eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی روی کوکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی روی کوکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی روی کوکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی روی کوکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طراحی روی کوکی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوی عید اومد نه؟😁😍 منبع پیج @maede_mamane_amiron این آسونترین و خوشمزه ترین شیرینی عیده پس ذخیره ش کن تا گمش نکنی😘 ❌مواد لازم برای ۲۰ تا شیرینی 👇🏻 ۱لیوان و نیم ارد یک سوم لیوان روغن مایع یک سوم لیوان شکر نصف ق چ وانیل ۱ ق چ پر بیکینگ‌پودر ۱ تخم مرغ تخم مرغ ، وانیل و شکر رو ۱۰ دقیقه با همزن دستی و یا ۳ دقیقه با همزن برقی میزنیم ، بیکینگ پودر و روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با سر انگشت ها ورز میدیم ، زیاد با کف دست ورز ندید که به روغن نیفته خمیر نیازی به استراحت نداره ، با دست ویا مهر میتونید قالب بزنید. کف تابه رو چرب کنید شبرینی هارو بچینید ، حتما شعله پخش کن و دمکنی بزارید . ۱۵ دقیقه با شعله کم بپزه و زیرش طلایی بشه کافیه ، با شکلات آب شده و پودر پسته هم تزئین کردم🤗 اگر داخل فر فر میزارید ۱۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی گردویی مخصوص عید منبع پیج @f a t e m e _ t z k 2 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
خانه شیرینی،کیک،دسر
شیرینی گردویی مخصوص عید منبع پیج @f a t e m e _ t z k 2 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪
عزیزان دل عااالیترینها باشین ❤️ شیرینی گردویی دلبر چی میگه این وسط 😍بزن بریم درستش کنیم 🙌 منبع پیج@f a t e m e _ t z k 2 💟💟💟 اینا رو لازم داریم 👇 پودر گردو : ۱۰۰ گرم کیک کاکائویی : ۱۰۰ گرم پودر قند : ۲۰۰ گرم سفیده تخم مرغ : ۹۰ گرم. سرکه سفید : ۱ ق غ روغن مایع : ۱ ق غ وانیل : ۱/۴ ق چ پودر کاکائو : ۱ ق چ دارچین : ۱/۲ ق چ طرز تهیه 👇 🔸️کیک کاکائویی رو با دست یا هر وسیله ای که داریم پودر میکنیم 🔸️ تمام مواد خشک و سفیده تخم مرغ رو خوووب ترکیب میکنیم 🔸️ میزاریم رو حرارت کم ۱۰ دقیقه هم میزنیم تا پودر قند آب بشه 🔸️از روی حرارت برمیداریم و وانیل و سرکه سفید و روغن مایع رو اضافه و هم میزنیم 🔸️ میزاریم تا کاملا خنک بشه اگه خمیر شل بود بهش پودر گردو اضافه میکنیم تا به غلظت مناسب دربیاد نه شل نه سفت 🔸️ در قیف ساده میریزم و روی سینی فر که کاغذ روغنی قرار دادیم و روی کاغذ روغنی هم چرب کردیم ، با فاصله پایپ میکنیم 🔸️ دمای فر برقی ۱۸۵ درجه و فرگازی ۲۰۰ درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم لطفا با دمای فر خودتون تطبیق بدین 🔸️ بعد از سرد شدن شیرینیهارو از کاغذ روغنی جدا و سرو بفرمایین 🔸️ من دوتا شیرینی رو کنار هم قرلر دادم 🔸️اندازه مواد من دو برابره 🔸عزیزان اگه از کاغذ روغنیهای دائمی استفاده کنین شیرینیها خیلی راحتتر از کاغذ جدا میشن ⭕️ کیک شکلاتی حتما باید سااااااده ! بدون خامه بدون کرم یا هر چیز دیگه باشه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین و خوشمزه ترین شیرینی که ما رو یاد ایام عید میندازه🤩 . منبع پیج @Shaghayegh.Rasooli . موندگاری شیرینی چندین هفتس و با خیال راحت درستش کنید. . . ☘️شیرینی بهشتی☘️ . مواد لازم: پودر قند ===۱۷۵ گرم ===۱پ+ ۴ق غ روغن صاف ===۲۰۰ گرم ===۱ پ+ ۲ ق س آرد قنادی ===٢٠٠گرم ===۲/۵ تا ۳ پ وانیل ===۱/۴ ق چ(ميتونيد حذف كنيد) روغن مایع ===٢٠ گرم ===۳ ق س هل ===۱/۲ ق چ زعفران===۱ ق غ خییییلی غلیظ پودر کاکائو===۱ق چ . . زمان پخت چه در تابه و چه در فر۲۵-۳۵ دقیقه بود . بعد از پخت بعد از خنک شدن اجازه بدید ۳ساعت در محیط بمونه و اصلا دست بهش نزنید چون پودر میشه😃 . بدون کاغذ روغنی هم میتونید من تست کردم.ولی باید با یه کاردک ار کف سینی جدا کنید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید نیم ساعت تابه ای منبع پیج @digcheh تخم مرغ روغن ارد شکر بکینگ‌پودر کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی عید مربایی مشهدی با دستور عالی در پست بعدی بدون فر و هم زن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی مشهدی منبع پیج @f.mohamadkhani کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@ashpazi_va_deserr کاری از دوست هنرمند: @f.mohamadkhani —— شیرینی مربایی تا به حال به این خوشمزگی نخوردی👌🤤 پس بریم با همدیگه آموزشش رو ببینیم😋 . آرد سفید ۶۰۰گرم روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم تخم مرغ درشت ۱ عدد وانیل مقداری شیر هم دمای محیط ۵ قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار ۵ قاشق غذاخوری مارمالاد به مقدار کافی در ابتدا روغن قنادی رو با همزن ۲ دقیقه میزنیم تا یکدست بشه. پودر قند را اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم. شیر و عسل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان خمیر رو ورز میدیم و جمع میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میوفته و شیرینی سفت میشه. خمیر داخل نایلون میزارم وسطحش رو صاف میکنم و میزارم داخل یخچال برای یک ساعت تا استراحت کنه. بعد از یک ساعت بین دو نایلون میذارم و با وردنه به قطر نیم سانت بازش می کنم. با هر کاتری که داشتید قالب بزنید و نصفی از شیرینی ها رو با سر ماسوره وسطش رو خالی کنید. کف تابه رو با مقداری روغن چرب کنید شیرینی ها را با فاصله داخل تابه بچینید. روی حرارت شعله پخش کن بگذارید و تابه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و درش رو دمی بذارید و به مدت ۱۰ دقیقه زمان بدین تا شیرینی ها با حرارت خیلی ملایم بپزن. دقت کنید وقتی زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد حرارت رو خاموش کنید.(زیاد نمونه چون سفت میشن) من مقداری از شیرینی ها را داخل فر پختم با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه‌. وقتی شیرینی‌ها خوب سرد شدن مقداری شکلات قهوه ای و سفید بن ماری کردم و شیرینی‌ها رو باهاش تزیین کردم. وسط شیرینی ها هم مارمالاد سیب گذاشتم. همه میتونید مارمالاد رو خودتون تو خونه درست کنید هم اینکه لوازم قنادی ها دارند میتونید تهیه کنید که من آماده گرفتم خیلی خوشمزه تر و راحت تره. کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋👈بدون داغ زدن و همزن👌 🙏🌹 ۲عدد سفیده تخم‌مرغ درشت یک‌لیوان(۱۸۰گرم) پودر شکر یک‌لیوان(۱۰۰گرم) پودر نارگیل چرب نوک قاشق وانیل ۳چهارم استکان‌ (۹۰گرم)روغن مایع دما فر ۱۸۰ نکته ها👇 اگه موادتون شل بود یک قاشق سر خالی ارد برنج اضاف کنید بعد از هم. زدن اگه دیدید خیلی گرمه مواد ده دقیقه استراحت بدید بعد بریزید تو قیف حتما از پودر‌نارگیل چرب استفاده کنید به هیچ وجه شکر‌ نزنید پودر شکر بزنید روغن اصلا به هیچ‌وجه داغ نشه فقط گرم‌باشه تا کاملا روش‌طلایی نشده از‌فر‌در‌نیارید کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات های شیک و پیک کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورهمی همه کیک سازهای حرفه ای دنیا😳👏👏👏👏 گلچینی از همه هنرمندی های قنادان دنیا از ایرانی و خارجی اینجا واقعا یک پا کیک ساز حرفه ای خواهید شد بدون غلو عرض میکنم👇 https://eitaa.com/joinchat/3501850640Cf7f939fa26 هر عزیزی اومد اینجا موندگار شد😋👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دانمارکی با دستور آسون قنادی پیج منبع peyman.amozesh77 بخش اول کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
بدون لا رفتن👌کپشن حتما مطالعه کنید👇 پیج منبع peyman.amozesh77 🙏🌹🙏 دستور و‌طرز تهیه کرم‌دانمارکی و شربت بار تو پست های قبلی هست👇👇 مواد لازم مایه خمیر👇 ۱۰گرم مایه خمیر ۱۰۰گرم شیر ولرم نصف قاشق غذا خوری شکر ۲ الی ۳ قاشق آرد ا🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 مواد لازم خمیر شیرینی دانمارکی👇 ارد ۳۰۰گرم روغن مایع۳۰ گرم شکر۵۰گرم نمک نوک قاشق تخم مرغ یک عدد درشت کره آب شده ۶۰گرم وانیل نصف قاشق چایی خوری ا🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 مواد لازم رومال👇👇 یک عدد تخم مرغ کوچیک نوک قاشق نمک خیلی کم چند قطره رنگ زرد همه رو با هم هم بزنید با چنگال تا صاف میشه بعد استفاده کنید واسه رومال ا🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 نکته ها👇👇👇 ☑️حتما از مواد اولیه درجه یک استفاده کنید ☑️اگه بهبود دهنده داشتید نوک قاشق بزنید به مواد خمیر ☑️از آرد پر قدرت و قوی قنادی استفاده کنید ☑️شیر واسه مایه خمیر خیلی داغ نشه، گرم باشه کافیه، و ارد کم کم اضاف کنید تا یه کم صفت بشه و ابکی نباشه و حتما سه برابر بشه بعد بریزید رو مواد ☑️خمیر نباید خیلی صفت باشه و خیلی شل هم نباشه به دست بچسپه ☑️خمیر رو یه جای نسبتا گرم استراحت بدید ☑️حتما کرم زیاد بزنید داخلش و خمیر رو یه دست پهن کنید و صفت بپیچید ☑️خمیر رو واسه استراحت یه جا گرم بزارید و حتما فاصله بینشون پر بشه بعد بزارید فر ☑️اگه حرارت فرتون پایینه ۲۲۰بزارید فر باید داغ باشه فر و طبقه وسط بزارید ☑️حرارت از دو طرف باشه تا کاملا روش برشته نشده از فر در نیارید ☑️وقتی یه زره سرد شد و هنوز گرم بود شربت داغ رو بزنید روش. ‌#آشپزی کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯