مگر جز این است که انقلابی بودن با زندگی کردن هیچ منافاتی ندارد؟ مگر جز این است که انقلابی بودن با قانونمند بودن هیچ منافاتی ندارد؟ مگر جز این است که انقلابی بودن با دوران آرامش در یک جامعه هیچ منافاتی ندارد؟
چگونه «انقلابیِ مثبت» باشیم؟ - ديگران
https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=47684
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
https://instagram.com/stories/s.s.sepahi/2642017206822568319?utm_source=ig_story_item_share&utm_medi
استوری در مورد موضوع موضع گیری ایران در قبال افغانستان به صورت خلاصه.
حتما بخونید
⚠️ ماجرای سوزاندن ۷۲ کبوتر زنده در مراسم عزاداری زنجان چه بوده است؟
✳️مجید غضنفری مستندساز محیط زیست که برخی رسانهها به نقل از صفحه او در شبکههای اجتماعی جزییاتی از این خبر را منتشر کرده بودند در این باره به خبرنگار مهر توضیح میدهد:
1️⃣قبلا هم که موضوع را پیگیری کردم متوجه شدم سوختن پرندگان نه از روی عمد بلکه بر اثر قصور و اهمال مسئول دکورهای مراسم و عدم هماهنگی وی با افرادی که وظیفه داشتهاند چادرها را برای اجرای تعزیه به آتش بکشند به وجود آمده و در واقع قبل از اینکه پرندهها از محوطه خارج شوند، متاسفانه خیمهها را به آتش کشیدند و این پرندهها سوختند.
2️⃣پیگیریهایم متوجه شدم همان زمان هم موضوع منجر به اعتراض مردم شده بود اما شاید چون شبکههای اجتماعی مثل الان فراگیر نبود در سطح کمتری مطرح شده بود اما اخیراً در این باره حاشیهسازیهای بسیاری شد.
پی نوشت
مربوط به قبل سال ۱۳۹۵ است
3️⃣آن موقع خود مردم و اهالی و … اعتراض کرده بودند ولی چون حادثه سهوی بوده اساساً کسی کاری نمیتوانسته بکند و چادرها هم که شعله میگیرد آنقدر حرارت دارد که از دست کسی کاری بر نمیآمده اما همان زمان برخوردهایی هم با مسببین این کار انجام شده است.
mehrnews.com/xMt4b
--------------------------
سلام خدمت شما عزیز خدا
تا به حال به جهت کمک و یاری شما خیر مهربان در راه خیر و کمک به نیازمندان کارهای بزرگی انجام شده است.اجرتون با خداست.
الان نیازمند یاری شما خوبان هستیم.هر مبلغی در توان دارید در این راه پربرکت دریغ نکنید که خدا جبران میکند.
برای کمک به تهیه لوازم تحریر بچه های مستضعف در شروع سال تحصیلی جدید به کمک شما بنده خوب خدا نیاز داریم.
اگر هم نشد کمک کنید نیت کنید و دلتان را به این راه وصل کنید.
شماره کارت جهت کمک 👇👇
6037 9975 0116 0726
بانک ملی.سعیدسپاهی
🔺نوجوانی بیستساله بودم. تازه برخی کتابهای انحرافات عاشورا را خوانده بودم و همهاش دنبال این بودم که چرا فلان مداح اینطور شور میخواند؟ چرا فلان خطیب آن جمله را گفت؟ چرا هیات زنجیرزنی توی خیابان میافتد؟ اینها که تعقل عاشورایی ندارند. تشکیکهای کتابها در مورد برخی افراد کربلا و برخی اتفاقات ذهنم را پر کرده بود. به همه چیز گیر میدادم.
🔺گذشت تا سال ۸۴ رفتم دانشگاه تهران. دانشکده ما کرج بود. روبروی خوابگاه دانشکده ما بود، سمت راست مصلی و سمت چپ امامزاده حسن کرج. برای همین چهارراهی کنار خوابگاه ما مرکز مهم سیاسی و مذهبی شهر بود. ترم اول کارشناسی ارشد بودم. آنقدر درسها سنگین بود که آن سال مهر که رفتم تهران، ۲۸ اسفند که خوابگاه داشت تعطیل میشد فهمیدم برای برگشتن به شیراز بلیط هم نگرفتهام. یعنی اصلا شلوغی درسها فرصتی برای فکر کردن به چیز دیگری برایم باقی نگذاشته بود. آن سال محرم را توی اتاق و با نوار کاست محمود کریمی گذراندم. تا روز عاشورا. صبح بلند شدم. نماز و زیارت عاشورا خواندم و کتاب را باز کردم. ساعت ده صبح کمکم هیاتهای زنجیرزنی کرج افتادند توی خیابان پشت خوابگاه تا بروند امامزاده حسن برای عرض تسلیت. دیدم دیگر نمیتوانم ادامه بدهم. دلم کنده شد. رفتم پشت پنجره و با نواهای همان هیات زنحیرزنی که روزی به وجودشان میتاختم سینه زدم و اشک ریختم.
آن حادثه باعث تحولی در وجودم شد.
🔺 آن سال به من فهماندند حادثه کربلا را ساحتی است احساسی و ساحتی است عقلانی. درست است که ساحت احساسی کربلا برای رسیدن به ساحت عقلانیاش تعبیه شده، اما با حذف ساحت احساسی کربلا، ساحت عقلانیاش هم به خطر میافتند. هنوز هم انتقاداتم باقی بود، اما فهمیدم همین سروصدای طبلها و فریادهای مداحها است که فرق روز آخر ذیحجه و روز اول محرم را به طور هماهنگ در کل کشور اعلام میکند.
آن سال به من فهماندند که چه حکیم بودهاند آن کسانی که نذری را گذاشتهاند تا روضه را تضمین کنند و روضه را گذاشتهاند تا منبر را تضمین کنند. آن سال فهمیدم مثلث آشپز-مداح-خطیب با هم تکمیل میشوند.
🔺 فهمیدم برای آنکه ذهن جامعه اصلاح شود باید اول احساسش همراه شود و سفره، انگیزه تجمع است برای آن هر دو. بعد فهمیدم چرا پیامبر برای آغاز دعوت علنی خود در جمع عشیره اقربین خودش، ابتدا سفره انداخت. آن سالی که چند روزی بیرون رفتن هیاتها ممنوع شد قدرشان را فهمیدم.
🔺سبحانالله! شناخت انسان و نیازهایش و رسیدن به حکمت اولویتبندی و مدیریت این نیازها تا کجا میتواند موثر باشد. در کدام کتاب مدیریت منابع انسانی این چیزها را یاد میدهند؟
#دکتر_غلامحسن_اسکندری
جنگ هشت ساله به روایت صدام: اگر با ارتش شاه طرف بودیم ، یک ماهه جنگ را می بردیم
https://www.asriran.com/fa/news/77764/%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%B4-%D8%B4%D8%A7%D9%87-%D8%B7%D8%B1%D9%81-%D8%A8%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%85-%DB%8C%DA%A9-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%87-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%85
" سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات، مورخ 20 اسفند 1357 : «حتی برای زنهای مسلمان هم در حجاب اجباری نیست چه برسد به اقلیتهای مذهبی... ما نمیگوییم زنها به ادارات نروند و هیچ کس هم نمیگوید... زنان عضو فعال اجتماع ما هستند... اسلام و قرآن و مراجع دین میخواهند شخصیت زن حفظ شود. هیچ اجباری هم در کار نیست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تا کنون زنان ما چگونه زندگی میکردند؟ مگر چادر میپوشیدند؟... کی در این راهپیماییها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب یا بیحجاب بیایند؟ نه در زمان پیامبر نه ائمه معصومین چیزی بنام حجاب اجباری نبوده ،این حكم اجبار یك حكم من در اوردی است كه نه تنها عفاف و پاكی را در جامعه رواج نخواهد داد بلكه موجب گسترش فساد و فحشا در كل جامعه خواهد شد ،در اصل دین اكراه و اجبار نیست چه برسد به فروع ان، دین سرنیز ه ای به قلب كسی راه نخواهد داشت می ترسم روزی برسد كه غارت بیت المال و فقر و فلاكت عادی شود و موضوع حساس جامعه بشود دو تار موی زن كه زیر روسری است یا بیرون آن… "
✅◀️ پاسخ
1. این مصاحبه در 20 اسفند 57 ، یعنی کمتر از یک ماه پس از پیروزی انقلاب انجام شده است .
2. پس از سخنان 16 اسفند امام (ره) در لزوم رعایت حجاب زنان مسلمان در جامعه و ادارات ، برخی اقدام به اعتراضاتی نموده و طرفداران حجاب نیز اقدام به پاسخگویی نمودند که تنش هایی در جامعه ایجاد شد.
این مصاحبه در آن شرایط و جهت رفع التهاب از جامعه ایراد شده است.
3. در این زمان هنوز رفراندوم جمهوری اسلامی (12 فروردین 58) برگزار نشده تا قوانین اسلام که مبنای نظام است برای آحاد ملت الزامی باشد . بلکه در این زمان جنبه ارشادی دارد .
4. در متن شبهه، سخنان آیت الله طالقانی گزینشی و بریده نقل شده است.
5. ایشان می فرمایند :
"،،، ساخته من و فقیه و دیگران نیست؛ این نص صریح قرآن است. آن قدری كه قرآن مجید بیان كرده، نه ما می توانیم از حدود آن خارج شویم و نه زنانی كه معتقد به این كتاب بزرگ آسمانی هستند."
بخش هایی از متن سخنرانی را در لینک انتهای مطلب مطالعه فرمایید .
6. نیمی از شبهه جعلی بوده و در متن اصلی سخنرانی ایشان موجود نیست!
یعنی از عبارت : "نه در زمان پیامبر نه ائمه معصومین چیزی به نام حجاب اجباری نبوده ..." تا پایان متن شبهه !
7. امام خمینی(ره) نیز روز 21 اسفند، این موضعگیری آیتالله طالقانی در مورد حجاب را تأیید كردند .
8. با مرور عبارات اضافه شده می توان دریافت که نویسنده ادعاها و مغلطه های امروزی طیف فکری خود را به مرحوم آیت الله طالقانی منتسب نموده است تا وجاهتی برایشان حاصل نماید!
9. این مصاحبه در روزنامه اطلاعات منتشر شده اما در برخی از نسخه های منتشره شبهه، روزنامه کیهان به عنوان منبع درج شده است!
✅ منبع:
www.hoghogh.porsemani.ir/content/حجاب-از-دیدگاه-آیت-الله-طالقانی *
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=257157 *
🌷حق جو و حق طلب باشیم🌷