📝📝📝نصیحتی از جانب یک برادر...
➖قسمت اول➖
📘برادران و خواهران عزیزم، نمی دانم تا کی این وضعیت ادامه خواهد داشت و قلم این بنده ی خداوند تا کی در راه دفاع از دین مبین اسلام به چرخش در می آید، ولی آنچه مسلم است این است که هر آغازی پایانی دارد و روزی فرا می رسد که دیگر نوشته ی جدیدی از بنده منتشر نخواهد شد، لذا یک نصیحت برادرانه خدمت شما عزیزان عرض می نمایم، امیدوارم برای همیشه آن را به خاطر بسپارید، چون نتیجه ی سالها بحث و گفت و گو و تجارب بنده در زمینه ی دفاع از اسلام مبارک می باشد.
📕بزرگواران دنیای امروز، دنیای ارتباطات است، تمام تاریخ بشر را مرور نمایید، هیچ وقت انسانها تا این اندازه با یکدیگر در ارتباط نبوده اند، امروز دیگر چیزی بنام مرز جغرافیایی وجود ندارد و فضای مجازی تمام فاصله ها را ناپدید کرده است...
▪️به طرز عجیبی مردم در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و همین موجب شده بازار «تبادل افکار» در این برهه، از هر زمان دیگری گرم تر باشد، باور کنید، فرقه ها و جریاناتی صاحب تریبون شده و برای هوادارانشان صحبت می کنند که چگونگی نفوذ و عضو گیری آنها در جوامع ما مایه ی حیرت و تعجب است...
▪️سوای از تمام این مسائل خودتان می دانید که اسلام مبارک آخرین دین پروردگار متعال است و تا قیام قیامت برای خوشبختی بشر معرفی شده است، و همین «جاودانگی» و «جامعیت» باعث شده تمام افکار و اندیشه های دیگر به عنوان یک دشمن بالقوه به آن نگاه کنند...
▪️در اروپا مسیحیان آن را دشمن می دانند، در هندوستان برهمایی ها، در چین بودایی ها، در ایران زرتشتی ها... افکار سیاسی هم به همین شکل، سکولاریسم، ناسیونالیسم، سوسیالیسم و... خلاصه همه و همه اسلام را دشمن می دانند و در مقابل آن می ایستند!
▪️اما موضوع به این سادگی نیست، همانگونه که عرض کردم فضای مجازی تمام مردم را در یک محوطه ی نامرئی جمع نموده است، یعنی تصور کنید در این اتاقی که نشسته اید 10 نفر دیگر هم با شما نشسته باشند و هر کدام از آنها از اندیشه ی خود دفاع نماید، و در راستای دفاعش اسلام را نیز نادرست بداند...!
📗طبق توضیحاتی که عرض شد، چیزی که بنده از شما می خواهم و دوست دارم این نصیحت را از برادر کوچکتان بپذیرید این است که:
چون در این وضعیت، روزگار «انکار» و «امتناع از بحث کردن» به سرآمده است، تا می توانید در زمینه «پاسخ به شبهات» خود را قوی نمایید، امروزه خواه یا ناخواه باید توانایی دفاع از اندیشه خود را داشته باشید، باور کنید اگر در این زمینه موفق شوید با خیال راحت می توانید به تبلیغ دین مبین اسلام بپردازید...
📙رودخانه ی را در نظر بگیرید که بسیار شفاف و زیبا می باشد و با سرعت زیادی در حال حرکت است، چون در این رودخانه هیچ سنگی وجود ندارد، با وجود این سرعت حرکت آن را نمی بینیم، اما اگر یک سنگ در داخل رودخانه قرار بگیرد، آب از روی آن عبور می کند و تبدیل می شود به یک موج کوچک و مشاهده می کنیم آب از بالا به پایین می افتد...
▪️این رودخانه ی آرام و متین و قدرتمند اسلام است و این سنگ ها شبهات می باشند، اگر ما بتوانیم شبهات را از بستر رودخانه برداریم در این رودخانه هیچ آشفتگی مشاهده نمی کنیم و شخص ناظر به زیبایی و متانت رودخانه پی خواهد برد، هر چند! اگر تمام رودخانه پر از سنگ های بزرگ شود، آب از بالای آنها عبور خواهد کرد و راه خود را خواهد پیمود (اسلام راه خود را خواهد پیمود و متوقف نمی شود) ولی شخص ناظر ممکن است فریب بخورد و با در نظر نگرفتن تاثیر سنگ ها، دچار این خطا شود که رودخانه ی موجود متین و دلربا و قدرتمند نیست و تصور نماید یک رودخانه ی خشن است...
▪️ لذا وظیفه ی همه ی ما مسلمانان شناسایی و برداشتن این سنگ ها از بستر رودخانه است...
🌼🌼🌼ان شاء الله ادامه دارد...
__
@shobhe73
➖قسمت دوم➖
📘اگر دقت نموده باشید چون اسلام مبارک «دشمن مشترک» تمام افکار و ادیان دیگر است، سخن همه ی آنها در مورد این دین مبارک یک چیز است، فقط هرکدام از زاویه ی دید خود به موضوع می نگرد، مثلا:
▪️یک جریان فمنیستی که به جنگ با اسلام برخواسته است بحث حقوق کنیزها را مطرح می نماید و می گوید در صدر اسلام برده داری وجود داشته و اسلام حق زنان را خورده است، یک جریان سوسیالیستی همان بحث برده داری را نقد می نماید اما از منظر فکر خودش و می گوید نظام اسلام نظام ارباب و رعیتی است و شخص بورژوا (ثروتمند و سرمایه دار)، شخص پرولتار (فقیر و کارگر و زیر دست) را به بردگی گرفته است، یک شخص سکولار بیانیه ی حقوق بشر را مطرح می نماید و می گوید، اسلام حقوق بشر را در نظر نگرفته و حقوق بردگان در اسلام نادیده گرفته شده است و...
▪️توجه بفرمایید همه ی آنها در مورد برده داری صحبت می کنند، لذا اگر جوان مسلمانِ ما بحث برده داری را خوب متوجه شود و پاسخ به شبهات مربوط به آن را یاد بگیرد، به راحتی می تواند جواب انتقادات این افکار را بدهد...، مثلا بگوید اسلام ناچارا برده داری را قبول کرد و برای حذف این امر بزرگ اجتماعی به زمان نیاز داشت، اشکالاتی که شما مطرح می کنید بله وارد است، اما اسلام قبل از اینکه شما چنین انتقاداتی را وارد نمایید، خودش آنها را درک نموده بود و اتفاقا به این خاطر "برده داری" را حذف نمود.
📕بارها پیش آمده با هواداران این گونه افکار نشسته ام، ابتدا برای چند دقیقه سخنان زیبای جامعه شناسانه مطرح کرده اند، چیزهایی که بنده هم قبول داشته ام، ولی در نهایت به وسیله ی همان سخنان سعی کرده اند اسلام را نقد نمایند، که به آنها گفته ام صبر کنید، از اینجا دیگر قضاوت شما نادرست است... آن سخنان زیبایی که ذکر کردید بیشتر برای اسلام صدق می کند تا افکار خودتان، و باور کنید قضاوت شما در مورد اسلام نادرست است، ما تمام این شبهات را پاسخ داده ایم.
📗لطفا این پاراگراف را چند بار بخوانید:
«نان و نوای افکاری که ادعای روشنفکری و روشنگری دارند و به مقابله با اسلام مبارک برخواسته اند، در این است که بگویند: چون در اسلام فلان اشکالات وجود دارد، و در فکر جدیدی که ما پیرو آن شده ایم این اشکالات وجود ندارد؛ پس ما بهتریم و بهترین گزینه را انتخاب کرده ایم و اسلام نادرست است!!!»
اما عزیزان اگر ما جواب آن اشکالات را بدهیم و به آنها ثابت کنیم که در اشتباه هستند، شوکت و قدرت اسلام بر سر جای خود باقی می ماند و دیگر دلیلی نخواهند داشت که یک آلترناتیو (گزینه ی دیگر، جایگزین) به ما مسلمانان معرفی نمایند!
📙شبی در مجلسی نشسته بودم، یکی از مهمانان جوانی تازه استخدام شده بود، از سخنانش مشخص بود که معلومات خود را بالاتر از تمام افراد آن جمع می دانست، در مورد سخن تمام افراد مجلس نظر می داد و کلا حرفهای خود را با آن طرز بیان هجومیش در صدر قرار می داد... بنده چیزی نمی گفتم و فقط نگاه می کردم، اتفاقا یکی دیگر از اعضای آن جمع یک شخص روحانی بود، نمی دانم چگونه ولی بحث دین در جامعه مطرح شد، طبق معمول آن جوان شروع کرد به نظر دادن و حرف های خود را به کرسی نشاندن، که دیگر طاقت نیاوردم و به سخن آمدم، او می گفت نباید دین وارد سیاست شود، گفتم ببخشید «سیاست» به چه معناست؟ ندانست. گفتم به معنای «اداره کردن» می باشد و دین اسلام برای اداره ی تمام امور برنامه دارد، و باز هم حرف های خود را تکرار می کرد، گفتم اصلا حرف های شما قبول، شما چه سیستمی را قبول دارید، گفت لیبرالیسم، گفتم لیبرالیسم چه بهره ای برای جامعه دارد؟ گفت عدالت، برابری و... به آن روحانی رو کردم و گفتم فلانی در اسلام چند آیه و حدیث در دفاع از عدالت و برابری اجتماعی داریم، گفت خیلی زیاد، و آن جوان ساکت شد.
🌼🌼🌼ان شاء الله ادامه دارد...
__
@shobhe73
➖قسمت سوم، قسمت پایانی➖
📒ما باید بدانیم عزیزان، اگر در بین افکار و اندیشه های دیگر امورات زیبا وجود دارد، در اسلام هم همین گونه است و حتی بعد از بررسی متوجه می شویم همین مضامین در اسلام بصورت کاملتر و جامعتر مطرح شده است، اما شبهات مطرح شده کاری کرده اند که خوبی های اسلام به چشم برخی از جوانان نیاید و فقط خوبی های دیگر اندیشه ها را ببینند.
▪️لذا اگر ما بتوانیم «شبهات» را به خوبی «پاسخ دهیم» و به «خوبی های» مطرح شده در اسلام مبارک، «جامه ی عمل بپوشانیم»؛ بی شک درخشش نور اسلام برای افرادی که حق پذیر می باشند دوباره آشکار خواهد شد.
(دانستن رد شبهات؛ به شما قوه ی استدلال می آموزد؛ لذا علاوه بر اثبات پاکی اسلام می توانید خوب و بد اندیشه های دیگر را برای مدعیان تحلیل نمایید)
📘لذا امیدوارم مطالعه در زمینه ی رد شبهات را فراموش نفرمایید، مثلا در زمینه ی حقوق زنان ده ها شبهه مطرح می کنند، چه اشکالی دارد پاسخ همه ی آنها را بدانیم؟ یا در زمینه ی برده داری و خشونت در اسلام و ...شبهات زیادی مطرح می کنند، چه اشکالی دارد پاسخ آن ادعاهای نادرست را در ذهن خود داشته باشیم؟ بی شک این معلومات در زمان مناسب به دردمان خواهد خورد.
🔘عزیزان، تقویت شما «در این زمینه» آن هم در «عصر ارتباطات»، یک ضرورت است، امیدوارم برای آن وقت بگذارید تا ان شاء الله توان همه ی ما با یکدیگر ترکیب شود و با ایجاد یک دژ مستحکمِ فکری؛ با هجمه های اسلام ستیزان مقابله نماییم... شایان ذکر است؛ این امر مهم فقط با «مطالعه» در زمینه ی «رد شبهات» حاصل می گردد... لذا در کنار مطالعات ارزشمند دیگر، این زمینه را فراموش نفرمایید...
______
@shobhe73
لطفالطفا همت کنید هر شخصی یه نفر رو دعوت کنه به این کانال تا مطالب بیشتر دیده بشه.
بنده هزینه تبلیغات در گروها و صفحات رو ندارم.
برای دیده شدن مطالب به دیگران تلاش کنید
این حداقل ترین کاره.
درآمدی هم از این کانال ندارم که اگر عضو بیشتر بشه درآمد بنده هم بیشتر بشه.
التماس دعا.
😔این روزها و غم بزرگ شهادت #حضرت_زهرا (سلام الله علیها) را کسانی رقم زدند که سکوت پیشه کردند و حق و حقیقت را در جامعه منتشر ننمودند و غاصبین در چنین شرایطی فرصت را مناسب دیدند و جرأت کردند به حریم دختِ نبی و امیرمومنان علی (علیه السلام) جسارت کنند!!!
❌نکند ما بر این غم بزرگ اندوهگین باشیم اما در روزگار خودمان چشممان را به حقیقت انقلاب اسلامی ببندیم و خود را بی طرف و تماشاچی بدانیم!!!
❌نکند اگز فردا روزی [خدای نکرده] اتفاقی برای انقلاب افتاد و تبعات وحشتناک آن را با چشم دیدیم ، بر بی طرفی و سکوتِ امروزمان حسرت بخوریم ، که حسرت فردا چیزی را درمان نمیکند!!!
🔕«بی طرفی نوعی حمایت نکردن است»
🤔به این جمله خوب فکر کنید...
#فاطمیه
#ایام_فاطمیه
✍ میلاد خورسندی
🔰یادداشت
▫️انقلابزوری
🔺یکی ازم پرسید حاج آقا مسالة: انقلاب اسلامی سال ۵۷ بر اساس اعتراض و اعتصاب و تظاهرات و پرتاب کوکتل مولوتف بوده است چرا آن موقع این رفتارها درست بوده ولی الان براندازی و اغتشاش محسوب میشه
گفتم تو میدون جنگ هم وقتی دشمن حمله میکنه دو طرف به هم تیراندازی میکنن، یک جا دفاعه یک جا تجاوز.
🔺حاج آقا پیچیدش نکن، درست جواب ما رو بده ببینیم چی میگی...
گفتم اغتشاشگرهای دهه پنجاه صدای مردم بودن نه مقابل مردم. این اغتشاشگرها صدای مردمن؟
یا مقابل مردم؟
اینها میگن «اصل نظام نه»، جمهوری اسلامی نه. این حکومت نباشه هر چی دیگه باشه. آیا مردم همین رو میگن؟
یعنی مردم میگن خودمون بر خودمون حاکم نباشیم. بیگانه بر ما حاکم باشه؟
مردم میگن دین خدا و پیغمبر کنار بره حاکم نباشه، هر کاری خواستیم بکنیم؟
🔺گفت حاج آقا مردم به وضع اقتصادی و معیشتی معترض هستن یا نه؟
گفتم معترضن یعنی میگن درست حکومت کنید یا معترضن و میگن اصلا از بیخ، همه چیز را خراب کنیم ولو ندونیم بعدش چی میشه.
اصلا مگه این اعتراضها و اغتشاشها چقدر به مشکلات و وضع اقتصادی مردم پرداخت؟
🔺این به کنار که انقلاب ۵۷ زیر نظر دین و مرجعیت و امام بود این زیر نظر آمریکا است. این هم به کنار که اون مقابل بیگانه بود این به دست بیگانه. اینها رو کار ندارم. اما این اغتشاش «برآمده» از اعتراض مردم هم نیست و آن بود. بلکه این اغتشاشها «مقابل» مردمه و آن نبود.
🔺وقتی توی انتخابات که همه رسانهها و حتی نادانهای داخلی سعی کردند ملت به نشانه اعتراض رای ندن و کمتر از بیست درصد ریزش آراء اتفاق افتاد.
وقتی مردم راهپیمایی های ملیونی زیر تابوت شهدایی میکنن که یقین دارن اونها موافق نظامند. اینها یعنی این کوکتل مولوتفها تو صورت مردم میخوره.
🔺یک نکته هم سربسته بهت بگم. اصلا امام خمینی موافق اسلحه کشیدن و کودتای مسلحانه مقابل شاه نبود. این رفتارها تاثیر روشهای مجاهدین خلقی و تودهایها بود. امام علنا اعلام کرده بود مخالف این روشه.
برو ببین.
میگفت مردم باید اراده عمومیشان به خروش بیاد و اون رو با حضورشون نشون بدن. میگفت تبیین کنید تعلیم بدید تبلیغ کنید که همه همراه بشن. میگفت انقلاب، زوری نمیشه. دوام نمیاره.
یادداشتی از علی مهدیان
@shobhe73
📝🌐📝🌐📝
💢 #اعتقادی
✅پرسش: آیا در زمان پیامبر (ص) هم چیزی به اسم حجاب اجباری بود؟!
✍️پاسخ: از لحن آیات و روایات استفاده می شود، در آن زمان رعایت حجاب لازم بوده است، زیرا حجاب از واجبات الهی بوده و هست. باید واجبات و حدود و احکام الهی در عصر رسول خدا بیش تر رعایت می شد، زیرا که بر امام و حاکم لازم است به این مسایل اهمیت دهد: «لیس علی الامام إلاّ ما حُمّلَ من أمر ربّه... والاحیاء للسنّه؛جز آن چه پروردگار بر عهده امام گذارده است... و زنده کردن سنت ها وظیفه ای ندارد».
🔹به علاوه یکی از وظایف مهم حاکم و رهبر امر به معروف و نهی از منکر و اقامه حدود الهی بیان شده است. روشن است که بی حجابی، از منکرات اسلام است که باید از آن نهی شود. در صورت وجود چنین مسئله ای حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) این وظیفه را بهتر انجام می داد. پیامبر و معصومین (علیهم السلام) علاوه بر تأکیداتی که بر رعایت حجاب داشته اند، با ارائه دستورعمل هایی، جامعه اسلامی را به سوی تهذیب و پاکی، رهنمون گشته اند.
🔸در روایتی از پیامبر گرامی اسلام آمده: « عن رسول الله أنه نهی النساء أن ینظرن الی الرجال و أن یخرجن من بیوتهن الا باذن ازواجهن و نهی أن یدخلن الحمامات الا من عذر و قال أیما إمرأه وضعت خمارها فی غیر بیت زوجها فقد هتکت حجابها ؛ رسول خدا زنان را نهی می کرد که به مردان نگاه کنند و از منزل شان خارج شوند مگر با اجازه شوهران شان. و می فرمود: هر زنی که روسری خود را در غیر خانه شوهرش قرار دهد،حجابش هتک شده است. همچنین در منابع اهل سنت آمده : « عن عایشه أن أسماءبنت ابی بکر دخلت علی رسول الله و علیها ثیاب رقاق فأعرض عنها رسول الله و قال یا أسماء أن المرأه اذا بلغت المحیض لم تصلح أن یری منها الا هذا و هذا و ءشار الی وجهه و کفیه ؛روزی اسما خواهر عایشه - که خواهر زن پیامبر بود-، با جامه بدن نما و نازکی به خانه پیامبر آمد. پیامبر، روی خود را از او برگرداند و فرمود: «ای اسما، وقتی زن به حد بلوغ رسید، نباید جایی از بدن و اندامش دیده شود، مگر صورت و دست ها» عایشه همواره زنان انصار را چنین ستایش می کرد: « زنانی بهتر از زنان انصار ندیدم. همین که آیات سوره نور نازل شد، یک نفر از آنان دیده نشد که مانند سابق بیرون بیاید. سرخود را با روسری های مشکی می پوشیدند. گوئی کلاغ روی سرشان نشسته است»
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@shobhe73
💢#اعتقادی
✅پرسش: فلسفه ی آفرینش شیطان چیست؟
✍️پاسخ: یکى از سنّت هاى الهى "امتحان" است; به این معنا که اراده خدا بر این تعلّق گرفته که همه بندگانش را به انحاى گوناگون بیازماید: "احسب النّاسُ ان یترکوا و هم لا یفتنون." (عنکبوت: 2) خلقت شیطان هم خود وسیله اى براى آزمایش انسان هاست; زیرا انسان با توجه به این مسأله سعى مى کند با انواع مکر و حیله هاى او مبارزه کند و با کمک و استمداد از عقل و وحى الهى، در برابر انواع توطئه ها و برنامه ها و نیرنگ هاى شیاطین انس و جن مقاومت کند و تسلیم نشود و بدینوسیله به عالى ترین مراتب کمال و سعادت انسانى نایل شود.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@shobhe73
💢#اعتقادی
✅پرسش:منظور از زمینِ روز قیامت چیست؟ همین کره زمین است یا خداوند زمین دیگری خلق میکند..!؟
✍️پاسخ: آنچه درباره حوادث، زمان و مکان قیامت به دست ما رسیده است، برگرفته از آیات و روایات است. خارج از آموزه های دینی، هیچ دسترسی به چیستی قیامت وجود نداریم.
🔹درباره مکان قیامت اطلاعات دقیقی در دست نیست. طبق آیات قرآن، می دانیم که زمین و آسمان دنیا در آستانه قیامت تغییر می کنند.یوْمَ تُبَدَّلُ الْأَرْضُ غَیرَ الْأَرْضِ وَ السَّموَاتُ وَ بَرَزُوا لِلَّهِ الْوَ حِدِ الْقَهَّارِ:در آن روز که این زمین به زمین دیگر و آسمان ها [به آسمان های دیگر] تبدیل می شوند و آنها در پیشگاه خداوند واحد قهار ظاهر می گردند و قیامت در فضای دیگری که حتی برخی غیرمادی می دانند برپا می شود.
🔸بر اساس آموزه های قرآن، قطعا زمینی که ما در آن زندگی می کنیم دگرگون می شود، اما اینکه در چه مکانی قیامت برپا می شود، مشخص نیست.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@shobhe73
💢 #اعتقادی
✅پرسش: آزادی اسلامی چیست ..!؟
✍️پاسخ: آزادی دارای اقسام مختلفی است: آزادی عقیده، آزادی بیان، آزادی رفتار.
🔹از منظر اسلامی، آزادی عقیده محترم شمرده شده و نمی توان و نمی بایست کسی را مجبور کرد که حتما فلان عقیده را بپذیرد.
🔸بله، دین اسلام، دیگران را به سوی تعالیم الهی دعوت میکند و از انسانها انتظار دارد که به این تعالیم، عقیده بیابند؛ اما هیچ گاه کسی را مجبور نمیکند و فقط از طریق گفتگو و استدلال با آنها سخن میگوید. آزادی بیان نیز در اسلام به رسمیت شناخته شده است اما نباید آزادی بیان را بهانه ای برای توهین و تهمت و تحقیر و نشر اکاذیب قرار داد.
🔹در هیچ جای دنیا، آزادی بیان به صورت مطلق وجود ندارد و هر کشور و دین و آئینی، برای آزادی بیان شرایط و قوانینی را در نظر میگیرد که اگر کسی آنها را مراعات نکند، مجازات میشود. آزادی رفتار نیز در اسلام به رسمیت شناخته شده و هرکسی میتواند در زندگی شخصی، خودش انتخاب کند که طبق ارزشها و هنجارهای دینی زندگی کند یا برخلاف آنها رفتار کند؛ اما در زندگی اجتماعی، مردم موظف به رعایت اجرای قوانین هستند و این امر، محدود به اسلام و جامعه اسلامی و حکومت اسلامی نیست.در هر جا که زندگی کنیم، یکسری قوانین وجود دارد که باید به آنها پایبند باشیم و نمی توانیم به بهانه آزادی، آنها را نادیده بگیریم؛ چنانکه در آمریکا رانندگی هنگام مستی، مجازات و جریمه دارد و کسی نمی تواند به بهانه آزادی با حالت مستی رانندگی کند یا برخلاف جهت جاده رانندگی نماید یا به بهانه اعتراض، بدون مجوز قانونی تجمع کند و نظم عمومی را مختل نماید یا دیگران را مورد ضرب و شتم قرار دهد.