فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا شیرینی روش نمیپزه زیرش میسوزه؟
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل کوکی خوش طعم و دلبر اونم با یک خمیر پایه و بدون تخم مرغ 😍
@behh_food
@behh_food
نوزدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰
کوکی فندقی و نارگیلی🌰🌰🥥🥥
مواد لازم:
40 گرم پودرقند
250 گرم کره ی همدمای محیط
350 گرم آرد
1 پاکت وانیل شکری
1 پاکت بکینگ پودر
30 گرم پودرنارگیل
30 گرم فندق خرد شده
👈تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و دو قسمت می کنیم. به یکی پودرنارگیل و به دیگری فندق رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از خمیر گلوله هایی اندازه گردو درست کرده و داخل سینی فر می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر و لبه ی کوکی ها تغییر رنگ بده و طلایی بشه.
بعد از پخت و خنک شدن مدل نارگیلی رو با شکلات سفید بن ماری شده و پودرنارگیل و مدل فندقی رو با شکلات تیره بن ماری شده و فندق خرد شده تزئین می کنیم. نوش جان😋
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی عروسکی با سه قلم
باورتون میشه این خوشگلا فقط با 3 ماده درست شده؟!
منبع پیج 👇👇👇
@behh_food
@behh_food
کوکی خرسی🐻🐻🐻
چیا لازم داریم👇
150 گرم کره ی همدمای محیط
60 گرم پودرقند
200 گرم آرد
👈کره رو داخل کاسه با لیسک باز کرده، سپس پودرقند رو بهش اضافه کرده و با همزن خوب مخلوط می کنیم. حین کار حتماً دورگیری رو انجام میدیم.آرد رو کم کم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.اگه نیاز بود با یکی دو قاشق شیر خمیر رو جمع می کنیم.طبق کلیپ از خمیر گلوله هایی جدا کرده و بهش فرم میدیم و صورت و گوش ها رو بهم وصل می کنیم و با یه قاشق کوچیک گود(من از قاشق اندازه گیری سایز 1/4 استفاده کردم) وسط کوکی رو کمی گود می کنیم.سینی کوکی ها 1 ساعت داخل یخچال استراحت داده و سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 8 تا 10 دقیقه میزاریم، فقط کافیه زیر کوکی ها طلایی بشه. بعد از پخت اجازه میدیم از داغی بیوفته و سپس کوکی ها رو روی توری کاملا خنک می کنیم و طبق کلیپ با نوتلا یا شکلات ذوب شده دهن و چشم ها رو درست می کنیم. امیدوارم این کوکی های راحت و فوری رو برای دلبندهاتون درست کنید و خنده روی لباشون بیارین.
نوش جونشون🥰
_آرد و پودرقند رو حتماً الک کنید.
_می تونید داخل خمیر یه ذره وانیل و نمک هم بریزین.
_آخرای آرد رو با احتیاط اضافه کنید، هرجا خمیر شکل گرفت کافیه.
_با کمی خلاقیت می تونید خمیر رو کاکائویی کرده(یه تیکه از خمیر رو جدا کنید و 1تا 2 ق پودرکاکائو الک شده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید) و مثلا گوش ها رو قهوه ای درست کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی گردویی مدرن
هم خیلی شیک و جدیده و هم خیلی خوشمزه س و نیاز به همزن نداره و راحت آماده میشه 😍
👇🤩 منبع پیج
@behh_food
@behh_food
ماندگاری بالایی داره ، همین حالا دست به کار بشین و برای عیدتون درست کنید.
شیرینی گردویی مدرن
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
80 گرم پودرقند
100گرم کره همدمای محیط
50 گرم روغن مایع
3ق غ پودرگردو
270 گرم آرد قنادی
1ونیم ق چ بکینگ پودر
1 بسته وانیل شکری یا 1/2 ق چ وانیل معمولی
1/2 ق غ پودرکاکائو
👈داخل کاسه ای تمام مواد بجز آرد رو با نوک انگشتان دست مخلوط کرده، آرد رو کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم، دقت کنید بسته به جنس آرد ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه. آرد رو تا جایی اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. روی کاسه رو سلفون گرفته و نیم ساعت داخل محیط استراحت میدیم. از خمیر گلوله های 20 تا 25 گرمی گرفته داخل دست گرد کرده و سپس از وسط نصف می کنیم.طبق کلیپ وسط هر نیم دایره رو با چاقو شیار تقریبا عمیق و کناره ها رو شیار سطحی زده و داخل سینی فر می چینیم. سینی رو یه ربع داخل یخچال گذاشته و سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم. بعد از پخت و خنک شدن وسط هر دوتا رو با شکلات بن ماری شده پر کرده و شیرینی ها رو بهم می چسبونیم. نوش جان 😋
_اگه طعم دارچین رو دوست دارین می تونید یک ق چایخوری دارچین هم به خمیرش اضافه کنید، من که خودم عاشقشم🥰
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک براوونی
یه بیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه با اون کرم خوشمزه تر وسطش، چه ترکیب محشری میشه 👌😋
🤩👇👇👇
@behh_food
@behh_food 😍
مواد لازم برای کیک براونی:
2 عدد تخم مرغ
150 گرم شکلات تلخ
50 گرم کره
40 م ل روغن مایع
150 گرم شکر دانه ریز
100 گرم آرد
35 گرم پودرکاکائو
نوک ق چ وانیل
👈شکلات و کره و روغن مایع رو داخل کاسه ای ریخته و بن ماری می کنیم و هم می زنیم تا یکدست بشه، کنار میزارم تا خنک بشه.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی زده تا شکر کاملا حل بشه. مخلوط شکلات و کره و روغن رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم. آرد و پودرکاکائو رو که الک کردیم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مواد رو داخل قیف ریخته و دو سوم قالب هامون رو که با کره سرد حسابی چرب کردیم ریخته و کنار میزاریم.
مواد لازم برای لایه پنیری:
165 گرم پنیر خامه ای
1ق غ پودرقند
1 عدد تخم مرغ
1ق غ آب لیموترش
1ق غ آرد
👈پنیر و پودرقند رو با هم مخلوط کرده، تخم مرغ رو بهش اضافه و مخلوط می کنیم. آب لیمو ترش رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم.در آخر آرد رو بهش اضافه کرده و مخلوط و یکدست می کنیم. مواد رو داخل قیف ریخته و طبق کلیپ وسط کیک در حد یک قاشق ریخته و قالب ها رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 25 دقیقه میزاریم. با سیخ چوبی امتحان کرده و سپس از فر خارج کرده و صبر می کنیم خنک بشه و به راحتی از قالب جدا می کنیم.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
😳اتفاق وحشتناک برای خانم آشپز
⚠️ مرگ عجیب خانم آشپز وقتی داشت انلاین برای فالوراش آشپزی میکرد❗️❗️
اگر ناراحتی قلبی داری یا دلشو نداری نبین❌
شرح ماجرا 👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
اخی بیچاره 😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دستور شیرینی برات آوردم هلووو😁سیوش کن که امتحانش کنی 😍
.
اگه از اکسپلور پست میبینی حتما یه سر به پیجم بزن 👇🏻
@hatam_cake
@hatam_cake
.
.
مواد لازم:کره یا مارگارین 200 گرم
حدودا 120 گرم آرد نان فانتزی
80 گرم پودر قند
حدودا 80 گرم آرد برنج
حدودا 80 گرم آرد کیک
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
.
100 گرم شکلات شیری برای تزیین
نکته مهم : آرد نان فانتزی را کم کم بریزید . بیاره اضافه نکنید که سفت بشه.
.
یک کاسه مارگارین و پودر قند را با دور تند همزن هم بزنید تا رنگش روشن و پوک شود . تمام مواد خشک را کم کم اضافه کنید و دوباره هم بزنید. خمیری تهیه کنید که خیلی سفت نباشد و از قیف خارج شود. خمیر را داخل قیف بریزید و روی کاغذ نسوز با ماسوره حصیری طبق کلیپ پایپ کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه بمدت 12 دقیقه بپزید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴مدل شیرینی با یک خمیر
دستور پست بعدی👇
با این خمیر هزار مدل شیرینی درست کنید، اونقدر عاااالی و کاربردیه که نگو 🤩
@behh_food
@behh_food
خمیرش محشره ، شما هر طرح و مدلی که خواستین و با هر طعم و مزه ای که دوست داشتین می تونید کلی شیرینی درست کنید.
برای حدود 50 عدد شیرینی:
1 عدد تخم مرغ
100 گرم پودرقند(1/2 پ)
100 م ل روغن(1/2 پ)
250 گرم کره ی همدمای محیط
70 گرم نشاسته ذرت(1/2 پ)
1 پاکت وانیل شکری
500 گرم آرد(حدود 4 پ)
👈کره و روغن و پودر قند رو به هم مخلوط کرده و با دور متوسط همزن میزنیم و چندبار دورگیری می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نشاسته ذرت و 2/3 آرد دستور رو بهش اضافه کرده و با دورکند همزن می زنیم. مابقی آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه کرده و با نوک انگشتان در حد جمع شدن خمیر رو ورز میدیم. آرد رو تا زمانی اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه. خمیر رو به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. روی هر قسمت رو با نایلون پوشونده و یکی یکی طبق کلیپ شیرینی های متنوعی درست می کنیم.
شیرینی 1👈12 توپک درست کنید و مانند کلیپ با چاقو یا قاشق یا هر وسیله ای که دارین لبه ها رو شیار بزنید و وسط هر شیرینی یه حفره ایجاد کنید.
شیرینی 2👈12 توپک درست کنید و روی سطح کار غلتونده و به شکل هلال دربیارین.
شیرینی 3👈12 توپک درست کنید و وسط اونا رو یکم گود کنید.
شیرینی 4👈12 توپک درست کنید و روی صفحه لانه زنبوری بهش شکل بدین یا می تونید کل خمیر رو پهن کنید و با کاتر دلخواه، طرح بندازین.
شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه میزاریم.
_برای تزئین شیرینی 1 از مربای زردآلو، شیرینی 2 پودرقند الک شده، شیرینی 3 مربای توت فرنگی و شکلات بن ماری شده و شیرینی 4 شکلات سفید و پودرپسته استفاده کردم.
نوش جان🥰
_با خلاقیت خودتون می تونید هر تیکه از خمیر رو زعفرانی، نسکافه ای، کاکائویی... کنید.
_هر سینی که پخت صبر کنید خنک بشه و بعد سری بعد رو پخت کنید.
_چون دمای فر رفته رفته بالاتر میره برای سینی های بعد زمان پخت حدود دو دقیقه کمتر میشه.
by:@yoncanin_mutfagi 💝
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
منبع پیج
@behh_food
@behh_food
دسر لیوانی لوتوس
مواد لازم:
6 تا 8 عدد بيسکوئيت لوتوس
20 گرم کره ذوب شده
100 گرم پنیر خامه ای
30 گرم پودرقند
60 گرم کرم لوتوس
75 گرم خامه
👈بيسکوئيت وکره رو مخلوط کرده و کف لیوان هاتون بریزین. تمام مواد کرم رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی خوب یکدست می کنیم. روی لایه بيسکوئيتی ریخته و حداقل 2 ساعت داخل یخچال میزاریم. با کرم لوتوس بن ماری شده و تکه های بيسکوئيت لوتوس می تونید تزئین کنید. حتماً امتحانش کنید، طعم بهشت میده 😋
_بجای لوتوس می تونید از هر نوع بيسکوئيت دیگه هم استفاده کنید.
_بجای کرم لوتوس می تونید از شیرعسلی یا نوتلا هم استفاده کنید اما خب رنگش متفاوته.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قطعا یکی از بهترین شیرینی های عید همینه ،هم خیلی راحت آماده میشه و ماندگاری بالایی داره و با اون لایه ی مربایی وسطش طعم محشری داره😍
منبع پیج
@behh_food
@behh_food
مینی کوکی ساندویچی
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
90 گرم پودرقند
1ق غ نشاسته ذرت
100 م ل روغن مایع
250 گرم کره ی همدمای محیط
1 بسته وانیل شکری
1ق چ بکینگ پودر
550 تا 600 گرم آرد قنادی
مربای دلخواه و پودرنارگیل
👈کره، پودرقند الک شده، تخم مرغ، وانیل، نشاسته ذرت، بکینگ پودر، روغن مایع و 2/3 میزان آرد رو با هم مخلوط می کنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم که به دست نچسبه دیگه کافیه و آرد بیشتری بهش اضافه نمی کنیم. از خمیر گلوله های کوچکی جدا کرده و طبق کلیپ داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم، چیده و با فشار چنگال سطحش رو شیاری وکمی تخت می کنیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه میزاریم. بعد از پخت و خنک شدن بین دوتا شیرینی رو با مربا پر کرده طوریکه از لبه ها کمی بزنه بیرون و سپس لبه ها رو داخل پودرنارگیل می غلتونیم.
_برای فیلینگ شیرینی ها با مربا بهتره مرباتون رو با بلندر بزنید تا کاملا یکدست بشه.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯