رهبر انقلاب در دیدار با دستاندرکاران کنگره ۲۴ هزار شهید استان تهران، برخی نکات مهم را ذکر کرده است. اولاً، ایشان به نقش مسئولان کشورهای اسلامی در قضایای مربوط به فلسطین و رژیم صهیونیستی اشاره میکنند و معتقدند که برخی مواقع موضع گیری و اظهار نظرهای آنها نادرست است. بر اساس این دیدگاه، مسئولان کشورهای اسلامی باید نسبت به مسائلی که در صلاح است، به آنها عمل کنند.
در ادامه، رهبر انقلاب معتقد است که قطع روابط سیاسی و اقتصادی با رژیم صهیونیستی و عدم کمک به آن یکی از مسائل است که در اختیار مسئولان کشورهای اسلامی قرار دارد. ایشان تأکید میکنند بر وقوع قطعیت پیروزی برای مردم فلسطین و غزه و باور دارند که خداوند پیروزی را در آینده ای نه چندان دور به امت اسلامی نشان خواهد داد.
با توجه به این نکات، میتوان نتیجه گرفت که رهبر انقلاب توصیه میکنند که کشورهای اسلامی قوانین و سیاستهایی را اتخاذ کنند که بتوانند در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت کرده و برای حقوق مردم فلسطین و غزه بجنگند.
@shobhe73
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"میلاد آن ستاره درخشان نورانی را به شما تبریک میگویم. امام علی (ع)، نقطه عطایی از خداوند برای هدایت جهان است. برکت او در زندگی شما باد."
عیدتون مبارک
شرایط ثبت نام افسری محصل فراجا.pdf
455.4K
• فایـل PDF شده ای از توضیحات ثبت نام افسری محصل دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجـتبی علیه السلام
#سوال
چرا اگه کسی بخواد دینش رو تغییر بده باید کشته بشه؟؟
پاسخ:
هرکس حق داره باورهای خودشو داشته باشه. اما اگر کسی عقیدهشو بگه و خلاف دین بگه، ممکنه با مشکلاتی مواجه بشه. اگر کسی از دین خودش بخواد بیرون بره، تا وقتی که اینو اظهار نکنه، کسی باهاش مشکلی نداره. ولی اگر اینو بگه، ممکنه با مشکلاتی مواجه بشه چون به نظر میاد که دین رو رد کرده.
اگر کسی گناهی انجام بده که فقط به خودش مربوطه، مثل روزهخواری در خونهاش، ممکنه هیچکس باهاش مشکلی نداشته باشه. ولی اگر این کارو در جاهای عمومی بکنه، ممکنه بهش تذکر بدن. چون اینجا گناهش اجتماعی هم میشه.
از نظر اسلام، اگر کسی از دین اسلام خارج بشه و اعلام کنه، ممکنه با مشکلات مواجه بشه. چون به نظر میاد دین رو رد کرده و این ممکنه به روحیه دیگران آسیب بزنه و سایر مسلمین رو سست کنه.
اسلام هم برای اثبات این اتفاق(ارتداد)، قوانین سختی داره. و در نهایت، اگر کسی اینو اظهار کنه و توبه نکنه، ممکنه مجازات کشتن رو تصویب کنند، که این از دیدگاه اسلام یکجورایی حمایت به اون شخصه تا مجازات آخرت کمتری ببینه.
✍ابوسلمان
@shobhe73
#سوال
چرا در اسلام تبعیض جنسیتی وجود داره؟؟
پاسخ:
تو زندگی، مردا و زنا مثل شمشیرهای مختلفن. مثلاً شمشیر طلا خیلی قشنگه، ولی تو مبارزه با شمشیر فولادی قدرتش کمتره. این یعنی هرکسی ویژگیهای خاصی داره. مثلن زنا احساساتی و لطیفن، مثل باران که زمینو نرم میکنه. اما مردا مقاوم و سختن، مثل خورشید که گلها رو گرم میکنه.
در مذهب اسلام، خدا فرقی بین زن و مرد نمیکنه و حتی بعضی جاها زنونه بیشتر ارزش گذاشته شده. مثلن بهشت رو زیر پای مادران گذاشتهاند.
✍ ابوسلمان
@shobhe73
#پرسش_و_پاسخ
❇️ ۱۰ دستور دشمن به مزدورانش برای تحقق اهداف جنگ ترکیبی شناختی در ایران چیست؟
🔹ده فرماني كه رسانههاي دشمن روي آن متمركز هستند و همه روزه از سوي آلبانی نشینان، اصلاح طلبان رادیکال، ارتش رسانهاي انگلیس در داخل کشور و خارج، واشنگتن، پاريس و یگان ۸۲۰۰ تلآويو و ... روي آن كار ميشود، دقت كنيم:
۱- پيشرفتهاي ايران را مخفي كنيد.
۲- به مشكلات و نارساييها و موضوعات یاس آور ضريب بدهيد.
۳- پيشرفت كشورهايي كه خصم ايران درجهان و منطقه هستند بزرگ كنيد.
۴- اگر حکومت ايران رفت به سمت مبارزه با فساد، آنرا به همه مسئولين نظام تسري دهيد و روي اين مسئله مدام تمركز كنيد، حتی اگر با فساد برخورد کرد آنرا وارونه جلوه دهید.
۵- مردم را از بهتر شدن اوضاع نااميد كنيد.
۶- هر اعتراض و شورشي به هر دليل رخ داد به دنبال كشتهسازي باشيد.
۷- از هر بهانهاي براي مسخره كردن آخوندها و نهادهای انقلابی استفاده كنيد.
۸- دنبال ترويج و تبليغ آدم ناكارآمد و بيعرضه در انتخابات باشيد، تا ثابت شود نظام ناكارآمد است.
۹- فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذاريد، نگذاريد مردم بفهمند اگر اشكالي هست بالاخره خودشان رأي دادند.
۱۰- به چهره قهرمانان ، پاكان و پهلوانان عرصه سياست وخدمت به كشور لجن بپاشيد نگذاريد آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفي شوند.
🔹فضای مجازی رها شده و پلتفرمهای آمریکایی بستر اجرای تمام دستورات بالا است، وضعیت ترکیه در حکمرانی رسانهای سایبری بسیار مثال بروز و قابل توجهی است.
🔹اجازه ندهیم دشمنان داخلی و خارجی آینده نظام و ملت بزرگ ایران اسلامی را با تحقق اهداف بالا تحت الشعاع قرار دهند. ما باید دنبال ایجاد تمدن نوین اسلامی باشیم./حسین بازیار
@shobhe73
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌وقتی فساد مسئولین و میبینیم چه دفاعی از نظام بکنیم😱
🛑وقتی برامون عکس و فیلم فساد مسئولین میفرستم چی بگیم⛔️
@shobhe73
#شبهه
آیا میدانستید اگر پنجاه در صد مردم به پای صندوقهای رای نروند از نظر سازمان ملل آن حکومت مشروعیت خود را از دست داده و باید از بین برود
❇️ پاسخ ❇️
1️⃣ این نظر سازمان ملل در کدام منبع ثبت شده؟ لطفا آدرس بدید.
2️⃣ چه کسانی به این مصوبه رأی دادن و آیا خودشون به این مصوبه پایبند هستن؟ یعنی اگر ۷۰درصد کشورشون بهشون رای ندادن اعلام سقوط حکومت و کنارهگیری میکنند؟
3️⃣ فرض کنیم مشروعیت حکومت از بین برود در این صورت سرپرستی کشور به دست چه کسی میافتد و در دوران عدم مشروعیت چطور باید اداره شود؟
4️⃣ عدم شرکت در چه شرایطی محقق می شود، در شرایط منطقی یا غیر منطقی؟ مثلا وقتی مردم از ترس کرونا در انتخابات ۱۵۰ تا کشور شرکت نکردن ،تمام اون حکومتها نامشروع میشن؟‼️
5️⃣ در کشورهایی که شرکت در انتخابات اجباری هست چی؟ اونا پس بالاجبار همیشه مشروع هستند؟ ما هم شرکت رو اجباری کنیم که از مشروعیت نیفتیم؟
6️⃣ منظورش عدم شرکت ۷۰ درصد در کدوم انتخابات هست؟ شورای شهر؟ خبرگان؟ مجلس؟ ...
7️⃣ حالا اگر در یک انتخابات ۶۹ درصد شرکت نکردن بخاطر اون یک درصد حکومت نامشروع میشه؟ شاید اون یک درصد میخواسته شرکت کنه ولی عذر موجهی مثل بیماری یا سیل و زلزله و...داشته پس حکمش چی میشه؟
8️⃣ فعلا به همین سوالات جواب بدهند تا بعد بریم سراغ اینکه پس تکلیف حکومت های پادشاهی که برخی اصلا انتخابات ندارند چیه؟اونها همیشه مشروعند چون اصلا مردم مشارکتی در سرنوشت شوم ندارند
9️⃣ در حالیکه بالاترین نرخ مشارکت انتخابات پارلمانی در فرانسه ۲۲ درصده اکنون در 35 کشور جهان دادن رای اجباری است که از جمله آنها بلژیک، برزیل، آرژانتین، استرالیا و سوئیس است. این در حالی است که سیاست «رای اجباری» هیچ وقت از سوی کشورهای مدعی حقوق بشر مورد نقد قرار نگرفته است.
🌐mehrnews.com/xrv9f
🌐mshrgh.ir/521908
🔟 کل جهان روی #انتخابات ایران تمرکز کرده در حالی که مشارکت در مهد دموکراسی اروپا اینجوریه
@shobhe73