eitaa logo
خانه شیرینی،کیک،دسر
5.3هزار دنبال‌کننده
1هزار عکس
2.2هزار ویدیو
0 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس آمریکانو⁣ نوشیدنی کافی شاپی⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike ⁣ ❤ممنون با لایک و کامنتت بهم انرژی میدی 🥰🙏⁣ 🔴🔴🔴مواد لازم:⁣ ⁣ قهوه اسپرسو 1شات⁣ ⁣ آب سرد 1لیوان⁣ ⁣ یخ به مقدار لازم ⁣ ⁣ 🔴🔴طرزتهیه:توضیح کامل در ویدئو ⁣ @cake_shikmike @cake_shikmike ⁣ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند لحظه با من همراه باش😍 کپشن روبخون دوست خوبم😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk خامه کشی کیک مستطیل که خیلیا ازش میترسن😅 برای خامه کشی کیک مستطیل یا مربع بهتره از دوتا پلکسی یک سایز بزرگتر از قالبتون برای بالا وپاین استفاده کنید😉 استفاده از پلکسی هم برای راحتی خامه کشی و هم شارپ شدن لبه کیک بهتون کمک میکنه😉 قالب استفاده شده کلیپ۲۰*۳۰ خامه کاله رنگ سبز خط زرد @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : برای خمیر کیک 👇👇👇 🪻تخم‌مرغ 3عدد 🪻شکر 100گرم 🪻وانیل 8گرم 🪻شیر 100میلی لیتر 🪻روغن 150میلی لیتر 🪻پسته خورد شده 50گرم 🪻آرد 135گرم 🪻بکینگ پودر 8گرم کرم وسط دسر 👇👇👇 🪻شیر 250گرم 🪻شکر 60گرم 🪻وانیل 8گرم 🪻نشاسته ذرت 35گرم 🪻کرم پسته 150گرم برای روی دسر 👇👇👇 🪻کرم پسته 200گرم 🪻میوه مورد علاقه نکته ها 👇👇👇👇 🍁حتماً کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بندازید. 🍁دمای فر ها باهم فرق داره طبق دمای فزی که دارید پخته بشه. 🍁مواد کیک رو به اندازه مخلوط کنید. زیادی مخلوط نکنید که بافت کیک خوب نمیشه. 🍁بعد از پخت اجازه بدهید کامل کیک خنک بشه بعد کرم پسته رو اضافه کنید. 🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁قالب کمربندی 28×18هست. 🍁پسته هارو به اندازه خورد کنید ولی له نشه. 🍁آرد رو حتما الک کنید. 🍁کیک اول دمای فر 175به مدت 8تا 10دقیقه. 🍁کرم وسط دسر رو یکنواخت پخش کنید. 🍁دمای فر برای پخت نهایی 175 درجه به مدت 25تا 30دقیقه. 🍁کرم پسته که بنماری شده رو بعد از خنک شدن کامل کیک روی دسر بریزید. 🍁دیزاین روی دسر کاملا سلیقه ای هست.با خامه قنادی و میوه ها و شکلات میتونید انجام بدید. نوش جان 😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام نکته های تکمیلی این زیرِ👇🏻: حتما بذارید روغن خوب خوب داغ بشه و قبل از انداختن ورق رایس پیپر، یه تکه خیلی کوچیک رایس پیپر رو بندازین توی روغن، اگه سریع پف کرد یعنی روغن آمادست 🥰 رایس پیپر رو از همه لوازم قنادیا میتونین تهیه کنین 🤌🏻 وقتی رایس پیپر آماده شد، بذاریدش کنار تا روغنش بریزه و بعد آروم گلبرگا رو تکه تکه کنین 😻 حتما توی دو سایز رایس پیپر رو درست کنین که گل خوشگلتر بشه ♥️ __________ @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق های حلوا ، اونم رو آتیش واقعا خوشمزه و خوردنی هستش . مواد لازم : آرد ۳ لیوان ( دسته دار فرانسوی ) کره ۵۰ گرم روغن مایع ۱ لیوان دسته دار فرانسوی مواد لازم شربت حلوا شکر ۳ لیوان دسته دار فرانسوی آب ۳ لیوان زعفران اب کرده ۲ ق غ گلاب ۱/۲ ق غ @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
خانه شیرینی،کیک،دسر
آموزش کوکی بای #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
سلام 👋دوستان❤ اگه خوشتون اومد 😍واسه حمایت از پیج (لایک,سیو, کامنت,تگ و اشتراک گذاری)یادتون نررره😍😍😍👈❤ های بای آرد ۳۰۰گرم روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم آرد برنج ۳۰ گرم روغن مایع۱۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۳۰ گرم پودر شکر ۱۱۰ گرم وانیل یک نوک قاشق چایی خوری رنگ خوراکی واسه رنگ کردن پودر کاکائو واسه شکلاتی کردن و نسکافه واسه نسکافه ای کردنش نوتلاواسه جفت کردن به مقدار لازم 👇 ابتدا آرد و آرد برنج و روغن صاف و روغن مایع رو قشنگ با همزن میزنیم تا صاف بشه سپس تخم مرغ و پودر شکر و وانیل و گلاب رو تو یه ظرف دیگه صاف میکنیم و با خمیرمون میکس میکنیم مراحلش مثل فیلم دما فر ۱۸۰ های بای آرد ۳۰۰گرم روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم آرد برنج ۳۰ گرم روغن مایع۱۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد گلاب ۳۰ گرم پودر شکر ۱۱۰ گرم وانیل یک نوک قاشق چایی خوری رنگ خوراکی  واسه رنگ کردن پودر کاکائو واسه شکلاتی کردن و نسکافه واسه نسکافه ای کردنش نوتلاواسه جفت کردن به مقدار لازم تهیه👇 ابتدا آرد و آرد برنج و روغن صاف و روغن مایع رو قشنگ با همزن میزنیم تا صاف بشه سپس تخم مرغ و پودر شکر و وانیل و گلاب رو تو یه ظرف دیگه صاف میکنیم و با خمیرمون میکس میکنیم مراحلش مثل فیلم دما فر ۱۸۰ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @Yaasnabi 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای 15تا 17دونه کاپ کیک @cake_shikmike @cake_shikmike 📌لیوانی که استفاده کردم 250 میلی لیتره کاپ کیک شکلاتی مواد -2 عدد تخم مرغ -1 لیوان شکر -سه چهارم لیوان روغن -1 لیوان شیر گرم -یک سوم لیوان پودر کاکائو -1.5 لیوان آرد -1 قاشق غذاخوری کره -1 کاسه کوچک شکلات خرد شده -یه قاشق چایخوری وانیل -یه قاشق چایخوری بیکینگ پودر طرز تهیه -ابتدا مواد خشک (آرد، کاکائو، وانیل و بکینگ پودر) را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم. -تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کف کند. -شیر و روغن را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. -مواد خشک را الک می کنیم و به مخلوط اضافه می کنیم و با لیسک آرام آرام بدون مخلوط می کنیم. -سپس کره و شکلات را در مایکروویو ذوب می کنیم و هر از گاهی هم می زنیم (یا به روش بن ماری آب می کنیم) و به مخلوط کیک اضافه می کنیم. -در آخر شکلات چیپسی ها رو اضافه میکنیم و میزنیم و داخل قالب های مافین بریزید رویش شکلات چیپسی بریزید -در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20-25 دقیقه بپزیم (حتما با خلال دندون تست کنید 😍😍😍). @cake_shikmike @cake_shikmike کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزکیک لوتوس @cake_shikmike @cake_shikmike این چیزکیک بدون قالب برای مهمونی هاتون درست کنین😋به قدری خوشمزست که پیشنهاد میکنم درستش کنین 😍 مواد لازم : بیسکوئیت لوتوس :۲تا بسته (برای ۴ تا ۶نفر ) کره مهگل پنیرخامه ای ۱بسته خامه صبحانه ۱بسته کرم لوتوس یه ق غ برای کرم پنیری کرم لوتوس برای لایه آخر 😍 ژلاتین ۲ق ع شکر ۲ق غ @cake_shikmike @cake_shikmike طرزتهیه: برای این چیز کیک بیسکوئیت های پودر شده به همراه کره ذوب شده مخلوط می‌کنیم ‌میریزیم تو تلق وبا وسیله ای سطحشو صاف می‌کنیم وبه مدت ۲۰دقیقه میزاریم تو یخچال 😍 برای لایه خامه ای پنیر خامه وخامه ‌ژلاتین ،شکر ،کرم لوتوس مخلوط می‌کنیم ومیریزیم روی لایه بیسکوئیتی ودوباره ۲ساعت میزاریم ببنده 😍 برای لایه آخر کرم لوتوس میزاریم رو حرارت غیر مستقیم تا رقیق بشه ومیریزیم روی لایه پنیری 😍 نکته :این تلق هارو میتونین از لوازم قنادی بگیرین که به صورت متری فروخته میشه کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر مهمونی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋ اینجا آشپزی رو خیلی راحت یاد میگیری 😊مریم گلی هستم و عاشقانه هرچی بلدم رو به همراه خوشمزه های ترکی به اشتراک میذارم. اگه فالو نداری منو فالو کن که کلی خوشمزه قراره اینجا پست بشه 😍😍@maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 💥شیر یک پیمانه 💥شکر یک پیمانه 💥نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری 💥 شکلات تخته ای 100گرم 💥بیسکویت پتی بور 1بسته 💥شکلات تخته ای بنماری شده برای روی کیک 200گرم این دسر خوشمزه رو حتما درست کنید که فوق العاده اس 😍😍 نوش جان ❤️❤️ کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 معجزه ترک" اعتیاد "در منزل و محل کار 🔴 🔥ترک اعتیاد انواع مواد مخدر و سیگار🔥 🔥در کمتر از 40 روز پاک شو🔥 ✅بدونه هیچگونه درد و خماری ✅بدون نیاز به بستری و مرخصی ✅کاملا گیاهی و بدون عوارض و بازگشت ✅ ایجاد بی میلی شدید در هفته اول✅ 😍با مشاوره رایگان و پشتیبانی ۲۴ ساعته😍 💢جهت مشاوره رایگان فرم زیر رو پر کنید👇https://app.epoll.ir/43665325 🆔 لینک کانال ما جهت عضویت👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2672296800Cb67eafda3f 📞شماره تماس ارتباط مستقیم با متخصص👇 09909124077
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شکوآرت @caramela.cake1 گاهی دیدین مولد خیلی کوچیکه یا طرح های پیچیده زیادی داره و موقع خارج کردن فوندانت پوسته پوسته میشه گرچه روش هایی مثل فریز کردن هم وجود داره اما استفاده از شوکوآرت هم به حل این مشکل کمک میکنه برای درست کردتش نیاز داریم به پودر ژلاتین 12 گرم(اگه ژلاتین تون قویه میزان کمتر بریزین) آب 30 گرم 30 گرم شکلات سفید 1/2 قاشق چایخوری گلیسیرین خوراکی آب را به پودر ژلاتین اضافه کنید و 10 دقیقه استراحت دهید تا بشکفه حالا در مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین حل شود یا روی بخار آب قرار بدین شکلات سفید را ذوب کرده و به مخلوط ژلاتین اضافه کنید. گلیسیرین را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله می توانید رنگ پودری یا ژله ای بر پایه روغن را اضافه کنید(مخصوص شکلات). یا می توانید بعداً، پس رنگ پودری رنگ کنید اگه مواد سفت شد در صورت لزوم آن را برای چند ثانیه گرم کنید حالا روی مولد یا مت مورد نظر پهن کنید وقتی کمی خودش گرفت از مولد خارج کنین اگه طرح پیچیده ای داره کمی زمان بیشتری بدین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁