لطفالطفا همت کنید هر شخصی یه نفر رو دعوت کنه به این کانال تا مطالب بیشتر دیده بشه.
بنده هزینه تبلیغات در گروها و صفحات رو ندارم.
برای دیده شدن مطالب به دیگران تلاش کنید
این حداقل ترین کاره.
درآمدی هم از این کانال ندارم که اگر عضو بیشتر بشه درآمد بنده هم بیشتر بشه.
التماس دعا.
😔این روزها و غم بزرگ شهادت #حضرت_زهرا (سلام الله علیها) را کسانی رقم زدند که سکوت پیشه کردند و حق و حقیقت را در جامعه منتشر ننمودند و غاصبین در چنین شرایطی فرصت را مناسب دیدند و جرأت کردند به حریم دختِ نبی و امیرمومنان علی (علیه السلام) جسارت کنند!!!
❌نکند ما بر این غم بزرگ اندوهگین باشیم اما در روزگار خودمان چشممان را به حقیقت انقلاب اسلامی ببندیم و خود را بی طرف و تماشاچی بدانیم!!!
❌نکند اگز فردا روزی [خدای نکرده] اتفاقی برای انقلاب افتاد و تبعات وحشتناک آن را با چشم دیدیم ، بر بی طرفی و سکوتِ امروزمان حسرت بخوریم ، که حسرت فردا چیزی را درمان نمیکند!!!
🔕«بی طرفی نوعی حمایت نکردن است»
🤔به این جمله خوب فکر کنید...
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
✍ میلاد خورسندی
🔰یادداشت
▫️انقلابزوری
🔺یکی ازم پرسید حاج آقا مسالة: انقلاب اسلامی سال ۵۷ بر اساس اعتراض و اعتصاب و تظاهرات و پرتاب کوکتل مولوتف بوده است چرا آن موقع این رفتارها درست بوده ولی الان براندازی و اغتشاش محسوب میشه
گفتم تو میدون جنگ هم وقتی دشمن حمله میکنه دو طرف به هم تیراندازی میکنن، یک جا دفاعه یک جا تجاوز.
🔺حاج آقا پیچیدش نکن، درست جواب ما رو بده ببینیم چی میگی...
گفتم اغتشاشگرهای دهه پنجاه صدای مردم بودن نه مقابل مردم. این اغتشاشگرها صدای مردمن؟
یا مقابل مردم؟
اینها میگن «اصل نظام نه»، جمهوری اسلامی نه. این حکومت نباشه هر چی دیگه باشه. آیا مردم همین رو میگن؟
یعنی مردم میگن خودمون بر خودمون حاکم نباشیم. بیگانه بر ما حاکم باشه؟
مردم میگن دین خدا و پیغمبر کنار بره حاکم نباشه، هر کاری خواستیم بکنیم؟
🔺گفت حاج آقا مردم به وضع اقتصادی و معیشتی معترض هستن یا نه؟
گفتم معترضن یعنی میگن درست حکومت کنید یا معترضن و میگن اصلا از بیخ، همه چیز را خراب کنیم ولو ندونیم بعدش چی میشه.
اصلا مگه این اعتراضها و اغتشاشها چقدر به مشکلات و وضع اقتصادی مردم پرداخت؟
🔺این به کنار که انقلاب ۵۷ زیر نظر دین و مرجعیت و امام بود این زیر نظر آمریکا است. این هم به کنار که اون مقابل بیگانه بود این به دست بیگانه. اینها رو کار ندارم. اما این اغتشاش «برآمده» از اعتراض مردم هم نیست و آن بود. بلکه این اغتشاشها «مقابل» مردمه و آن نبود.
🔺وقتی توی انتخابات که همه رسانهها و حتی نادانهای داخلی سعی کردند ملت به نشانه اعتراض رای ندن و کمتر از بیست درصد ریزش آراء اتفاق افتاد.
وقتی مردم راهپیمایی های ملیونی زیر تابوت شهدایی میکنن که یقین دارن اونها موافق نظامند. اینها یعنی این کوکتل مولوتفها تو صورت مردم میخوره.
🔺یک نکته هم سربسته بهت بگم. اصلا امام خمینی موافق اسلحه کشیدن و کودتای مسلحانه مقابل شاه نبود. این رفتارها تاثیر روشهای مجاهدین خلقی و تودهایها بود. امام علنا اعلام کرده بود مخالف این روشه.
برو ببین.
میگفت مردم باید اراده عمومیشان به خروش بیاد و اون رو با حضورشون نشون بدن. میگفت تبیین کنید تعلیم بدید تبلیغ کنید که همه همراه بشن. میگفت انقلاب، زوری نمیشه. دوام نمیاره.
یادداشتی از علی مهدیان
@shobhe73
📝🌐📝🌐📝
💢 #اعتقادی
✅پرسش: آیا در زمان پیامبر (ص) هم چیزی به اسم حجاب اجباری بود؟!
✍️پاسخ: از لحن آیات و روایات استفاده می شود، در آن زمان رعایت حجاب لازم بوده است، زیرا حجاب از واجبات الهی بوده و هست. باید واجبات و حدود و احکام الهی در عصر رسول خدا بیش تر رعایت می شد، زیرا که بر امام و حاکم لازم است به این مسایل اهمیت دهد: «لیس علی الامام إلاّ ما حُمّلَ من أمر ربّه... والاحیاء للسنّه؛جز آن چه پروردگار بر عهده امام گذارده است... و زنده کردن سنت ها وظیفه ای ندارد».
🔹به علاوه یکی از وظایف مهم حاکم و رهبر امر به معروف و نهی از منکر و اقامه حدود الهی بیان شده است. روشن است که بی حجابی، از منکرات اسلام است که باید از آن نهی شود. در صورت وجود چنین مسئله ای حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) این وظیفه را بهتر انجام می داد. پیامبر و معصومین (علیهم السلام) علاوه بر تأکیداتی که بر رعایت حجاب داشته اند، با ارائه دستورعمل هایی، جامعه اسلامی را به سوی تهذیب و پاکی، رهنمون گشته اند.
🔸در روایتی از پیامبر گرامی اسلام آمده: « عن رسول الله أنه نهی النساء أن ینظرن الی الرجال و أن یخرجن من بیوتهن الا باذن ازواجهن و نهی أن یدخلن الحمامات الا من عذر و قال أیما إمرأه وضعت خمارها فی غیر بیت زوجها فقد هتکت حجابها ؛ رسول خدا زنان را نهی می کرد که به مردان نگاه کنند و از منزل شان خارج شوند مگر با اجازه شوهران شان. و می فرمود: هر زنی که روسری خود را در غیر خانه شوهرش قرار دهد،حجابش هتک شده است. همچنین در منابع اهل سنت آمده : « عن عایشه أن أسماءبنت ابی بکر دخلت علی رسول الله و علیها ثیاب رقاق فأعرض عنها رسول الله و قال یا أسماء أن المرأه اذا بلغت المحیض لم تصلح أن یری منها الا هذا و هذا و ءشار الی وجهه و کفیه ؛روزی اسما خواهر عایشه - که خواهر زن پیامبر بود-، با جامه بدن نما و نازکی به خانه پیامبر آمد. پیامبر، روی خود را از او برگرداند و فرمود: «ای اسما، وقتی زن به حد بلوغ رسید، نباید جایی از بدن و اندامش دیده شود، مگر صورت و دست ها» عایشه همواره زنان انصار را چنین ستایش می کرد: « زنانی بهتر از زنان انصار ندیدم. همین که آیات سوره نور نازل شد، یک نفر از آنان دیده نشد که مانند سابق بیرون بیاید. سرخود را با روسری های مشکی می پوشیدند. گوئی کلاغ روی سرشان نشسته است»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@shobhe73
💢#اعتقادی
✅پرسش: فلسفه ی آفرینش شیطان چیست؟
✍️پاسخ: یکى از سنّت هاى الهى "امتحان" است; به این معنا که اراده خدا بر این تعلّق گرفته که همه بندگانش را به انحاى گوناگون بیازماید: "احسب النّاسُ ان یترکوا و هم لا یفتنون." (عنکبوت: 2) خلقت شیطان هم خود وسیله اى براى آزمایش انسان هاست; زیرا انسان با توجه به این مسأله سعى مى کند با انواع مکر و حیله هاى او مبارزه کند و با کمک و استمداد از عقل و وحى الهى، در برابر انواع توطئه ها و برنامه ها و نیرنگ هاى شیاطین انس و جن مقاومت کند و تسلیم نشود و بدینوسیله به عالى ترین مراتب کمال و سعادت انسانى نایل شود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@shobhe73
💢#اعتقادی
✅پرسش:منظور از زمینِ روز قیامت چیست؟ همین کره زمین است یا خداوند زمین دیگری خلق میکند..!؟
✍️پاسخ: آنچه درباره حوادث، زمان و مکان قیامت به دست ما رسیده است، برگرفته از آیات و روایات است. خارج از آموزه های دینی، هیچ دسترسی به چیستی قیامت وجود نداریم.
🔹درباره مکان قیامت اطلاعات دقیقی در دست نیست. طبق آیات قرآن، می دانیم که زمین و آسمان دنیا در آستانه قیامت تغییر می کنند.یوْمَ تُبَدَّلُ الْأَرْضُ غَیرَ الْأَرْضِ وَ السَّموَاتُ وَ بَرَزُوا لِلَّهِ الْوَ حِدِ الْقَهَّارِ:در آن روز که این زمین به زمین دیگر و آسمان ها [به آسمان های دیگر] تبدیل می شوند و آنها در پیشگاه خداوند واحد قهار ظاهر می گردند و قیامت در فضای دیگری که حتی برخی غیرمادی می دانند برپا می شود.
🔸بر اساس آموزه های قرآن، قطعا زمینی که ما در آن زندگی می کنیم دگرگون می شود، اما اینکه در چه مکانی قیامت برپا می شود، مشخص نیست.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@shobhe73
💢 #اعتقادی
✅پرسش: آزادی اسلامی چیست ..!؟
✍️پاسخ: آزادی دارای اقسام مختلفی است: آزادی عقیده، آزادی بیان، آزادی رفتار.
🔹از منظر اسلامی، آزادی عقیده محترم شمرده شده و نمی توان و نمی بایست کسی را مجبور کرد که حتما فلان عقیده را بپذیرد.
🔸بله، دین اسلام، دیگران را به سوی تعالیم الهی دعوت میکند و از انسانها انتظار دارد که به این تعالیم، عقیده بیابند؛ اما هیچ گاه کسی را مجبور نمیکند و فقط از طریق گفتگو و استدلال با آنها سخن میگوید. آزادی بیان نیز در اسلام به رسمیت شناخته شده است اما نباید آزادی بیان را بهانه ای برای توهین و تهمت و تحقیر و نشر اکاذیب قرار داد.
🔹در هیچ جای دنیا، آزادی بیان به صورت مطلق وجود ندارد و هر کشور و دین و آئینی، برای آزادی بیان شرایط و قوانینی را در نظر میگیرد که اگر کسی آنها را مراعات نکند، مجازات میشود. آزادی رفتار نیز در اسلام به رسمیت شناخته شده و هرکسی میتواند در زندگی شخصی، خودش انتخاب کند که طبق ارزشها و هنجارهای دینی زندگی کند یا برخلاف آنها رفتار کند؛ اما در زندگی اجتماعی، مردم موظف به رعایت اجرای قوانین هستند و این امر، محدود به اسلام و جامعه اسلامی و حکومت اسلامی نیست.در هر جا که زندگی کنیم، یکسری قوانین وجود دارد که باید به آنها پایبند باشیم و نمی توانیم به بهانه آزادی، آنها را نادیده بگیریم؛ چنانکه در آمریکا رانندگی هنگام مستی، مجازات و جریمه دارد و کسی نمی تواند به بهانه آزادی با حالت مستی رانندگی کند یا برخلاف جهت جاده رانندگی نماید یا به بهانه اعتراض، بدون مجوز قانونی تجمع کند و نظم عمومی را مختل نماید یا دیگران را مورد ضرب و شتم قرار دهد.
💢#اعتقادی
✅پرسش:اینکه کسی در یک خانواده شیعه و کسی در یک خانواده کافر بدنیا آمده و موجب شده کسی در بهشت برود و دیگری در جهنم آیا باعدالت خدا جور می آید؟
✍️پاسخ: بی عدالتی زمانی معنا دارد که خداوند مهربان از تمام انسان ها یک انتظار واحد داشته باشد و با یک معیار آنها را بسنجد. درحالی که بر اساس آموزه های قرآن؛ "خداوند هیچ کس را، جز به اندازه ی تواناییش، تکلیف نمىکند." واضح است که سنجش اعمال نیز بر اساس همین تکالیف است. با این مقدمه مشخص است کسانی که به دلیل استضعاف فکری، به حقیقت ایمان دست پیدا نکرده اند، با شیعیان و یا افرادی که در این فقر اعتقادی بودند مقایسه نمی شوند که بی عدالتی محقق شود. چه بسا مقام افرادی که در چنین کشورهایی تحت فشار رسانه از حقیقت محروم مانده اند، بالاتر از کسانی باشد که در جامعه شیعه زندگی می کنند اما متناسب با معرفت شیعی عمل نمی کنند. در واقع این افراد اگر اعمال دینی خود را صحیح و خالصانه انجام دهند، مستحق دریافت پاداش نیز خواهند بود.گرچه کسی که در کشور کفر به دنیا آمده است، زمینه رسیدن به حقیقت برایش سخت است، اما غیرممکن نیست. انسان وقتی به سن درک حقیقت می رسد، معمولا به دنبال کشف هدف آفرینش و هویت خویش است. بنابراین به دنبال حقیقت می رود. شاید مسیر رسیدن به حقیقت در این کشورها سخت باشد، اما موج پیوستن مردم همین کشورها به اسلام، نشان می دهد ناممکن نیست. اتفاقا پاداش بیشتری نصیب چنین افرادی خواهد شد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@shobhe73
رفراندوم مجدد قانون اساسی.mp3
4.05M
01 زور و فرهنگ.mp3
2.87M