دلبر ،جذاب، قند و عسل که میگن همینه،نگاه کردن بهش لذت بخشه چه برسه به درست کردن و خوردنش🤩
@behh_food
@behh_food
تا حالا هیچ کس این شیرینی رو آموزش نداده اما بهفود میخواد بهترین هاشو تقدیم تون کنه 😍
با این شیرینی مهمون های عيدت رو شیفته ی هنر خودت کن 🥰
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا اونا هم از این دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی استفاده کنن.
شیرینی جواهر💍💍💍
مواد لازم:
2 عدد زرده ی تخم مرغ
40 گرم شکر دانه ریز(4ق غ)
125 گرم مارگارین(5ق غ)
25 گرم کره حیوانی(1ق غ)
25 گرم شیر خشک قنادی(2ق غ)
15 گرم نشاسته ذرت(1ق غ سرپر)
225 گرم آرد(15 ق غ)
1/2 ق چ وانیل
👈کره و مارگارین و شکردانه ریز یا پودرقند رو با همزن 2 دقیقه زده تا کاملا پوک و سبک بشه حین کار حتما دورگیری هم انجام میدیم. زرده ها و وانیل رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.شیرخشک و نشاسته ذرت رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم. حالا 2/3 از آرد رو بهش اضافه کرده و با دورکند همزن یا لیسک مواد رو هم می زنیم. مابقی آرد رو کم کم بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم.از خمیر گلوله های 5 گرمی جدا کرده و طبق کلیپ یا با ابزار یا لبه ی چاقو یا خلال دندون بهش طرح میدیم.داخل سینی فر چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 165 به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه می پزیم. فقط کافیه زیر شیرینی ها یکم تغییر رنگ بده.شیرینی ها رو روی توری خنک می کنیم.
_اندازه ها با قاشق تقریبی هستش.
برای مرنگ:
75 گرم سفیده تخم مرغ(2تا سفیده)
150 گرم شکر دانه ریز
1ق م عصاره ی وانیل
1ق چ کرم تارتار یا آب لیمو
رنگ ژله ای خوراکی
👈سفیده ها رو به همراه کرم تارتار زده تا به مرحله ی صاف پیک برسیم (داخل اموزش مرنگ یلدایی به طور کامل و ریز به ریز توضیح دادم)،شکر رو کم کم و حین هم زدن بهش اضافه کرده و اونقدر هم می زنیم تا به مرحله ی استیف پیک برسیم. وانیل رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.به رنگ های دلخواه درآورده و داخل قیف ریخته و روی شیرینی ها پایپ می کنیم و مجدد شیرینی ها رو داخل فر با کمترین دمای ممکن (100 درجه)
به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه میزاریم.بعد از پخت اجازه بدین شیرینی ها داخل فر خاموش یکی دو ساعت بمونن تا مرنگ کاملا خشک بشه. می تونید مرحله ی دوم رو روی شوفاژ یا بخاری هم انجام بدین، حتما آموزش مرنگ یلدایی رو نگاه کنید.
by:@rondut 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی_نوروزی #شیرینی_مدرن #شیرینی_خوشمزه #مرنگ #کدبانو #عیدنوروز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
ششمین ایتم از ساده ترین شیرینی هآی نوروز ۱۴۰۳🥰
@mahde_cake
.
.
.
قبلش برو آموزش های ۱ تا ۵ شیرینی های نوروز رو ببین❤️
مواد اولیه:
پودر بیسکویت ساده. ۲ پیمانه
پودر شعریه. ۱ پیمانه
شیرعسلی. نصف پیمانه
خامه صبحانه. ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ .شکلات سفید .شکلات سبز رنگ.کارامل
از هر کدام ۱۰۰ گرم
#شیرینی_خونگی#شیرینی_پزی#شیرینی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی لاکچری برای عید 😍👇
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دستور کوکی خامه ای
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای تهیه این شیرینی خوشمزه که گریه عبد هم میتونه باشه
بیسکویت
کره آب شده
فندق
شکلات سفید آب شده
شکلات
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک ده دقیقه ای شکلاتی
این شکلات رو برای مهمونیات درست کن 🥰
@mahde_cake
✅️برای درست کردنش کافیه شکلات سفید و تلخ و شیری رو به
صورت جداگانه روی حرارت کتری ذوب کنید و به یک قسمت
اژ شکلات سفید کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و از هر کدوم
یک قاشق بردارید و روی کاغذ روغنی بریژید و روش رو با مغزیجات
دلخواه پوشش بدید و بزارید یخچال تا سفت بشه نوش جان😍
@mahde_cake
#شکلات_دست_ساز #شکلات_خونگی #شکلات
#شکلات_خانگی #شکلات_دستساز #شیرینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شکلات رو برای مهمونیات درست کن 🥰
@mahde_cake
✅️برای درست کردنش کافیه شکلات سفید و تلخ و شیری رو به
صورت جداگانه روی حرارت کتری ذوب کنید و به یک قسمت
اژ شکلات سفید کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید و از هر کدوم
یک قاشق بردارید و روی کاغذ روغنی بریژید و روش رو با مغزیجات
دلخواه پوشش بدید و بزارید یخچال تا سفت بشه نوش جان😍
@mahde_cake
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دسر شکلاتی با بافت پنبه ای
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر با بافتی نرم و پنبه ای خوردی⁉️
@mahde_cake
✅️برای درست کردنش نیاز داریم به :
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات تلخ :۱۰۰گرم
شکر : ۲۵ گرم
پودر کاکائو به میزان لازم برای تزیین
@mahde_cake
ابتدا زرده و خامه صبحانه و شکر رو همیزنیم و
میزاریم روی حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه و سپس
شکلات تلخ خرد شده رواضافه میکنیم و شکلات که
ذوب شد میریزیم توی قالب ۲۰ سانت مربعی و
میزاریم توی یخچال به مدت ۴ ساعت و بعد
از آماده شدن روش رو پودر کاکائو الک میکنیم
✳️برای دیدن آموزش های بیشتر منو فا_لو داشته باش 🥰
@mahde_cake
#دسرخانگی
#دسر
#شکلات
#دسر_خوشمزه
#شیرینی
#دسر_شکلاتی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرست برای دوستت که عاشق کوکیه 🥰
@mahde_cake
اینقدر راحت و آسون میتونی این کوکی
خوشمزه رو توی خونه درست کنی که باورت نمیشه😉
@mahde_cake
✳️مواد لازمش :
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
نوتلا : ۲۰۰ گرم
آرد : ۱۲۵ گرم
@mahde_cake
#کوکیشکلاتی #کوکی #کوکی_شکلاتی
#شیرینی_خونگی #شیرینی #شکلات
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما درستش کن چون عالیترینه👌
@mahde_cake
اینجا باش کلی آموزش رایگان میزارم 😍
@mahde_cake
✅️مواد لازمش:
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر سفید: سه چهارم پیمانه
شکر قهوه ای :سه چهارم پیمانه
کره نرم :۱ پیمانه
اسانس وانیل: یک قاشق چایخوری
پکین پودر: ۱ قاشق چایخوری
آرد :۲ پیمانه
شکلات چیپسی :۲ پیمانه
🟢مدت زمان پخت ۱۵ دقیقه با درجه حرارت ۱۷۰
@mahde_cake
#کوکی#کوکی_شکلاتی#کوکی_شکلات_چیپسی
#شیرینی#کوکیشکلاتی#شیرینی_خونگی #کیک
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برید کنار نونی نشید 😎
.
اگر ازتون بپرسن که بهترین ترکیب
با چای هل چی میتونه باشه ؟
من به شما این نون خوشمزه نارگیلی رو پیشنهاد میکنم 👌
.
اگر از اک.سپلور تشریف میارید و اگر دوست داشتید
خوشحال میشم منو همراهی کنید 🤗👇👇
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
مواد خشک خمیر👇
آرد نیم کیلو
مخمر ۱ ق.غ
نمک نوک ق.غ
وانیل نصف ق.غ
شکر ۱۰۰ گرم حدودا ۶ ق.غ
.
مواد تَر خمیر👇
آب ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
.
مواد مغزی خمیر 👇
پودر نارگیل ۱ و نیم لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۵ ق.غ
.
رومال خمیر👇
پودر هل نصف ق.چ
تخم مرغ ۱ عدد
عسل ۱ ق.چ
ماست ۱ ق.غ
وانیل نوک ق.غ
.
✨ نکات مهم ✨
مدت زمان استراحت خمیر ۱ ساعت هستش
فرتون رو گرم کنید برسونید به ۱۷۰ بهش حدودا ۱۸ دقیقه زمان بدید و آخرش چند دقیقه هم گریل که مقداری طلایی بشه
( زیاد از حد نزارید بپزه بافت نون سنگین هستش خیلی حجم نمیگیره )
روی گاز هم میشه به این صورت که درون یه قابلمه یه چیز سنگی بزارید نون هاتون رو هم داخل یه سینی که داخل قابلمه جا بشه قرار میدید ، حالا این سینی رو داخلش میزارید و درب قابلمه رو میبندید
اینطوری فضای فر رو شبیه سازی کردید ، بعد از ۱۵ دقیقه چک کنید اگر نیاز بود بازم بهش زمان بدید بپزه .
نوش جانتون ☺️
.
حسنی هستم 👨🍳
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نظرم این تارت رو درست نکن 🤷♂ چرا ؟
علتش رو آخر ویدیو متوجه میشی 😉
.
اگر از اکس.پلور میای
آموزش های قبلیم رو از دست نده 👌
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
آرد ۲۰۰ گرم ( حدودا یک و نیم لیوان )
کره ۱۰۰ گرم ( ۱ عدد صد گرمی )
شکر ۴ ق.غ برای تارت
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق.چ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
دون انار ۱ لیوان
شکر برای کرم ۲ ق.غ
رنگ خوراکی به مقدار لازم
.
✨توضیحات ✨
بعد از پخت تارت ، تا زمانی که کامل سرد نشده بهش دست نزنید چون تا گرمه ، نرمه بنابراین میشکنه .
نوش جونتون ☺️
.
حسنی هستم 👨🍳
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه با بهونه اینکه فر نداریییم ، همزن ندارییییم 😁 خداحافظی کنید ، این دیگه واقعا کیکِ بی همه چیزه 😂 به چیزی نیاز نداره ، لطفا ذخیره اش کنید و درست کنید
.
تقدیم به نگاه ارزشمندتون 🌹
🆔@hassani.delish
🆔@hassani.delish
.
موادی که نیازه 👇
بیسکوییت پتی پور ازین ۲۰۰ گرمی ها ۴ بسته
( البته علت داره این مقدار پایین میگم )
شیر حدودا ۱ لیوان
خامه صبحانه ۲ ق.غ
شکر ۳ ق.غ
پودر کاکائو ۳ ق.غ
کره ۵۰ گرمی ۱ عدد
برای روی کیک هم از شکلات ۶۰ درصد استفاده کردم و اسمارتیز چه بسا اسمالتیز 😂
.
نکات ✨
عزیزانم علت اینکه مقدار بیسکوییت ۴ بسته شده به خاطر کره هستش ، مقدار کره رو کمتر کردم تا کیکمون انسجام خودش رو از بیسکوییت بگیره نه از کره ، هم سالم تره هم خب کمتر کره استفاده میشه .
اگر از ۲ بیسکوییت استفاده میکنید باید کره رو ۱۰۰ گرم بگیرید ( اینم بگم من طبق معمول از کره گیاهی استفاده کردم ، قاعدتا کره حیوانی خوش طعم تر میشه )
من حدودا دو ساعت تو یخچال قرار دادم کیک رو و یک ربع هم تو فریزر چون روند فیلمبرداری مقداری طول میکشید میخواستم خیلی نرم نشه ، شما میتونید فقط تو یخچال نگهداری کنید ( بیشتر هم شد موردی نداره )
نوش جانتون 😚 منتظر هنرنماییتون هستم
.
حسنی هستم 🧑🍳
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯