وبعد کرپ را بعد از بستن طبق کلیپ پایه رو مواد پنیری بزنید و چندتا بذارید روی هم و رول کنید. چند عدد که روی هم گذاشتید بذارید داخل ظرف سرو و دونه دونه کرپ ها بهش بچسبونید. 🌹🌹حداقل 5کرپ رو روی هم بذارید بعدش رول کنید. 🌹🌹بعداز تمام شدن کرپ ها دور آن حلقه های مخصوص کیک ببندید و لایه های بالای کرپ را باز کنید تا حالت گل رز بگیره. 🌹🌹کرپ به مدت چند ساعت توی یخچال بمونه.روش سلفون بپیچید. 🌹🌹اگه دوست داشتید گلبرگ سبز داشته باشه به اندازه 3ملاقه از مواد کرپ بردارید و بهش رنگ خوراکی سبز بزنید و آخر کار به کل رز وصل کنید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو هوای گرم تابستون بستنی خیلی میچسبه😜😍 فقط کافیه یبار خودت تو خونه کیم درست کنی دیگه از بیرون نمیگیری چون واقعا خوشمزه میشه😋 @ashpazi_3soott @ashpazi_3soott مواد لازم برای ۶ تا بستنی 🌱شیر دو پیمانه 🌱شکر نصف پیمانه 🌱نشاسته ذرت ۱ ق غ 🌱نشاسته گندم ۱ ق غ 🌱خامه ۳ ق غ 🌱وانیل کمی 🌱شکلات ۱۵۰ گرم 🌱روغن مایع دو ق غ شیر و شکر و نشاسته ذرت و نشاسته گندمو روی حرارت مدام هم بزنید تا غلیظ بشه بعد خامه رو اضافه کنید و در اخر وانیل ، تا مایع بستنی گرمه داخل قالبتون بریزید و بعد از خنک شدن ۷ الی ۸ ساعت داخل فریزر قرار بدید بعد از اینکه بستنی اماده شده تو شکلات ذوب شده بزنید و تو ظرف در بسته لابلای کیسه فریزر قرار بدید و در فریزر نگهداری کنید میتونید کمی پودر کاکائو یا نسکافه به دلخواه به مایع بستنی اضافه کنید 🥰🥰🥰 @ashpazi_3soott @ashpazi_3soott @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
دسر مخصوص مهمانی‌ها 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉 @maryamgolifood کیک موزاییکی مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹بیسکویت پتی بور2بسته 🌹خامه صبحانه دو بسته 400میلی لیتر 🌹شکلات تلخ 100گرم 🌹شکلات شیری 100گرم 🌹پسته یک پیمانه (اختیاری) 🌹شکلات تخته ای بنماری شده برای داخل قالب400گرم نکنه ها👇👇👇 🍁🍁بیسکویت ها رو با دست خورد کنید. 🍁🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم بعد بهش شکلات ها رو اضافه کنید. اجازه بدید کامل حل بشه و از دما بیوفته. 🍁🍁مواد شکلاتی را روی بیسکویت ها بریزید بهش پسته ها رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید. 🍁🍁شکلات ها رو بنماری کنید بعد داخل قالب سیلیکون بریزید و تمام اطراف قالب رو کاور کنید بعد بذارید فریزر. این کار رو دوبار انجام بدید. 🍁🍁وقتی شکلات کامل خودشو گرفت از مواد داخل قالب رو پر کنید بذارید چند ساعت توی یخچال بمونه. 🍁🍁به آرامی از قالب جدا کنید و با میوه و شکلات دیزاین کنید. 🍁🍁برای بنماری کردن شکلات برای کاور قالب چند قاشق خامه اضافه کنید تا موقع جدا کردم کاکائو نشکنه. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍨😋👌 🎈برای درست کردن معجون بستنی وانیلی رو به همراه ۳ ق غ خ خامه فرم گرفته یا خامه ی صبحانه و مقداری خرمای بدون هسته و مغزیجات ( من از پسته ، بادوم هندی ، فندق ، گردو و بادوم استفاده کردم ) و کنجد و یه دونه موز مخلوط کنید و معجون آماده اس بعد با مغزیجات و موز تزیین کنید از پودر نارگیل و عسل هم میتونید استفاده کنید Zahraaa_lifestyle منبع پیج ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بستنی کیم نوستالژی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیم یار قدیمیه ما دهه شصت و هفتادیی ها😋 حتی بدون قالب هم میتونی راحت درستش کنی 😍 @ideal.ashpazi @ideal.ashpazi By👇👇👇 @maede_mamane_amiron 🍦مواد لازم برای ۶تا بستنی کیم: ۲لیوان شیر ۲ ق غ خامه صبحانه ۱ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ نشاسته گندم نصف لیوان شکر ۱ ق چ وانیل شکلات تخته ای کمی روغن مایع شیر ، نشاسته ها و خامه و شکر رو باهم مخلوط میکنیم ، میزاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا نشاسته ها باز بشن و مواد غلظت پیدا کنه، ۳۰ دقیقه با حرارت کم باید هم بزنیم ، در اخر زیر گاز و خاموش میکنیم و وانیل رو اضافه میکنیم . مواد که کمی از حرارت افتاد میریزیم داخل قالب سیلیکونی یا پلاستیکی یا لیوان یک بار مصرف و ۸ ساعت میزاریم تو فریزر. برای رویه شکلاتی شکلات تخته ای رو به همراه کمی روغن مایع میزاریم روی حرارت کتری تا بنماری بشه و اب بشه بعد بستنی سرد و داخلش فرو میبریم شکلات زود میبنده . ❌میتونید داخل مواد پودر کاکائو هم بزنید که دبل چاکلت بشه ❌میتونید تو مواد شکلاتی کمی بادام زمینی خرد شده یا مغزیجات بریزید که مگنوم بشه🤤 اگر این آموزش و دوست داشتی قلب و قرمز کن و بفرست برای اونایی ‌که عاشق بستنی هستن😍 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a