#ویفر_شکلاتی
مواد لازم:
آرد 1 پیمانه
پودرقند 3/4 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
نمک 1 پنس
پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ
نان میکادو یا نان بستنی به تعداد لازم
شکلات به میزان لازم
طرز تهیه:
آرد الک شده را 10 دقیقه با شعله ملایم تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
آرد تفت خورده را الک کنید در تابه بریزید و پودرقند و پودر کاکائوی الک شده و نمک را با آن مخلوط کنید و روی شعله ملایم گذاشته و روغن را اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود. چند قاشق از روغن را نگه دارید و ابتدا مواد را خوب مخلوط کنید و در صورتیکه مواد سفت بود مابقی روغن را اضافه کنید تا مایه بیش از حد شل نشود چون میزان جذب آردها متفاوت است.
میتوانید یک قاشق از روغن مایع کم کنید و به جای آن کره یا روغن جامد بریزید.مواد که غلظتی مانند کاچی یا فرنی گرفت شعله را خاموش کنید.غلظت باید در حدی باشد که بتوانید به راحتی روی نان آنرا پخش و صاف کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
#شیرینی_نارگیلی 👌😍
مواد لازم:👇
شکر :۲۵۰گرم(تقریبا یک و یک هشتم پ)
پودر نارگیل چرب :۱۲۵ گرم(تقریبایک و نیم پ )
سفیده تخم مرغ:۱۲۵گرم(۳عدد بزرگ یا ۴عدد کوچک)
روغن مایع:۷۵گرم(یک سوم پ)
وانیل :یک هشتم ق چ
آبلیمو :یک ق چ
طرز تهیه:👇
_ داخل ظرفی شکر + پودر نارگیل + سفیده تخم مرغ + روغن را با قاشق با هم مخلوط میکنیم.
_مواد را 2 بار از چرخ گوشت رد می کنیم ( یاداخل غذاساز۲_۳دقیقه میکس میکنیم.)
_مواد را داخل قابلمه میریزیم و روی گاز با حرارت کم قرار داده تا گرم شودوبا قاشق چوبی هم میزنیم و به مدت ۱۵_۲۰دقیقه روی حرارت خیلی ملایم قرار میدهیم.
نکته مهم :👇👇👇
توجه داشته باشید مواد به جوش نیاید.
_ بعد از حل شدن شکر مایه شیرینی را از روی حرارت بر میداریم وآبلیمو+وانیل را اضافه کرده و اجازه میدهیم دردمای محیط خنک شود.
_کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مواد را داخل قیف میریزیم با ماسوره گردساده
_شیرینی ها رو با فاصله از هم داخل سینی میریزیم و روی آن را به دلخواه با پودر پسته تزئین میکنیم
_ در فری که از قبل با دمای ۱۷۵درجه سانتی گراد (فربرقی:۱۶۰درجه فن روشن )گرم کردیم .قرار داده تا زیر شیرینی رنگ بگیرد و رویش ترک هایی ایجاد شود. ( تقریبا ۲۵ دقیقه )
_پس از خنک شدن شیرینی ها را از سینی خارج می کنیم.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
#شیرینی_تالیستون😋👆👆
شکر ........ ۸۰گرم🍚
آرد نخودچی ....... ۱پیمانه🥣
کره.......۵۰گرم🧀
آرد گندم ........ به مقدارلازم🌾
بکینگ پودر ........... 1 ق چ🥄
1- شکر و کره را با همزن بزنید تا پوک شود بعد آرد نخود چی و بیکینگ پودر را اضافه کنید.
2- حالا آرد گندم را تا حدی بزنید که به دست نچسبد. خمیر بسیار ترد و لطیفی بدست می آید.
3- آن را به مدت ۸ ساعت در نایلون در محیط آشپزخونه بگذارید تا استراحت کند.
4- با دست تکه تکه خمیر را بردارید و شکل بدهید و در سینی فر بچینید. شیرینی را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه در فر بپزید.
بگذارید شیرینی کاملاً خنک شود و بعد آن را از سینی جدا کنید. شیرینی را با شکلات آب شده تزیین کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
#شیرینی_یاقوتی 🥟 😋
▫️كره هم محيط 125گرم (من 60گرم کره پاستوریزه و65گرم روغن اصیل استفاده کردم)
▫️اردسفيد : 150 گرم
▫️اردبرنج :50 گرم
▫️نشاسته ذرت :30 گرم
▫️پودرقند 60گرم (میتونید تا30گرم اضافه کنید این شیرینی کم شیرینه)
▫️زرده تخم مرغ : 1 عدد
▫️پودرزنجبيل : 1ق چ
🔸اردهاروباهم مخلوط والک كنين .
كره وياروغن هم دمای محيط روباپودرقندياشكرخوب بزنين تا پفكی وسفيدبشه ،پودرزنجبيل وزرده تخم مرغ رواضافه كنين ومخلوط كنين ،سپس اردهارو كم كم به مخلوط كره وپودرقنداضافه كنين ومخلوط كنين ودراخريك دورباهمزن بزنين تا همه موادمخلوط بشن . خميرروبادست جمع كنين وداخل نايلون بذارين ويك ساعت داخل يخچال استراحت بدين .
فر رو با دمای 180درجه روشن کنید تا به مدت یک ربع گرم بشه
خميرروبين دونايلون یا دو تکه کاغذ روغنی بازكنين ،خميرپودريه وفقط بايدبين دونايلون یا کاغذ روغنی بازبشه ،به قطر ١ سانت باهركاتری كه دوست دارين ،كاتر بزنیدوداخل سينی با کمی فاصله قرار بدید
سينی روداخل فربذارين به مدت ١٥ دقيقه .شيرينی بايدسفيدباشه،بعدازپخت سينی روازفرخارج كنين وتاخنك شدن كامل دست نزنید که پودر میشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مربایی😍🤚دمتون گرم که با لایک و نظرات قشنگتون انرژی میدید بهمون🙏❤️
مواد لازم👇
۱عدد تخم مرغ کوچیک
یک قاشق غذا خوری ماست(۴۰گرم)
۲/۳استکان پودر شکر(۸۰گرم)
۱ لیوان روغن صاف(۱۶۰گرم) به دما محیط رسیده
نوک قاشق چایی خوری وانیل
۲لیوان سر پر آرد (۳۰۰گرم)
دما فر ۲۰۰ تقریبا ۱۲ دقیقه
طرز تهیه👇
ابتدا تخم مرغ، ماست، پودر شکر،وانیل و روغن صاف آب شده رو هم میزنیم تا صاف بشه
بعد ارد رو میریزیم روش و هم میزنیم تا صاف بشه
بعد ارد پاشی میکنیم و پهن و نازک میکنیم، سپس با طرح دلخواه کاتر میزنیم و با فاصله میچینیم داخل سینی فر
نصفش رو مثل فیلم با ماسوره از وسط سوراخ میکنیم و دما 200درجه فر خونگی میزاریم فر تقریبا 12دقیقه
بعد از سرد شدن با مربا سیب جفت میکنیم
ژله مغزی رو آب میکنیم روی اجاق گاز و میزنیم روی شیرینی هامون خیلی کم
سپس میزنیم داخل مغز دلخواه
و داخلش رو با بریلو قرمز رنگ پر میکنیم
نکته ها👇
میتونید روغن صاف هم اب نکنید و به دما محیط رسیده باشه کافیه
میتونید از کره هم استفاده کنید به جا روغن صاف
اگه خواستید شکلاتی بشه از ارد کم کنید و پودر کاکائو بزنید
اگه خمیر شل بود ارد بهش اضاف کنید
دما فر 200ولی مدت زمانش باید هواستون باشه نسوزه یا خام در نیاد، 12دقیقه یه مدت تقریبی هستش
میتونید با شکلات یا هر چیز دیگه ای تزیین کنید،میتونید خمیر رو داخل یخچال هماستراحت بدید و هماینکه واسه مدت یه ماه هم یخچال باشه مشکلی نداره
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش کیک پرتقال 👇مواد لازم👇حمایت یادتون نره دمتون گرم😍❤️🌹✌️😍👇
قالب با عرض 26و ارتفاع 7 سانتیمتر
۴عدد تخم مرغ
یک لیوان شکر(۲۰۰گرم)
۲لیوان آرد(۲۴۰گرم)
۳قاشق غذا خوری پر پودر نشاسته ذرت(۵۰گرم)
یک قاشق چایی خوری وانیل
نصف قاشق غذا خوری بیکینگپودر
یک استکان روغن مایع(۱۳۰گرم)
یکاستکان آب پرتقال(۱۳۰گرم)
دما فر ۱۸۰
طرز تهیه👇👇
ابتدا قالب مورد نظر رو با روغن جامد چرب میکنیمو آرد پاشی میکنیم،
آرد،پودر نشاسته،وانیل و بیکینگپودر روبا همالک میکنیم
تخم مرغ و شکر رو ده دقیقه با دور تند هم میزنیم
سپس مواد مایع روخالی میکنیمروش و با همزن دستی شروع میکنیم به همزدن و هم زمان آرد رو بهش اضافه میکنیم
هممیزنیمتا صاف و یه دست بشه
بعد داخل قالب خالی میکنیم و با یه سیخ چوبی هوا گیری میکنیم
و دما ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۵۰دقیقه میزاریم فر
بعد از سرد شدن سسش رواماده میکنیم ومیریزیمروش
مواد لازمسس👇
۲ قاشق غذا خوری شکر
یک قاشق پودر نشاسته ذرت
یکاستکان آب پرتقال
زعفران دمکردهبهمقدار لازم
همه موادرو با هممیزاریمروی اجاق با شعله متوسط ومنظم هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد روی کیکمون خالی میکنیم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکات مهم تو کپشن ❤️👇👌
مواد لازم👇
۲خوععدد سفیده(۸۰گرم)
یه استکان شکر (۱۶۰گرم)
یه لیوان شکلات کارات ۱۶۰ گرم
یه قاشق روغن مایع
نکته ها👇👇
حتما از شکلات کارات استفاده کنید
سفیده و شکر زیاد رو گاز نمونه بپزه
حتما سفیده کاملا فرم بگیره بعد قیف بزنید
ظرف سفیده و کاسه همزن تمیز تمیز باشه چون یه قطره چربی باعث میشه حجم نگیره
داخل سفیده یه لکه زرده هم نباشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برنجی راحت و بدون استراحت👌 حمایت یادتون نره😍🤚🌹🙏
مواد لازم👇
۲عدد تخم مرغ
۱ سوم استکان گلاب(۵۰گرم)
زعفران دم کرده به مقدار لازم
۱ استکان پودر شکر(۱۰۰)گرم
۱ لیوانسرپر روغن صاف(۱۷۵)گرم
نوکقاشق وانیل
۱ لیوان سر خالی آرد ۱۰۰گرم
یکلیوان ونیم آرد برنج(۲۰۰گرم)
دما ۱۸۰ درجه ۱۵دقیقه
نکته👇
میتونید به جا روغن صاف از کره هم استفاده کنید
مواد مایع رو میتونید الک کنید روی مواد
واسه شکلاتی کردنش فقط پودر کاکائو اضاف کنید از آرد همون مقدار کم کنید
تایم فر تقریبی گفتیم بعضی از فر ها شاید ۲۰دقیقه هبمونه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤚نکات کلیدی🛑👇@hewico.ir
این مدل قالب نخودچی و یه عالمه قالب مناسب کوکی و کلوچه رومیتونید از پیج خوب هویکو تهیه کنید👈@hewico.ir
آموزش از ما حمایت از شما😍🌹🙏❤️
🛑اگه خمیرتون جمع نشد مشکل سرعت همزنتون هست میتونید یه زره روغنصاف اضاف کنید و یا اینکه خمیر رودوبار از چرخ گوشت رد کنید
🛑میتونید واسه خوش رنگ تر بودنش رنگزرد هماضافه کنید
🛑حتما بعد پخت داخل ظرف در دار و سلفون کشیده شده بزارید
🛑مدت زمان فر بستگی به فرتون داره شاید بیشتر یا کم تر طول بکشه
🛑بعد فر تا چنساعت بهش دست نزنید چون پودر میشه و به دست میچسپه باید کاملا سرد بشه
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
مواد لازم👇
۱ لیوان پودر شکر(۱۵۰گرم)
۱ لیوان روغن صاف(۱۵۰گرم)
۱ استکان آرد(۱۰۰گرم)
۱ لیوان و نیم آرد نخودچی(۲۰۰گرم)
زعفران و پودر هل به مقدار لازم
طرز تهیه👇
ابتدا روغن صاف،پودر شکر،هل و زعفران دم کرده رو با دور تند هممیزنیم تا نرم وسبک بشه سپس آرد رو بهش اضافه میکنیم و دوباره هممیزنیم تا کاملا نرمبشه،بعد نرمشدن ارد نخودچی واضاف میکنیم و دوباره هممیزنیم تا حدی که حالت خمیری بگیره
بعد بین دوتا پلاستیکپهنش میکنیم با قطر یک سانتیمتر
سپس کنجد یا مغز دلخواه میپاشیم روش و یه وردنه میکشیم که بهش بچسپه
سپس به دلخواه قالب میزنیم
و میچینیم داخل سینی فر که کاغذ گذاشتیم
و داخل فر از قبل گرم شده با دما ۱۴۰درجه به مدت تقریبی نیم ساعت پخت میکنیم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤚😍#پفکی_گردویی مواد لازم👇
🌹❤️لطفا آموزش ها رو حمایت کنید🙏وبفرستید واسه دوستانتون🌹🙏
۱ لیوان پودر شکر (۱۵۰گرم)
۵عدد زرده تخممرغ(۱۰۰گرم)
نوک قاشق وانیل
نوک قاشق هل
نصف قاشق چایی خوری آبلیمو
نصف استکان گردو خورد شده(۴۰گرم)
نصف قاشق چایی خوری آرد برنج
دما ۱۰۰درجه نیم ساعت
نکته👇
سعی کنید زرده ها اصلا سفیده نداشته باشه
حتما وانیل و هل کم بزنید چون باعث میشه تلخ بشه
دما فر هم داغ نباشه چون باعث میشه ترک بخوره
میتونید مقدار گردو رو بیشتر یا کم تر کنید
حتما گردو خورد بشه ولی پودر نشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاشق پادشاه
قاشق پادشاه 👑
@big.tasterr_1
@big.tasterr_1
_
مواد لازم!
خمیر ۱۰۰۰ لا
خامه قنادی
میوه
کنجد
زرده تخم مرغ
شیر ۳ الی ۴ ق غ
__
طرز تهیه!
1️⃣ خمیر ۱۰۰۰ لا بذار به دمای محیط برسه با وردنه یکم صافش کن
2️⃣ با قاشق مثل من قالب بزن و رو یه صفحه آرد بزن و خمیرهارو قاشقی شکل بذار روی
3️⃣ زرده و شیر و قاطی کن و بمال رو خمیرها
4️⃣ فر گرم کن مثل من بذار رد سینی فر و با دمای ۲۰۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه بذار تو فر
5️⃣ روش خامه بزن و دونه انار
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*شیرینی نارگیلی*
[مواد لازم]آرد یک و نیم لیوان
پودر نارگیل ۵ قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم یا کمتر از نصف لیوان
پودر قند نصف لیوان
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا شیرینی روش نمیپزه زیرش میسوزه؟
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
#کیک_خرمالو
خرمالو پوست کنده......۱پیمانه
آرد.....۳پیمانه
شکر.....۱پیمانه
تخم مرغ.....۴عدد
شیر.....۱پیمانه
روغن.....۱پیمانه
بکین پودر.....۱قاشق غذا خوری
گردو......نصف پیمانه
طرز تهیه:
شکر،تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید.بعد روغن را اضافه کنید.سپس شیر.پوست خرمالو رو بکنید.اونو پوره کنید.بعد از اضافه کردن شیر پوره را بریزد.بکین پودر با ارد مخلوط کنید ،در دو مرحله اضافه کنید.در انتها گردو نگینی خرد شده را بریزد.قالب روغن جدا کنده بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.برای کیکهای میوه ای بهتر است که از قالبهای میان تهی استفاده بشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی_ساق_عروس
شیرینی_عید
✍مواد لازم
روغن جامد صاف شده ۱۰۰ گرم
پودرقند یا پودرشکر ۳ ق غ
پودرهل ۱ ق م
گلاب ۱ ق غ
آرد حدود ۲۵۰ گرم
(با توجه به جنس آرد ممکنه آرد کمتر یا بیشتری مصرف بشه)
گردو به میزان لازم
نکات 👇
🔸روغن جامد رو بزارید روی بخارکتری ذوب بشه وقتی کاملا از حرارت افتاد بزارید یخچال تا دوباره ببنده
منظور از روغن جامد همین روغنهایی هستن که به صورت نیمه جامد تو قوطی های حلبی به فروش میرسن.
من از لادن آبی استفاده میکنم
🔹میتونید به جای روغن از کره استفاده کنید دیگه لازم نیست صافش کنید بزارید همدمای محیط بشه و استفاده کنید
🔸زمان پخت حدودیه و در فرهای مختلف متفاوته
🔹وقتی شیرینی ها کاملا خنک شد تو پودرقند بغلتونید.
🔸این شیرینی طعم فوق العاده ای داره و ماندگار طولانی فقط تو ظرف در دار و محیط خنک نهگداری بشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر جادویی همه کاره
شیر ۱ لیوان
خمیر مایه ۱ ق غذاخوری
شکر نصف ق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۷ ق غذاخوری
نمک ۱ ق چایخوری
شکر نصف ق غذاخوری
آرد همه کاره ۴۰۰ گرم حدودا (همون آرد نول یا سفید یا سه صفر)
نکات:
💐واسه اینکه ببینید خمیر مایه سالمه یا نه، با شکر و شیر گرم مخلوطش کنید و ده دقیقه صبر کنید، اگه روش کف کرد یعنی فعال شده و سالمه.
دمای شیر باید کاملا گرم باشه ولی جوری باشه که اگه انگشتتون رو داخلش فرو ببرید نسوزید، غیر از این باشه مخمر عمل نمیاد.
🌼خمیر حتما باید توی جای گرم استراحت کنه تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه، ممکنه یک ساعت طول بکشه یا بیشتر ولی هر چی محیط گرمتر باشه زودتر پف میکنه.
🌸وقتی پف کرد، پفشو بگیرید و لازم نیست ورز بدید، فقط چونه کنید و بذارید توی نایلون فریزر و تا ۳ روز میتونید توی یخچال نگه دارید.
🌺قسمت ورز دادنش خیلی مهمه حتما ده دقیقه ورز بدید و با ورز دادن چسبندگیشو بگیرید، هی آرد اضافه نکنیدااااا خمیرتون سنگین و خراب میشه، اگه دستتون رو چرب کنید و آرد بمالید کمک میکنه که کمتر به دستتون بچسبه.
🏵میتونید باهاش پیتزا و پیراشکی و اشترودل و نون و اینجور چیزا درست کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان شکلات
آب نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
سرکه سفید 1 ق غ
تخم مرغ یک عدد سفیده برای خمیر وزرده برای رومال
شکر یک سوم پیمانه میتونید تا نصف پیمانه بیشترش کنید
آرد سه ونیم پیمانه
کره نرم 50 گرم
خمیر مایه نصف ق غ
نمک نصف ق چ
وانیل 1 ق چ
مواد رومال
زرده تخم مرغ
سرکه سفید نصف ق چ
وانیل ربع ق چ
شکلات برای وسط خمیر به مقدار لازم
کره برای روی خمیر 100 تا 120
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک سیب بینظیرترین پنکیک دنیاس🥰.
درستش کن و نظرتو کامنت کن.
مواد مورد نیاز
سیب ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۳ق غ
عسل ۱ ق غ
وانیل ۱/۳ق چ
آرد ۱ و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
کره ۳۰ کرم
روغن سرخ کردنی ۳ ق غ
برای پیمانه از لیوان فرانسوی استفاده کنید.
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
سیب ها رو برش بزنید و وسطش رو خالی کنیدوداخل مواد پنکیک بندازید.
نصف کره و روغن رو توی تابه بریزید و سیبها رو بچینید.
دو طرفشو سرخ کنیدو و بلافاصله داخل پودر دارچین و شکر بغلطونید و نوش جان کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯