فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی خوشمزس تو تابه با کمی آرد درست کن با چایی حسابی میچسبه
انقدرر که خوشمزه س والبته که راحته و فر نمیخواد،،اسمش روشه👈 کیک تابه ای
@madaranehaye_azam
@ madaranehaye_azam
تقریبا مثل کاکا میمونه ولی چون اون روغن زیادی جذب میکنه این روش بنظرم بهتره👌
مواد لازم
پوره کدو حلوایی نصف پیمانه
تخم مرغ یدونه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۲ ق چ
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
ماست ۳/۴ پیمانه میتونید از شیر هم استفاده کنید
پودر هل۱/۳ ق چ
پودر دارچین نصف ق چ
گلاب ۱ ق غ
✅نکته
✅ته ظرف رو کمی چرب میکنیم
✅باید داغ باشه ظرفمون
✅وقتی حباب زد روی پنکیک یعنی باید برگردونیم
نوش جان 🌹❤
@madaranehaye_azam
@madaranehaye_azam
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
به کاملترین و جامع ترین دوره ی راایگان آموزش های نوروزی خوش اومدین 😍
@behh_food
@behh_food
قراره تو این دوره 25 مدل شیرینی خاص و مدرن بهتون آموزش بدم 🤩
✅پس با ارسالش به دوستاتون بهم انرژی بدین تا منم پرقدرت بتونم تمام این 25 آموزش رو براتون بزارم.
مواد لازم برای 30 عدد شیرینی:
1 عدد تخم مرغ
250 گرم کره ی سرد
100 گرم شکر دانه ریز یا پودرقند
400 گرم آرد قنادی
1بسته وانیل شکری
یه کوچولو نمک
برای آیسینگ:
80 گرم پودرقند
2 ق غ آب سرد
رنگ خوراکی بنفش
پسته ی خرد شده و برگ گل محمدی خشک شده برای تزئین (دلخواه)
👈کره و پودرقند رو با همزن زده تا سبک و پفکی بشه، حین کار دورگیری رو حتماً انجام بدین.تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و 1 دقیقه مواد رو هم می زنیم. آرد و نمک رو هم بهش اضافه کرده و خمیر رو جمع می کنیم. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و حداقل 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. خمیر رو روی سطح کار که آردپاشی شده به قطر 2تا 3 میل پهن کرده و کاتر می زنیم، وسط نیمی از اونا رو خالی کرده و سپس شیرینی ها رو داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم، با فاصله چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم. حواستون باشه شیرینی ها زود پخته میشن و همین که زیرشون یکم تغییر رنگ بده کافیه.
برای آیسینگ مواد رو با هم مخلوط کرده و قسمت بالایی هر شیرینی رو داخلش زده و روی اون به دلخواه پسته خرد شده و برگ خشک شده ی گل محمدی ریخته و شیرینی ها رو روی کاغذ روغنی میزاریم تا خودش رو بگیره. بین هر دو شیرینی رو با نوتلا پر کرده و کمی فشار میدیم.
_میزان آرد تقریبی هستش و بسته به جنس آرد ممکنه تا 450 گرم هم نیاز باشه.
_این شیرینی ها ماندگاری بالایی دارن و داخل ظرف دربسته تو محیط خنک خارج از یخچال تا 10 روز تازه میمونن.
by:@_byneri 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به کوکی ملوس اوردم😁
.
لطفا بلند شو براش درست کن 🌹
چیزی که خودت با عشق درست کردی حتی اگر کم باشه
از هزار کادوی خریداری شده ارزشش بیشتره ❤️
امیدوارم از کنار هم بودن لذت ببرید ☺️
اگر هم دوست داشتی برای بقیه بفرست
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
آرد ۲ پیمانه ( ۳۰۰ گرم )
کره ۸۰ گرم
شکر سه چهارم پیمانه ( ۱۵۰ گرم )
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل یک دوم ق.غ
پودر کاکائو نصف ق.غ
رنگ خوراکی ۲ ق.غ
بیکینگ پودر ۱ ق.غ
نمک نصف ق.چ
پودر قند هم به میزان لازم
.
۱۵ دقیقه زمان هم برای پختش کافیه
.
✨توضیحات✨
لطفا با دست ورز ندید چون کره روغن میندازه
میتونید از حداقل ۲ ساعت تا یک روز هم داخل یخچال خمیر کوکی رو استراحت بدید
اما مثل من میتونید نیم ساعت داخل فریزر بزارید .
بعد از پخت تا زمانی که کوکی سرد نشده از داخل سینی خارج نکنید چون هنوز نرمه.
مایع کوکی رو هم سه روز در یخچال و یک ماه در فریزر میتونید نگهداری کنید .
با این رسپی به من ۱۶ تا کوکی ۴۰ گرمی داد
.
حسنی هستم 👨🍳
اگر براتون سوالی پیش اومد حتما بپرسید
در توانم باشه پاسخ میدم ♥️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
دومین آموزش از دوره ی راایگان آموزش های نوروزی خدمت شما 😍
@behh_food
@behh_food
شیرینی قهوه و شکلات از اون خوشمزه هاس که طعم شکلاتی محشری داره و اصلا شیرینی اون دل رو نمیزنه، خیلی راحتم آماده میشه 🥰
✅پس همین الان لاایک و سییوش کنید که برای عید حتما درستش کنید👌
@behh_food
@behh_food
شیرینی قهوه و شکلات 🍫🍫🍫
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
150 گرم کره ی نرم به دمای محیط رسیده
100 م ل روغن(نصف پ)
80 گرم پودرقند(نصف پ)
1ق غ نشاسته ذرت
50 گرم پودرکاکائو(5 ق غ)
350 تا 370 گرم آرد
1 ق غ عصاره وانیل(یا نوک ق چ وانیل)
1 ق چ بکینگ پودر
شکلات سفید بن ماری شده و دانه قهوه برای تزئین
طرز تهیه:تمام مواد بجز آرد رو داخل کاسه همزن ریخته و با دورتند همزن زده تا حسابی مواد با هم مخلوط بشه. دو سوم آرد رو هم بهش اضافه کرده و با سری خمیر زن مواد رو مخلوط می کنیم.میزان آرد مصرفی بسته به جنس آرد داره، پس اخرای آرد رو با احتیاط اضافه کنید.لطافت خمیر باید طبق کلیپ باشه.خمیر رو داخل نایلون گذاشته و حداقل نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعدش گلوله گلوله کرده و داخل سینی فر با فاصله می چینیم و وسطش رو حفره ایجاد کرده و مجدد یه ربع داخل یخچال میزاریم و بعد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه میزاریم(بسته به سایز شیرینی ها).فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ بده. بعد از خنک شدن از سینی جدا کرده و داخل حفره ها رو با شکلات سفید و دانه های قهوه پر می کنیم.نوش جان 😋
نکات مهم:
_خمیر رو به هیچ عنوان ورز ندین.
_دمای فر برقی 20 درجه کمتر باشه.
_هرجوری دوست داشتین میتونید تزئینش کنید.
_داخل ظرف دربسته در جای خنک تا 1 ماه میشه نگهداری کرد.
by:@_byneri 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی_عید #شیرینی_مدرن #شکلاتی #عیدانه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نوروزی ۳
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نوروزی ۳
بخش دوم
شیرینی نوروزی ۳
فقط بین چه آموزش هایی قراره تو این دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی بهتون یاد بدم🤩
@behh_food
@behh_food
اونقدر دلبر و جذابه که نیازی به تعریف کردن نیست و خودتون می بینید... اینو همه دارن تو پکیج هاشون می فروشن اما بهبود قراره 25 مدل شیرینی خاص و مدرن نوروزی رو راایگان بهتون آموزش بده🥰
اگه میخواین دوره رو پرقدرت ادامه بدم لاایک و سییو و ارسالش فراموش نشه ✅
شیرینی موکا با فیلینگ نوتلا 👒👒👒
مواد لازم برای 35 عدد شیرینی:
250 کره ی همدمای محیط
2 عدد زرده تخم مرغ
130 گرم شکر دانه ریز یا پودرقند
425 گرم آرد
1ق چ عصاره ی وانیل
1ق چ نسکافه ی حل شده در چند قطره آب جوش
👈کره و شکر(پودرقند) رو 1 دقیقه با دورکند همزن زده تا سبک بشه، حین کار حتما دورگیری رو انجام میدیم. زرده های تخم مرغ رو یکی یکی بهش اضافه کرده و هربار در حد مخلوط شدن مواد رو هم می زنیم. وانیل رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.3/4 آرد رو بهش اضافه کرده و با لیسک مواد رو مخلوط کرده، آخرای آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه کرده و هرکجا که خمیر نرم و لطیفی داشتیم که به دست نچسبه دیگه کافیه ،نسکافه رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خمیر رو داخل نایلون گذاشته و 2 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.حالا خمیر رو بین دوتا کاغذ روغنی به قطر 2 تا 3 میل پهن کرده و طبق کلیپ کاتر می زنیم، دوتا کاتر گرد ساده با سایر مختلف نیاز داریم.بقیه مراحل رو طبق کلیپ انجام داده و شیرینی ها رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 170 به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه می پزیم. دما بسته به نوع فر شما متفاوته فقط کافیه زیر شیرینی ها یکم تغییر رنگ بده. بعد از پخت و خنک شدن بین دو قسمت رو با نوتلا پر کرده و بهم می چسبونیم. برای روبان هم از فوندانت و مولد پاپیون استفاده کنید. نوش جان 🥰
@behh_food
@behh_food
.
.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از خوشمزگیش هر چی بگم کمه،تازه رژیمی که هست ،بدون شکر که هست اصلا معجونیه برا خودش ،بیشتر از این تعریفش کنم بهش بر میخوره 😊
@madaranehaye_azam
❌سوالی بودی توی کامنتا حواب میدم ❌
#کنجد_بار
کنجد رژیمی
مواد لازم
کنجد یک لیوان
مغز گردو بمقدار لازم
مغز بادام اختیاری میتونه حذف شه
شیره انگور یا خرما ۴،۵ قاشق
ارده ۳ قاشق غذاخوری
عسل دو قاشق غذاخوری
✅اگه ارده رو حذف میکنید بجاش شیره
بریزید
اول کنجد رو کمی تفت میدیم بعد مغز گردو و بادام رو اضافه میکنیم بعد شیره و ارده و عسل رو اضافه کردیم هم میزنیم میذاریم توی قالبی که توش مشما فریزر گذاشتیم بعد از یکی دو ساعت برش میزنیم و سرو میشه
نوش جان 🤩
✅نکته
✅کنجد نباید زیاد تفت بخوره وگرنه میسوزه
@ madaranehaye_azam
@madaranehaye_azam
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوشاب حلواسی یا همون حلوای شیره انگور👌نوستالژیک ارومیه و ترک زبان های عزیز
❌نکات داخل کپشن مهم ❌
@madaranehaye_azam
مواد لازم
نیم کیلو آرد
یک لیوان دوشاب
نصف لیوان روغن جامد
پودر گردو برا تزئین
✅نکته
✅آرد نباید زیاد تفت بخوره
✅باید از روی حرارت بردارید کمی از دما که افتاد با هم مخلوط کنید
✅نباید شیره زیاد بجوشه
✅اگه شیره شما سفت باشه حلوا سفت میشه میتونید یکم به روغن و شیره آب اضافه کنید
✅از هر نوع شیره خرما انگور میتونید استفاده کنید
@madaranehaye_azam
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی نوروزی ۴
با این آموزش هر طعم شیرینی رو میشه درست کرد🤩
@behh_food
@behh_food
💖خمیرش فوق العاده کاربردیه، بدون تخم مرغ هست و میتونید تو طعم و رنگ دلخواه درستش کنید مثل زعفرانی، پرتقالی، لیمویی، موکا و....
✅پس سییوش کنید و برای همیشه این رسپی رو داشته باشین.
اگه میخواین منم راضی باشم لاایک و کاامنت یادتون نره برای چندتا از دوستانتون هم بفرستین تا اونا هم از این دوره ی راایگان آموزش های نوروزی استفاده کنن✅
شیرینی چرخی 2 رنگ 🤍🤎
مواد لازم برای حدود 25 شیرینی:
200 گرم کره یا مارگارین
80 گرم پودرقند الک شده
60 گرم آرد سفید
60 گرم آرد برنج
100 گرم آرد نان فانتزی
1ق چ عصاره ی وانیل
1ق چ پودرکاکائو مرغوب
شکلات بن ماری شده برای تزئین
👈کره و پودرقند رو با همزن زده تا پفکی و سبک بشه. حین کار حتما چندبار دور ظرف رو دورگیری می کنیم. وانیل رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.حالا سه تا آرد دستور رو بهش اضافه کرده و با لیسک مواد رو مخلوط کرده و خمیر رو بدست میاریم. خمیر باید نه زیاد سفت و نه شل باشه، چک کنید که از ماسوره راحت عبور کنه. پس بسته به نوع و کیفیت آرد شما ممکنه چند ق کمتر یا بیشتر از این میزان آرد نیاز داشته باشیم. خمیر رو دو قسمت کرده و یکی رو کاکائویی می کنیم. داخل قیف ماسوره دار ریخته و طبق کلیپ روی سینی که کاغذ روغنی پهن کرده ایم با فاصله پایپ می کنیم. سینی رو داخل فر هر قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ پیدا کنه. بعد از پخت و خنک شدن روی توری، از یه طرف داخل شکلات بن ماری شده ی خنک شده میزنیم. نوش جان🥰
_ بهتره برای پخت شیرینی ها حتما از سینی سفید لبه کوتاه استفاده کنید.
_مدت زمان پخت تقریبی هستش و بسته به نوع و تنظیمات فر شما ممکنه کمی متفاوت باشه.
_آردها و پودرقند تون رو حتما الک کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نوروزی ۵
بخش اول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نوروزی ۵
بخش دوم
نگم از طعم بهشتی سیب و دارچین و گردوش 🤩
@behh_food
@behh_food
حتما امتحانش کنید مطمئنم عاشقش میشین😋
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم دلگرم بشم و دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی رو پرقدرت ادامه بدم✅
شیرینی مغزدار سیب و دارچین🍎🍏
مواد لازم برای حدود 25 عدد شیرینی:
1 عدد تخم مرغ
70 گرم پودرقند یا شکر دانه ریز
200 گرم کره ی همدمای محیط
100 م ل روغن مایع
1ق غ ماست شیرین سفت
500 تا 500 گرم آرد قنادی
1 بسته شکر وانیلی
فندق یا بادام یا گردوی خرد شده
پودرقند برای تزئین
👈کره و پودرقند رو با همزن زده تا پوک و سبک بشه، حین کار حتما دورگیری می کنیم. تخم مرغ و وانیل رو هم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم، ماست و روغن رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا 2/3 از آرد دستور رو کم کم بهش اضافه کرده و مواد رو با لیسک یا دورکند همزن هم می زنیم. مابقی آرد رو قاشق قاشق بهش اضافه کرده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم. خمیر رو روی سطح کار که آرد پاشی شده به قطر 4تا 5 میل باز کرده و با کاتر گرد یا ته لیوان برش می زنیم. از مواد مغزی وسطش گذاشته و خمیر رو از وسط تا می کنیم و داخل کاسه ی فندق یا گردو زده و کمی فشار میدیم تا تمام سطح شیرینی رو پوشش بده، شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 15 تا 20 دقیقه گذاشته. بعد از پخت و خنک شده روی اونا پودرقند الک می کنیم.
مواد لازم برای مغزی:
5تا 6 عدد سیب
3 ق غ شکر
1ق چ دارچین
1/2 لیوان گردوی ریز خرد شده
👈سیب ها رو پوست گرفته و رنده می کنیم.آبش رو با دست یکم گرفته و داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت میزاریم، شکر و دارچین و گردو رو هم بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا تمام آب سیب گرفته بشه. کنار گذاشته تا خنک بشه.
_اول مغزی رو آماده کنید بعد خمیر رو.
_میزان آرد و دما تقریبی هستش.
by:@_byneri 💝
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#شیرینی_خشک #شیرینی_پزی #کدبانو #شیرینی_مغزدار #شیرینی_بهشتی #شیرینی_نوروز
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
😲باورت میشه تمام شمع های فانتزی بالارو توی خونه هنر جوهام ساختن بیا تا بهت یاد بدم دست دست نکن دختر😍😵😲
فرصت بی نظیربرای خانوم ها دانشجویان ودانش اموزان😍
🔹اگه همین الان شروع کنی مطمئن باش تاعیدبه ❌️درامد+۲۰❌️میلیون میرسی🤩🤩
🌱قراره اینجابه توهم یادبدم که خیلی زودبه خواسته هات ودرامدبالابرسی 🤩🤩
https://eitaa.com/joinchat/3141010116C76ba8d2aa8
بزن رولینک تاکانال روگم نکنی وازاموزش های رایگان عقب نمونی👇
https://eitaa.com/joinchat/3141010116C76ba8d2aa8
شیرینی نوروزی ۷
بدون نیاز به پخت و همزن، خیلی شیک و مجلسی و خوشمزه 🤩
@behh_food
@behh_food
خیلی درخواست برای آموزش شیرینی های اسلایسی و قالبی داشتم، منم تصمیم گرفتم تو این دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی که شروع کردم، بهتون 10 مدل اسلایس محشر هم آموزش بدم، باشد که قدردان باشین 😄💖
✅لاایک و سییوش می کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و دوره رو پرقدرت ادامه بدم ✅
شیرینی قالبی دلبرانه🌰🍬🍫
برای 75 اسلایس به سایز کلیپ :
200 گرم پودرنارگیل تفت و بو داده شده
200 گرم بادام خرد شده(جایگزین هر مغز دلخواه)
125 گرم کورن فلکس خرد شده(جایگزین بيسکوئيت یا کیک درشت خرد شده)
2ق غ خمیر نارگیل(پودرنارگیل +شیرعسلی)
200 گرم شکلات سفید بن ماری شده خنک شده
👈هر رنگ شکلات دلخواه رو بن ماری کرده و وقتی از حرارت افتاد، کف و دیواره های قالبمون رو با یه لایه ی ضخیم از شکلات کاملا پوشونده و 10 دقیقه داخل فریزر میزاریم. مواد رو داخل کاسه ای مخلوط کرده تا خمیری منسجم داشته باشیم. دقت کنید اگه خمیرتون شل شد بهش کورن فلکس یا پودربیسکوبیت بیشتر اضافه کنید و اگه سفت شد می تونید بهش شکلات بن ماری شده یا شیرعسلی اضافه کنید. تمام قالب ها رو با مواد پر کرده و با فشار دست منسجم می کنیم و سطحش رو صاف می کنیم. قالب ها رو مجدد 15 دقیقه داخل فریزر گذاشته و بعد شیرینی ها رو به راحتی از قالب جدا می کنیم.
_این شیرینی ها داخل ظرف دربسته تو یخچال تا ماه ها تازه میمونه، پس حتما برای عیدتون درست کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
_این شیرینی ها رو می تونید فقط با 2 ماده هم درست کنید، مخلوط بيسکوئيت پودرشده و شیرعسلی یا شکلات بن ماری شده ،میخوام بگم اونقدر ترکیب کردنش راحت و دلخواه هست که حد نداره🤩
اگه آموزش های قبلی رو ندیدی یه سر به پیجم بزن مطمئنم موندگار میشی 👇👇👇
@behh_food
@behh_food
.
.
#اسلایس #اسلایس_گردو #شیرینی_مغزدار #شیرینی_مدرن #کدبانو #شیرینی_عید #شکلات
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯