eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات های شیک و پیک کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم مقدار خونگی👇👇 شما هم چند تا از موارد استفاده ش رو بگید🤚❤️😍حمایت از پیج یادتون نره آموزش های زیادی تو‌راهه😎❤️🌹 ۲۰۰گرم شکر ۶۰گرم آب نصف قاشق چایی خوری جوهر لیمو ۲۰گرم گلاب با جوهر لیمو ۳دقیقه بجوشه بعد گلاب اضافه بشه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 موارد استفاده شربت بار، واسه شربت شیرینی های لایه ای و کره ای و دانمارکی و باقلوا 🌹واسه بامیه و زولبیا واسه نمدار کردن کیک های خامه ای واسه داخل خمیر رولت و بعضی از کیک و شیرینی ها واسه براق کردن کیک و کاپ کیک و... نگداریش هم داخل ظرف دربسته بزارید یخچال تا یک سال هم میمونه و مشکلی پیش نمیاد/ شما هم چند تا از موارد استفاده ش رو بگید✋ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه کرم دانمارکی ✋❤️حتما سیو کنید😍👈واسه آموزش بعدی شیرینی دانمارکی لازممون میشه✌️ مواد لازم👇 ۳۰۰گرم آب ۳۰۰گرم شیر ۱۵۰گرم آرد ۳۰۰گرم شکر وانیل طرز تهیه👇👇 آرد،وانیل و نصف شکر رو با هم ترکیب میکنیم آب،شیر و نصف دیگه شکر رو میزاریم روی اجاق گاز تا جوش بیاد تو‌این فاصله با همزن دستی هم میزنیم تا ته نگیره بعد از اینکه کاملا جوش اومد آرد رو‌کم کم‌بهش اضافه میکنیم و‌هم‌میزنیم تا صاف و‌یه دست بشه و کاملا صفت بشه دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋👈بدون داغ زدن و همزن👌 🙏🌹 ۲عدد سفیده تخم‌مرغ درشت یک‌لیوان(۱۸۰گرم) پودر شکر یک‌لیوان(۱۰۰گرم) پودر نارگیل چرب نوک قاشق وانیل ۳چهارم استکان‌ (۹۰گرم)روغن مایع دما فر ۱۸۰ نکته ها👇 اگه موادتون شل بود یک قاشق سر خالی ارد برنج اضاف کنید بعد از هم. زدن اگه دیدید خیلی گرمه مواد ده دقیقه استراحت بدید بعد بریزید تو قیف حتما از پودر‌نارگیل چرب استفاده کنید به هیچ وجه شکر‌ نزنید پودر شکر بزنید روغن اصلا به هیچ‌وجه داغ نشه فقط گرم‌باشه تا کاملا روش‌طلایی نشده از‌فر‌در‌نیارید دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
شیرینی عید مربایی مشهدی با دستور عالی در پست بعدی بدون فر و هم زن @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
@ashpazi_va_deserr کاری از دوست هنرمند: @f.mohamadkhani —— شیرینی مربایی تا به حال به این خوشمزگی نخوردی👌🤤 پس بریم با همدیگه آموزشش رو ببینیم😋 . آرد سفید ۶۰۰گرم روغن صاف قنادی ۳۰۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم تخم مرغ درشت ۱ عدد وانیل مقداری شیر هم دمای محیط ۵ قاشق غذاخوری عسل یا شربت بار ۵ قاشق غذاخوری مارمالاد به مقدار کافی در ابتدا روغن قنادی رو با همزن ۲ دقیقه میزنیم تا یکدست بشه. پودر قند را اضافه میکنیم و هم میزنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه میکنیم و یک دقیقه میزنیم. شیر و عسل رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان خمیر رو ورز میدیم و جمع میکنیم. این خمیر نباید زیاد ورز داده بشه چون به روغن میوفته و شیرینی سفت میشه. خمیر داخل نایلون میزارم وسطحش رو صاف میکنم و میزارم داخل یخچال برای یک ساعت تا استراحت کنه. بعد از یک ساعت بین دو نایلون میذارم و با وردنه به قطر نیم سانت بازش می کنم. با هر کاتری که داشتید قالب بزنید و نصفی از شیرینی ها رو با سر ماسوره وسطش رو خالی کنید. کف تابه رو با مقداری روغن چرب کنید شیرینی ها را با فاصله داخل تابه بچینید. روی حرارت شعله پخش کن بگذارید و تابه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و درش رو دمی بذارید و به مدت ۱۰ دقیقه زمان بدین تا شیرینی ها با حرارت خیلی ملایم بپزن. دقت کنید وقتی زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد حرارت رو خاموش کنید.(زیاد نمونه چون سفت میشن) من مقداری از شیرینی ها را داخل فر پختم با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه‌. وقتی شیرینی‌ها خوب سرد شدن مقداری شکلات قهوه ای و سفید بن ماری کردم و شیرینی‌ها رو باهاش تزیین کردم. وسط شیرینی ها هم مارمالاد سیب گذاشتم. همه میتونید مارمالاد رو خودتون تو خونه درست کنید هم اینکه لوازم قنادی ها دارند میتونید تهیه کنید که من آماده گرفتم خیلی خوشمزه تر و راحت تره. دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت ترین و خوشمزه ترین شیرینی که ما رو یاد ایام عید میندازه🤩 . منبع پیج @Shaghayegh.Rasooli . موندگاری شیرینی چندین هفتس و با خیال راحت درستش کنید. . . ☘️شیرینی بهشتی☘️ . مواد لازم: پودر قند ===۱۷۵ گرم ===۱پ+ ۴ق غ روغن صاف ===۲۰۰ گرم ===۱ پ+ ۲ ق س آرد قنادی ===٢٠٠گرم ===۲/۵ تا ۳ پ وانیل ===۱/۴ ق چ(ميتونيد حذف كنيد) روغن مایع ===٢٠ گرم ===۳ ق س هل ===۱/۲ ق چ زعفران===۱ ق غ خییییلی غلیظ پودر کاکائو===۱ق چ . . زمان پخت چه در تابه و چه در فر۲۵-۳۵ دقیقه بود . بعد از پخت بعد از خنک شدن اجازه بدید ۳ساعت در محیط بمونه و اصلا دست بهش نزنید چون پودر میشه😃 . بدون کاغذ روغنی هم میتونید من تست کردم.ولی باید با یه کاردک ار کف سینی جدا کنید @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی عید نیم ساعت تابه ای منبع پیج @digcheh تخم مرغ روغن ارد شکر بکینگ‌پودر @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فیلم تهیه این کیک بزرگ عروسی 👇👇👇👇 منبع cakehouse.bnd @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
شیرینی رژیمی بدون قند 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی رژیمی بدون قند دستور شیرینی رژیم به روش قنادی😍 رسپی خانگی 👇 آرد ۳۱۲ گرم روغن صاف ۳۱۲گرم پودر نارگیل چرب ۱۰۰گرم آرد برنج ۱۲۵گرم شیر کم چرب۱۲۵گرم تخم مرغ ۳عدد شیره توت ۱۵۰گرم درجه حرارت فر ۱۸۰گرم رسپی کارگاهی👇👇👇👇😍 آرد ۱/۲۵۰ک گ روغن صاف قنادی ۱/۲۵۰ک گ پودر نارگیل چرب ۷۵۰ک گ آرد برنج ۵۰۰ گ شیر کم چرب ۵۰۰گ تخم مرغ ۱۵عدد شیره توت حدودی ۲لیوان پر ❌نکات مهم❌ ✅ کل مواد باید یه دست پوک بشه ✅این شیرینی یه رگ تلخی داره ✅نیاز به هیچ نوع شکر قهوه ی ندارین ✅برای نگهداری بیشتر بعد از پخت داخل پلاستیک بزارین امیدوارم راضی باشین❤️🌹 کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موکا کیک موکا فوق العاده خوشمزه و بافت عالی داره و بهترین گزینه برای کافی شاپها👌🥰 👇😍😍😍 @shiriin.kadeh @shiriin.kadeh مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱۸۰ گرم (یک و یک دوم لیوان) شکر ۱۵۰ گرم (یک لیوان) شیر ۵۰ گرم (۱/۴ لیوان) روغن ۵۰ گرم ( کمی بیشتر از ۱/۴ لیوان) پودر کاکائو ۱۲ گرم (۳ ق غ) پودر نسکافه ۱ ق م بکینگ پودر ۱ ق م وانیل ۱/۸ ق م ♦️قالب من ۲۵ سانت با ارتفاع ۶ ♦️برای چرب کردن قالب میتونید از روغن جدا کننده استفاده کنید آموزش تو پیج هست ♦️برای اطمنیان از پخت یه سیخ چوبی داخل کیک میزنیم اگه تمیز بیرون اومد آماده اس 🥰 @shiriin.kadeh @shiriin.kadeh ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دسر شیک و پیک 👇