♻️سوال:
چرا رهبری با فساد اداری برخورد نمیکند؟!
❇️پاسخ:
این روزها نگرانی ناشی از کمکاری بعضی از دستگاهها و نیز انتشار اخبار تخلفات و مفاسد اقتصادی برخی از مدیران، سبب شده تا این پرسش در افکار عمومی جامعه شکل بگیرد که چرا افراد مفسد یا مسئولین ناکارآمد بلافاصله پس از شناسایی، عزل و برکنار نمیشوند، اما نکته مهم این است که بسیاری از مردم انتظار دارند و یا تصور میکنند که تصمیمگیری در این رابطه باید از سوی رهبر معظم انقلاب اتخاذ گردد.
💠 چرا رهبر معظم انقلاب(دامت برکاته) برای برخورد با مسئولین هنجارشکن وارد عمل نمیشوند؟ در پاسخ به این پرسش باید به موارد ذیل اشاره نمود:
1⃣ طبق قانون فقط عزل و نصب رئیس قوه قضائیه و فرماندهان نظامی و انتظامی و نهادهای وابسته به رهبری مانند؛ کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهطور مستقیم بر عهده رهبری است و عزل و نصب سایر مسئولان و مدیران اجرایی کشور بر عهده رؤسای قوای سهگانه است، 👈البته بر اساس اصل هشتاد و نهم قانون اساسی، عزل رئیس جمهور با در نظر گرفتن مصالح کشور و پس از حکم دیوان عالی کشور یا رأی مجلس شورای اسلامی به عدم کفایت وی و یا تخلف وی از وظایف قانونی👉، نیز بر عهده مقام رهبری است.
2⃣ طبق قانون، سطح رهبری راهبردی و سیاستگذاری کلی و کلان است، نه ورود عملی به مباحث اجرایی که در حوزه وظایف قوای سهگانه قرار دارد، با اینحال رهبر معظم انقلاب، همواره با تأکید بر فرصتهای فراوانی که برای بهبود شرایط در اختیار مسئولین محترم قرار گرفته، اهمیت برخورد بههنگام با تخلفات و ضرورت رفع نواقص و کاستیهای اجرایی در نظام اداری کشور را (گاهی حتی با اشاره به جزئیات)، به مسئولین ذیربط متذکر و رفع آنها را بهطور مکرر از آنها مطالبه کردهاند.
3⃣ از آنجا که در نظام جمهوری اسلامی ایران، تمام مسئولین بهطور مستقیم یا غیرمستقیم از طریق آرای مردم انتخاب میشوند و پایه و اساس نظام بر مبنای مشارکت عمومی و مردمسالاری دینی بنا نهاده شده است، لذا مقام معظم رهبری همواره تلاش نمودهاند تا در راستای احترام به خواسته و نظر مردم، از دخالت در عزل و نصب مسئولان اجرایی اجتناب نمایند.
با اینحال قطعاً همانگونه که حضرت امام(ره) در برخورد با #بنیصدر و آقای منتظری عمل کردند، چنانچه کشور در وضعیت حاد قرار گیرد، ایشان نیز وارد عمل خواهند شد. ➕اما باتوجه به اینکه بخشی از ناهنجاریهای اداری موجود بر اثر سوءمدیریت و غفلت در نظارت صحیح و برخورد اصولی با متخلفین و بهطور ناخواسته شکل گرفته، لذا بیشک کشور هماکنون در چنین شرایطی قرار ندارد.👌
4⃣ اصولاً همانگونه که اشاره شد، نظارت و کنترل و رسیدگی به تخلفات اداری و اجرایی و برخورد با عناصر فاسد و ناکارآمد، جزء وظایف ذاتی مسئولین قوای سهگانه است، که با فراز و فرود و با ضعف و قوت در حال اجراست و امید است قبل از آنکه به وضعیت بحرانی برسد، با فوریت، جدیت و قاطعیت هرچه بیشتر، تقویت، فراگیر و عملیاتی شود.
5⃣ با توجه به توضیحات فوق؛ بهنظر میرسد، در حالحاضر دشمنان داخلی و خارجی نظام، جاهلانه و در عینحال ناامیدانه مترصد آن هستند تا با هوچیگری و جوسازی رسانهای در فضای مجازی و با بزرگنمایی مشکلاتی که بخشی از آن حاصل توطئهها و اقدامات خصمانه خود آنها در عرصههای مختلف؛ اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است، به خیال خود زمینه برای دخالت احتمالی رهبری در امور اجرایی را فراهم و سپس براساس یک سناریوی از پیش طراحی شده و با نسبت دادن انواع اتهامات به ساحت مقدس #ولایت_فقیه، کشور را به آشوب بکشانند.
♦️ در واقع هدف دشمن از بزرگنمایی این مشکلات و مقصر جلوه دادن مسئولین عالی نظام در سطوح مختلف، ناامید ساختن جامعه و همراه نمودن افراد عادی با این کارزار، 👈برای تشکیک در مورد کارآمدی نظام و زیر سؤال بردن جایگاه ولایت فقیه و در نهایت ایجاد بهانه برای دخالت در امور کشور از طریق عوامل وابسته داخلی و فراهم نمودن شرایط برای #اجماع_جهانی علیه ایران است.‼️
🔻 کلام آخر اینکه اگرچه وجود برخی از مفاسد و ناهنجاریهای اخلاقی، اجتماعی و اقتصادی در نظام اداری کشور انکارناپذیر است و حساسیت نشان دادن نسبت به آنها لازم و ضروری است، اما چون فراگیر و سازمان یافته نیست، لذا انتظار میرود با تذکرات رهبری، هوشیاری مردم همیشه در صحنه و اقدامات مجدانه مسئولین، به زودی شاهد برچیدهشدن کامل این مفاسد باشیم.
اگر روحانیت،به عنوان واسطه ی خدا و انسان نباشد، چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
آیا اساسا انسان برای ارتباط با خدا، احتیاح به دلال دارد ؟
روحانیت در 40 سال اخیر که بر اریکه ی قدرت مطلق نشسته و همه ی ارکان تبلیغی و پول و سرمایه و ... در اختیار داشته، چه دستاوردی برای ایرانیان داشته است؟
آیا اخلاق ایرانیان بهتر از قبل شده است؟
آیا فقر و فحشا و بزه و بیکاری کمتر از قبل شده است ؟
آیا فساد و غارت منابع ملی کمتر شده است؟؟آیا روحانیت به سبک پیشوایان و امامان خود، ساده زیست و بی رغبت به حکومت و حکمرانی و قدرت و ثروت بوده است ؟
آیا روحانیت موجب گسترش و توسعه و آبروی ایرانیان در جهان شده است ؟؟
آیا روحانیت اقتصاد و معیشت ایرانیان را بهتر کرده است ؟
آیا مشکلات روانی مردم ایران در رده ی اول جهانی نیست ؟
آیا قوه ی قضاییه ایران، ملجا و پناهگاه مردم برای برقراری عدل و انصاف شده است ؟
آیا مسئولین حکومت ایران که از فیلتر های متعدد تفتیش عقاید حکومتی رد شده اند، اهل مافیا و فساد نیستند و کارآمدند ؟محیط زیست ایران در دوران حاکمیت روحانیون به کجا رفته است ؟
آیا ایرانیان در 40 سال حکومت روحانیون، هرگز فریادی را از آنان در پاسداری و برای احقاق حقوق خود شنیده اند ؟
آیا ثمره ی دهها نهاد فرهنگی و هزاران روحانی که از هزاران میلیارد بودجه ی ملی می خورند و می نوشند و زاد و ولد می کنند، دستاوردی هم در جهت ارتقای معنوی و مادی مردم ایران داشته است ؟
حاصل خون 250/000 شهید و نزدیک به 1/000/000 جانباز و آزاده و خانواده های متلاشی شده ی آنان تاکنون چه بوده است ؟
چه به لحاظ اخلاقی و چه ...
روحانیون بلند پایه در کجا و چگونه زندگی می کنند و فرزندان آنها در چه حالی هستند ؟و ...
چنانچه از دین برمی آید، جیره خوری و کسب درآمد از راه دین مکروه و شاید حتی حرام است،
روحانیون چگونه و با چه درآمدی زندگی خود را می گذرانند؟
آیا آنها تولید کننده هستند ؟
می گویند در ایران بین 300 تا 800/000 روحانی وجود دارد که اگر بیشتر نباشد،به راستی اگر آنان نباشند ، چه اتفاقی برای مردمان می افتد ؟؟؟
چندی است که تمامی حوزه ها و زیارتگاهها و مراسم عبادی و ... مرتبط با روحانیت بسته شده، چه کسی کمبود آن را حس کرده است ؟؟؟
چرا ادعاهای آنان و درس های 1400 ساله شان کارساز نیست ؟؟؟
مقایسه کنید با اینکه اگر امروز ما فقط پرستاران را نداشتیم، چه می شد ؟؟
فقط کافیست که بیاندیشیم که روحانیت محصول ادعای الوهی و الهی است و پرستاران محصول علم و عقل عرفی !!!
کمی بیشتر بیاندیشیم !!!
برای رفع #کرونا درایران شستن دستهاکافی نیست.مغزهارابایدشست!!
❇️پاسخ
1⃣امام در ابتدای پیروزی انقلاب مهندس بازرگان را مامور تشکیل دولت کرد که یک فرد غیرروحانی و ملی گرا بود.
برخی از روسای جمهور و روسای مجلس وبیشتر نمایندگان ادوار مجلس غیر روحانی بوده اند.
❌پس اینکه بگوییم تمام ارکان نظام در اختیار روحانیت است اشتباه است.
2⃣بنا به دلایل عقلی و آیات صریح قرآن در سوره یوسف،آنجا که فرزندان یعقوب(ع) پس از گناه از پدرشان خواستند که نزد خداوند آنها را شفاعت کند،واسطه قرار دادن یک معصوم بین خود و خداوند نه تنها منعی ندارد بلکه بسیار پسندیده است،ولی کسی ادعا نکرده که روحانیت واسطه هستند.
3⃣هم امام خمینی(ره) جزء ساده زیست ترین افراد جامعه بودند و هم آیت الله خامنه ای اینچنین هستند.
https://plink.ir/dUUJ1
https://plink.ir/tYYNO
4⃣آیا در یک جامعه ی انسانی که متشکل است از صدها نیازو خواسته است ، همه باید فعالیتشان در جهت رفع نیازهای اقتصادی باشند؟
⁉چرا فعالیتهایی مثل روانشناسی ، جامعه شناسی ، نویسندگی و... بعنوان شغل و جزو نیازهای جامعه بحساب می آید،اما به افرادی که بعنوان مبلغ و راهنمای جامعه برای زندگی سالمهستند، نیازی دیده نمیشود ؟!
👌🏻هرنیازی را باید متخصص آن برطرف نماید و هیچ کدام ، کار دیگری را پوچ و بیهوده تلقی نمیکنند.
❓آیا نباید جنبه معنوی ، اعتقادی و نیازهای روحی انسانها ،متولی داشته باشد؟؟؟
✅ ﺭﻭﺣﺎﻧﻴﺖ ﺍﺯ ﺩﻭﻟﺖ ﺣﻘﻮﻕ ﻧﻤﻲ ﮔﻴﺮﻧﺪ، ﺑﻠﻜﻪ ﻃﻼﺏ ﺍﺯ ﻭﺟﻮﻫﺎﺕ ﺷﺮﻋﻴﻪ، ﻧﻈﻴﺮ ﺧﻤﺲ، ﺳﻬﻢ ﻭ ﺗﺒﺮﻋﺎﺕ ﻛﻪ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺗﻌﺎﻟﻴﻢ ﺍﺳﻼﻣﻲ ﻭ ﺗﺒﻠﻴﻎ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﺗﺎﻣﻴﻦ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ.
✅ﺭﻭﺣﺎﻧﻴﻮﻥ ﻧﻪ ﺍﺯ ﺩﻳﻦ ﺧﻮﺩ بلکه ﺍﺯ ﺗﻮﺍﻧﺎﻳﻲ ﻫﺎﻱ ﻋﻠﻤﻲ،ﻫﻨﺮﻱ ﻭ ﻓﺮﺩﻱ ﺍﺭﺗﺰﺍﻕ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ. ﻣﺜﻼ ﻳﻚ ﺭﻭﺣﺎﻧﻲ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺗﺪﺭﻳﺲ ، ﺧﻄﺎﺑﻪ ﻭ ﺳﺨﻨﻮﺭﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺧﻮﻳﺶ ﺭﺍ ﺗﺎﻣﻴﻦ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ. ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﻫﺎ ﻫﻤﻪ ﻫﻨﺮ ﻭ ﻳﻚ ﻧﻮﻉ ﺗﺨﺼﺺ ﺍﺳﺖ.
https://plink.ir/iYeE0
5⃣پرداختن به همه دستاوردها و پیشرفت های انقلاب اسلامی در این مجال نمیگنجد،برخی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه سلامت و بهداشت، استقلال ملی و اقتدار بینالمللی،اقتصاد،امنیت،
رفاه و ارتقاء سطح زندگی،صنعت،کشاورزی و منابع طبیعی و... وهمچنین مقایسه با وضعیت قبل ا ز انقلاب در لینک های زیر موجود است
https://plink.ir/EOqcb
https://plink.ir/q2ZhK
🔴اقتصاد ايران فقط با يك امضاي ترامپ
تا مرز فروپاشي پيش رفت
🔹 جمهوری اسلامی از بدو تأسیس تاکنون امریکاستیزی و محو اسرائیل را به عنوان آرمانی مقدس و تغییرناپذیر برای خود تعریف نموده در حالی که مشخص نیست این آرمان چه دستاورد ارزشمندی در پی خواهد داشت. تنها استدلالی که همواره توسط مسئولین نظام تکرار میشود این است که برقراری رابطه با امریکا یعنی پذیرش ذلت و وابستگی! این استدلال به قدری بیپایه و اساس است که باورش نه تنها برای روشنفکران بلکه برای مردم عامی هم دشوار است.
🔹 در ادامه ابعاد گوناگون این آرمان مقدس و پیامدهای آن را مرور میکنیم.
1️⃣ مقابله اقتصادی
🔹 امریکا بیش از ۷۰ درصد اقتصاد جهان را در اختیار دارد. حجم مبادلات تجاری امریکا فقط با اتحادیه اروپا 704 میلیارد دلار است در حالی که سهم ایران فقط 23 میلیارد دلار است. حجم مبادلات تجاری امریکا و ایران با سایر کشورها هم به همین نسبت است. با چنین توصیفی واقعاً ایران چگونه میتواند با این غول اقتصادی جهان مقابله کند. اقتصاد ایران فقط با یک امضای ترامپ تا مرز فروپاشی پیش رفت و ارزش پول ایران تا چند برابر سقوط کرد. جنگ اقتصادی ایران با امریکا بیشتر به یک افسانه کودکانه شباهت دارد که فقط برای به خواب رفتن افراد ناآگاه کاربرد دارد.
2️⃣ مقابله سیاسی
🔹 مبارزه سیاسی ایران با امریکا در این چهار دهه چقدر توانسته به اقتدار امریکا لطمه بزند؟ سیاست ماجراجویانهای که ایران در خاورمیانه در پیش گرفته است باعث شده تا اکثر کشورهای اسلامی و غیراسلامی برای مقابله با نفوذ ایران با امریکا و اسرائیل متحد شوند. به جز چند کشور جنگزده و تحت اشغال که چشم طمع به کمکهای ایران دوختهاند کدام کشور از ایران حمایت میکند. روسیه و چین هم از ایران فقط استفاده ابزاری میکنند و تا همانند سدی برای حفظ منافع آنان در برابر نفوذ امریکا عمل کند. هر جا منافع آنها اقتضا کند با امریکا همراه شده و بر علیه ایران قطعنامه صادر میکنند. چقدر سادهاندیشی است که روسیه و چین را حامیان واقعی ایران تصور کنیم.
3️⃣ مقابله نظامی
🔹 بودجه نظامی امریکا ٣٦٪ بودجه دفاعی جهان (٣ برابر چین، ٩ برابر روسیه، و ٤٩ برابر ایران) است. امریکا در يك قرن اخیر در٧٠ کشور جهان تهاجم نظامی داشته است. امریکا با یک قرن تجربه در ساخت انواع جنگافزارهای فوق مدرن به قدرتمندترین ماشین جنگی دنیا تبدیل شده است. واقعاً چرا برخی تصور میکنند که ایران در ظرف سه دهه با ساخت چند موشک توان مقابله با چنین قدرت نظامی را دارد. شاید استدلال برخی این باشد که ارتش امریکا در جنگ با ویتنام شکست خورد. بله ولی با این تفاوت که در جنگ ویتنام حتی یک فشنگ هم به خاک امریکا اصابت نکرد. در عوض ویتنام به تلی از خاکستر تبدیل شد و بر اثر بمبهای سمی (عامل نارنجی) سه میلیون ویتنامی به کام مرگ فرو رفتند و تا چند نسل دچار جنینهای نارس و نوزادان ناقصالخلقه شدند. چه کسی چنین فرجام شومی را پیروزی مینامد.
⬅️ نتیجهگیری
🔹 گیریم ایران در همه زمینههای اقتصادی، سیاسی و نظامی تاب مقاومت در برابر حملات بیامان امریکا را داشته باشد و همانند ویتنام قادر باشد امریکا را وادار به عقبنشینی کند. با این فرض سرزمین سوختهای برجای خواهد ماند که ایران و ایرانی تا چند نسل قادر به سربلند کردن نباشند.
🔹 از این گذشته شکست امریکا و محو اسرائیل از روی کره زمین چه کمکی به فساد سیاسی و اقتصادی گسترده که در تمام تار و پود نظام حاکم ریشه دوانده خواهد کرد؟ این دقیقاً همان نقطه ضعفی است که نظام قصد دارد با شعار امریکاستیزی ضعف و ناکارمدی خود را پنهان کند و افکار عمومی را با دشمن خودساخته خارجی سرگرم کند تا از دشمنان داخلی غافل شوند.
🔆🔆پاسخ:🔆🔆
◀️ دیدگاه و کارکرد اصلی غربگراها در جمهوری اسلامی این است که اولا اعتقادی به توانمندی ایران و ایرانی ندارند و به تمام دستاوردهای جوانان این مرزوبوم به دیده ی شک و تردید می نگرند.
در ثانی سعی در پاک کردن حافظه ی تاریخی ملت دارند و از ظلم و جنایت غربی ها در برابر ملت ایران به سادگی عبور می کنند و سعی می کنند جهان غرب را در چشم مردم زیبا جلوه دهند و هر جا که این حربه کارگر نیفتاد، تلاش دارند با ایجاد ترس و دلهره از قدرت دولت های غربی در مردم به اهداف خود جامه ی عمل بپوشانند.
⏪ در این شبهه از گزینه ی آخر که همان ایجاد رعب و وحشت و خودکم بینی در برابر استکبار است، استفاده شده است. اما با کمی دقت میتوان فهمید که این تحلیل آبکی فرسنگ ها با واقعیت فاصله دارد!
⏮ اولین دروغ شاخدار در ابتدای متن خود را نشان میدهد. در آنجا که تنها دلیل آمریکاستیزی مردم و حکومت جمهوری اسلامی را نپذیرفتن ذلت و وابستگی می داند.
در پاسخ به این دروغ باید گفت که گرچه نپذیرفتن ذلت و وابستگی به اجانب در ذات جمهوری اسلامی و ملت شریف ایران
وجود دارد، اما سیاست های کلان جمهوری اسلامی بر مبنای حمایت از مظلوم و مقابله با ظالم بنا شده است و دلیل اصلی خصومت ما با آمریکا ، خوی استکباری رژیم آمریکا و تجاوز به کشورهای مختلف و نیز حمایت از رژیم های نامشروع و ظالم در جهان می باشد.
❗️دلیل بدبینی مردم ایران به آمریکا نیز ناشی از سابقه ی سیاه و کثیف آمریکا در جنایت در حق ملت ایران است. از کودتا علیه دولت قانونی مصدق گرفته تا حمایت همه جانبه از شاه دیکتاتور و ترغیب صدام به جنگ با ایران و کمک همه جانبه به وی در تجاوز به ایران، تا هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری، تحریم اقتصادی و این اواخر هم خروج از برجام و پشت پا زدن به تمام قوانین بین المللی که غربزده ها بعید است بتوانند این تاریخ ننگین آمریکا در ارتباط با ایران را
از اذهان مردم پاک کنند.
◀️ اما در ادامه ی متن پیامدهای قطع ارتباط با آمریکا از دیدگاه نویسنده آمده که سراسر غلو و کتمان واقعیات است:
⭕️مقابله اقتصادی
اولا واقعیت اقتصاد آمریکا آن چیزی نیست که در رسانه های استکباری تبلیغ میشود. به این دو نمونه از صدها مشکل اقتصادی مردم آمریکا توجه نمایید👇
در آمریکا علی رغم اقتصاد قوی و نرخ پایین بیکاری، مردم وضعیت اقتصادی مناسبی ندارند.
http://yon.ir/mhE1Y
واشنگتنپست: نیمی از مردم آمریکا مشکلات معیشتی و اقتصادی دارند.
http://yon.ir/Mk7wF
در ثانی پس از روی کار آمدن دولت ترامپ در روابط این کشور با اکثر کشورها از جمله اروپا ، روسیه و چین مشکلات عمده ی تجاری به وجود آمده است که معمولا روزی نیست که اخباری در این زمینه منتشر نشود.
جالب است که با همه این واقعیات هنوز هم غربزده ها ما را از غول اقتصادی آمریکا میترسانند!😏
⭕️ مقابله نظامی
روزنامه ی الاخبار تحلیل جالبی از وضعیت نظامی ایران و آمریکا به چاپ رسانده است که جزئیات آنرا در لینک زیر میتوانید بخوانید👇
http://yon.ir/u5EE6
👈در نتیجه گیری این تحلیل آمداست:
با توجه به حجم اقتصاد آمریکا و توان تکنولوژی بالایی که این کشور دارد، هیچ کسی در دنیا نمی تواند با حجم ارتش خود یا ایجاد ناوگان های هوایی یا دریایی، آمریکا را بترساند، چیزی که باعث وحشت آمریکا می شود، ارتشهایی است که توان مبارزاتی بالایی دارند و اعتقادات مخصوص به خود دارند که از ویژگیهای بومی و جغرافیایی خود نهایت استفاده را میبرند و روش مبارزاتی خود را خارج از چارچوبهای سنتی غرب پایه گذاری میکنند. در این زمینه ما باید چیزهای زیادی از ایران یاد بگیریم.
⭕️مقابله سیاسی
برای درک عمق خباثت کدخداپرستان به این نکته توجه نمایید👇
اگر آمریکا از آن سوی دنیا بلند شود و به افغانستان و عراق حمله کند و در سوریه داعش را به وجود آورد تا این کشورها را با خاک یکسان کنند، از نظر غربگرایان و کدخداپرستان، ماجراجویی نیست!!!
اما اگر ایران به پیشنهاد دولت های قانونی عراق و سوریه برای مقابله با داعشی که بارها هدف نهایی خود را ایران معرفی کرده است، وارد این کشورها شود، از نظر غربگرایان وطنی ماجراجویی است!!!
به نظرم همین یک جمله برای رسوا کردن غربگرایان خیانتکار ایرانی کافی است.👌
#شریفی
🔴 گویند مردی وارد مسجدی شد تا کمی استراحت کند...
کفشایش را گذاشت زیر سرش و خوابید.
طولی نکشید که دو نفر وارد مسجد شدند.
یکی از اون دو نفر گفت:
طلاها را بزاریم پشت منبر ،
اون یکی گفت: نه !
اون مرد بیداره وقتی ما بریم طلاها رو بر میداره.
گفتند: امتحانش میکنیم کفشایش را از زیر سرش برمیداریم
اگه بیدار باشه معلوم میشه.
مرد که حرفای اونا رو شنیده بود،
خودشو بخواب زد. اونها کفشایش را برداشتن
و مرد هیچ واکنشی نشون نداد.
گفتند پس خوابه طلاها رو بزاریم
پشت منبر،
بعد از رفتن آن دو مرد،
مرد خوش باور بلند شد و رفت که جعبه طلای اون دو رو بردارد اما اثری ازطلا نبود و متوجه شد که همه این حرفا برای این بوده که در عین بیداری کفشهایش را بدزدند.!
♨ این حکایت برای ما ایرانیان چقدر آشنا است ، بابت وعده های شیرین سال ۵۷ ، چه خوش باورانه خودمان را بخواب زدیم و امروزه می بینیم تمام هست و نیستمان به تاراج رفته ،
و هنوز عده ای به امید گذاشتن طلاهای بیشتر خود را بخواب زده اند ،و نمیخواهند قبول کنند که همه این وعده ها دروغ بوده ،!!
مظلوم و خوش باورتر از ایرانی هیچ کجا ندیدم ، !!
🔆🔆 پاسخ: 🔆🔆
1⃣ منظور از وعده های شیرین چیست؟
اگر منظور، آب و برق رایگان است، که این وعده را دولت موقت که اتفاقاً طرفدار آمریکا بود داد و امام مجبور به اصلاح آن شدند.👇
http://shayeaat.ir/post/67
2⃣ طوری از وعده ها صحبت میکنند که گویا کل انقلاب اسلامی بر مبنای وعده ها شکل گرفته آن هم فقط در بعد مادی و ومعیشتی!
خدا را شکر فیلم های تظاهرات انقلاب موجود است.
❓آیا شعارهای مردم سمت و سوی دینی داشته یا دنبال رفاه مادی بوده اند؟!
❓آیا توهین به شعور ملت نیست که بگوییم فقط برای آب و نان قیام کردند؟!
3⃣ بله وظیفه ی حکومت است که اسباب آسایش و رفاه ملت را فراهم کند و انصافا پس از انقلاب علیرغم همه ی مشکلات اعم از جنگ تحمیلی، تحریم اقتصادی و... وضعیت رفاه مردم قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست. گرچه برخی دولت هایی که انتخاب کردیم با آرمانهای امام و انقلاب فاصله داشتند و وضعیت معیشت مردم در اولویت برنامه اشان نبود!
✍ #شریفی
🔴 محمد جواد منتظری، دادستان کل ایران در واکنش به نمایش بازی ایران_اسپانیا در ورزشگاه آزادی گفت:*
*"شرمم می آید بگویم آن شب در آزادی چه اتفاقاتی افتاده است...."*
*شرمتان نشد* در حکومت تحت نظرتان هزاران میلیارد از بیت المال اختلاس شد؟
*شرمتان نشد* وقتی آمار تورم را می دیدید؟
*شرمتان نشد* از آمار بیکاری؟
*شرمتان نشد* از وضعیت مسکن؟
*شرمتان نشد* از رانت خواری و باندبازی و پارتی بازی و رشوه خواری؟
*شرمتان نشد* از سختی ازدواج؟
*شرمتان نشد* از آمار ازدواج و طلاق؟
*شرمتان نشد* از شعار مرگ بر آمریکا و انگلیس و... در حالیکه آقازاده هایتان ساکن آمریکا و انگلیس هستند؟
*شرمتان نشد* فرزندان ملت برای خدمت مقدس سربازی به هرگوشه مملکت و مرزها اعزام میشدند ولی آقازاده هایتان به کشورهای اروپایی و آمریکایی جهت تحصیل و سرمایهگذاری اعزام میشدند؟
*شرمتان نشد* در پنت هواس هایتان بی خبر از آب و هوای خوزستان بودید ؟
*شرمتان نشد* از کوله بران کُرد؟
*شرمتان نشد* از محرومیت سیستان و بلوچستان؟
*شرمتان نشد* از مرزنشین های محروم از هر امکاناتی؟
شرمتان نشد از تن فروشی برای گرسنه نخوابیدن فرزندان؟
*شرمتان نشد* از نابودی محیط زیست و دریاچهها و تالابها و رودخانه ها؟
*شرمتان نشد* از ارزش ریال؟ از قیمت طلا چطور؟
*شرمتان نشد* از ارزش پاسپورت ایرانی؟
*شرمتان نشد* از حقوق های نجومی و حداقل حقوق اداره کار؟
*شرمتان نشد* از وضعیت تحصیل و بهداشتی که رایگان بود...
(خلاصه شده)
🔆🔆 پاسخ: 🔆🔆
1⃣ اگر وصیت نامه های شهدا را بررسی کنیم متوجه می شویم که تأکید بر حفظ حجاب و رعایت شئونات اسلامی، جزء مواردی بوده که به شدت مورد توجه و جزء دغدغه های اصلی شهیدان عزیز ما بوده است. و اگر امروز دادستان کل کشور از کشف حجاب و بی حیایی در ورزشگاه آزادی احساس شرم می کند، یک دلیلش این است که خون صدها هزار جوان پاک و مومن این سرزمین ریخته شده تا شاهد این بی حرمتی ها به ساحت اسلام و قرآن نباشیم.
2⃣ اما سوالی که بلافاصله به ذهن می آید این است که مگر شهدا از محرومیت و تنگی معیشت مردم، تورم و بیکاری، رانت خواری و حقوقهای نجومی، تبعیض و اختلاس و... راضی هستند؟!
و آیا شهدای ما از جان خویش گذشتند که ما اکنون شاهد این مشکلات باشیم؟!
3⃣ بحث را بر محور شهیدان گرانقدرمان جلو میبریم👇
یکی از مهمترین ویژگی شهدای عزیز ما ولایت پذیری بود. (اگر کسی شک دارد، می تواند تحقیق کند.) کافی بود به رزمندگان دلاور و شهدای گرانقدر ما می گفتند امام امت این فرمان را داده اند. دیگر جای هیچ شک و شبهه و اما و اگری نبود. فرمان امام به نحو احسنت باید اجرا می شد ولو با شهادت تمام رزمندگان! نمونه ی این مطیع امر ولایت بودن را در فتح خرمشهر همه دیدند و شنیدند.
4⃣ اما ما چگونه ایم؟ آیا ولایت پذیری ما و دولتمردانی که انتخاب می کنیم هم مانند شهدایمان است؟ یا اینکه فقط شعار می دهیم.
❗️از دولتمردان بگویم 👈اکثر مشکلات و معضلات ذکر شده در متن شبهه ناشی از سوء مدیریت است.
به عنوان مثال چندین سال است که مقام معظم رهبری شعار سال را پیرامون مباحث اقتصادی قرار داده و در جلسات عمومی و خصوصی مرتب در مورد مسائل اقتصادی و وضع معیشت مردم به مسئولین تذکر می دهند ولی کو گوش شنوا؟!
❗️از خودمان بگویم👈 ما به چه میزان ملاکهای امام راحل و مقام معظم رهبری را در انتخابات مدنظر قرار داده ایم؟!
به عنوان مثال وقتی نمایندگانی را به مجلس می فرستیم که به جای قانونگداری صحیح و مطالبه گری از دولت در جهت حل مشکلات مردم، به دنبال لابی گری و زد و بند سیاسی اند و افتخارشان سلفی گرفتن با موگرینی است، چرا ما نباید احساس شرم کنیم؟!
5⃣ اما نکته آخر👇
مشکلات کشور و مردم باید در اندازه واقعی خودش منعکس شود نه بیشتر و نه کمتر.
اما متاسفانه شبکه های مجازی به جای کمک به حل مشکلات، شده است محل سیاه نمایی و دروغ پردازی و القای یاس و نومیدی...
❗️مشکلات را چند برابر بزرگ می کنند بدون اینکه به پیشرفت ها، امکانات مناسب، رفاه نسبی و... در جامعه اشاره ای کنند.
❗همچنین در شبهه آمده که وضعیت تحصیل و بهداشت رایگان بود. خدا را شکر آنهایی که زمان پهلوی را دیده اند، هنوز زنده و بهترین منبع برای اطلاع از وضعیت اسفبار آموزش و بهداشت در آن دوران تاریک هستند.
❗در بخشی از شبهه ادعا شده ایران سهمی در علوم نوین و دانشگاههای پیشرفته ندارد!
👌به احتمال قوی نویسنده یا در کره ی دیگری زندگی می کند یا خود را به نفهمی زده است؛ چون پیشرفت های بزرگ و چشمگیر علمی و دانشگاهی ایران بعد از انقلاب، قابل کتمان نیست و با یک جستجوی ساده هم می توان به اطلاعاتی در این زمینه دست یافت.
✍ #شریفی
مشکل ما کجاست؟
نزدیک 38ساله که همه جور دعا و ناله و نفرین کردیم؛
هشت سال با نصف دنیا جنگیدیم.
15ساله در تحریم هستیم؛
سه ساله برای بارش باران صلوات میلیونی میدیم.
چه حکمتیه روز به روز دنیا پیشرفت میکنن؟؟؟!
ترکیه قطب صنعتیه منطقه میشه...
دبی لاس وگاس آسیا میشه...
کره جنوبی بازار اتومبیل آمریکارو مال خودش میکنه...
ژاپن کل بازار الکترونیک جهان رو به خودش اختصاص میده...
قطر ثروتمند ترین کشور دنیا میشه....
ارمنستان اولین درآمدش صادرات برق به ایران میشه...
تایلند اولین مشتری توریستی ایران میشه...
اسپانیا زعفران ایران رو میگیره واولین درامدش صادرات زعفران به کل دنیاست...
اونوقت ما از سومالی و بنگلادش فقیرتر میشیم.
تو صف سبدکالا آدم ها میمیرند،
یه جای کارما درست نیست،
یا دعاهارو عوضی میخونیم,
یا دعای عوضی میخونیم,
یا عوضی دعا میخونیم,
یا با عوضی ها دعا میخونیم,
یا عوضی ها برامون دعا میخونن,
یا عوضمون کردن برای دیگران دعا بخونیم,
یا عوضیا دارن میبرن و میخورن و مافقط دعا میخونیم.
🔆🔆پاسخ🔆🔆
1- درابتدای متن سعی شده نقاط قوت جمهوری اسلامی ایران به عنوان نقاط ضعف جلوه داده شود.اینکه صدام حسین هشت سال با کمک قدرتهای بزرگ به ایران حمله کرد مشکل ماست؟؟؟اینکه 38 سال است سخت ترین تحریم هایی توسط آمریکا و متحدینش به صورت ظالمانه بر ما تحمل شده است مشکل ماست؟؟؟ پاسح روشن است هر کشوری که زیر بار ابر قدرتها نرود و بخواهد مستقل باشد باید عواقبش را هم بپذیرد.
2- مشکلات اقتصادی ایران حقیقتی انکار ناپذیر است اما نادیده گرفتن تمام پیشرفت ها و افتخارات ایران نیز بی انصافی است ایرانی که با وجود جنگ و تحریم جزیره ثبات و امنیت خاور میانه است و رتبه اول پیشرفت علمی منطقه را داراست:
اعلام رتبه ایران در توليد علم جهان - آفتاب
http://aftabnews.ir/fa/news/239526/
3- گوشه ای داشته های و افتخارات ایران اسلامی در لینک زیر:
اینجا ایران است
http://jamealasst.niloblog.com/post/25/
4- و اما کشور های نام برده شده:
جالب است بدانید که:
صنعت فحشا قطب اقتصاد تركيه است.
http://www.bultannews.com/fa/news/82238/
و دبی با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم میکند:
غروب دبی در افق بحران - خبرآنلاین
http://www.khabaronline.ir/detail/27492/Economy/financial-market
دبی لاس و گاس آسیاست!
می دانید که شهرت اصلی و بارز لاس وگاس وجود کازینوها ی بزرگ در کنار مراکز تفریحی بزرگسالان است.
و یکی از جاذبه های دبی کنسرت های مستهجن است!
http://www.taraznews.com/content/88184
و کره جنوبی و ژاپن عملا جزو دارایی های امریکا هستند و ذره ای استقلال ندارند و در خاک ژاپن به دختر ژاپنی تجاوز میشود ولی دولت ژاپنبه دلیل قانون کاپیتولاسیون حق محاکمه ندارد:
باز هم تجاوز گروهی سربازان آمریکایی؛ اینبار به یک دختر ژاپنی
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CDwQFjAGahUKEwjgr5TVpuLGAhXBfnIKHRcHAXA&url=http%3A%2F%2Fwww.entekhab.ir%2Ffa%2Fnews%2F80343&ei=PAepVeChB8H9yQOXjoSABw&usg=AFQjCNFhHPk5wBiAXgqOUvKUpLpZwebj5Q&bvm=bv.97949915,d.bGQ
جمعیت قطر دو میلیون نفر است و منابع نفتی به اندازه ایران دارد آیا مقایسه کار درستی است؟؟؟
قطر - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%B7%D8%B1
و اگر گمان می کنید ثروتمندترین کشور جهان کدام است به ادرس زیر بروید تا ببینید قطر رتبه 23 را در سال 2013 دارد
http://bijanzadmehr.blogfa.com/post/166
در سال 2014 هم می توانید به آدرس زیر مراجعه کنید
http://www.sedayeeghtesad.ir/News/14985.html
و اما مورد آخر ساده لوح ترین آدم ها هم میدانند کشوری مانند ایران که مرزهای گسترده دارد به جای انتقال برق از جنوب و مرکز کشور که نیروگاه و سد قرار دارد که صرفه اقتصادی ندارد از کشور های همسایه برق وارد کرده و انرزی های دیگری که کشور هایی مانند ارمنستان محتاج ان هستند مانند گاز را به قیمت بسیار بالا به ان کشور صادر میکند.
الف - ارمنستان دومين واردكننده گاز ايران شد
http://alef.ir/vdcirva5.t1awu2bcct.html?45802
برای اینکه رتبه ایران را با سومالی و بنگلادش بخواهید مقایسه کنید می توانید از ادرس قبلی استفاده کنید
http://bijanzadmehr.blogfa.com/post/166
و در پایان، با عرض معذرت، مشکل ما « ب ع ض ی ه ا ی ی » هستند که به جای افتخار به این مرز و بوم، شایعات و شبهات پر از دروغ و فرافکنی را تولید کرده و ذهن جوانان را مشوش میکنند.
نماز صبح، رادیو را باز میکنید پیام اخلاق میدهد..؛ از خانه خارج میشوید بر دیوار روبرو پیام اخلاقی نوشته است..؛ در و دیوار شهر پر است از تابلو ها و بیلبوردهای اخلاقی..؛ تلفن همراهتان پی در پی پیام های اخلاقی از دوستانتان، گروه وایبری و فیسبوکی و تلگرامیتان برایتان باز میکند..؛ بالای سر برگ نامه هایتان پیام اخلاقی نوشته است..؛ روحانی اداره تان ظهر کلی برای شما اخلاق میبافد..؛ عصر به مراسم ختم میروید کلی اخلاق میآموزید..؛ از ده شبکه سیما دست کم در هر زمان شش تا مستقیم سخنرانی فلان آقا را پخش میکند که پیام اخلاق میدهد..؛ آنهایی هم که فیلم پخش میکنند همان حرفها را از زبان هنرپیشگانشان دوباره به خوردتان میدهند..! راستی اگر بنا بود این پیام ها کاری بکند ما باید در بهشت اخلاق زندگی میکردیم.؛ نیاز به چک و سفته و ضامن برای پول دادن و گرفتن و کاسبی نداشتیم؛ کلانتری ها و دادگاههای ما مانند سوییس بیکار بودند! آقای قاضیالقضات ما چند روز پیش فرموده اند؛ما پانزده میلیون پرونده در نوبت دادرسی داریم!! ای قربان درس اخلاق دادنتان، میبینید همه چیزمان به همه چیزمان میآید:
بیشترین متخصصان پزشکی.. بیشترین آمار بیماری!
بیشترین روحانی و معلم اخلاق.. بیشترین پرونده دادگستری و کلانتری!
بیشترین بانک و سیستم حسابرسی.. بیشترین دزدی و اختلاس!
ما خنده دار ترین مردم جهانیم! و پرروترین آنها! هیچ جا و هیچ کس را هم در دنیا آدم حساب نمیکنیم!
🔆🔆پاسخ:🔆🔆
1⃣ اینکه طبق کدام امار ایران بیسترین دزدی و اختلاس رو در دنیا داره؟
2⃣ با کمی دقت مشخص میشه که اکثر همین دزدی ها و اختلاسها ناشی از سیستم اقتصادی لیبرالی هست که استفاده میشود و این یعنی فاصله گرفتن از همون تعالیم یا بقول شما اخلاقیات اسلامی.
3⃣ ما بیشترین روحانی و مدرس اخلاق در جهان رو نداریم و امار بالای طلاق ناشی از عوامل مختلفی مانند مسائل اقتصادی و فرهنگی میباشد که به یک معضل تبدیل شده و باید تدبیر شود و با این حال وضعیت نهاد خانواده در کشور ما به مراتب بهتر از دیگر کشورهاست که بعضا چیزی بنام خانواده در انها وجود ندارد.
4⃣ تحولات صورت گرفته در صنایع غذایی و پزشکی جدید در تاریخ بی سابقه است و مختص به ایران نیست و اتفاقا اکثر این تحولات با نظر اسلام در این موارد دارای تناقض هست و اگر به نظر همین علمای دینی گوش فرا میدادن این مشکلات رو نداشتیم. سلامتی و طول عمر مراجع ناشی از اصلاح تغذیه ی جسمی و روحی ایشان است.
5⃣ ملت ایران خنده دار نیست انهایی که مدرنیته و تجدد را به جان این ملت انداختند انهایی که بی توجه به فرهنگ بومی این ملت میخواستند کشور را سر تا پا غربی کنند خنده دار است.
ما به همه ملل احترام گذاشته و انها را به خاطر همه خوبیهایشان تکریم میکنیم.
هرکشوری در مراحل تکامل خود فراز و فرودهایی را تجربه میکند و اینکه ما بخشی از واقعیات رو گزینش و بر مبنای ان حکم صادر کنیم بسیار جاهلانه و مضحک هست.
http://yon.ir/WmcS
امام خمینی رو انگلیسی ها اوردن سر کار !!!
۱))چطور امکان داره که با وجود جوّ نظامی حاکم بر ایران در بهمن ۵۷ اجازه ورود هواپیمای امام خمینی به ایران داده شد؟این خواست دولت انگلیس بود که حکومت دینی بر ایران حاکم بشه
۲)) چرا به هواپیمای امام خمینی اجازه ورود داده شد؟؟؟
❇️پاسخ شبهه اول
🔹 اولاً اگر امام خمینی مهره آمریکا و انگلیس بودند، پس راز این همه دشمنی آمریکا و انگلیس با ملت و انقلاب ایران و جنایت هایی که در حق انقلاب اسلامی ایران روا داشته می شود از جمله ترور ، تحریم ، تحریک صدام به جنگ ، ممانعت از پیشرفت های علمی، تحریم، بلوکه کردن اموال ملت، فتنه انگیزی ها و حمایت از فتنه گران و ... چیست؟
🔺ثانیاً فرانسه قانوناً نمیتوانست هیچ اقدامی در ممانعت از حضرت امام انجام دهد، با این وجود تلاشهای زیادی برای ممانعت از پرواز امام راحل انجام داد، از اخلال در صدور گذرنامه همراهان امام گرفته تا بیمه نکردن هواپیما.
🔺ضمن اینکه طرحهای خطرناکی برای پرواز ریخته شده بود که شاید خوشخیالی در تحقق آنها، فرانسه و بعضی کشورهای دیگر را نسبت به بیخطر بودن پرواز مطمئن میکرد، مانند آنچه فردوست در خاطراتش در مورد انفجار هواپیما یاد کرده (ظهور و سقوط سلطنت پهلوی، ص ۶۰۷) یا ربودن هواپیما و انتقال به یکی از جزایر خلیج فارس (خاطرات دکتر صادق طباطبایی ص ۱۷۸)
🔻دولت آمریکا هم تمام تلاش خویش را به کار بسته بود تا از ورود امام خمینی ره به میهن ممانعت به عمل آورد . در این راستا در دی ماه سال ۵۷ (۱۷-۱۱ دی ۵۷) ، کنفرانسی به نام گوادلوپ با حضور سران چهار کشور فرانسه ، انگلیس ، آمریکا و آلمان برگزار شد که با توجه به افزایش یافتن شعله های انقلاب در آن جلسه مقرر شد تا شاه از ایران برود و زمام امور را به بختیار بسپارد. به دنبال این تصمیم مقرر شد تا دولت فرانسه به نمایندگی از آمریکا پیامی را به امام خمینی بفرستد تا ضمن دعوت حضرت امام به حمایت از دولت بختیار ، از امام خواسته شود تا اقداماتی را به منظور جلوگیری از بروز هر گونه کودتا در ارتش شاهنشاهی انجام دهند.
🔻اما امام خمینی ره با درایتی بی نظیر در پاسخ به دولت فرانسه که واسطه ابلاغ پیام کارتر بود چنین فرمودند : «پیام آقاى کارتر، دو جهت در آن بود؛ یکى راجع به موافقت کردن با حکومت فعلى، که دولت بختیار باشد ... و یکى هم راجع به احتمال کودتاى نظامى و یا پیش بینى کودتاى نظامى، پیش بینى کشتار وسیع مردم، که ما را از آن مى ترسانید.
🔺اما راجع به دولت بختیار؛ شما سفارش مى کنید که ما برخلاف قوانین خود عمل کنیم. بر فرض آنکه من چنین خطایى بکنم، ملت ما حاضر نخواهد بود ..... و اما قضیه کودتا. ... من کودتا را نه به صلاح ملت مى دانم، و نه به صلاح امریکا؛ اگر (کودتا) بشود از چشم شما مى دانیم! .... این تمام پیغام من است به کارتر. ( صحیفه امام، ج ۵، ص: ۳۷۷)
🔻ژنرال هایزر مجری کودتا (که امام خمینی هم پیشبینی کرده بودند) نیز در کتاب خاطرات خود به این مساله اشاره کرده و بر لزوم جلوگیری از ورود امام تا زمان تکمیل آمادگی برای کودتا که نیازمند زمانی حدودا ۱۰ الی ۲۰ روز پس از خروج از شاه از کشور بود تاکید دارد . وی در کتاب خاطرات خود چنین می نویسد : « اگر بتوانیم چند روز مراجعت [آیت الله] خمینی را به تاخیر اندازیم برای ما واقعا فرق می کند . اگر شاه فردا برود و [آیت الله] خمینی روز بعد بیاید همه برنامه های ما نقش بر آب می شود» (خاطرات ژنرال هایزر ، ص ۲۰۸ به نقل از خاطرات سیاسی اجتماعی دکتر صادق طباطبایی ، ج۳ ، ص ۱۶۶)
🔺دکتر صادق طباطبایی از همراهان حضرت امام در فرانسه که از نزدیک شاهد این تلاش ها بود چنین مینویسد: «با اعلام بازگشت امام به ایران پیغامها و توصیه های فراوانی به ایشان می شد که حالا به ایران نروید یا سفر را به تعویق بیاندازید... جالب اینکه کارتر هم پیام داد که برای حفظ جان خودتان بهتر است سفر را به مدتی بعد موکول کنید. مقامات فرانسوی از طریق دوستان و آشنایان همین پیغام را می دادند. بعدها معلوم شد که ژنرال هایزر و نیز شاپور بختیار از طریق سفیر فرانسه در تهران درخواست کرده بودند که مقامات فرانسوی به هر نحو ممکن بازگشت امام را به تعویق بیاندازد.»(خاطرات سیاسی اجتماعی دکتر صادق طباطبایی ، ج۳ ، ص ۲۰۳)
🔻خود بختیار هم میگوید:
«من می خواستم یک کاری بکنم که آیت الله خمینی نیاید؛ گاهی می گفتم تامین جانش را نمی توانم بکنم و گاهی می گفتم اگر کشته بشود چنین و چنان می شود ... یک روز به سفیر فرانسه گفتم شما میتوانید این پیغام مرا به پرزیدنت ژیسکاردستن ، همین امروز برسانید ... مستقیما به او بگویید که بختیار از شما خواهش می کند که به هر تقدیر و وسیله ای که میدانید آمدن آیت الله خمینی را به ایران به تعویق بیاندازید
ادامه...
دیگر چگونگی اش را من از اینجا نمی توانم بگویم... سفیر فردای آن روز آمد و به من گفت که ما اقدام کردیم اما ایشان (آیت الله خمینی) میگوید من قانع نشدم به ایران نروم» (شاپور بختیار، ص ۱۲۹)
❇️پاسخ شبهه دوم
🔹از طرف دیگر فضای انقلابی و شور و حرارت ملت به پا خاسته ایران به گونه ای بود که عملا قدرت هر گونه اقدام خطرناکی را بر علیه امام خمینی ره از هر کسی حتی ارتش شاهنشاهی سلب می کرد حتی ارتش مجبور شد تا مسئولیت تامین امنیت امام خمینی ره را در بخش عمده ای از مسیر بر عهده بگیرد.
چنین واکنش های منفعلانه ای دارای سابقه هم بوده است مانند سال ۴۲ که از ترس واکنش ها شاه از اعدام امام صرفنظر کرد.
🔺(حتی صدام جنایتکار که دستش به خون هزاران عراقی و حتی علمای این کشور آلوده بود، در جریان انتفاضه شعبانیه عراق که به رهبری آیت الله خوئی صورت گرفت و طی آن صدام غیر انسانی ترین اقدامات را بر علیه مخالفان خود انجام داد و حتی دهها تن از علمای به نام مانند حکیم و صدر و شاهرودی را نیز به شهادت رساند، از ترس واکنش ها و با وجود تصمیم اولیه نتوانست آیت الله خویی را اعدام نماید.)
🔻نتیجه اینکه شواهد تاریخی حاکی از این است که همه قدرتهای غربی از جمله آمریکا ، انگلیس و فرانسه و نیز کلیت نظام شاهنشاهی و دولت بختیار عزم خود را جزم کرده بودند تا مانع از ورود امام خمینی ره به ایران گردند اما عزم واراده پولادین امام خمینی به اضافه شرایط انقلابی جامعه باعث شد تا امام خمینی علیرغم وجود همه خطرات وارد ایران شوند.
🔺این نکته نیز قابل ذکر است که گاهی قدرتهای استکباری وقتی شرایط یک جامعه از انتظارات آنها خارج میشود و به تعبیر دیگر مهرهی آنها در کشوری بسوزد، چندان با تغییر مخالفت نمیکنند تا بتوانند موجسواری کنند و رژیم جدید را هم کنترل کرده یا در فرصت مناسب با یک کودتا یا نفوذ در سران شرایط را به نفع خود تغییر دهند نظیر بلایی که اخیراً بر سر انقلاب مصر وارد کردند. یعنی وقتی حسنی مبارک تبدیل به یک مهرهی سوخته شد، خود را در کنار انقلاب قرار دادند و ابتدا با رئیس جمهور جدید «محمد مرسی» همراه کرده و پس از جلب اطمینان او، زمینه سرنگونی انقلاب مصر فراهم شد و حکومت نظامی بر پا شد.
📌شاید آمریکا و انگلیس هم چنین نقشههایی برای انقلاب ایران داشتند که ناشی از نشناختن شخصیت امام راحل بود
اینم نظرات صریح رهبری در حضور هزاران نمازگزار در مورد چگونگی آغاز مذاکرات با نظر وتوافق شخص ایشان با واسطه ای که از طرف آمریکایی ها به حضور ایشان مشرف شده بود . قابل توجه کسانی که به مذاکره کنندگان توهین و آن ها را وابسته به دشمن و عامل اجانب می خوانند+فیلم
❇️پاسخ
1️⃣ به مذاکره کنندگان همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها فرموده اند نباید توهین شود و این کار مورد تایید نیست👇🏻
lish.ir/1Kok
2️⃣اما بهره برداری سیاسی از یک سخنرانی بدون توجه به شرایط هر دوره و همچنین بقیه نظرات واقدامات رهبری در طول مذاکرات،جهت تبرئه کردن دولت و تیم مذاکره کننده ازخسارات #برجام و احتمالا زمینه سازی برای مذاکره مجدد صورت گرفته است.
3️⃣جهت روشنگری در خصوص آن سخنرانی و رفع شبهه توصیه میکنیم این یادداشت(به قلم آقای مهدی فضائلی)را که توسط پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب منتشر شده است بطور کامل مطالعه نمایید👇🏻
🔰مذاکرات در موضوع هستهای پس از شروع تحریمهای اصطلاحاً فلجکننده در اواخر دولت دهم، بنا به درخواست رئیسجمهور آمریکا و با وساطت پادشاه عمان آغاز شد. این مذاکرات با موافقت رهبر انقلاب، بهصورت محرمانه و فقط در موضوع هستهای و پس از طی مقدماتی، در سال ۹۱ و در سطح معاون وزیر خارجه در کشور عمان آغاز شد.
👈🏻پس از انتخابات سال ۹۲ و پیروزی آقای روحانی، شرایط داخل کشور تغییر قابل توجهی پیدا کرد. رئیسجمهور منتخب، با وعدهی حل همزمان مشکل اقتصاد و هستهای، از مردم رأی گرفته بود و بخش قابل توجهی از مردم در اثر تبلیغات دوست و دشمن، به این احساس رسیده بودند که موضوع هستهای قابل حل است اما دستاندرکاران یا بلد نیستند با #دیپلماسی موضوع را حل کنند و یا لجبازی میکنند! در چنین شرایط سیاسی-اجتماعی و با توجه به پیشزمینهای که در دولت قبل به وجود آمده بود، رهبری برای اولینبار با درخواست آقای روحانی موافقت کرده و اجازهی مذاکرهی مستقیم و علنی با آمریکا را فقط در موضوع هستهای و در سطح وزیر امور خارجه صادر کردند.‼️
شرایط پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ را تصور کنید؛ 👈👈اگر در آنچنان شرایطی اجازهی مذاکره داده نمیشد و عدهای مرتب ادعا میکردند که میشد و ما میتوانستیم از طریق تعامل با جهان، موضوع را حل کنیم، امروز شاهد چه وضعیتی در کشور بودیم! بنابراین رهبری به دلیل شرایط روانی حاکم بر کشور، احترام به رأی مردم، میدان دادن به رئیسجمهور منتخب (در آنچه نقطهی قوت خود میدانسته و معتقد بوده میتواند موفق بشود)، مدیریت فضا و تصویر جهانی ساخته و پرداخته شده علیه ایران و گشایش احتمالی در وضع اقتصادی کشور، با شرایطی اجازهی مذاکره با آمریکا را صادر کردند.
⁉️آیا پس از این اجازه، رهبری باز هم وظیفهای داشتند؟ و آیا این وظیفه انجام شد؟ مطابق بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، نظارت بر حُسن اجرای سیاستهای کلی نظام هم بر عهدهی رهبری است؛ لذا ایشان در طول مذاکرات بدون ورود به جزئیات، با هوشمندی تمام، نظارت خود را اعمال و راهنماییها و مواضع لازم را، هم بهصورت علنی که مردم و دنیا در جریان باشند و هم بهصورت خصوصی برای دستاندرکاران این مذاکرات مطرح کردند.
❇️ نکات اصلی و کلیدی نظرات رهبری در جریان مذاکرات هستهای را میتوان اینگونه برشمرد:
🔺۱) تصریح به «بهانه بودن فعالیتهای هستهای برای فشار به ایران» و درعینحال موافقت با اصل انجام مذاکره با آمریکا با محدود کردن مذاکره صرفاً به موضوع هستهای و تعیین سطح مذاکرات
🔺۲) هدف اصلی از موافقت با مذاکرات هستهای، در درجهی اول، رفع تحریمهای ظالمانه و سپس تثبیت حق نظام در بهرهمندی از انرژی هستهای بوده است.
🔺۳)حمایت کامل از تیم مذاکرهکننده بهدفعات و با تعابیر مختلف
🔺۴) دادن تذکرات و هشدارهای لازم به منظور عدم خروج مذاکرات از مسیر اصلی و جلوگیری از انحرافات احتمالی. در این زمینه، ابراز مکرر عدم اعتماد به آمریکا، سفارش به پرهیز از عجله، تأکید بر گرفتن ضمانتهای لازم از طرف مقابل، توصیه به شنیدن و توجه به حرفهای منتقدین، تأکیدات مکرر به اتکا به توانمندیهای داخلی از جملهی این تذکرات و هشدارها بوده است.
🔺۵) ایجاد فضای سیاسی مناسب برای کمک به مذاکرهکنندگان به منظور امکانِ گرفتن امتیازات بیشتر از طرف مقابل و دادن امتیازات کمتر. در این زمینه، فتوای حرمت تولید و نگهداری و استفاده از سلاح اتمی، و اشاره به امکان ادامهی مذاکرات در موضوعات دیگر در صورت نتیجهبخش بودن این مذاکره، از جملهی این موارد بوده است.
۶)تأکیدات مکرر بر حفظ عزت و احترام ملت ایران
۷)تأکید مستمر بر ضرورت پیشرفت کشور و مراقبت از اینکه توافقات مانع این پیشرفت نشود.
👈🏻سرانجام، مذاکرات طولانی و ملالآور هستهای، به توافقنامهای موسوم به «برجام» (برنامهی جامع اقدام مشترک)
منجر گردید و مراحل قانونی خود را -هرچند بعضاً با اما و اگرهایی- سپری کرد و به ایستگاه آخر که تأیید رهبری بود رسید؛ چرا که مطابق قانون اساسی، مصوبات شورای عالی امنیت ملی برای اجرا باید به تأیید رهبری برسند.
👈رهبر حکیم انقلاب اسلامی در این مرحله نیز به منظور ایجاد «فرصتهای کافی برای رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیهی کشور» نامهای را در تاریخ ۱۳۹۴/۷/۲۹ خطاب به رئیسجمهور و رئیس شورای عالی امنیت ملی نوشتند و مجدداً نکات بسیار مهمی را در سه بند متذکر شدند. نکات زیر در نامهی مذکور از جمله موارد بسیار قابل توجه است:
۱) در بند ۲ این نامه به صراحت چنین آمده است: «جنابعالی با سابقهی چند دهه حضور در متن مسائل جمهوری اسلامی، طبعاً دانستهاید که *دولت ایالات آمریکا، در قضیّهی هستهای و نه در هیچ مسئلهی دیگری، در برابر ایران رویکردی جز خصومت و اخلال در پیش نگرفته است و در آینده هم بعید است جز این روش عمل کند.»* در ادامهی همین بند مجدداً به بدعهدیهای مکرر آمریکا نیز اشاره شده است.
☑️ضمناً در همین بند، ایشان تصریح کردهاند: «... با این حال، محصول مذاکرات که در قالب #برجام شکل گرفته است، دچار نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظهبهلحظه، میتواند به خسارتهای بزرگی برای حال و آیندهی کشور منتهی شود.»
۲)بند ۳ نامهی مذکور نیز حاوی ۹ نکتهی حائز اهمیت عملیاتی است که جداگانه و در یک بحث کارشناسی باید مورد بررسی قرار گیرد و معلوم شود چقدر از طرفِ مخاطب نامه مورد توجه قرار گرفته است.
✅جمعبندی و کلام آخر اینکه رهبر دوراندیش انقلاب اسلامی مبدع مذاکرات هستهای نبودند اما با توجه به جمیع جهات و شرایط حاکم بر کشور، با این مذاکرات بهعنوان «ضرورت» موافقت کردند و نتیجهی #مذاکرات_هستهای را از دو حالت خارج ارزیابی نمیکردند: اول اینکه این مذاکرات یا به رفع تحریمها منجر میشد، که هرچند از نظر ایشان بسیار بعید بود اما احتمال ضعیف این نتیجه هم کافی بود که ایشان همهی حمایتها را برای تحقق آن انجام دهند تا این راه نیز امتحان شود و جایی برای اما و اگرهای سالوسان و یا سادهاندیشان باقی نماند. و دوم اینکه اگر مذاکرات شکست میخورد و به رفع تحریمها منجر نمیشد که نشد، آگاهی و ارتقای دشمنشناسی دولتمردان و مردم را در پی داشت که دستاورد و تجربهای ذیقیمت و ارزشمند برای ادامهی راه انقلاب محسوب میشود. از همین رو ایشان در ۱۲ آبان سال ۹۲ فرمودند: «... من فکر نمیکنم [از] این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد.»
⭕ امروز مائیم و کولهبار پر از تجربهی برجام؛ اگر از این تجربهی گران و پرهزینه، درست استفاده کنیم، بیداری مورد نظر حاصل شده و این تجربه، ارزش بهدست آوردن آن را داشته است. اما اگر خدای ناکرده، این درس و این بیداری حاصل نگردد و به کار بسته نشود، برجام، خسارت محض خواهد بود!
lish.ir/1Koc