فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا شیرینی روش نمیپزه زیرش میسوزه؟
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
#کیک_خرمالو
خرمالو پوست کنده......۱پیمانه
آرد.....۳پیمانه
شکر.....۱پیمانه
تخم مرغ.....۴عدد
شیر.....۱پیمانه
روغن.....۱پیمانه
بکین پودر.....۱قاشق غذا خوری
گردو......نصف پیمانه
طرز تهیه:
شکر،تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده به مدت ۵ دقیقه با همزن بزنید.بعد روغن را اضافه کنید.سپس شیر.پوست خرمالو رو بکنید.اونو پوره کنید.بعد از اضافه کردن شیر پوره را بریزد.بکین پودر با ارد مخلوط کنید ،در دو مرحله اضافه کنید.در انتها گردو نگینی خرد شده را بریزد.قالب روغن جدا کنده بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۵۰ دقیقه قرار دهید.برای کیکهای میوه ای بهتر است که از قالبهای میان تهی استفاده بشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی_ساق_عروس
شیرینی_عید
✍مواد لازم
روغن جامد صاف شده ۱۰۰ گرم
پودرقند یا پودرشکر ۳ ق غ
پودرهل ۱ ق م
گلاب ۱ ق غ
آرد حدود ۲۵۰ گرم
(با توجه به جنس آرد ممکنه آرد کمتر یا بیشتری مصرف بشه)
گردو به میزان لازم
نکات 👇
🔸روغن جامد رو بزارید روی بخارکتری ذوب بشه وقتی کاملا از حرارت افتاد بزارید یخچال تا دوباره ببنده
منظور از روغن جامد همین روغنهایی هستن که به صورت نیمه جامد تو قوطی های حلبی به فروش میرسن.
من از لادن آبی استفاده میکنم
🔹میتونید به جای روغن از کره استفاده کنید دیگه لازم نیست صافش کنید بزارید همدمای محیط بشه و استفاده کنید
🔸زمان پخت حدودیه و در فرهای مختلف متفاوته
🔹وقتی شیرینی ها کاملا خنک شد تو پودرقند بغلتونید.
🔸این شیرینی طعم فوق العاده ای داره و ماندگار طولانی فقط تو ظرف در دار و محیط خنک نهگداری بشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر جادویی همه کاره
شیر ۱ لیوان
خمیر مایه ۱ ق غذاخوری
شکر نصف ق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۷ ق غذاخوری
نمک ۱ ق چایخوری
شکر نصف ق غذاخوری
آرد همه کاره ۴۰۰ گرم حدودا (همون آرد نول یا سفید یا سه صفر)
نکات:
💐واسه اینکه ببینید خمیر مایه سالمه یا نه، با شکر و شیر گرم مخلوطش کنید و ده دقیقه صبر کنید، اگه روش کف کرد یعنی فعال شده و سالمه.
دمای شیر باید کاملا گرم باشه ولی جوری باشه که اگه انگشتتون رو داخلش فرو ببرید نسوزید، غیر از این باشه مخمر عمل نمیاد.
🌼خمیر حتما باید توی جای گرم استراحت کنه تا ور بیاد و حجمش دو برابر بشه، ممکنه یک ساعت طول بکشه یا بیشتر ولی هر چی محیط گرمتر باشه زودتر پف میکنه.
🌸وقتی پف کرد، پفشو بگیرید و لازم نیست ورز بدید، فقط چونه کنید و بذارید توی نایلون فریزر و تا ۳ روز میتونید توی یخچال نگه دارید.
🌺قسمت ورز دادنش خیلی مهمه حتما ده دقیقه ورز بدید و با ورز دادن چسبندگیشو بگیرید، هی آرد اضافه نکنیدااااا خمیرتون سنگین و خراب میشه، اگه دستتون رو چرب کنید و آرد بمالید کمک میکنه که کمتر به دستتون بچسبه.
🏵میتونید باهاش پیتزا و پیراشکی و اشترودل و نون و اینجور چیزا درست کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروسان شکلات
آب نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
سرکه سفید 1 ق غ
تخم مرغ یک عدد سفیده برای خمیر وزرده برای رومال
شکر یک سوم پیمانه میتونید تا نصف پیمانه بیشترش کنید
آرد سه ونیم پیمانه
کره نرم 50 گرم
خمیر مایه نصف ق غ
نمک نصف ق چ
وانیل 1 ق چ
مواد رومال
زرده تخم مرغ
سرکه سفید نصف ق چ
وانیل ربع ق چ
شکلات برای وسط خمیر به مقدار لازم
کره برای روی خمیر 100 تا 120
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک سیب بینظیرترین پنکیک دنیاس🥰.
درستش کن و نظرتو کامنت کن.
مواد مورد نیاز
سیب ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع ۳ق غ
عسل ۱ ق غ
وانیل ۱/۳ق چ
آرد ۱ و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق چ
کره ۳۰ کرم
روغن سرخ کردنی ۳ ق غ
برای پیمانه از لیوان فرانسوی استفاده کنید.
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
سیب ها رو برش بزنید و وسطش رو خالی کنیدوداخل مواد پنکیک بندازید.
نصف کره و روغن رو توی تابه بریزید و سیبها رو بچینید.
دو طرفشو سرخ کنیدو و بلافاصله داخل پودر دارچین و شکر بغلطونید و نوش جان کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فصل اول شیرینی شب عید بشقابی
@poriya_maroof
@poriya_maroof
مواد اولیه مرنگ
۲۰۰ گرم سفیده تخممرغ خنک
۴۰۰ گرم شکر دانه ریز
نوک ق جوهر لیمو
کل مواد رو مخلوط کنید تا کاملا فر بگیره. بعد به سه قسمت تقسیم کنید از رنگ ژله آیی استفاده کنید کف پیش کاغذ روغنی بندازیم و قیف بزنید
درجه فر ۱۴۰
زمان پخت ۱۸ الی ۲۲ دقیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شیرینی زبان
@cake_maroof
@cake_maroof
مواد اولیه. شیرینی زبان
۲ عدد تخم مرغ
۶۰ًگرم روغن مایع
۲۰۰ گرم ا ب خنک
۶۰۰ گرم ارد ۳ صفر
نمک نوک ق چ
وانیل نوک ق چ
جوهر لیمو نصف ق چ
روغنمیانی ؛ روغن ۴۴ کره ایی ۳۰۰ گرم روغن
لایه میانی زبان
مواد اولیه
۵۰۰ گرم روغن صاف
۵۰۰ گرم پودر شکر
۵۰۰ گرم ارد نخودچی
۴۰۰ گرم ارد
۲ عدد تخم مرغ
ی ق غ پودر هل
زعفران به مقدار لازم
وانیل نوک قاشق
طرز تهیه گرفتن لایه نخودچی
روغن صاف رو ببنید بزنه با پودر شکر کاملا پوک بشه پوک پوک سفید رنگ بعد مواد خشک ارد و ارد نخودچی رو تو ۵ مرحله اضافه کنید دور گیری کنید و تخممرغ رو اضافه. کنید و بعد جمع شد لایه شما امادس
گرفتن خمیر؛
کل مواد رو بریزد بزنه تا صاف و یکدست بشه
۱۰ دقیقه استراحت بدید. به خمیر پلاستیک بکشید
بعد خمیر رو پهن کنید روغن ۴۴ رو میان خمیر بزارید. و یدونه ۶ تا لا برید
بعد ۳۰۰ گرم لایه نخودچی وزن کنید بزارید لایه سوم. و بعد دوتا ۶ تا لا برید پهن کنید به قطر نیم سانت
برای رویه خمیر جونکا باید بزنید
مواد لازم جونکا ؛
۵۰۰ًگرم شکر رو روی گاز بنماری کنید با ی ق غ جوهر لیمو بعد ۲۵۰ گرم آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشه و رنگ قرمز و رنگ پرتقالی اضافه کنید و جونکا رو بزارید سرد بشه. و با قلم روی خمیر بزنید کامل. و بعد پودر شکر روش بپاشید. با دست روش صاف کنید و قالب بزنید بعد از قالب زدن چاک بزنید یک ساعت بزارید بیرون بمونه بعد بندازید داخل فر
درجه فر ۱۵۰
زمان پخت ۴۵ دقیقه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# شيريني فندقي
مواد لازم
كره 100گرم+1 ق غ
پودر قند يا شكر1/3پيمانه
آرد سفيد قنادي 1 پیمانه
فندق آسياب شده 1/2پيمانه
شوکولات صبحانه به میزان لازم
کره و پودر قند با هم مخلوط میکنیم آرد الک شده و پودر فندق هم اضافه میکنیم و هم میزنیم خمیر که آماده شد داخل پلاستیک قرار میدیم و بمدت یکساعت میذاریمش یخچال
بعد از استراحت خمیر رو تو دستمون گلوله میکنیم و داخل سینی فر میچینیم مجدد سینی نیمساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعد از این مرحله داخل فر قرار از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه قرار میدیم که پخته بشه
کوکیا که سرد شد وسطش رو شوکولات صبحانه قرار میدیم و نوش جان کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی عید❤️
•کره ¹²⁵ گرم
•شکر قهوه ای ³/⁴ پ
•شکر سفید ¹/³
•تخم مرغ ¹ عدد
•وانیل نصف ق چ
•آرد ²-²/⁵ پ
•بکینگ پودر ¹ ق چ
•شکلات چیپسی ¹²⁰ گرم
•شکلات چیپسی برای داخل کوکی مقداری
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏼 آموزش شکلات موزی🍓😍👌
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخودچی بدون فر
با ساده ترین روش
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-50 گرم کره ذوب شده
-شیر (200 میلی لیتر
-1 تخم مرغ
-15 گرم مخمر خشک
-500 گرم +/- آرد
-3 قاشق غذاخوری شکر
-1 قاشق غذاخوری کاکائو
-کمی نمک.
برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم.
برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند.
ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم.
سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید.
ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همیشه همینجوری بوده🫰🏻
@cake_maroof
@cake_maroof
مواد اولیه شیرینی کره ایی مارسبانی
۱ عدد تخم مرغ
نوک ق چ نمک
۱ گرم جوهر لیمو
نوک ق چ وانیل
۳۰ گرم روغن مایع
۱۰۰ گرم آب خنک
۳۰۰ گرم ارد ۳ صفر
روغن ۴۴ میانی ۱۳۰ گرم
طرزه تهیه خمیر؛کل مواد رو با هم با سری خمیر گیر بزارید بزنه تا صاف بشه و یه خمیر کش دار رو ب ما بده ۱۰ دقیقه استراحت بدید بعد به قطر نیم سانت گرد رویه میز پهنش کنید روغن ۴۴ رو بزارید وسط خمیر و یدونه ۶ تا روهم کنید و لا برید و دوباره ۱۰ دقیقه. استراحت بدید دوباره پهنش کنید و لایه مارسبانی که از قبل آماده کردید وسط خمیر بزارید یه بار دیکه ۶ تا لا برید و پهن کنید قطر یک سانت مربع برش بدید پیج کنید بلافاصله داخل فر ۱۸۰ زمان ۲۰ دقیقه بعد از پخت بلافصه شربت بار داغ رو بهش اضافه کنید
مواد لایه مارسبانی
۱۰۰ گرم روغن صاف ۵۰
۱۰۰ گرم پودر شکر
۱۰۰ گرم ارد
۸۰ گرم ارد نخودچی
۱ عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم مارسبان
پودر هل ی ق چ
زعفران دم کشیده دلخواه
وانیل نوک ق
طرزه تهیه گرفتن لایه مارسبانی
پودر شکر و روغن صاف مخلوط بشه دورگیری چند بار بشه تا سفید و پوک بشه بعد مواد خشک ارد و ارد نخودچی اضافه بشه تو ۴ مرحله. به خورد خمیر رفت تخممرغ اضافه کنید با پودر هل و زعفران. بعد مارسبان رو اضافه کنید بزنه مخلوط شد لایه شما امادس
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
آموزش رایگان کروسان
منبع پیج
@poriya_maroof
@poriya_maroof
@poriya_maroof
موادولیه :
۵۰۰ گرم آرد ۳ صفر
۱۰ گرم مایع خمیر خشک
۸ گرم بهبود دهنده یا s500
۶ گرم نمک یا نصف ق غ
۵۰ گرم شکر
۳۰ گرم کره حیوانی
۱ عدد تخم مرغ
۲۱۰ گرم آب سرد
۱۰ گرم گلتون اگه نبود اشکالی نداره
۲۴۰ گرم روغن اریستو کروسان جایگزین نداره اگه میخای خوب در بیاد
طرز تهیه:
تخم مرغ رو میریزم. داخل کاسه همزن بعد نمک بعد بعد مایه خمیر بعد گلتون و بهبود دهنده یا بجاش پودر s500 هممیزنیمیکم نمک آب بشه بعد کره سرد رومیریزک بعد آرد رو و به دستگاه میبنیدیم تا مخلوط شه و صاف و یکدست بشه. بعد چونه کنید ۱۰ دقیقه استراحت بکنه پلاستیک روش بکشید. بعد پهنش کنید به قطر۶ میل روغن اریستو کروسان رو قبلش پهن کنید به قطر نیمساعت مربع شکل پهن کنید بزارید وسطش طبق فیلم خمیر رو دور بکشید و پهن کنید به قطر نیم سانت کمتر بعد یدونه ۴ تا طبق فیلم لا برید بزارید یخچال خمیر روپلاستیک شده ۱۰ دقیقه بمونه بعد وزارت بیارید بیرون پهنش کنید یه بار دیگه یدونه ۴ تا لابرید و پهنش کنید به قطر ۳ میل. و برش بدید مثلث. سفت پیچ کنید بچینید. داخل دیس ۳ الی ۴ ساعت تودمای محیط بمونه روش پلاستیک باشه بعد که رسید خمیر باد کرد با قلم خیلی آروم روش زرده تخممرغ بزنید
مواد لازم برای روش ۲ عدد زرده نوک ق چ نمک یه قطره عسل یا شربت بار رنگ ژله آیی دلخواه قاطی کنید قشنگ بعد روش بزنید بندازید فر داخل فر آب ولرم کف فر بزارید اگه فرتون بخار نداره ک بخار ایجاد کنه براتون
درجه فر ۱۸۰
زمانپخت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بستگی ب فر داره شما از ۱۸ دقیقه نگاه کنید
امیدوارم که بدزدتون بخوره
پست بعدی یه پکیج ۱۰ آیتم کیک کافه رو میخایم شروع کنیم هر روز یه مدل براتون رایگان بزاریم
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلامدوستان عزیز یکم دیر شد 🥱🥱🥱🥴🥴🥴
اینم شیرینی چیپسی بشقابی عید
مواد لازم: کارگاهی. خانگی
روغن صاف ۲ کیلو. ۲۰۰ گرم
پودر شکر. ۳۵۰۰کیلو. ۳۵۰ گرم
پودر نارگیل چرب ۱۵۰۰گرم. ۱۵۰ گرم
روغنمایع ۴۰۰ گرم. ۴۰ گرم
سفیده ۱۵۰۰ گرم ۱۵۰ گرم
آرد گندم قنادی ۳ کیلو. ۳۰۰ گرم
درجه فر ۲۰۰ زمان ۱۲ الی ۱۵ دقیقه تا زمانی که به کاغذ نچسبه امیدوارم از این اموزش
مواد اولیه. با پیمانه
روغن صاف یک ونیم پیمانه
پودرشکر ۲ پیمانه
پودر نارگیل ۲ پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ ۵ عدد
آرد قنادی ۲ پیمانه
وانیل نوک ق
برای. کاکائویی کردن ۲ ق غ پودر کاکائو ته استکان روغن مایع
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سومین آیتم شیرینی شب عید از اکسپلورر اومدی فالوکن هر شب آموزش رایگان شیرینی بشقابی داریم✌️😍
@poriya_maroof
@poriya_maroof
مواد اولیه شیرینی بهشتی
۲۵۰ گرم پودر شکر. ۱ونیم پیمانه
۲۵۰ گرم روغن صاف ۲پیمانه
۴۵۰ گرم آرد ۳ پیمانه
۵۰ گرم نشاسته ذرت. نصف پیمانه
وانیل نوک ق غ
زعفران دم کشیده یا رنگ خوراکی ژله آیی به مقدار لازم
برای کاکائویی کردن نسبت به آرد هر ۵۰۰ گرم آرد ۵۰ گرم پودر کاکائو یا نصف پیمانه. و ۵۰ گرم روغن مایع یا ۱/۳ پیمانه روغن مایع
طرز تهیه؛. پودر شکر و روغن کاملا مخلوط شود چند بار دورگیری کنید تا یکدست بشه سفید رنگ بشه حجم بگیره و بعد روغنمایع رو اضافه کنیم
و توچند مرحله مواد خشک یعنی آرد و نشاسته ذرت و وانیل رو اضافه کنیم ۵ دقیقه دور تند بزنه و با ماسوره آچاری. بزرگ بزنیم داخل دیس خشک و تمیز
درجه فر ۱۵۰
درجه توستر ۱۴۰
درجه فر گازی ۱۶۰
فر هاتون رو ۲۰ذقیقه قبل روشن کرده
زمان پخت ۲۵ دقیقه الی ۳۰
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بامیه😋•
همون بامیه خودمونه ک بهش شهد نمیزنن و با شکلات یا نوتلا میخورن🤩
~🧡مواد لازم :
-آرد یک پیمانه
-آب یک و نیم پیمانه
-کره پنجاه گرم
-تخم مرغ سه عدد
-شکر دو ق غ
-وانیل یک چهارم ق چ
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_عید 🥯😋👌
🎈خمیر هزارلای شیرین
🎈کرم شکلات
🎈۱ زرده تخم مرغ
🎈۱ قاشق شیر
🎈کمی وانیل
از شب قبل خمیرتو از فریزر دربیار و بزار تو یخچال که کره اش آب نشه این مهمترین نکته اشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی هویج آسون🤦♀️🥕
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی ناپلئونی😍
از اون خوبای روزگار
خمیر هزار لا
خامه فرم گرفته
پودر پسته
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯