@behh_food
عاخه نگاش کن 😍من عاشق خط و خطوطای این کیک شدم🥺😍
هر بار که چاقو رو میزاشتم و کیکو برش میزدم طرح اون تیکه با تیکه ی قبلی فرق داشت😍هر کدومش قشنگی خودشو داشت 😚
.
بافتشم که دیگه نگم برات خودت میتونی تو یکی از اسلایدا ببینی خیلی نرم و پنبه ایه .
کیک زبرا
مواد لازم :
تخم مرغ ۵ عدد
شکر ۱ و نیم پیمانه
وانیل ¼ ق چ
آرد ۲ و نیم پ
بکینگ پودر ۲ ق چ
شیر ولرم ۱ پ
روغن مایع ¾ پ
آرد ۱ و نیم ق غ
پودرکاکائو ۱ و نیم ق غ
طرزتهیه :
همه مواد به دمای محیط رسیده باشن .
فرتو روشن کن دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد.
آرد و بکینگ پودرو ۳ بار الک کن
کف قالبتو چرب کن و کاغذ روغنی بنداز یا اگه طرح دار بود چرب کن و آردپاشی کن .
قالب ۲۴ سانت مناسب این مواده
من از قالب لوف استفاده کرد با ابعاد ۱۰×۷×۳۰
.
تخم مرغارو یک دقیقه با وانیل بزن تا از لختگی دربیاد بعد شکر رو اضافه کن و به مدت هشت دقیقه بزن تا پف کنه و حجیم شه .
حالا آرد رو اضافه کن و در حد ۳۰ ثانیه با دور کند همزن بزن . مایه همچنان پف داره اما حالا با وجود آرد غلیظ شده .
بعد از آرد شیر ولرم رو اضافه کن و چند ثانیه آروم بزن ودر آخر روغن رو اضافه و در حد چند ثانیه مخلوط کن.
دوست خوبم توجه کن اگه زیاد مخلوط کنی کیک به خوبی پف نمیکنه و خمیری میمونه .
.
حالا موادو به دو قسمت مساوی تقسیم کن و به یکی اون ۱و نیم ق غ آردی رو که نوشتم اضافه و با لیسک مخلوط کن
و به یکی دیگه پودر کاکائو رو اضافه و آروم مخلوط کن .
از هر رنگ سه ملاقه به قالب بریز و بعد رنگ بعدی تا اینکه دوتامواد تموم شن .
چند بار قالبو رو سطح بکوب تا حباباش خارج شه .
بره تو فر به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه .
. صبر کن خنک که شد از قالب خارج کن و برش بزن
.
بعدش بشین با خانواده با عشقققققق😍 با چایی یا قهوه بزن 😉♥️نوش جان 😋
Call.back13400.12.05
@ashpazi_bb
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
سلااام، کوکی دوستا اونم از نوع شکلاتیش دست ها بالا🖐️
حالا اگه طعم پرتقال هم بهش اضافه بشه، ببین چی میشه 🤩
ببرین☺️
@behh_food
کوکی شکلاتی پرتقالی
مواد لازم:
2عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شکر قهوه ای
نصف ق شکر سفید
رنده ی پوست 1عدد پرتقال
3ق غ آب پرتقال
160 گرم شکلات تلخ
4ق غ کره(100 گرم)
1 لیوان سرخالی آرد
کمی نمک
1ق چ وانیل
برای داخل و روی کوکی ها :
شکلات سکه ای و شکلات چیپسی
طرز تهیه :شکرها و رنده ی پوست پرتقال رو با دست خوب بهم مالیده تا شکر عطر و طعم پرتقال بگیره. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و با همزن درحد مخلوط شدن هم میزنیم. شکلات تلخ رو به روش بن ماری ذوب کرده و کره رو بهش اضافه میکنیم و هم می زنیم تا با حرارت شکلات، کره ذوب بشه و سس یکدستی داشته باشیم. آب پرتقال رو به این سس اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سس رو به موادمون اضافه کرده. آرد و نمک رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا یه خمیر لطیفی بدست بیاد. خمیر رو 15 دقیقه داخل یخچال گذاشته تا استراحت کنه. در این حین فر رو با دمای 180 درجه روشن کرده تا گرم بشه. کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته، با قاشق از مواد برداشته و کمی گلوله کرده و روی سینی با فاصله، کمی پهن کرده و می چینیم. داخل هر کوکی یه شکلات سکه ای فرو کرده و روشو با کمی از مواد کوکی می پوشونیم. سینی رو به مدت 12 دقیقه داخل فر گذاشته. پس از بیرون آوردن روی هرکوکی چندتا شکلات چیپسی با فشار دست قرار میدیم، با حرارت کوکی شکلات ها کمی ذوب شده و به کوکی میچسبه. این کوکی ها تا زمانی که داغ هستن شکلات داخلش حالت روان داره. امیدوارم درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید. نوش جان 😋
Call.back13400.12.05
@mutfakta1demet
@behh_food @behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
سلاااام. رولت دوستا کجان؟
بیاین که یکی از بهترین رسپی های رولت خامه ای رو براتون آوردم. پس همین الان لااایکش کن، سیوش هم بکن که یکی از بهترین هاست🥰
✅ورق بزنید و تمامی مراحل کار رو ببینید.
☺️
@behh_food
رولت خامه ای وانیلی و شکلاتی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۹۰ گرم یا ۱ پیمانه سرخالی استاندارد
(برای رولت شکلاتی ۱ قاشق آرد کم و ۱ قاشق پودر کاکائو اضافه کنید)
شکر ۹۰ گرم یا ۱/۲ پیمانه سرخالی
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آب جوش ۱ قاشق سوپخوری
عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری
خامه فرم گرفته ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
.
فر را روی دمای ۲۲۰ درجه روشن کنید.
کف سینی ۳۰ در ۴۰ سانت را چرب کنید، کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ روغنی را هم کمی چرب کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
سفیده را ۲ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا پف کنه سپس نصف مقدار شکر را کم کم اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا سفت بشه.
بقیه شکر و وانیل را به زرده اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم بشه، آبجوش را اضافه کنید و با همزن بزنید.
عسل را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر با همزن بزنید.
سفیده را به زرده اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی فولد کنید.
بیکینگ پودر را با آردی که از قبل ۳ بار الک شده مخلوط کنید و در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را داخل قالب بریزید و به صورت یکنواخت پهن کنید تا بعد از پخت رولت تمیز و یکسانی داشته باشید.
سپس سینی را ۳ مرتبه روی سطح کار بکوبید تا حباب های هوا از بین برن و سینی را در بالاترین طبقه فر قرار بدین.
پخت رولت بین ۸ تا ۱۰ دقیقه است.
بعد ۸ دقیقه در فر را باز کنید و با انگشت سطح رولت را چک کنید اگه چسبنده نبود یعنی پخته.
اگه بیشتر از ۱۰ دقیقه در فر بمونه رولت خشک میشه و موقع رول کردن ترک میخوره.
من بعد از ۸ دقیقه پخت ،۲ دقیقه گریل را زدم تا روی رولت هم طلایی بشه.
وقتی سینی را خارج کردین بلافاصله روی آن دستمال نخی بیندازید تا رولت به آرامی خنک بشه (۱۵ دقیقه زمان بدین)سپس اطرف رولت را با چاقو جدا کنید.
روی دستمال نخی پودر قند الک کنید و رولت را روی دستمال برگردانید و کاغذ پشت اونو به آرومی جدا کنید.
Call.back13400.12.05
vanillaa_cooking
@behh_food @behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
.
@behh_food
پودینگ بيسکوئيتی شکلاتی
مواد لازم :
2 عدد زرده تخم مرغ
1لیتر شیر
2ق غ نشاسته ی ذرت
2ق غ آرد
1لیوان سرخالی شکر
1ق غ کره
200گرم خامه (1پاکت)
1بسته بيسکوئيت پتی بور
1پاکت وانیل (5گرم)
2عدد موز
برای لایه شکلاتی :
100 میلی لیتر شیر
100 گرم شکلات خردشده تلخ یا شیری
طرز تهیه :
شکر، آرد، نشاسته ذرت و زرده تخم مرغ رو داخل قابلمه ای ریخته و با همزن دستی هم میزنیم. کمی از شیر رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا کل شیر رو به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. قابلمه رو روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم میزنیم. وقتی شروع به جوشیدن کرد، قابلمه رو از روی حرارت برداشته و کره و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. در آخر خامه رو هم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. بيسکوئيت ها رو داخل میکسر پودر کرده و کف لیوان ها رو با بيسکوئيت پر می کنیم. موز ها رو حلقه کرده و دور دیواره های لیوان می چینیم. مواد پودینگ رو روی بيسکوئيت ها ریخته و داخل یخچال میزاریم تا خودش رو بگیره.
برای لایه ی شکلاتی، شیر رو گرم کرده و شکلات های خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا سس یکدستی حاصل بشه. از روی حرارت برداشته وصبر میکنیم خنک بشه و روی لایه ی پودینگ میریزیم. در نهایت دسرمون رو با بيسکوئيت و پودرپسته و میوه تزیین می کنیم. این دسر بسیار خوشمزه اس و راحت آماده میشه، امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. نوش جان 😋
Call.back13400.12.05
@semirayergun
ترجمه شده توسط :
@behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفقای جان سلام💖
امشب دستور این مینی مافن های دستگاهی رو براتون میزارم و امیدوارم اگر دستگاهشو دارید ازش بهره ببرید با یک لیوان چای یا قهوه گزینه خیلی خیلی خوبیه.
✅اگه دستگاه رو ندارین میتونید مواد رو داخل قالب دونات بریزین و یا می تونید داخل قالب مافین بریزین
که میشه مافین شکلاتی. با یه تیر دو نشون بزنید، پس همین الان لااایک و ذخیره اش کن تا سر فرصت درستش کنید😍
✅اگه از اکسپلور یا هشتگ این پست جذاب رو دیدین، فالو یادت نره 😉
@behh_food
موادلازمش رو باهم مرور میکنیم:
تخم مرغ دو عدد
شکر نصف پ
شیر نصف پ
روغن مایع یک چهارم پ
نوتلا یا هر کرم شکلاتی که طعمشو دوست دارید ۳۵ گرم
وانیل به مقدار لازم
پودر کاکائو مرغوب یک و نیم ق غ
آرد نول یک و نیم پ
بیکینگ پودر یک ق چ
و دستگاه برقی جهت پخت و صفحه مینی دونات
ایتدا تخم مرغو شکر و وانیل رو خوب با همزن برقی بزنید تا کرمی و کشدار بشه.
بهش شیر و روغن مایع رو اضافه کنید.
نوتلا رو اندازه بگیرید و بهش اضافه کنید و در نهایت مواد خشک داخل مواد مایع الک میشه و مخلوط میشه.
این مواد آماده س تا بریزید داخل قیف
و بره تو دستگاهی که صفحه مینی دونات داره
دستگاه داغ داغ باشه.
حتما چرب بشه.
و بعد از ریختن مایع کیک در دستگاه رو ببندید و سه دقیقه بهش تایم بدین.نوش جان 😋
Call.back13400.12.05
@maryam.banaeifar
@behh_food @behh_food
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯