پاسخ به شبهات فجازی
▪️روایت صادق وفایی از فتوشاپ بی شرمانه کانال های اصلاحطلب و ضدانقلاب من هنوز نرسیدم خونه اینا عک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارسالی مخاطبان از استقبال مردمی از واکسن برکت در یکی از مراکز واکسیناسیون تهران
🆔 @Shobhe_ShenaSi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ شبهه ۵۴۶
آمریکا چه دشمنی با ما کرده که اینقدر مرگ بر آمریکا میگید؟
✅ پاسخ
آیا میدانید طولانی ترین بمباران هوایی تاریخ متعلق به بمباران اندیمشک توسط ۵۴ جنگنده صدام در ۴ آذر سال ۱۳۶۵ بود؟! این جنگندهها عمدتا ساخت آمریکا و فرانسه بودند!
#دفاع_مقدس
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
❌شبهه
دوستی میگفت: به دروغ می گویند سلام، سلامتی می آورد، یا با سلام سلامتی می آید، چنین چیزی درست نیست و ننگ بر کسانی که چنین اراجیفی رو میگن،
و چرا خود تازی ها هرگز نمیگن ((سلام)) ؟
اونها میگن :
اهلاً و سهلاً مرحبا
واما سلام چیست ؟؟
در زمان یورش اعراب، ایرانی های شکست خورده در کوچه و خیابان در هنگام برخورد با یک فرد عرب از ترس جان و اینکه مورد حمله قرار نگیرد و به دردسر جزیه دادن و غیره نیفتد، هنگامی که از کنار عرب ها رد میشدند دستان خود را به علامت تسلیم بالا می بردند و می گفتند سلام یعنی تسلیم وهر کسی که اعلام تسلیم شدن می کرد یعنی می گفت سلام ،
از خوردن تازیانه و شلاق و مشت و لگد در امان می ماند.
به جای سلام بگوییم درود!!
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 هرکس میتواند برای آغاز صحبت با دیگری از لفظی که خود صلاح میدانید، استفاده کند، اما شبهه افکن برای تحمیل نظر خود به دیگران، چند دروغ و تهمت را ردیف کرده تا دیگران را مجبور به پذیرش نظر خود کند. ظاهراً دروغپردازی اسلام ستیزانی که لباس باستانگرایی بر تن کرداند، تمامی ندارد.
با یک جستجوی ساده در قرآن کریم متوجه میشویم که واژه سلام در این کتاب به همان معنای رایج امروزی به کار رفته است.
مثلاً در آیه ۱۰ سوره یونس و در وصف مواجهه مومنان بهشتی با یکدیگر چنین آمده است:
... وَتَحِيَّتُهُمْ فِيهَا سَلَامٌ...
همچنین در مورد اولین سخنی که فرشتگان در هنگام استقبال از بهشتیان بر زبان جاری میکنند، آمده است:
سَلَامٌ عَلَيْكُمْ بِمَا صَبَرْتُمْ ۚ فَنِعْمَ عُقْبَى الدَّارِ
جالب اینکه اصلاً (سلام) یکی از اسامی خود خداوند سبحان است. (سوره حشر؛ ۲۳)
اما اینکه نویسنده ادعا کرده که خود اعراب هم به جای "سلام" میگویند: (اهلاً و سهلاً مرحباً) یا نشانه جهل اوست و یا غرضورزی، زیرا آنها نیز در مواجهه با یکدیگر از همان واژه «سلام» استفاده می کنند و عبارت فوق تنها به معنای (خوش آمدید) است. ضمن اینکه بر فرض آنها از کلمات دیگری استفاده کنند اصلا مهم نیست، چون ما نه زبان و فرهنگ عربی، بلکه زبان و فرهنگ قرآن متأثر هستیم. این نکته مهمی است که بین عرب و اسلام تمایز قائل شویم؛ عرب یک نژاد است اما اسلام یک دین فرانژادی و فرامنطقهای.
لازم به ذکر است که واژه «درود» هم معانی مختلفی دارد مانند: چوب، تخته، درو کردن و... دارد (به همین دلیل به چوبتراش درودگر میگویند) و البته یکی از معانی آن هم تحیت و دعاست.
http://yon.ir/Dorud
رجحان استفاده از کلمه "سلام" بر الفاظ دیگر در این است که هم ثواب دارد زیرا: خدا آن را دوست دارد، نام خداست، و هم طبق روایات سلام دهنده را از خودپسندی دور می کند، بهترین اخلاق اهل دنیا و آخرت است و...
📌 این شبهه، اخیراً از قول دکتر زرین کوب نقل شده که باید دانست که این نقل قول هم صحیح نیست.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
❇️ از هر ۶ روحانی و طلبه اصفهان یک نفر در دفاع مقدس شهید شده است
🔻 جانشین مدیر حوزه علمیه: اصفهانحدود ۵سال زمان صرف شد که آمار ۵۷۰ خانواده شهید روحانی استان اصفهان احصاء شود و تاکنون مدارک تحصیلی تک تک روحانیون شهید بررسی شده است.
◻️ تعداد شهدای روحانی استان اصفهان به نسبت جمعیت حوزه علمیه اصفهان در آن زمان که قریب به ۳هزار نفر بوده است، رتبه اول را در کشور دارا است؛ در اصفهان از هر ۶ روحانی و طلبه حوزه علمیه، یک نفر در دفاع مقدس شهید شده است.
◻️ امروز روحانیون جانباز و پیشکسوت دفاع مقدس زنده هستند و عده ای ادعا می کنند روحانیون در جبهه ها نبودند، وای به حال زمانی که روحانیون جانباز و ایثارگر از میان ما بروند و ما هم ثبت خاطرات نکرده باشیم.
◻️ در جنگ تحمیلی فرمانده معنوی دفاع مقدس برعهده روحانیون بود، فرماندهی که دلهای رزمندگان اسلام را آماده می کرد و به عاشورا و مکتب اهل بیت گره میزد./خبرگزاری حوزه
#دفاع_مقدس
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رئیسی در یک ماه اول دولتش چه کرد؟
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
❌ شایعه
گواهی ششم ابتدایی ابراهیم رئیسی با معدل ۱۱/۰۶ 😳😳
✅ واقعیت
این گواهی جعلی است و با فتوشاپ تنظیم شده است. غیر از اینکه فتوشاپ ناشیانه ای انجام شده و با کمی دقت قابل تشخیص است، آنچه به وضوح باعث رسوایی دروغپردازان میشود اینکه تاریخ گواهی پایان ششم ابتدایی را در سال ۵۲ ثبت کرده است، در حالیکه از سال ۱۳۴۶ به بعد، نظام و ساختار مقاطع تحصیلی عوض شد و دوره ابتدایی ۵ سال شد، یعنی در تاریخ مذکور، دوره ابتدایی اصلا شش ساله نبوده که برای آن گواهی صادر شود.
▫️دروغگو همیشه رسوا است.
▫️از تخریب رئیسجمهور مردمی، چه کسانی سود میبرند؟؟
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
#فوری
علامه حسنزاده آملی دار فانی را وداع گفت
🔹یکی از نزدیکان علامه حسنزاده آملی اعلام کرد که علامه حسنزاده آملی دقایقی قبل دار فانی را وداع گفتند.
شادی روح ایشان و عرض تسلیت به مقام معظم رهبری، #صلوات
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
🏴 پیام تسلیت در پی درگذشت عالم ربانی و سالک توحیدی آیتالله آقای حسنزاده آملی
◾ حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی آیتالله آقای حسنزاده آملی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف خبر درگذشت عالم ربّانی و سالک توحیدی، آیةالله آقای حسنزادهی آملی رحمةاللهعلیه را دریافت کردم.
◾ این روحانی دانشمند و ذوفنون از جملهی چهرههای نادر و فاخری بود که نمونههای معدودی از آنان در هر دوره، چشم و دل آشنایان را مینوازد و توأماً دانش و معرفت و عقل و دل آنان را بهرهمند میسازد. نوشتهها و منشأت این بزرگوار منبع پر فیضی برای دوستداران معارف و لطائف بوده و خواهد بود انشاءالله.
▫️ اینجانب به همهی دوستان و شاگردان و ارادتمندان ایشان بویژه به مردم مؤمن و انقلابی آمل و جوانان مشتاقی که مجذوب مواضع انقلابی و خلقیات والای انسانی آن مرحوم بودند تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت و علو درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۴ مهر ۱۴۰۰
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
هدایت شده از داناب (داستانک+نکاتناب)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عنایت ویژه امام رضا (ع) به علامه حسن زاده آملی
#داناب (داستانکونکاتناب)
http://eitaa.com/joinchat/4259512332C8857967f1b
#سوال_کاربران
چرا برای بزرگداشت عاشورا به روشهای علمی مانند مباحث نوشتاری اکتفا نمیشود؟ آیا برای زنده نگهداشتن یاد عاشورا لازم است حتماً گریه و سینه زنی و عزاداری کرد؟
🆔 @Shobhe_ShenaSi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔹 بیشک بحث درباره شخصیت سیدالشهداء(ع) تشکیل میزگردها و کنفرانسها، سخنرانیها، نوشتن مقالات و پرداختن به دیگر امور فرهنگی، علمی و تحقیقاتی دراین باره بسیار مفید و لازم است، اما این فعالیتها و اقدامات کافی نیست.
از نظر روانشناسی عواملی که در رفتار آگاهانه انسان مؤثر است صرفاً عوامل شناختی و معرفتی نیست، بلکه عوامل دیگری نیز در شکل دادن رفتارهای اجتماعی دخالت دارد.
توضیح اینکه دو دسته از عوامل در رفتارهای انسان نقش اساسی ایفا میکنند:
دسته نخست عوامل شناختیاند که موجب میشوند انسان مطلبی را ـ از مقولههای مختلف با استدلالهای عقلی، تجربی و ... متناسب با آن ـ بفهمد و بپذیرد.
دسته دوم عوامل انگیزشی هستند؛ احساسات، تمایلات، گرایشها، میلها، غرایز و عواطف سلسلهای از عوامل درونی و روانیاند که تاثیر آنها در رفتار ما چه بسا بیش از عوامل شناختی است.
با تحلیل رفتار یک فرد (فردی، خانوادگی، اجتماعی یا سیاسی)، به این حقیقت ميتوان پی برد که عامل اصلی صورت گرفتن آنها همین عوامل تحریک کننده و برانگیزاننده است.
بنابراین فعالیتهای آگاهانه انسان به دو عامل نیازمند است؛ نخست عاملی باید در درون انسان باشد تا وی را برانگیزاند. (همچون انرژی مکانیکی خودرو) که از این عامل میتوان با عناوینی چون میل، شور، شوق و علاقه تعبیر کرد؛ دیگری عامل شناختی است که همچون چراغ و روشنایی خودرو، راه را به انسان نشان میدهد و میفهمیم که چه کاری را انجام دهیم؟ آن کار چگونه باید صورت گیرد و انجام آن چه فایدهای در بردارد؟
بنابراین عوامل شناختی را میباید به دقت بررسی کرد و برای انجام هر کاری، معرفت و شناخت لازم را از طریق منابع متناسب آن به دست آورد. اما باید دانست كه فقط شناخت کافی نیست تا انسان را به حرکت درآورد. عامل روانی دیگری نیاز است تا فرد را به سوی کار سوق دهد و او را برای انجام آن برانگیزاند. اینگونه عوامل که انگیزههای روانی نامیده میشوند، در مجموع میل به حرکت را در انسان پدید میآورند. عشق به انجام کار را ایجاد میکنند و شور و هیجان میآفرینند. تا این عوامل نباشد، کار صورت نمیگیرد. حتی اگر انسان به یقین بداند که فلان ماده غذایی برای بدن او مفید است، تا اشتها نداشته باشد یا اشتهای او تحریک نشود، سراغ آن غذا نمیرود. اگر اشتهای کسی کور شود یا به بیماریای مبتلا گردد که اشتها پیدا نکند، هرچه به او بگویند این مادة غذایی برای وی بسیار مفید است، تمایلی به خوردن آن پیدا نمیکند. پس غیر از دانستن باید میل و انگیزه در درون انسان باشد. مسائل اجتماعی و سیاسی نیز چنین حکمی دارد. هرچند شخص بداند فلان حرکت اجتماعی خوب و مفید است، تا انگیزهای نداشته باشد، آن را انجام نمیدهد.
حال پس از آنکه پذیرفتیم برای حرکتهای آگاهانه و رفتارهای انسانی دو دسته عوامل شناختی و انگیزشی لازم است و بعداز اینکه دانستیم حرکت سید الشهداء(ع) چه نقش مهمّی در سعادت انسانها داشته است در مییابیم که این شناخت ود به خود برای ما حرکت آفرین نمیشود. هنگامی دانستن و به یاد آوردن آن خاطرهها ما را به کاری مشابه کار امام(ع) و به پیمودن راه او وامیدارد که در ما نیز انگیزهای پدید آید و بر اساس آن ما نیز دوست داشته باشیم آن کار را انجام دهیم. بنابراین باید عواطف ما تحریک شود و احساساتمان برانگیخته گردد تا ما نیز بخواهیم کاری مشابه او انجام دهیم. تحقق چنین امری نیازمند دو دسته از عوامل است که جلسات بحث و گفتگو و سخنرانیها میتوانند بخش اول آن را تأمین کنند؛ یعنی شناخت لازم را به ما بدهند؛ اما به عامل دیگری نیز برای تقویت احساسات و عواطف نیازمندیم
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
هدایت شده از سخنان دکتر قربانیمقدم
نامه ۳۱ جلسه ۶.mp3
6.16M
▫️توصیههای تربیتیِ یک پدر مهربان و حکیم (۶)
شرح و تفسیر نامه ۳۱ #نهجالبلاغه
💬 حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🎙درسها و سخنرانیها👇
✅ @ghorbanimoghadam_ir
📄بررسی یک ابهام؛
🛑واکسن تک دُز به معنای یکبار تزریق نیست!
🔹با ورود واکسنهای سینوفارم تک دُز به کشور، فرضیه واکسینه شدن فقط با یکبار تزریق این واکسنهای تک دُز بین عموم مردم مطرح شد و آنها را در تعداد مراحل تزریق این واکسن دچار اشتباه کرد.
🔸با بررسیهای انجام شده در مرکز مقابله با شایعات سایبری و بنابر اعلام سازمان غذا و دارو مشخص شد که واکسنهای سینوفارمی که قبلا به کشور وارد میشدند حاوی ویالهای شش دُز، ده دُز و دو دُز بودند. در حالیکه واکسنهای سینوفارمی که اخیرا وارد کشور شدهاند و برای افراد ۳ تا ۱۷ سال تزریق میشوند حاوی ویال تک دُز هستند.
🔸لازم به ذکر است که این تفاوت در تعداد دُز ویالها به معنی این نیست که فرد با تزریق یک دُز در یک مرحله واکسینه میشود. واکسنهای تک دُز سینوفارم همانند سایر واکسنهای سینوفارم به دو مرحله تزریق نیاز دارند.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi