هدایت شده از خانه کیک،شیرینی،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین ساده و شیک
verabreda63
#قناد_شو
#کیکساز_شو
#ایده
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🌿زندگی سالم از اینجا شروع میشود🌿
دیابت شیرینی زندگی شمارا به تلخی تبدیل میکند🥺
باما همراه باشید تا یک شروع دوباره برای لذت بیشتر از زندگی و جمع خانوادگی خود را ایجاد کنید.👨👩👧👦
لینک دعوت به کانال👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1725498107Cfed70454ff
سلامتی شما ماموریت ماست🫡
فرم مشاوره زیر را پر کنید 👇👇
https://formafzar.com/form/m2uy3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک حلوا
@cake_shikmike
@cake_shikmike
🔴🔴🔴 سلام عزیزان طاعتتون قبول حق🙏🌹 برای کیک حلوا بیشتر از کیک هل وگلاب استفاده میشه 🥰ولی کیکهای پایه دیگه هم عالی میشه که اینجا ،از کیک شکلاتی که آموزششو قبلا گذاشتم استفاده کردم❤
@cake_shikmike
@cake_shikmike
🔴🔴 مواد لازم:
1_رسپی کیک شکلاتی و حلوا مجلسی آسون داخل پیج.
2_سطح کیک شکلاتی ،کمی با گلاب خیس میکنیم بعد حلوا رو پایپ میکنیم(تا حلوا به کیک بچسبه).
3_برای حلوا دکور،حلوا رو با کمی گلاب رقیق میکنیم تا راحت ماسوره بخوره.
4_ماسوره استفاده شده برای گل و حاشیه؛ماسوره رزت یا D2
5_تزئین؛خلال پسته،بادام،غنچه گل محمدی،مروارید خوراکی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کوکی کرینکل شکلاتی
@cake_shikmike
@cake_shikmike
مواد لازم:
آرد قنادی ۱۷۰ گرم؛
نشاسته ذرت ۱۰ گرم؛
پودر کاکائو ۱۵ گرم؛
بیکینگ پودر یک و یک چهارم ق چ استاندارد؛
نمک یک پینج؛
کره پاستوریزه حیوانی ۷۰ گرم (در مورد کره گیاهی نکات را ببینید)؛
وانیل پودری خالص یک چهارم ق چ (اگر وانیل شکری استفاده میکنید میزانش روبیشتر بریزید)؛
تخم مرغ درشت ۱ عدد (وزن تخم مرغ حدود ۶۵ گرم عالیست)؛
شکر دانه ریز ۱۱۰ گرم؛
شیر ۲۰ گرم؛
@cake_shikmike
@cake_shikmike
طرز تهیه:
همه مواد همدمای محیط باشد.
کره ی همدمای محیط را حدود یک دقیقه با مفتول دستی بزنید تا باز و کرمی شود. شکر دانه ریز و نمک را اضافه کنید و دو دقیقه با مفتول بهم بزنید. سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
حالا شیر را اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.
نیمی از مواد خشک شامل آرد و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید.
مابقی مواد خشک را نیز اضافه کنید و با لیسک خمیر را جمع کنید. روی خمیر را با مشما بپوشانید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس از خمیر گلوله های ۲۵ گرمی بردارید و در دست گرد کنید. خمیرهای گلوله شده را اول در شکر دانه ریز و بعد در پودر قند بغلتانید و با فاصله در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی یا صفحه نسوز پهن کرده اید، بگذارید. اگر بعد از غلتاندن در شکر مجددا کمی در دست گرد کنید و بعد در پودر قند بزنید، ترکهای کوکی مرتب تر میشود اما دقت کنید شکر نباید بیش از حد جذبِ خمیر شود و باید روی پوسته بماند.
سینی را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵ الی ۱۸ دقیقه بگذارید تا زمانیکه زیر کوکی ها در حد کمی تغییر رنگ دهد. سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کوکی ها خنک شوند و سپس از سینی جدا کنید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
نکات:
این کوکی ها را میتوانید حدود یک هفته در یخچال و سه ماه در فریزر نگهداری کنید. قبل از سرو حتما در دمای محیط بگذارید.
حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید و اگر شکرتان دانه درشت است، آن را یکی دو پالس در آسیاب میکس کنید.
به این کوکی میتوانید طعم های مختلف مثل نسکافه یا پودر قهوه یا اسپرسو اضافه کنید.
اگر از کره گیاهی استفاده میکنید، ممکن است لازم باشد ۱۰ الی ۱۵ گرم به آرد اضافه کنید.
با این میزان مواد حدود ۱۷ عدد کوکی ۲۵ گرمی خواهید داشت.
منظور از قاشق چایخوری استاندارد، قاشق با گنجایش پنج میل است.
نوش جان
#کوکی #کیک_خانگی #کیک
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس آمریکانو
نوشیدنی کافی شاپی
@cake_shikmike
@cake_shikmike
❤ممنون با لایک و کامنتت بهم انرژی میدی 🥰🙏
🔴🔴🔴مواد لازم:
قهوه اسپرسو 1شات
آب سرد 1لیوان
یخ به مقدار لازم
🔴🔴طرزتهیه:توضیح کامل در ویدئو
@cake_shikmike
@cake_shikmike
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند لحظه با من همراه باش😍
کپشن روبخون دوست خوبم😍
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
خامه کشی کیک مستطیل که خیلیا ازش میترسن😅
برای خامه کشی کیک مستطیل یا مربع بهتره از دوتا پلکسی یک سایز بزرگتر از قالبتون برای بالا وپاین استفاده کنید😉
استفاده از پلکسی هم برای راحتی خامه کشی و هم شارپ شدن لبه کیک بهتون کمک میکنه😉
قالب استفاده شده کلیپ۲۰*۳۰
خامه کاله
رنگ سبز خط زرد
@ayda_cake_bsk
@ayda_cake_bsk
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞
اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش.
آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم
فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉
@maryamgolifood
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
برای خمیر کیک 👇👇👇
🪻تخممرغ 3عدد
🪻شکر 100گرم
🪻وانیل 8گرم
🪻شیر 100میلی لیتر
🪻روغن 150میلی لیتر
🪻پسته خورد شده 50گرم
🪻آرد 135گرم
🪻بکینگ پودر 8گرم
کرم وسط دسر 👇👇👇
🪻شیر 250گرم
🪻شکر 60گرم
🪻وانیل 8گرم
🪻نشاسته ذرت 35گرم
🪻کرم پسته 150گرم
برای روی دسر 👇👇👇
🪻کرم پسته 200گرم
🪻میوه مورد علاقه
نکته ها 👇👇👇👇
🍁حتماً کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بندازید.
🍁دمای فر ها باهم فرق داره طبق دمای فزی که دارید پخته بشه.
🍁مواد کیک رو به اندازه مخلوط کنید. زیادی مخلوط نکنید که بافت کیک خوب نمیشه.
🍁بعد از پخت اجازه بدهید کامل کیک خنک بشه بعد کرم پسته رو اضافه کنید.
🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید.
🍁قالب کمربندی 28×18هست.
🍁پسته هارو به اندازه خورد کنید ولی له نشه.
🍁آرد رو حتما الک کنید.
🍁کیک اول دمای فر 175به مدت 8تا 10دقیقه.
🍁کرم وسط دسر رو یکنواخت پخش کنید.
🍁دمای فر برای پخت نهایی 175 درجه به مدت 25تا 30دقیقه.
🍁کرم پسته که بنماری شده رو بعد از خنک شدن کامل کیک روی دسر بریزید.
🍁دیزاین روی دسر کاملا سلیقه ای هست.با خامه قنادی و میوه ها و شکلات میتونید انجام بدید.
نوش جان 😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام نکته های تکمیلی این زیرِ👇🏻:
حتما بذارید روغن خوب خوب داغ بشه و قبل از انداختن ورق رایس پیپر، یه تکه خیلی کوچیک رایس پیپر رو بندازین توی روغن، اگه سریع پف کرد یعنی روغن آمادست 🥰
رایس پیپر رو از همه لوازم قنادیا میتونین تهیه کنین 🤌🏻
وقتی رایس پیپر آماده شد، بذاریدش کنار تا روغنش بریزه و بعد آروم گلبرگا رو تکه تکه کنین 😻
حتما توی دو سایز رایس پیپر رو درست کنین که گل خوشگلتر بشه ♥️
__________
#دیزاین
#کیک
#هنرمند
@cakekhaneh🎂
@cakekhaneh🍰
@cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق های حلوا ، اونم رو آتیش واقعا خوشمزه و خوردنی هستش .
مواد لازم :
آرد ۳ لیوان ( دسته دار فرانسوی )
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
مواد لازم شربت حلوا
شکر ۳ لیوان دسته دار فرانسوی
آب ۳ لیوان
زعفران اب کرده ۲ ق غ
گلاب ۱/۲ ق غ
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
خانه شیرینی،کیک،دسر
آموزش کوکی بای #دیزاین #کیک #هنرمند @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
سلام 👋دوستان❤ اگه خوشتون اومد 😍واسه حمایت از پیج (لایک,سیو, کامنت,تگ و اشتراک گذاری)یادتون نررره😍😍😍👈❤
#کوکی های بای
آرد ۳۰۰گرم
روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم
آرد برنج ۳۰ گرم
روغن مایع۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۳۰ گرم
پودر شکر ۱۱۰ گرم
وانیل یک نوک قاشق چایی خوری
رنگ خوراکی واسه رنگ کردن
پودر کاکائو واسه شکلاتی کردن و نسکافه واسه نسکافه ای کردنش
نوتلاواسه جفت کردن به مقدار لازم
#تهیه👇
ابتدا آرد و آرد برنج و روغن صاف و روغن مایع رو قشنگ با همزن میزنیم تا صاف بشه
سپس تخم مرغ و پودر شکر و وانیل و گلاب رو تو یه ظرف دیگه صاف میکنیم و با خمیرمون میکس میکنیم
مراحلش مثل فیلم
دما فر ۱۸۰#کوکی های بای
آرد ۳۰۰گرم
روغن صاف قنادی ۲۰۰ گرم
آرد برنج ۳۰ گرم
روغن مایع۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
گلاب ۳۰ گرم
پودر شکر ۱۱۰ گرم
وانیل یک نوک قاشق چایی خوری
رنگ خوراکی واسه رنگ کردن
پودر کاکائو واسه شکلاتی کردن و نسکافه واسه نسکافه ای کردنش
نوتلاواسه جفت کردن به مقدار لازم
#طرز تهیه👇
ابتدا آرد و آرد برنج و روغن صاف و روغن مایع رو قشنگ با همزن میزنیم تا صاف بشه
سپس تخم مرغ و پودر شکر و وانیل و گلاب رو تو یه ظرف دیگه صاف میکنیم و با خمیرمون میکس میکنیم
مراحلش مثل فیلم
دما فر ۱۸۰
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@Yaasnabi
🍪🍩🥧🥮🍰🥯