یک زن اهل سنت موصل در شبکه های
اجتماعی عراق نوشت :
وقتی می دیدم شیعیان در مراسم
هروله ظهر عاشورا لبیک یاحسین
میگفتند با تمسخر به شوهرم میگفتم
وقتی حسین کشته شداینها کجا بودند ؟
اما وقتی داعش موصل را اشغال کرد
و حشدالشعبی ها ، هروله کنان از
بخش الایسر موصل به الایمن و از
کوچه پس کوچه ها می دویدند و
مناطق را یکی پس از دیگری آزاد
میکردند و شعارشان فقط :
«لبیک یاحسین» بود ،، تازه فهمیدم
که این شعار یک حقیقت است ومن
تا ابد مدیون عذرخواهی از حسین
و یاران باوفایش در هر عصر و
زمانی هستم ..
#لبيك_يا_حسين
حالا که آقای ظریف @JZarif از وزارت خارجه خداحافظی کردند بد نیست به این مساله بپردازیم که چرا در روزهای آخر وزارتشان، به 83نفر از اعضای وزارت خارجه (اکثرا همسو با خودشان!) مقام "سفیر" را اعطا کردند آنهم در حالی که از ابتدای انقلاب تاکنون تنها به 7 نفر این مقام اعطا شده بود!
عدم خروج از وزارت خارجه تا سن 65سالگی، دریافت سطح فوق العاده بالاتر در ماموریت ها، قرار گرفتن در عالیترین رتبهبندی دستگاه سیاست خارجی و قرار گرفتن در عالی ترین رتبه استقرار در جلسات و مذاکرات از مزایایی جایگاه "سفیر" بوده که بار مالی بالایی را به وزارت خارجه تحمیل میکند!
#گاندو بسیار جذاب شده
کم کم پشت پرده اختصاص پهنای باند زیاد به #اینستاگرام و دفاع ناموسی جناب روحانی از #تلگرام مشخص تر میشه
تلگرام و اینستاگرام بستر اصلی عملیات روانی فریدون و محل زیست شبکه کثیف قمار و شرط بندی بود...
چه میزان مردمی که مالباخته شدند بخاطر دنیا طلبی فریدون
فوری!
⭕️ تعداد شکایتکنندگان از حسن روحانی از مرز ۴۷۰ هزار نفر گذشت...
با مراجعه به لینک زیر شما هم ثبت شکایت کنید👇👇
➡️ Asle90.24on.ir ⬅️
پیش به سوی نیم میلیون شکایت⬇️
5️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣
#️⃣ #محاکمه_روحانی
ولایتمداری یا خرج از رهبری؟
👤 #کبری_آسوپار
🔹 او امین رهبر است... رهبری او را تایید کرده است... لیست وزرا را پیش رهبری بردهاند... اگر رهبری تایید کند، مجلس تایید خواهد کرد...
🔸 اینها نامش ولایتمداری نیست. چارچوب ولایتمداری، چارچوب روشنی است، گرچه موضوعات آن نامحدود باشد. این چارچوب روشن وقتی در قالب عملکرد رسمی و قانونی مقامات سیاسی قرار میگیرد، وضوح بیشتر مییابد و کسی انتظار ندارد افراد در جایی که حکم ولیفقیه -کتبی یا شفاهی- وجود ندارد یا دلیلی دیده نشده که اعلام شود، مطیع ولایت باشند.
✅ از قضا حضرت آیتالله خامنهای نشان دادهاند انسان صریحی هستند. اهل قربانی کردن مصالح کشور نیستند و دچار رودربایستی نمیشوند. جایی که مخالف معاون اولی یک فرد حاشیهساز در دولت محمود احمدینژاد بودند یا زمانی که نظرشان بر عدم تغییر وزیر اطلاعات بود یا مخالفتی با وزارت شخصی دیگر داشتند، بیان کردند و پای حرفشان هم ایستادند. اما چند نکته در حواشی معرفی وزرای دولت سیزدهم و جلسات جاری رای اعتماد در مجلس وجود دارد:
1️⃣ آنکه رهبری در مورد وزرایی خرج شدند که نه نظر روشنی از ایشان وجود داشت و نه جزو این وزرای مربوطه بودند؛ همچون خرج رئیس جمهور از رهبری برای گزینه وزارت تعاون که گفته شد امین رهبری است.
2️⃣ آنکه روشن نیست که ایشان در مورد گزینه پیشنهادی وزیر اطلاعات نظری داشتهاند، تاییدی کردهاند یا خیر؛ و دو نقل متفاوت وجود دارد. محمدباقر قالیباف میگوید که: «رئیسجمهور گفت من وزرای امنیتی و سیاست خارجی را خدمت حضرت آقا معرفی کردم و ایشان موافقت کردند. در همه دولتهای گذشته هم اینگونه بوده است.» اما نمایندگان مخالف وزیر اطلاعات نظر دیگری داشتند و حسین میرزایی، نماینده اصفهان گفته: «از رئیس جمهور سوال شد، اعلام کرد رهبری در مورد وزیر پیشنهادی اطلاعات نظر خاصی نداشته است.»
3️⃣ آنکه نظر موافق رهبری نسبت به یک وزیر پیشنهادی نافی اختیار نماینده مجلس برای دادن رای مخالف به آن وزیر نیست. قالیباف میگوید در همه دولتها رهبری وزیر اطلاعات را تایید میکردهاند، با توجه به آنکه در همه این دورهها، وزیر اطلاعاتهای مختلف مخالفانی جدی در مجلس داشتهاند، روشن است که کسی انتظار ندارد نمایندگان با گزینه مورد موافقت رهبری مخالفت نکنند. وگرنه چه نیازی بود وزیر اطلاعات به مجلس معرفی شود؟
4️⃣ آنکه «من با وزارت فلانی موافقم» با «فلانی باید وزیر شود» با «من با وزارت فلانی مخالفتی ندارم» هر کدام معانی متفاوتی دارد. در گذشته گفته میشد رهبری صرفاً اگر مخالف باشند، در مورد وزیر اطلاعات نظر میدهند.
✅ صاحب این قلم چندان حجت الاسلام خطیب را نمیشناسد که تعصبی در حمایت یا کینهای در مخالفت با او داشته باشد؛ اما معتقدم تجربه 4 دهه کار اطلاعاتی و امنیتی و نیز بررسی برنامهها و مواضع او بر محور عقل و تخصصی که لازمه نمایندگی مجلس است، برای ارائه نظر مثبت و منفی در مورد او کفایت میکند و نیازی نیست رئیس جمهور یا نمایندگان مجلس، پای ولی فقیه را به حیطه انجام وظایف و اختیارات قانونی خود باز کنند. آن سو مظلوم نمایی نمایندگان مخالف هم وجهی ندارد. فرصت کافی برای ابراز مخالفت داشتند و این همه مانور روی اینکه رهبری نظری ندادهاند، جز بحثی جدلی نبود. طبعاً اگر کسی از نظر رهبری در موضوعی مطلع شد و نظر ایشان برایش حجت بود، نباید مخالفت کند، اما مجلسی که رهبری میخواهند، بعید است این باشد که فلان نماینده مخالف گزینه وزارت اطلاعات میگوید که «اگر رهبری فردی را تأیید کند مجلس یکپارچه تأیید خواهد کرد...» اگر قرار بود وزرا صرفاً با تایید رهبری انتخاب شوند و بعد از تایید ایشان، کسی مخالفت نکند، اصلاً چرا لیست وزرا به مجلس ارائه میشود؟
💢 گاه رهبری نظری میدهند و ما خود را ملزم میدانیم که عمل و نظرمان بر آن منطبق باشد و یا حداقل مخالف برنامه و نظر ولی فقیه اقدام و اعلام موضع علنی نکنیم؛ گاه هم ما نظری و عملی داریم و برای اثبات آن دنبال تطبیق نظر رهبری –بأی نحو کان- با نظر و عمل خودمان میگردیم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. گاه ما در جایی که قانون و شرع هم میگوید میتوانیم نظری مخالف رهبری داشته باشیم، خود را ملزم به اطاعت از ایشان میکنیم، هزینهاش را هم میدهیم و وقتی مخالفتی با ما شد، نمیگوییم چون رهبری گفته، انجام دادم؛ گاه هم برای آنکه خودمان هزینه ندهیم، سریع میگوییم رهبر گفته و موج مخالفتها را سمت ایشان میبریم. اولی ولایتمداری است، دومی خرج از رهبری. این دوگانهها را جای همدیگر جا نزنیم.
آیا شما عدالتخواه هستید؟!
✅ برخی از اعضای جنبش دانشجویی عدالت خواهی در شرایطی که هنوز کابینه رئیسی به صورت رسمی اعلام نشده ، اتهاماتی را علیه آن وارد کردند که امروز با اعلام رسمی و بررسی لیست کابینه در مجلس مشخص شد آن ادعاها غلط و بی اساس بوده است.
❌وحید اشتری، از اعضای اصلی جنبش موسوم به عدالتخواهی در توییتی مدعی شده بود که وزیر مسکن دولت رئیسی، همان وزیر مسکن دولت روحانی است و با این اساس دولت جدید چگونه می خواهد در وضعیت مسکن تحول ایجاد کند. اما بعد مشخص شد که وزیر پیشنهادی مسکن هیچ ارتباطی با دولت روحانی ندارد.
❌میلاد گودرزی، یکی دیگر از اعضا جنبش مذکور با ارائه اسنادی به قول خودش معتبر مدعی بود به سجاد مخبر، فرزند معاون اول رئیسی، 960 میلیون تومان پاداش داده شده است. بعد ها گودرزی در توییتی دیگر این خبر را تکذیب کرد و از سجاد مخبر عذر خواهی نمود.
🔺اتهام زنی اعضای جنبش به اصطلاح عدالت خواهی که مدعی هستند افشاگری هایشان با سند و مدرک است اما با بررسی های ساده کذب بودن افشاگری ها مشخص می شود، چه ارتباطی با عدالت خواهی دارد؟ چگونه می خواهند در پی جبران ادعاهای اشتباه خود برآیند؟ آیا آبروهای رفته به این سادگی اعاده خواهد شد؟
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قطب نما 196 واکسنِ واکسن
🔻 امروزه هجمه وسیعی از جنگ تبلیغاتی در مورد عدم واردات واکسن فایزر به کشور وزیدن گرفته است.
🔻برای پاسخ به این شبهات این مستند کوتاه را حتما ببینید.
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
ماجرای ادعای هواپیماربایی اوکراینیها و تکذیب سریع آن
🔹«یوگنی ینین» معاون وزیر خارجه اوکراین تلاش کرد با سوءاستفاده از موضوع داغ افغانستان به اتهامزنی علیه ایران بپردازد، اما این اتهام به قدری بیاساس بود که ساعتی بعد از سوی سخنگوی وزارت خارجه اوکراین رد شد.
🔹ینین بدون آن که جزئیاتی ارائه کند مدعی شد یک هواپیمای اوکراینی که برای خارج کردن شهروندان این کشور از افغانستان به کابل رفته بود، به دست افراد ناشناس مسلح ربوده و به ایران برده شد.
🔹سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ایران اما اعلام کرد: این هواپیما دیروز در مشهد سوختگیری کرده و به سمت کییف رفته و طبق رصد ما، ساعت ۱۰:۱۰ شب در کییف نشسته است؛ لذا موضوع هواپیماربایی تکذیب میشود.
🔹«اولِگ نیکولِنکو» سخنگوی وزارت خارجه اوکراین هم گفت: هیچ هواپیمای اوکراینی در کابل یا هیچ جای دیگری ربوده نشده است. گزارشها درباره ربودهشدن هواپیما که در رسانهها دستبهدست میشود، واقعیت ندارد.
🔹این اولین بار نیست که دولت اوکراین پیش از سنجیدن مسائل به اتهامزنی علیه ایران میپردازد. یوگنی ینین در مذاکرات ایران و اوکراین درباره سانحه تلخ رخداده برای هواپیمای اوکراینی، ریاست هیأت این کشور را برعهده داشت و بارها تلاش کرد این موضوع را سیاسی کند.
۱) تراز حقوق بشر برای ما، نه آمریکای نشان شده با فجایع زندان ابوغریب و گوانتانامو و زندان های داخلی خود است، نه شبکه دولتی انگلیس با سوابق نسل کشی اش در ایران و دیگر کشورها. موزه عبرت (کمیته مشترک ضد خرابکاری) و جنایات کم نظیر ساواک، یادگاری رژیم کودتایی است که آمریکا و انگلیس در ایران به مدت چند ده سال بر جا گذاشتند.
۲) تراز حقوق بشر برای ما همچنین، تلویزیون سعودی اینترنشنال نیست که گردانندگان آن نان خود را در خون ملت های منطقه می زنند و می خورند. گردانندگان این شبکه اجیران رژیمی هستند که مخالفان خود را اره می کنند!
۳) نظام حقوقی ما آن قدر پیشرفته است که می گوید مجرمی که حکم وی اعدام است، زندانبان حق ندارد سیلی به گوشش بزند. مجرم زندانی، فارغ از تخلف و جرمش، حقوقی دارد که باید محترم شمرده شود و ناقص، مستوجب مواخذه است.
۴) هر قاعده استثنا و تبصره هایی هم دارد. مثلا ممکن است مجرمی امنیتی یا جنایی، رفتاری ستیزه جویانه داشته باشد و بخواهد دیگران یا حتی خود را مورد ضرب و جرح و آسیب قرار دهد و بنابرین واکنش به کنش او تفاوت می کند. یا مثلا در تفتیش بدنی وی برای پیشگیری از اتفاقات ناگوار بعدی، ممکن است سخت گیری شود. یا این که در برخی موارد به خاطر ملاحظات امنیتی و تبانی و درز اطلاعات، ممکن است یک بازداشتی با مجوز قاضی برای مدتی در زندان انفرادی نگهداری شود.
۵) اما از موارد استثنا و مشخص در ضوابط بازداشت و زندان که بگذریم، در کل هر زندانی قانونا حقوقی دارد که باید محترم شمرده شود. در چنین مواردی، اگر ثابت شود، زندانبانی مرتکب نقض قانون و حقوق متهم/زندانی شده، مستوجب مواخذه است و کم نیست تخلفاتی که با آنها برخورد شده و حتی کسانی در حد قاضی مرتضوی و... مورد محاکمه قرار گرفته اند.
۶) اخیرا شبکه انگلیسی- سعودی «اینترنشنال» ضمن انتشار تصاویری از دوربین های مدار بسته زندان اوین، سعی کرده علیه کشورمان فضا سازی کند. آنها می گویند به تصاویر پنج ساله این دوربین ها دسترسی پیدا کرده اند. اینکه از تمام این محتوای پنج ساله و ۲۴ ساعته، توانسته اند حداکثر چند برش چند ثانیه ای بی سر و ته (گنگ) درباره سختگیری در زندان های ایران را استخراج کنند، اتفاقا سند افتخار جمهوری اسلامی در برخورد با زندانیان است و نشان می دهد دست سارقان خالی است.
۷) نوع رفتار را باید در نحوه تعامل با اکثریت قریب به اتفاق زندانیان و بازداشتیان دید و نه استثناهایی که محتمل است رخ بدهد و مورد بررسی و پیگرد هم قرار بگیرد. کمک به احیای اخلاقی مجرمان اجتماعی، توانبخشی در زمینه آموزش مهارت های شغلی و اشتغال پس از دوره زندان، عفو مجرمان حتی در سطوح امنیتی، و... از افتخارات کمک نظیر جمهوری اسلامی در امور اداره زندان در دنیاست.
۷) البته خوب یا بد، شماری از جنایتکارانی که به عنوان عضو ارتش رژیم متجاوز صدام، در عملیات مرصاد در سال ۶۷ شرکت داشتند، جنایت کردند و سرانجام توسط رزمندگان ما در اسلام آباد غرب به هلاکت رسیدند، همان زندانیانی بودند که در اثر رأفت و اغماض جمهوری اسلامی مورد عفو قرار گرفته و آزاد شده، اما مجددا به سازمان تروریستی منافقین (پیشاهنگان داعش) پیوسته بودند.
#محمد_ایمانی
علی یونسی: سخنان ذوالنوری کذب محض است/ جناب آقای خطیب از مدیران شایسته قدیمی وزارت اطلاعات است!
🔻 علی یونسی، وزیر اطلاعات دولت اصلاحات:
🔹جناب آقای خطیب که از مدیران شایسته قدیمی وزارت اطلاعات است، هرگز به وسیله آقای خاتمی و یا من عزل نشده بود.
🔹 وی نه تنها آقای خطیب را متهم و تخریب کرد، بلکه عملا یک مدیر با سابقه را فردی قانون گریز که مانع اجرای حکم دادگاه شده، معرفی کرد.
🔹جابجایی و انتقال ایشان از قم به تهران بعد از چند ماه در دوران وزارت بنده، هم یک امر عادی و هم ارتقاء بود؛ نه عزل بود و نه دستوری از طرف رییس جمهور صادر شده بود.
🔹لذا متاسفانه می بینیم، این اظهارات طوری ناشیانه جعل شده که دروغ بودن آن از خود خبر پیداست و دقت در نفس خبر، به راحتی کذب بودن آن را برای هر شنونده ای روشن می سازد./ جماران
🔻پیش بینی عجیب شهید اندرزگو درمورد آینده انقلاب از زبان همسرش
2سال بعداز انقلاب سیدعلی نامی رئیس جمهور خواهدشد و بعداز چندسال امام زمان(عج)ظهور میکنند
بمناسبت سالگرد شهادت شهید اندرزگو
صوت محرمانه جواد ظریف به صورت اختصاصی از شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر میشد.
🔻 فیلم دوربین های #زندان_اوین که ادعا میشود هک شده اند باز هم به صورت اختصاصی از شبکه سعودی ایران اینترنشنال منتشر میشود.
سردبیر ایران اینترنشنال کیست؟
علی اصغر رمضانپور (معاون سابق وزیر فرهنگ دولت اصلاحات)
پیدا کنید پرتقال فروش را..!
#نفوذ
یک انتصاب بحث برانگیز دقیقه نودی در وزارت اقتصاد/ دژپسند در ساعت آخر برای چه کسی حکم صادر کرد؟
🔹در شرایطی ظهر دیروز پیام خداحافظی فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی در رسانهها منتشر شده که از ساختمان وزارت اقتصاد خبر میرسد که وزیر اقتصاد دولت دوازدهم در آخرین ساعات حضورش در این وزارتخانه قرار است دست به یک انتصاب بحث برانگیز بزند.
🔹فرهاد دژپسند بر خلاف بخشنامه معاون اول رئیس جمهور و ضوابط انتصابات در وزارت امور اقتصادی و دارایی قرار است معاون مرکز بازرسی وزارت امور اقتصادی و دارایی را منصوب کند تا عطای حضور در ساختمان خیابان باب همایون را با یک انتصاب مشکوک به لقایش ببخشد.
🔹به نظرتان معنای این انتصاب دقیقه نودی در این سمت حساس و در این ساعات پایانی دولت روحانی چیست؟
🔴#فوری همه وزرای پیشنهادی آیتالله رئیسی به جز حسین باغگلی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش توانستند از مجلس رای اعتماد کسب کنند.
🔺️ حسین باغگلی به عنوان وزیر آموزش و پرورش به دولت سیزدهم راه نیافت
🟢 رای موافق: ۷۶
🔴 رای مخالف: ۱۹۳
⚪️رای ممتنع: ۱۸
✅ احمد وحیدی وزیر کشور دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۶۶
🔴 رای مخالف: ۱۶
⚪️رای ممتنع: ۳
✅ عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۵۶
🔴 رای مخالف: ۱۷
⚪️رای ممتنع: ۱۰
✅ حجتالاسلام سیداسماعیل خطیب به عنوان وزیر اطلاعات به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۲۲
🔴 رای مخالف: ۴۸
⚪️رای ممتنع: ۱۷
✅ سیداحسان خاندوزی وزیر اقتصاد دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۵۴
🔴 رای مخالف: ۲۵
⚪️رای ممتنع: ۸
✅ حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۷۰
🔴 رای مخالف: ۱۰
⚪️رای ممتنع: ۶
✅ بهرام عیناللهی به عنوان وزیر بهداشت به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۱۴
🔴 رای مخالف: ۵۵
⚪️رای ممتنع: ۱۵
✅ سیدجواد ساداتینژاد به عنوان وزیر جهاد کشاورزی به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۵۳
🔴 رای مخالف: ۲۷
⚪️رای ممتنع: ۴
✅ حجتالله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۱۹۱
🔴 رای مخالف: ۷۷
⚪️رای ممتنع: ۱۳
رای باطله: ۵
✅ امینحسین رحیمی وزیر دادگستری دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۷۷
🔴 رای مخالف: ۵
⚪️رای ممتنع: ۴
✅ سرتیپ محمدرضا آشتیانی به عنوان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۷۴
🔴 رای مخالف: ۴
⚪️رای ممتنع: ۴
✅ رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۶۷
🔴 رای مخالف: ۱۴
⚪️رای ممتنع: ۴
✅ سیدرضا فاطمیامین به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۰۵
🔴 رای مخالف: ۶۰
⚪️رای ممتنع: ۱۴
✅ محمدعلی زلفیگل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۲۱۰
🔴 رای مخالف: ۵۶
⚪️رای ممتنع: ۱۹
✅ محمدمهدی اسماعیلی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۱۸۱
🔴 رای مخالف: ۷۷
⚪️رای ممتنع: ۲۸
✅ عزتالله ضرغامی به عنوان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۶۲
🔴 رای مخالف: ۱۳
⚪️رای ممتنع: ۶
✅ جواد اوجی وزیر نفت دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۱۹۸
🔴 رای مخالف: ۷۰
⚪️رای ممتنع: ۱۸
✅ علیاکبر محرابیان به عنوان وزیر نیرو به دولت سیزدهم راه یافت
🟢 رای موافق: ۲۲۰
🔴 رای مخالف: ۴۷
⚪️رای ممتنع: ۱۵
✅ سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان دولت سیزدهم شد
🟢 رای موافق: ۱۶۵
🔴 رای مخالف: ۱۰۸
⚪️رای ممتنع: ۱۳
🔴تسریع اصلاحات؛ دفع پروژه امنیتی...
🔹همانند افشای #فایل_صوتی جنجالی محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، هنوز مشخص نشده فیلمهای دوربین مداربسته #زندان_اوین چگونه به خارج درز کرده است؛ گروه ناشناخته هکری که ویدئوها را منتشر کرده مدعی است به زندان اوین حمله سایبری کرده است اما با توجه به اینکه گفته میشود سیستمهای زندان به اینترنت وصل نیست، هک شبکه امنیتی و شبکه نفوذ در داخل سیستم امنیتی کشور بسیار بعید به نظر میرسد....
🔸اما جدیتر از موضوع هک، نگرانیها درباره #نفوذ در سیستم قضایی و زندان اوین برای سرقت دادههاست؛ در میان احتمالات گوناگون این احتمال نسبتا قویتر است که پشت این عملیات افرادی از درون دستگاه قضایی نقشآفرینی کردهاند. این گزاره با توجه به اینکه در سالهای گذشته سرویسهای جاسوسی کشورهای بیگانه، اهدافشان را با کمک عناصر مرتبط با اهداف دنبال کردهاند، بیش از پیش قابل اعتناست....
🔹یکی از حوزههایی که دولت جدید آمریکا مدعی است نسبت به آن حساسیت ویژهای دارد و در مواجهه با ایران نیز بر آن تاکید دارد، مساله #حقوق_بشر در ایران است؛ دموکراتها با توجه به شعارها و دیدگاههای جهانی خود، برخلاف جمهوریخواهان، اتکای قابلتوجهی به اهرم حقوق بشر علیه رقبا و دشمنان خود میکنند. با وجود اینکه جو بایدن در تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری آمریکا بر بازگشت به #توافق_هستهای با ایران تاکید میکرد اما او در کنار آن، همواره از آنچه نقض حقوق بشر در ایران میخواند گلایه میکرد و از ضرورت پرداختن به آن سخن میگفت....
🔸بر پایه تاکید دولت بایدن به مساله حقوق بشر و گزارشهایی که دولت او درباره نقض حقوق بشر در کشورهای مخالف آمریکا منتشر میکند، #ترامپیستهای_ایرانی که تا پیش از این با مایک پمپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا همکاری میکردند، به بازیگر تاثیرگذار در پرونده حقوق بشری ایران تبدیل شدهاند...
🔹آنها با حمایتهای مالی بنیادهای صهیونیستی و لابی کشورهای عربی، از نقض حقوق بشر در ایران مینویسند تا از این طریق موانع جدید چند هدف را دنبال کنند؛
نخست تحریمهای بیشتر و سنگینتری علیه ایران از سوی آمریکا و اروپا اعمال شود تا جایی که دیگر بازگشت به #برجام، آوردهای برای تهران نداشته باشد؛ اگر اینچنین هم نشود با این بهانهها، سنگ بیشتری پیش پای دولت آمریکا برای بازگشت به توافق با ایران بیندازند و یا لااقل اگر در این زمینه موفق نشدند، #اهرم_فشار بیشتری در اختیار دولت آمریکا بگذارند تا از این طریق بتواند امتیاز بیشتری از ایران پای میز #مذاکره بگیرد...
📝روزنامه فرهیختگان
🖼 شهید رجایی: هروقت مرا دیدید برادرانه بر سرم فریاد بکشید که برای مستضعفان چه کردهای؟!
#شهید_رجایی
@khabaretaze
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: محور در این دولت خدمت به مردم است
🔹در منظومه فکری و اندیشه امام انگیزه خدمتگزاری، خدمت به مردم برای خداست. اولین گام در خدمت به مردم برای خدا، خداباوری است، اولین و مهمترین پاسخگویی یک مدیر و مسئول به خداوند متعال است.
🔹امام به ما آموخت با قدرت خدا بر همه مشکلات میتوان غلبه کرد. مشکلات امروز مردم بسیار است، حل این مشکلات در گرو آن است که از خدا و شهیدان مدد بگیریم و آنچه در توان داریم انجام دهیم.
🔹بهترین مبیّن خط امام امروز رهبری است. رهبر است که میتواند خط امام را برای ما تبیین کند. این خط نورانی باید همواره مورد توجه دولتمردان باشد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آغاز بکار شبانه وزیر ورزش از اردوی تیم ملی تنیس
🔹سجادی: امیدواریم با حمایت ویژه از تیم ملی تنیس روی میز بتوانیم برای نخستین بار سهمیه تیمی المپیک را کسب کنیم.
🔹من دونده استقامت بودم خستگی سرم نمیشود. یکی از مهمترین دغدغههایم عدالتمحوری است. عدالت را باید به همه جای ورزش کشور جاری بکنیم.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مخبر معاون اول رییس جمهور: آقای رئیسی شما در دوران انتخابات قولهایی دادهاید و مردم شما را به صدق میشناسند، همه قولهایی که شما دادید در وزارت خانهها باید اجرایی شود. از دیروز روسای کمیسیونها با من تماس گرفتند که قولهایی که توسط وزرا داده شده چه میشود.
🔹آقای رییسجمهور قولهای شما احصا شده و باید زمان آن مشخص شود. وزرا هم قولهایی که در برنامههای خود و کمیسیون دادهاند باید احصا کند و با جدولبندی و زمانبندی ماهانه چک شود
🔹باید تولید در وزارتخانهها مشخص شود و پس از زمانبندی، وعدهها عملیاتی شوند.
@Farsna
fبا عرض سلام خدمت تمام عزیزان تبریک عرض می کنیم آغا ز به کار دولت مردمی وانقلابی را واز خداوند متعال در خواست داریم کمک کند این دولت بتواند مشکلات مردم وکشور را برطرف نماید نفس کشید در دولت مردمی وانقلابی مبارک همگان باشد انشاالله نتیجه زحمات شبانه روزی عزیزان در امر بصیرت افزایی با خدمت صادقان دولت کام مردم عزیزمان را شیرین نماید وامید دوباره در مردم زنده شود
شکست آمریکا در افغانستان به روایت ریچارد هاس
#گزارش_کوتاه
ریچارد هاس، دیپلمات باسابقه آمریکا در یادداشتی، خروج غیرمسئولانه آمریکا و رهاسازی دولت متحد این کشور در کابل را نوعی سقوط اخلاقی دانسته که اعتماد متحدان آمریکا را متزلزل خواهد کرد.
وی جنگها را به دو نوع ضروری و انتخابی تقسیم میکند: نبردهای ضروری مانند جنگهای جهانی یا نبردهای خلیج فارس که راهی جز ورود نظامی برای تأمین منافع ملی وجود ندارد. نبردهای انتخابی مانند ویتنام و عراق که منافع کماهمیتتری دارد و روشهای غیرنظامی نیز کاربرد دارد.
به نظر او، افغانستان در ابتدا یک نبرد ضروری برای شکست القاعده بود ولی تداوم آن یک انتخاب غیرضروری بود. چنانکه عقبنشینی نیز یک انتخاب غیرضروری بود. نه مأموریت به پایان رسیده بود، نه دولت میزبان خواستار عقبنشینی بود و نه نظامیان آمریکایی، طغیان کرده بودند.
طبق یادداشت هاس، افغانستان به عنوان مسأله سیاست خارجی آمریکا از دایره توجهات افکار عمومی خارج شده بود و در عین حال تداوم حضور نظامی محدود آمریکا یک پشتیبانی نظامی و روانی برای کابل بود که به هر حال به استقرار طالبان، ارجحیت داشت.
جمله کلیدی هاس چنین است: «گاهی اوقات آنچه در سیاست خارجی اهمیت دارد این نیست که میتوانید به چه چیزی برسید، بلکه آن چیزی است که میتوانید از آن اجتناب کنید. افغانستان چنین موردی بود». او خطای بایدن را تعهد به توافقی میداند که ترامپ امضا کرده بود.
ریچارد هاس در شرایطی از تداوم حضور نظامی هر چند محدود آمریکا دفاع میکند که این حضور نتیجهای جز مرگ 2500 سرباز آمریکایی، 1100 سرباز ناتو، 70 هزار نظامی و 50 هزار غیرنظامی افغانستانی نداشته و این به جز هزینههای مالی است که مورد اعتراض افکار عمومی آمریکا نیز قرار گرفت.
کیهان: 450 هزار نفراقدام به ثبت نام شکایت علیه دولت قبل کردهاند
کیهان نوشت: «یک منبع آگاه گفت با توجه به گزارشات رسیده به کمیسیون اصل ۹۰ محکومیت روحانی و برخی از اعضای کابینه قطعی است.
یک منبع آگاه در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: محکومیت یک مقام ارشد دولت سابق با توجه به شکایتهای متعدد ثبت شده و مستند در این کمیسیون قطعی است. در این رابطه گفته شده است که پرونده محاکمه این مقام سابق دولتی توسط کمیسیون اصل ۹۰ آماده شده است و حتی حجتالاسلام نکونام نماینده سابق مجلس و رئیس سابق کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نیز به عنوان قاضی پرونده تعیین شده است. تاکنون در سامانه ثبت شکایتهای مردمی که توسط کمیسیون اصل ۹۰ مجلس راهاندازی شده بالغ بر ۴۵۰ هزار نفر ثبتنام کردهاند. همچنین ۱۶۰ وکیل حقوقی اعلام امادگی کردهاند که به صورت داوطلبانه و رایگان به نمایندگی از شاکیان در دادگاه حاضر شده و علیه این فرد اعلام جرم کنند.
کمیسیون اصل ۹۰ مرجع دریافت شکایتها است و این شکایتها را به قوه قضائیه ارجاع خواهد داد و با توجه به اسناد متقن دریافتی از شکات، احتمال محکومیت برخی از اعضای کابینه پیشین بالا است اما اینکه قوه قضائیه چه حکمی صادر کند را نمیتوان پیشبینی کرد.