eitaa logo
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
6.5هزار دنبال‌کننده
1.4هزار عکس
746 ویدیو
241 فایل
ارسال شبهه @tadbir73 https://tadbirrr.blogfa.com/ هر سوال و شبهه ایی داری بدون تعارف بپرس
مشاهده در ایتا
دانلود
انتخابات
حضرت امام خامنه ای 40 شاخصه جوان مومن انقلابی به شرح زیر می باشد
1. خود را مدیون اسلام وانقلاب می داند. 2. مومن به انقلاب ومبانی آن است. 3. به آینده انقلاب ونظام اسلامی امیدوار است. 4. دوستدار انقلاب ونظام اسلامی است. 5. معتقد به آرمانهای انقلاب است. 6. مبانی جمهوری اسلامی را میداند . 7. خودش را برای همه میدان های مورد نیاز انقلاب (سیاسی ، فرهنگی ، اقتصادی ونظامی)اماده میکند . 8. پیشتاز حرکتهای انقلابی است. 9. در راه تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی ثابت قدم است. 10. در صف اول دفاع از آرمانها وارزشهای انقلابی حضور دارد. 11. رابطه خود را با امام وآرمانهایش پیوسته حفظ میکند. 12. معتقد به استقلال فکری ،سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی است. 13. خودش را برای مسئولیتهای بزرگ اماده میکند. 14. بدنبال کسب آگاهی سیاسی وبصیرت است. 15. تاریخ معاصر را خوب میداند . 16. نسبت به دشمنی های دشمنان حساس ،خروشناک است. 17. بدنبال کسب علم ودانش است. 18. نسبت به محیط پیرامونی خود حساس ، فعال واثر گذار است. 19. بدنبال وحدت وهم افزایی در جامعه است. 20. کار وتفکراتش اسلامی وانقلابی است. 21. با اطرافیان خود مجادله احسن دارد. 22. خوش بین به فرهنگی اسلامی است . 23. خوش روحیه است . 24. باهوش است ونمیگذارد بنام امر به معروف از او سوء استفاده نمایند. 25. امر به معروف ونهی از منکررا وظیفه شرعی وانقلابی خود میداند. 26. اخلاص در امور را سرلوحه خود قرار میدهد. 27. پر انگیزه ومطالبه گر است . 28. پایبند به تعلقات معنوی ، خانوادگی ومیهنی است . 29. بامنطق محکم از مسئولین انتقاد میکند. 30. نظام سلطه را با همه ابعاد ولایه هایش می شناسد. 31. مقید به کار تشکیلاتی است. 32. قانون گراست. 33. دلش نورانیست. 34. رابطه قلبی ومعنوی خود را با خداوند تقویت میکند. 35. اهل قرآن است. 36. اهل دعا ومناجات با خداست. 37. اهل اعتکاف است. 38. میانه رو است ؛ افراط وتفریط نمیکند. 39. از طعن وبدگویی دیگران نمیهراسد. 40. عدالت خواه است.
آیا پس از پیروزی انقلاب دینداری و احیاء تفکر دینی وضعیت بهتری داشته و می‌شود گفت مردم به تفکر دینی بیشتری گرایش پیدا کرده‌اند؛ یا بالعکس دین زدگی ویژه میان جوانان ایجاد شده است؟ یعنی هویت دینی اکنون با وجود رفتارهای ناقض شریعت مثلاً در پوشش، آمار طلاق و اعتیاد، ایجاد برخی شبهات یا اتفاقی مثل اغتشاشات آبان ماه، در کشور ما تثبیت شده است؟ 
آمار جمعیت نیز بیشتر شده است. جمعیت 35 میلیونی در ابتدای انقلاب اسلامی، به حدود 85 میلیون نفر رسیده است. معترض نیز با اغتشاش‌گر فرق می‌کند، چنان که بیشتر مردم ایران، نسبت به بسیاری از نابسامانی‌ها و سوء مدیریت‌ها اعتراض دارند، اما نه تنها اعتشاش‌گر نیستند، بلکه بسیار هم مؤمن و انقلابی‌اند. بنابراین، اغتشاش هزار یا حتی پنج هزار نفر نیز چیز عجیب و غریبی نیست، بالاخره در میان ده‌ها میلیون انسان مسلمان و انقلابی، وجود چند هزار نفر بی‌دین، بهایی، منافق، ضد انقلاب، خودفروش، بی‌وطن، غرب‌زده و یا خدایی ناکرده فاسد، و حتی چند نفر تروریست و مزدور که طبق دستور، هر تظاهرات و اعتراضی را به اغتشاش تبدیل می‌کنند، بسیار طبیعی است. منتهی هیچ گاه چند میلیون نفر، هر روز به خیابان‌ها نمی‌ریزند، اما پانصد نفر برای اغتشاش، آدم کُشی، به آتش کشیدن اموال عمومی یا شخصی و خلاصه ایجاد ناامنی، کافی است. ●- اما، وقتی بنا باشد که دو چیز یا دو رویکر و یا دو اوضاع با یکدیگر مقایسه شوند، باید از یک سو اطلاعات کافی از هر دو در اختیار باشد و از سوی دیگر تطبیقی درست و هم سنخ صورت پذیرد و در نهایت به قضاوتی عادلانه منجر گردد. آیا آمار طلاق بیشتر است، یا آمار رویکرد به دین و دینداری، به نماز و روزه و اعتکاف، به مطالعات علمی، به جهاد فی سبیل الله در عرصه‌های گوناگون و ...؟! ما [مردم]، پیش از انقلاب، از تفکر دینی چه داشتیم که حالا بخواهیم با امروز مقایسه کنیم؟! بله، اکثریت مردم مسلمان بودند، اهل نماز و روزه هم بودند، اما از دین چه می‌دانستند که حالا تفکر دینی هم داشته باشند؟! ●- مردم قبل از انقلاب، چند نفر از متفکران دینی چون: علامه طباطبایی، علامه جعفری، آیت الله مطهری، آیت الله محمد باقر صدر، آیت الله بهشتی، آیت الله دستغیب ... و حتی امام خمینی رحمة الله علیهم اجمعین را می‌شناختند، امروز چقدر با تفکرات آنها می‌باشند؟! ظاهر دشمن زودتر و بهتر شناخته بود که در همان سال‌های اول انقلاب، اکثر این متفکران دینی را با ترور به شهادت رساند! از کافه‌های سطح پایین مستهجن بگیرید، تا کاباره‌ها – از عرق فروشی‌ها بگیرید تا بارهای لوکس – از قمارهای خیابانی بین فقرا بگیرید تا کازینوهای ملی و بین المللی – از فحشای عمومی بگیرید تا فاحشه‌خانه‌های رسمی، تا ترویج فساد و فحشا در رسانه‌ی ملی و ...، همه در همین کشور و برای همین ملت مسلمان بود! ●- البته از همه‌ی اینها مهم‌تر، تسلیم مردم مسلمان به حکومت طاغوت بود، تا جایی که هم نماز می‌خواندند و هم "جاوید شاه" می‌گفتند! و از آن بدتر، قبول ذلت استعمار و استثمار بیگانه بود! غرب‌زدگی برای این ملت عقب افتاده، چه در میان به اصطلاح روشنفکرانش و چه میان عموم مردم، یک افتخار بود! ●- از بخشش خاک این کشور، در دوران قاجاریه و صفویه که بگذریم، در دوران جنگ جهانی دوم (رضا پهلوی)، 9 میلیون نفر از جمعیت کمتر از بیست میلیونی ایران، به خاطر فقر و بیماری مردند و هر چه داشتند به نیروهای نظامی انگلیس و متفقین می‌رسید! یعنی فاجعه‌ای بدتر از هلوکاست ساختگی! و بدتر آن که "بحرین" جزو خاک ایران بود، و در دوران محمدرضا پهلوی، رسماً تقدیم شد! ●- مردم ما، کجا فرهنگ و جرأت داشتند که با "تفکر دینی" حتی آشنا بشوند، چه رسد به این که عمل نمایند؟! اگر ساواک به خانه‌ای می‌ریخت و در آن "نهج البلاغه" می‌یافت، این خودش یک جرم بزرگ بود، در حالی که نهج البلاغه، در کتاب فروشی‌ها عرضه می‌شد!
مردم کجا با فرهنگ "جهاد و شهادت" آشنایی داشتند و برای دفاع از یک وجب خاک کشور، جان برکف و مشتاقانه به جبهه‌ها می‌رفتند؟! مردم گمان داشتند که "جهاد و شهادت"، امری است مخصوص امام حسین و یارانش علیهم السلام و همان را نیز نمی‌شناختند!
●- اگر چه متفکران دینی مردم را تعلیم می‌دهند و آگاه می‌سازند، و اگر چه رهبران دینی، بصیرت اذهان عمومی را ارتقا بخشیده و ملت را هدایت می‌کنند، اما آیا فقط وجود این بزرگان سبب بیداری اسلامی در کشورهای اسلامی و آگاه‌تر شدن سایر ملل گردیده است، یا رویکرد نظری و عملی مردم به تفکرات دینی و دینداری؟! ●- امروز امریکای جنایتکار و تروریست و انگلیس خبیث و اسرائیل غاصب و سایر جنایتکاران عالَم، فقط از وجود چند نفر متفکر دینی می‌ترسند، یا از رویکرد ده‌ها میلیون نفر، به اسلام ناب محمدی صلوات الله علیه و آله؟! ●- تفکر دینی و یا حتی گرایش و التزام به دینداری، فقط محدود به آمار طلاق و یا بدحجابی و اعتیاد نیست؛ اگر چه همین مقدار نیز از "تفکر غیر دینی" نشأت می‌گیرد! این چه قضاوتی است که تهاجم فرهنگی دشمنان، ضعف تبلیغاتی، بی‌عرضگی برخی مسئولان، عوامی و بی‌بصیرتی برخی از جوانان که اسیر و مغلوب فساد مجازی شده‌اند، فشار دشمنان خارجی با تحریم و ضد تبلیغ و ...، به حساب دین و تفکر دینی پس از پیروزی انقلاب گذاشته شود. ●- بدیهی است که هر تفکری، هر جریانی، هر انقلابی و هر گرایشی، "ریزش و رویش" دارد؛ اما آیا می‌توان "ریزش و رویش و خیزش" مردم [به ویژه جوانان] را نسبت به اسلام و تفکر دینی، با پیش از انقلاب و حتی هیچ ملت مسلمان دیگری در امروز مقایسه نمود؟!   ●- بله، یک خطای علنی [مانند بد حجابی، اعتیاد و یا لاابالی‌گری] نمود عمومی دارد، یک نفر را هزاران نفر می‌بینند؛ اما این دلیل نمی‌شود که گمان شود آنها اکثریت دارند! پس میلیون‌ها نفر انسان مؤمن، که حضور و نمودشان در تظاهرات‌ها، نمازها، اعتکاف‌ها، هیئات و ...، رخ می‌دهد، از کجا می‌آیند؟! در حالی که اکثرشان جوان هستند، و حتی سال‌های ابتدایی انقلاب و امام را ندیده‌اند، چه رسد به پیش از انقلاب. این همان خیزش عمومی و رویکرد عجیب به "تفکر دینی" می‌باشد. این انقلاب و تحول نسبت به تفکر دینی و دینداری را خداوند سبحان در قلب‌ها ایجاد نموده است. امام خمینی رحمة الله علیه: «اسلام بود که شما را راه انداخت و به شما همچو قدرتی داد که در مقابل این قدرت‌های شیطانی بزرگ ایستادید و نترسیدید. این قدرتی بود که خدا به شما داد؛ و الاّ ما که بندگان ضعیفی هستیم که چیزی نداریم... این قدرت خدا بود. این چیزی بود که خدا به شما عنایت کرد و باید این عنایت خدا را حفظ کنید.‌» (صحیفه امام، ج 8، ص 167-‏‏168) امام خامنه‌ای: ●- «ملت ما از مسائل سیاسی منزوی بود، روگردان بود، حوادث کشور را مورد توجه قرار نمی‌داد. انقلاب این حالت را از ملت ما گرفت، ما را تبدیل کرد به یک ملت آگاه و سیاسی. امروز نوجوان‌های ما هم در دورترین نقاط کشور تحلیل سیاسی می‌کنند، حوادث سیاسی را درک می‌کنند، روی هر مسئله‌ای تحلیل می‌گذارند. قبل از انقلاب اینجور نبود. سیاست‌گرائی و سیاست‌فهمی مخصوص یک عده‌ی انگشت‌شمار در این کشور بود. مردم عموماً دور از حوادث کشور بودند؛ دولت‌ها می‌آمدند و می‌رفتند، قراردادهای بین‌المللی بسته می‌شد، کارهای بزرگ در دنیا انجام می‌گرفت، ملت خبر هم نمی‌شد. اینها خطوط اصلی این انقلاب است که این حوادث را در این کشور به وجود آورد. این اصول، نهادینه شده است؛ تثبیت شده است.‌» (14/11/1390) ●- «کسی اعتراض نکند که خب بالاخره یک ریزش‌هایی هم داشتیم؛ بله داشتیم، همه ‌جا هست، همیشه هست؛ ملاک این نیست، ملاک این است که مقایسه کنیم، ببینیم رویش‌ها چگونه است و ریزش‌ها چگونه است. در اصلِ خود انقلاب هم همین حرف هست که حالا جای بحث‌ آن، اینجا نیست.‌» (10/7/1398)
فعلا این مطالب رو در جایی ارسال نکنید.
🔴 چهل سال هزینه دادیم تا بفهمیم : - آب و برق و گاز و نفت مجانی نمی شود - نمی توانیم همه مردم را صاحبخانه کنیم - ادوات نظامی ، آهن پاره نیست - جلو بردن ساعت در تابستان تاثیر مثبت دارد - قرعه کشی و سود بانکی اشکالی ندارد - سیزده سال ثابت نگهداشتن قیمتها بدون تورم ، سواد و هنر می خواهد - اشغال سفارتخانه هزینه بسیار سنگینی دارد - انقلابی گری لزوما مساوی با بی تدبیری و خشونت و جنگ نیست و تاسف بارتر اینکه : چهل سال هزینه دادیم ولی اقلیتی هنوز نفهمیده اند که : - با شعار مرگ بر دیگران مملکت آباد نمی شود - تنها با اتکا به موشک نمی توان مملکت را آباد و شکم مردم را سیر کرد - با جنگ افروزی در منطقه پیشرفت حاصل نمی شود ، بلکه روز به روز فاصله مان از کشورهای پیشرفته بیشتر می شود. - حجاب اجباری و جلوگیری از ورود خانم ها به ورزشگاهها جواب نمی دهد. - با شعار و زور نمی توان برای همیشه بر اکثریت ملت حکومت کرد. - مخالف با سواد و وطن دوست ، منافق و دشمن نیست - با مسئولینی بیسواد و مدارک علمی جعلی نمی توان مملکت را آباد و پیشرفته کرد. ✅پاسخ 1⃣ وعده ی مجانى بودن آب و برق توسط دولت موقت داده شد و حضرت امام آن را اصلاح فرمودند. http://shayeaat.ir/post/67 2⃣ عبارت "خانه نخرید، همه را صاحب خانه می کنیم" از امام خمینی نیست بلکه برگرفته از مصاحبه ی آیت الله خسروشاهی، رئیس هیئت امنای وقت بنیاد مسکن است!  این تیتر ژورنالیستی و جنجالی روزنامه کیهان ۲۱ آذر ۱۳۵۸ در سخنان آیت الله خسروشاهی هم وجود ندارد و توسط خود روزنامه درج شده است! اصل جملات ایشان در صفحه دوم این روزنامه: "...همانطور که قبلا وعده داده بودم با تشکیل بانک مسکن، مشکل مسکن در سرتاسر کشور حل شده تلقی می شود. کسانیکه پول زیاد برای خرید خانه ندارند، در خرید خانه عجله بخرج ندهند."در این مصاحبه پیش بینی شده بود با ایجاد بانک مسکن، متقاضیان طی اقساط صد ماهه یا با ۲۰ درصد پیش پرداخت و تقسیط مابقی مبلغ، صاحب منزل شوند. http://shayeaat.ir/extrapage/K2 3⃣ هر دولتی که بعد از انقلاب تشکیل شده است هم نقاط قوت و هم ضعف هایی داشته است و بی انصافی است که فقط ضعف ها را ببینیم، ضمن اینکه عملکرد نادرست برخی مسئولین را نمی توان به پای کل نظام اسلامی و رهبری نوشت؛ چرا که برخی از این افراد بر خلاف آرمانهای انقلاب و منویات رهبری عمل کرده اند. 4⃣ ماجرای ثابت نگه داشتن قیمت ها و عدم وجود تورم و گرانی قبل از انقلاب دروغی بیش نیست، چرا که روزنامه های آن زمان موجود است.👇 http://yon.ir/0LYwv 5⃣ همانطور که رهبری معظم انقلاب فرمودند: منظور از شعار مرگ بر آمریکا مردم این کشور نیستند و در واقع منظور مرگ بر سیاست های ظالمانه و دولت های جنایتکار این کشور است. www.yjc.ir/fa/amp/news/6826821 6⃣ اتهام جنگ افروزی به جمهوری اسلامی برای سرپوش گذاشتن به جنایات غربی ها به ویژه آمریکا در خاورمیانه وسایر کشورهاست وگرنه هر بچه ای می داند که این غربی ها هستند که در اکثر کشورها به دنبال جنگ افروزی هستند تا به منافع مادی و غیرانسانی خویش از جمله فروش سلاح و ... دست پیدا کنند. 7⃣ بحث هایی نظیر حجاب اجباری و... برای دیده نشدن خدمات انقلاب به زنان مطرح میشود، وگرنه وضعیت زنان قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیست. 8⃣ نویسنده شبهه در جایی میگوید: چهل سال هزینه دادیم تا بفهمیم ادوات نظامی، آهن پاره نیست! و در ادامه میگوید: اقلیتی هنوز نفهمیده اند که تنها با اتکا به موشک نمیتوان مملکت را آباد کرد! به نظر میرسد نویسنده ابتدا باید تکلیف خودش را با خودش با این تناقضات روشن کند و بعد به اظهار فضل بپردازد!!! ✍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا با نمیکنیم؟ این کلیپ یک دقیقه‌ای برای انسان‌های دارای تعقل و درک سیاسی کافیست!
Ostad Panahian - Rahbari [FarsiMode.CoM].mp3
9.06M
✅ چرا رهبر انقلاب با برخی از مسئولین برخورد نمیکند؟ 🔶 یک رهبر الهی در یک جامعه دینی چه محدودیت هایی دارد؟ استاد پناهیان
▪️حکم حکومتی برای کرونا 🔻نوشته اند رهبرانقلاب چرا مانع تصمیم رئیس جمهور با حکم حکومتی نمی شود؟ مقدمه سوال شان اینست: رهبری طی 5 ماه گذشته دو بار با حکم حکومتی در مسائل اجرایی کشور دخالت کرده ست یکی بنزین و دیگری بودجه 99. اینبار مهمترست... اولا مقدمه غلط است. چرا؟ نویسنده درک درستی از حکم حکومتی ندارد. اینطور نیست که اگر رهبرانقلاب مخالف امری بود با حکم حکومتی مانع تصمیم می شود. این معنا از حکم حکومتی همان دیکتاتوری است. حکم حکومتی برای جلوگیری از گره هایی است که به روش عادی قابل حل نیست. حالا؛ 🔻دو حکم حکومتی ذکر شده تکلیفش چیست؟ حکم حکومتی بنزین در اصل تذکر به یک رویه قانونی است. مجلس تصمیم داشت مصوبه سران قوا و شورای عالی امنیت ملی را که پیشتر جایگاه قانونی آنرا پذیرفته است تغییر دهد. مجلس می توانست درباره اصل وجودی شورای سران پیشتر اظهار نظر کند که نکرده است اما نمی تواند یک نهاد را بپذیرد ولی با یک مصوبه اش مخالفت کند. لذا رهبری تذکر دادند که تصمیم مجلس خلاف مصوبه سران وشورای عالی امنیت ملی نباشد. 🔻حکم حکومت بودجه چیست؟ لایحه بودجه رد شده بود. باید اصل 85 و در کمسیون بررسی می شد. اما شورای نگهبان معتقد بود بودجه را نمی تواند اصل 85 کرد. از طرفی کرونا مانع برگزاری جلسات کمسیون می شد لذا دخل و خرج سال اینده کشور غیرقانونی بود و لذا رهبری گره گشائی کرد. روشن است که هیچکدام دخالت در امور اجرا نبود؛ یکی تذکر به قانون و دومی گره گشائی. اما مهمتر؛ مقدمه که غلط است اما با همین مقدمه غلط نیز به نتیجه نمی رسیم چرا؟ 🔻اول اشکال منطقی: آیا هرکس به تصمیم دولت نقد داشت، حق دارد نقد خود را وحی منزل بداند و بعد رهبری را دعوت به حکم حکومتی کند؟ این روش نخ نمایی در رسانه است که استدلال خود را فرض و حجت مسلم بگیریم و مطالبه را از گام بعدی آغاز کنیم. (سواد رسانه) 🔻دوم اشکال محتوائی: اساسا موضوع کرونا تک ساحتی نیست. کشور امروز بغیر کرونا در شرایط تحریم است. قطعا با توجه به تحریم و بی پولی دولت ، نمیتوان چرخه اقتصاد را تعطیل کرد. این استدلال جدای از نقدهای جدی به عملکرد دولت در حوزه کرونا است. اما نمی شود با یک توئیت و ساده سازی کشور را متهم کرد. 🔻سوم اشکال ساختاری. اساسا اگر رهبری نظری داشته باشد نیازی به حکم حکومتی نیست. حکم حکومتی برای یک حادثه پیش بینی نشده است. رهبری بسادگی می تواند نظرش را به دولتمردان منتقل کند و نیازی نیست صبر کند تا تصمیمی اتخاذ شود بعد مانع آن شود. مگر بنا بر مچ گیری است؟ خلاصه مقدمه و موخره از بیخ غلط است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیا واقعا همه چیز دست رهبری هست؟! فرار رو به جلوی برخی مسئولین برای انداختن مسئولیت خرابکاری ها به گردن رهبری حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ما تا وقتی که "دولت اسلامی" نداشته باشیم نمی توانیم "جامعه اسلامی" داشته باشیم 🔸مردم نسبت به مسؤلین موجود بی اعتماد شده اند ⚠️ میگه من با دلار کار نکنم اون وقت برادر رئیس جمهور بره صرافی بزنه تو اوج نوسان دلار؟!! "استاد پناهیان"
🔴 آیا روحانی خواهد شد؟ 🔻قبل از پاسخ به سؤال فوق، بهتر است به چند سؤال پاسخ دهیم: 1️⃣ آیا ادامه این دولت سود کشور است؟ 🔹معتقدم «بود و نبود» این دولت مساوی نیست و هرلحظه ادامه این دولت به ضرر کشور است و نبودش بهتر است. سابق فکر می کردیم که دولت تدبیر کشور را رها کرده، اما بعد از قرائن و شواهد متعدد به این نتیجه رسیده ایم که خیر؛ حرکت این دولت به سمت نابودی مملکت است و یک جریان نفوذی در درون دولت، کشور را به لبه پرتگاه برده و اگر توانشان برسد براندازی از درون را رقم می زنند. این ها همان هایی هستند که سال 88 کشور را به لبه پرتگاه بردند! آن زمان قدرتی نداشتند حالا که قدرت دست شان است. لذا ادامه حیات این دولت هیچ خیر و نقطه مثبتی برای مردم و نظام و کشور نخواهد داشت. 2️⃣ آیا مصلحت کشور در ادامه دولت نیست؟ 🔹نگاه مصلحت اندیشانه به مسائل همیشه مناسب نیست. بالاخره اصل استیضاح در قانون اساسی دیده شده. پس اجرای قانون اساسی برای کی و چه زمانی است؟ چرا قانونگذار این حق را به مجلس داده؟ بالاخره استیضاح برای همچنین شرایطی است که رئیس جمهور کشور را به اینجا برساند وگرنه در زمانی که عملکرد رئیس جمهور خوب است استیضاح که عقلانی نیست. به نظر مصلحت در نبود این دولت است. 3️⃣ آیا اگر روحانی استیضاح شود کشور دچار آشوب و هرج و مرج می شود؟ 🔹معتقدم استیضاح روحانی از استیضاح بنی صدر سخت تر و دردناک تر نیست. مردم ما تازه انقلاب کرده بودند و کشور درگیر جنگ بود، اقتصاد خراب بود، ارتش و سپاه آنچنانی نداشتیم، مردم در بدترین وضعیت معیشتی بودند، فقر و عقب ماندگی های علمی و عمرانی حاصل از رژیم قبل، برجا بود با این وجود مجلس بنی صدر را استیضاح کرد. طبق نظرسنجی های معتبر، محبوبیت روحانی به کمتر از 7 درصد رسیده و در حال حاضر بالای 80، 90 درصد مردم مخالف این دولت و وضعیت موجود هستند. با استیضاح روحانی آب از آب هم تکان نمی خورد و تازه مردم به آینده امیدوار خواهند شد. 4️⃣ آیا اگر روحانی استیضاح شد، باند وی و جریان اصلاحات در انتخابات بعدی دست برتر را دارند؟ 🔹معتقدم خیر؛ اتفاقاً رئوس جریان اصلاحات و رهبران این جریان همه برای حفظ روحانی تا آخرین روز کاری تلاش می کنند چون می دانند استیضاح یک ننگ ابدی است بر پیشانی جریان آنها. همچون ننگ بنی صدر. دل به این تحلیل های غلط امنیتی ندهید. این نکته بیشتر از جانب لیدرهای برخی کاندیداهای اصولگرا طرح می شود وگرنه سندیتی ندارد. 5️⃣ آیا رهبری مخالف استیضاح است؟ 🔹اولاً هیچ اعلام مخالفت رسمی و روشن و صریحی از جانب رهبری تاکنون نبوده و در پیام آغاز به کار این مجلس هم سفارش کرده اند که استفاده از ابزارهای قانونی نظیر طرح سؤال و استیضاح حق شماست. ثانیاً اینکه عده ای دنبال موافقت یا مخالفت رهبری می گردند نابجاست. انتظار نداشته باشید که رهبری به یک قوه بگوید قوه دیگر را استیضاح کند! این وظیفه مجلس است که باید تحلیل کند و درست تصمیم بگیرد. مخالفین استیضاح بهتر است چنانچه با اصل استیضاح مخالفند ادله و استدلال های خود را بیان کنند و از رهبری هزینه نکنند. 6️⃣ بعد از استیضاح چه خواهد شد؟ 🔹طبق اصل 131 قانون اساسی، بعد از استیضاح رئیس جمهور، معاون اول وی با موافقت رهبری امور و اختیارات اجرایی کشور را بدست می گیرد. مثل همین الان که جهانگیری همه کاره است! در ادامه شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیس جمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود. 7️⃣ حالا برگردیم به سؤال اول؛ آیا استیضاح روحانی به سرانجام می رسد؟ 🔹به نظر حقیر این استیضاح به سرانجام نمی رسد چون قالیباف در رأس مجلس است. طبق شواهد روشن محمدباقر قالیباف خود را برای نبرد انتخاباتی 1400 آماده کرده؛ ستادهای استانی را راه اندازی کرده و سفرهای استانی را هم شروع کرده. لذا اگر روحانی استیضاح شود حضور وی در انتخابات مشکل است. او می گوید اگر روحانی را استیضاح کردم بخشی از آرای مردم را از دست خواهم داد. لذا نگاه حسابگرانه دارد.(که البته این حسابگری هم حسابگری درستی نیست). 🔹از طرفی اکثریت نمایندگان مجلس یازدهم هم روحیه محافظه کاری دارند و تحت تأثیر قالیباف و امتیازاتی که از وزرا و دولت برای حوزه انتخابیه خود می گیرند پای استیضاح نخواهند ماند. 🔹اقدام اقلیت انقلابی مجلس در بحث استیضاح برای ثبت در تاریخ است؛ چنانچه اعلام مخالفت مرحوم مدرس با رضاخان در مجلس شورای ملی برای ثبت در تاریخ بود. وگرنه طبق شواهد و قرائن، حتی اگر این استیضاح برگزار شود ولی نمایندگان رأی به استیضاح نخواهند داد. اسمش را هم مصلحت و یا مخالفت رهبری می نامند. ولی واقعیت همان محافظه کاری است. ✅
♦️سته فیلم ، برای روزهای در خانه 🔻(بخش اول) 1⃣ داد 🔸️مستند «داد»، در اعتــراض بــه فســاد و زد و بندهــای دلالان باربــری، عــده‌ای از راننده کامیون‌هــا در بنــدر عبــاس دســت بــه اعتــراض می‌زننــد ولــی بــا مشــکلی مواجــه مــی‌شــوند، مشــکلی بــه نــام اقــدام علیــه امنیــت ملــی! بــه ایــن بهانه تعــدادی از دانشــجویان، بعــد از اطــلاع از موضوع وارد ماجــرا می‌شــوند. 🔸️آنهــا تصمیــم می‌گیرنــد تــا در ایــن رابطــه یــک مســتند بســازند. مســتندی کــه کمــی از ایــن ماجــرا فراتــر خواهــد رفــت. جمهوریــت، عدالــت و امنیــت! 💠 https://ammaryar.ir/product/%d8%af%d8%a7%d8%af/ 2⃣ قائم مقام 🔸️مستند ” قائم مقام ” روایتی بدون سانسور و منصفانه از زندگی آیت الله منتظری را به تصویر کشیده است. 🔸️این مستند روایتی از مبارزات پیش از انقلاب تا فوت ایشان را شامل می شود و برای اولین بار به طور تفصیلی به فراز و فرود وی در نظام سیاسی ایران پرداخته است. 🔸️دوران قائم مقامی آیت الله منتظری و سال;های پس از عزل او، از مقاطعی است که به دلیل حساسیت های سیاسی فراوان کمتر به آن پرداخته شده است، بسیاری از شخصیت های سیاسی هم یا درباره این مساله حاضر به گفتگو نیستند و یا به سختی حاضر به مصاحبه می شوند. 💠https://ammaryar.ir/product/%d9%82%d8%a7%d8%a6%d9%85-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%85/ 3⃣ ولایت فقیه در دو روایت 🔸️مستند “ولایت فقیه در دو روایت”بعد از چند دهه و برای اولین بار روایتی بی پرده از ولایت مطلقه ی فقیه را به تصویر می کشد. 🔸️مواضع مراجع تقلید در قبال ولایت مطلقه فقیه یا شخص ولی فقیه و ارتباط یا عدم ارتباط ولایت مطلقه ی فقیه با استبداد، دو روایتی است که این مستند گذری بر آنها دارد. 💠https://ammaryar.ir/product/%d9%88%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%aa-%d9%81%d9%82%db%8c%d9%87-%d8%af%d8%b1-%d8%af%d9%88-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d8%aa/ 4⃣ زخم‌خورده: قدرت انجمن ملی سلاح 🔸️مستند «زخم خورده»، به سراغ چالش بزرگ ایالات متحده در حمل سلاح گرم توسط شهروندان آن می‌رود. 🔸️جایی که انجمن حمایت از سلاح (National Rifle Association) با قدرت مخوف خود سعی به حمایت از اسلحه داران آمریکایی دارد. این حمایت به جایی رسیده است که کودکان با اسلحه به مدرسه خود می روند و باعث کشتار فجیعی می شوند. 🔸️در این مستند به این سوال پاسخ خواهیم داد که چرا تا کنون با علم به خشونتی که اسلحه در جامعه آمریکا به وحود آورده است ولی بازهم واشنگتن اقدامی برای ایجاد محدودیت در حمل اسلحه نکرده است. 💠https://ammaryar.ir/product/%d8%b2%d8%ae%d9%85%e2%80%8c%d8%ae%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%87-%d9%82%d8%af%d8%b1%d8%aa-%d8%a7%d9%86%d8%ac%d9%85%d9%86-%d9%85%d9%84%db%8c-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d8%ad/ 5⃣ تهران دمشق 🔸️تاکنون مستندهای بسیاری درباره حضور داعش و جنگ افروزی آن ساخته شده است اما اینبار دوربین مستندساز به پشت جبهه‌های مقاومت رفته و وضعیت مردم در شهرهای مختلف سوریه را از زبان خودشان روایت کرده است. 🔸️این مستند ریشه‌های اجتماعی اعتراضات گروهی از مردم تا شکل‌گیری بحران در سوریه را جستجو می‌کند و تلاش دارد تصویری از وضعیت مردم شهرهای مختلف سوریه را پس از گذشت ۷سال از جنگ ارائه کند. 🔸️روایت این مستند در فضای اجتماعی ایران و سوریه در رفت و آمد است و به برخی اتفاقات داخلی کشورمان نیز می‌پردازد تا هشداری باشد برای افرادی که ایران برای‌شان مهم است اما… 💠https://ammaryar.ir/product/%d8%aa%d9%87%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%af%d9%85%d8%b4%d9%82/
خلاصه متن شبهه:1 بام و 2 هوا. تناقض در عقاید جماعت وحدتی،این جماعت میگویند علی ع سالها سکوت کرد حتی بعضا غاصبین را مشورت میدادند.پس ما هم باید وحدت کنیم. ما شیعیان میگوییم اگر علی ع سالها سکوت کردند. پس شما چرا انقلاب کردید؟! اين جماعت میگویند:مرگ بر ضد ولایت فقیه. ولایت فقیهی که بصورت (مطلقه) اصلا ریشه دین وقران نداره. ما شیعیان میگوییم چه طور گفتن علنی مرگ بر ضد ولایت فقیه، جایز است ، ولی مرگ بر دشمنان علی ع حرام؟ این جماعت دائم میگویند به هیچ کس نباید توهین کرد و با ایه ای از قران را که خداوند فرموده: به بت های انها سب نکنید تا به خدای شما بی احترامی نکنند لعن کردن خلفا را مانع میشوند. ما شیعیان میگوییم پس چه طور شما صبح تا شب علنی مرگ بر امریکا و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر ال سعود میگوئید و چیزی نیست؟ این توهین نیست؟ ❇️پاسخ: 1⃣ انقلاب اسلامی ایران نه تنها موجب به خطر افتادن مکتب شیعه و جان شیعیان شد بلکه موجب استقرار حکومتی شیعی و پرچم دار اسلام ناب شد کما اینکه عده ای انسان غافل با سوء استفاده از امنیت و آرامش ایجاد شده در این مرز و بوم، آنچنان در این حکومت شیعی احساس امنیت می کنند که به سب و لعن اهل تسنن و خلفایشان می پردازند! پس این موقعیت تاریخی با واقعه سقیفه و پس از آن که حفظ دین و اقلیت شیعیان در گرو سکوت حضرت علی(ع) بود قابل مقایسه نیست. 2⃣ ولایت فقیه پرتوی از ولایت اهلبیت(ع) است که برخلاف متن شبهه در بسیاری از کتب علما سلف این موضوع مطرح و مورد بررسی قرار گرفته مانند: شیخ طوسی (محمد بن حسن بن علی طوسی)؛ علامه حلی (حسن بن یوسف)؛ شیخ مفید (محمد بن محمد نعمان)؛ ابن ادریس حلی. شهید اول (محمد بن مکی)؛ محقق ثانی (علی بن الحسین بن عبدالعالی کرکی)؛ مقدس اردبیلی (احمد بن محمد اردبیلی)؛ صاحب ریاض (علی بن محمد ابی المعالی)؛ ملا احمد نراقی (احمد بن مهدی بن ابی ذر)؛ شیخ انصاری (مرتضی بن محمد امین)؛ صاحب جواهر (محمدحسن نجفی)؛ آیت الله بروجردی. ثانیا ما هم بر دشمنان امیرالمومنین(ع) لعنت می فرستیم اما طبق دستور ائمه نه بصورت آشکار و علنی چون مخالف مدارا کردن با ایشان است. 3⃣ هر فرد یا گروه از دو حیثیت قابل بررسی است:شأن حقیقی و شأن حقوقی. وقتی میگوییم مرگ بر آمریکا و اسرائیل و امثالهم در حقیقت با حیثیت حقوقی آنها که همانا استکبار و ستم و غصب است اظهار مخالفت و ابراز انزجار می کنیم. در عرف امروزه این ابراز عقیده ها در همه ی کشورها مرسوم بوده و کمابیش اظهار می شود. طبق آیه شریفه :شما به خدایان دشمن سب نکنید تا آنها نیز به خدای شما سب نکنند؛یعنی اولا سب که بمنای ناسزا و فحش است انجام نشود ثانیا اینجا سخن از شخص حقیقیست. تطبیق این آیه بر عدم سب خلفای اهل سنت(که از مقدسات اهل سنتند و در جایگاه خدایی برایشان) بسیار شایسته و بایسته تر است. بگذریم از دستورات صریح قرآن مبنی بر برائت از مشرکین و کافران که مصداق عینی و امروزی آن آمریکا و اسرائیلند. 4⃣ ما معتقدیم قدرت برتر منطقه هستیم ولی این بمعنای اشتیاق ما به جنگ و خونریزی نیست. آقایان برائتی هنوز این نکته را ملتفت نشده اند که انقلاب اسلامی به دنبال فتح قلبهاست نه فتح قلعه ها. فتح قلب همه آزادگان جهان به نور ایمان و حب اهلبیت(ع). و در راه رسیدن به این فتح،رسالتی جز دعوت ملاطفت آمیز برای ما وجود ندارد. و اولویت با چه کسانی بهتر از هم آیین های خودمان که خدا و رسول و قبله واحدی داریم؟ چه کسانی بهتر از نهصد میلیون مسلمان غیر شیعه که اشتراکات دینی بسیاری با آنها داریم؟ حداکثر صد و بیست میلیون شیعه در سرتاسر جهان برای فتح قلب نهصد میلیون مسلمان. بعبارتی سهم هر شیعه می شود هفت و نیم سنی! آقایان برائتی؛ امیدوار بود آدمی به خیر کسان/مرا به خیر تو امید نیست،شر مرسان! 5⃣ در تعریف وحدت اسلامی عرض شد که مراد صحیح از آن اتحاد مسلمین است نه یکی شدن آنها و کمرنگ کردن عقاید شیعی. پس یک وحدتی هیچگاه از مواضع اعتقادی اش کوتاه نمی آید بخلاف برائتی که راضی است با امریکا و انگلیس و اسرائیل صلح و سازش داشته باشد اما مخالفت با جمهوری اسلامی از ارکان اعتقادتش است! برادر برائتی،جبت و طاغوت زمانه ات را بشناس. 6⃣ از اعتقادات راسخ هر شیعه اعتقاد به خلافت بلافصل حضرت علی(ع) پس از رسول مکرم اسلام است. ما به وقایع تلخ پس از رحلت رسول الله(ص) و غصب خلافت واقفیم اما مطرح نکردن آن جریانات بمعنای پذیرش آن واقعه یا مسکوت گذاشتنش نیست.ما فقط بخاطر حفظ اتحاد و جلوگیری از سوء استفاده دشمنان مشترک همه ی مسلمانان، مسائل اختلاف برانگیز را آشکارا طرح نمی کنیم ولیکن شناخت حق و باطل و دانستن وقایع صدر اسلام و عصر اهلبیت(ع) را برای هر مسلمان شیعه ای فریضه می دانیم.
خودشون به انگلیسیها استکبارمیگویند،وازاین طرف پسرآقا برآ درمان میره انگلیس به آغوش استکبار!!!!!؟ ❇️پاسخ ☑️گفته شد برای این‌که آقا مجتبی خامنه‌ای صاحب فرزند شود او و همسرش در یکی از بیمارستان‌های لندن یک میلیون پوند خرج کرده‌اند 🔺به گزارش ایسنا، حداد عادل که در ویژه برنامه همیشه بیدار در گلستان شهدای اصفهان سخن میگفت، با اشاره به شایعات در خصوص فرزند مقام معظم رهبری اظهار کرد: در فتنه ۸۸ گفتند یک کامیون حاوی شمش طلا متعلق به آقا مجتبی خامنه ای از کشور خارج شده است و در گمرک ترکیه متوقف شده، باید از خود بپرسیم چرا این حرف مطرح میشود؟ آنها میخواهند بگویند ولایت فقیه هم مانند دیگران است و هدفشان جدایی ملت از ولایت است.‼️ 🔺وی به ترفند دیگر دشمن برای جدایی ولایت و ملت اشاره و اظهار کرد: گفته شد برای اینکه آقا مجتبی خامنه ای صاحب فرزند شود او و همسرش در یکی از بیمارستانهای لندن یک میلیون پوند خرج کرده اند، ولی من به آنها میگویم بچه آقا مجتبی، نوه بنده هم است و برای به دنیا آمدن نوه من نه کسی به خارج رفته نه پول زیادی خرج کرده است، نوه من در یکی از بیمارستانهای تهران با مبلغ ۵۰۰هزار تومان به دنیا آمده و دکتر او هم همین خانم مرضیه وحید دستجردی بوده و پرونده این عمل هم در بیمارستان موجود است. lish.ir/1H3R 🔺حاشیه‌های مهمتر از متن خبر تولد نوه آیت‌الله خامنه‌ای 🔹یکم: خبر تولد نوه رهبر انقلاب را دایی‌اش فرید حداد عادل با یک توییت اعلام کرد. کانالهای خبری تبدیلش کردند به یک خبر رسمی و با تیترهایی مثل «پسرحداد عادل خبر تولد نوه جدید مقام معظم رهبری را اعلام کرد» پوشش دادند. دوسه عکس و خبر بعدی هم که منتشر شد این حس را القاء میکرد که انگار قرار است «نوه رهبر انقلاب» هم مثل بعضی «ژن‌خوب»ها و «یادگار»ها سلبریتی باشد و سوژه رسانه‌ها؛ و از فردا برای دندان درآوردن و راه رفتنش هم خبرسازی شود. مساله‌ای که با انتقاد خیلی از دلسوزان و حزب‌اللهی‌ها مواجه شد. 🔹دوم: به نظر می‌رسد توییتی که منتشر شد، یک «اقدام پیشدستانه» بود که جلوی شایعات بعدی را بگیرد. خبرسازی‌ها و شایعاتی از جنس تولد فرزند اول سیدمجتبی خامنه‌ای در انگلیس و هزینه میلیون‌دلاری‌اش که در فیلم تخیلی مخملباف درباره زندگی رهبرانقلاب بیان شده بود. اما این مساله، قربانی رسانه‌ها شد. 🔸اعلام غیررسمی تولد نوه رهبری توسط دایی‌اش در توییتر و اشاره به «سومین زحمت پزشکان بیمارستان رسالت» هم رد تلویحی شایعه قبلی و تخیلات تولد فرزند اول در انگلیس بود. وگرنه قرار نیست «نوه رهبر انقلاب» به خاطر نوه رهبری بودنش سوژه رسانه‌ها باشد و یاد «والاحضرت» و «والاگهر»ها را در اذهان زنده کند. 🔹سوم: اگر این اعلام خبر غیررسمی نبود، در این فضای مجازی هیچ بعید نبود که فلان ضد انقلاب فراری یا فلان کانال خبری و شبه خبری شایعه‌ای از جنس تولد میلیون دلاری در انگلیس را جعل نکنند و حاشیه‌سازی جدیدی را آغاز نکنند. تجربه نشان داده بهتر است به جای پنهان کردن و مبهم گذاشتن یک خبر، شفاف‌سازی ابتدایی درباره آن جلوی خیلی شایعات را بگیرد. 🔸خبرسازی های بعدی که توسط کانالهای خبری « جوگیر و جوساز» راه می‌افتد، غلط اندر غلط است. رسانه‌ها و کانالهای خبری و شبه خبری اگر همان نگاهی را که به زندگی نوه فلان بازیگر و فرزند دوم فلان سلبریتی دارند، حول نوه جدید رهبری راه بیندازند، حاشیه جدیدی ایجاد می‌کنند که آسیبش بیش از سودِ نداشته‌اش است. نباید جوگیری داخلی‌ها، بهانه جدیدی دست شایعه‌سازان «تولد میلیون دلاری انگلیس» بدهد.
این استقلال نیست که عطسه ترامپ ارزش پول ما را تغییر دهد استقلال این نیست که ترامپ با یک پیام توییتری، اقتصاد و معیشت و درآمد مردم ما را در تنگنا قرار دهد و بر فقر و فساد و فحشا در جامعه ما بیفزاید و ناموس و شرف ما را بازیچه بگیرد. رئیس‌جمهور آمریکا کدام کشور جهان را می‌تواند راحت‌تر از ایران ما آماج تحریم و تهدید و توهین قرار دهد و هیچ هزینه و عوارضی هم برایش نداشته باشد. استقلال این نیست که بیش از چهل میلیارد دلار ما در بانکهای کشورهای دوست و بعضاً هم‌پیمان ما نظیر چین و عراق و هند و ترکیه و... بلوکه باشد اما به دلیل تحریمهای بانکی آمریکا قادر به استفاده از آنها برای درمان زخمهای ملت نباشیم؛ آن هم در این روزهای تنگ کرونایی و تحریمها. استقلال این نیست که انتخابات 2020 آمریکا برای مردم ما سرنوشت‌سازتر از انتخابات 1400 خودمان باشد. استقلال این نیست که ملت ما با حسرت به دست رای‌دهندگان آمریکایی چشم بدوزند که کدام نسخه را برای سفره و زندگی ما می‌پیچند. اما همین انتخابات برای مردم آمریکا چنان بی‌اهمیت است که نیمی از آنها حتی پای صندوق رای نمی‌آیند. امروز سرنوشت کدام کشور دنیا، بیش از ما، به انتخابات آمریکا وابسته است؟ استقلال این نیست که فرزندانمان در آرزوی ترک کشور و حضور در کارخانه‌ها و دانشگاههای آمریکا و اروپا لحظه‌شماری کنند. اما هیچ آمریکایی، اروپایی یا حتی آفریقایی برای زندگی در کشور ما تمایلی نداشته باشند. مگر سرزمین ما چه از بلاکفر کم دارد؟ استقلال این نیست که برای امرار معاشمان به کشورهایی همچون عراق و کویت و ترکیه و چین و روسیه و حتی کشورهای آفریقایی باج بدهیم تا شاید بخشی از پول نفت خودمان را دریافت کنیم. استقلال این نیست که برای دور زدن تحریمها، همانند قاچاقچیان و دزدان دریایی در سیاهی شب، بار نفت کشتی‌هایمان را جابجا کنیم و یا پول هنگفتی بدهیم تا مخفیانه پرچم قشنگ کشورمان را برداریم تا پرچم برخی کشورها بر فراز کشتی ایرانی قرار گیرد و در نهایت بدون نظارت قانونی، بخشی از پول نفت به حساب افراد خاصی واریز شود، بلکه زمینه فساد این افراد و غارت سرمایه ملی مملکت فراهم شود. ما کجای کار اشتباه کردیم که به این روز افتادیم؟ آیا برای استقلالمان کم هزینه پرداختیم؟ آیا کم شهید و جانباز دادیم؟ آیا مردم ما در فداکاری و شجاعت و تحمل سختیها، تحریمها و جنگها کوتاهی کردند و پشت به دشمن کردند؟ پس اشکال کار کجاست؟...... 🌿 با افتخار، شعار مرگ سر می‌دهیم و پرچم می‌سوزانیم و برای نابودی دشمنانمان کرنومتر می‌سازیم و نابودسازی آمریکای مستکبر را رسالت خود می‌دانیم....... استقلال این نیست که ما هنوز یک دلار به اقتصاد آمریکا آسیب نزده ایم،اما هزاران میلیارد دلار خسارت دیده‌ایم....... 🌿 دیگر کشورها برای حفظ استقلال خود چه کرده‌اند که ما نکردیم؟ چرا از تجربه دیگران درس نمی‌گیریم. ما پیروان امت پیامبری هستیم که میگوید علم را بجویید حتی اگر در چین باشد. نظریه‌پردازان اصولگرای ما باور کنند انکار مسائل فوق، مشکلی را حل نمیکند و ریشه مشکلات در دولت روحانی، احمدی‌نژاد، خاتمی و هاشمی و اشتباه مردم در رای روز انتخاباتِ استصوابی کشورمان نیست. ادامه این مسیر به نابودی استقلال و تسلیم شدن می‌انجامد، ما باید هوشمندانه مبارزه کنیم. از تجرییاتِ تاریخی خود استفاده کنیم. سیاست یعنی بیشتر ضربه بزنیم و کمتر ضربه بخوریم. استقلال و شرف و ناموس ما سالهاست که عرصه تاخت و تاز است.