در جلسه كارگزاران با ياسر هاشمی در مورد رئیسی چه گذشت؟/ ماموريت حسين مرعشی به فرید مدرسی / لاريجانی يا حسن مصطفوی گزينه اصلاحات
♦️به گزارش کانال خبری #قدس: در جبهه اصلاحات دو جريان «مشارکتیها» كه با نام اتحاد ملت شناخته میشوند و «کارگزاران» اختلاف جدی و اساسی بر سر کاندیدای نهایی دارند.
♦️کارگزاران با محوریت مرعشی موافق گزینه ای مثل علی لاریجانی و مشارکتیها با محوریت بهزاد نبوی مخالف کاندیدای به اصطلاح اجارهای از جنس لاریجانی هستند، و علت را در تجربه ناموفق «حسن روحانی» میدانند.
♦️اين جريان تندرو به شدت بدنبال ایجاد یک پویش برای دعوت از «حسن مصطفوی» هستند و البته هنوز نیم نگاهی هم به ظریف دارند. اما بدلیل اینکه کمپین این جبهه توسط کارگزارنیها تامین میشود، احتمالا اثر گذاري آنها بيشتر است.
♦️در همين راستا حسین مرعشی كار ويژهاي برای فرید مدرسی تعیین کرده تا نظرات کارگزاران را تئوریزه کند و پيوسته در فضاي مجازي با تشکیل گروههای انتخاباتی به جا افتادن این نظرات کمک كند.
♦️اين طيف در آخرین جلسه خود که یاسر هاشمی هم حضور داشته (کمتر از یک هفته پیش) به بررسی حضور آیت الله رئیسی در انتخابات ١٤٠٠ پرداختند که اين حضور از نگاه آنها هم فرصت است و هم تهديد.
♦️فرصت بدلیل کمک به ساخت دوگانه همیشگی، اینبار با چاشنی جلوگیری از رهبری رئیسی! و تهدید به دلیل اجماع راحت جریان مردمی و انقلابی و عدم تکثر آرا آنها.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نطق طوفانی نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری / از توهین شهردار اصفهان به مراجع معظم تقلید تا سفرهای مکرر خارجی با پول مردم
♦️ #آیت_الله_مهدوی امام جمعه موقت اصفهان و عضو مجلس خبرگان رهبری در مراسم احیاء شب نیمه شعبان: #شهردار_اصفهان در تلویزیون به مراجع معظم تقلید توهین کرد
♦️شهردار اصفهان، مراجع را نشناختی و نمیفهمی، کجا بودی شما؟! کجا بزرگ شدی؟
♦️ عدم ارتباط شهردار با علما و خانواده های شهدا و سفرهای خارج با پول مردم
♦️ طرف شاگردش بوده است، نمیگذارد قوه قضاییه با تخلفات برخورد کند
♦️امیدوارم این مسائل تا جمعه جمع بشود و گرنه جور دیگری با ایشان صحبت خواهم نمود
✨۱۲ فروردین، روز پیروزی بر دیکتاتوری لیبرالها...
روز ۱۲ فروردین یک روایت کمتر شنیده شده دارد که معالاسف کم هم به آن پرداخته میشود. امروز، روز نه بزرگ ملت ایران به لیبرالهای ایرانی است که میخواستند نظامی غیر از جمهوری اسلامی تاسیس کنند. واقعیت این است که همه آنچه از تلاشهای بنیصدر و منافقین و... برای براندازی نظام در دهه ۶۰ شنیدهاید، در واقع در جهت انتقام از ملت بابت آری به جمهوری اسلامی بود.
در همه راهپیماییهای مردمی منتج به پیروزی انقلاب اسلامی، مردم شعار "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" سر میدادند. حضرت امام خمینی(ره) نیز در حکم خود برای مهندس بازرگان، به وی ماموریت برگزاری رفراندوم برای تغییر نظام سیاسی کشور به #جمهوری_اسلامی را دادند. اما آقای بازرگان که پیش از پیروزی انقلاب مدافع حفظ سلطنت شاه بود و میگفت مگر شدنی است که شاه برود، به اتفاق همفکران لیبرال خود در نهضت آزادی در مقام معارضه با جمهوری اسلامی برآمد. آنها در پی این بودند که یا صفت دموکراتیک به جمهوری اسلامی اضافه شود یا اساسا کلمه اسلام از عنوان نظام حذف شود. در برابر این تحرکات، حضرت امام به صراحت فرمودند: "آنچه ملت شریف ایران در سرتاسر کشور با فریاد از آن پشتیبانی نموده است، همین #جمهوری_اسلامی بوده است، نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم". و در جایی دیگر اضافه کردند آنهایی که میخواهند کلمه دموکراتیک را به این عبارت اضافه کنند، غربزدگانی هستند که نمیفهمند چه میگویند؛ اینها یا جاهلند و نمیفهمند چه میگویند، یا عامدند و خائن....
روزهای ۱۱ و ۱۲ فروردین ۵۸ رفراندوم جمهوری اسلامی برگزار شد و طبق گزارش نهایی ستاد برگزاری رفراندوم ۹۹.۳ درصد به جمهوری اسلامی آری گفتند( ۹۸.۲ درصد یک غلط مصطلح است).
پس از این شکست سنگین از مردم، لیبرالها سعی کردند قانون اساسی نظام جدید وفق میل آنها نوشته شود و اگر نتوانستند جلوی تاسیس جمهوری اسلامی را بگیرند، لااقل محتوای آن را از اسلام تهی کنند. اولین گام آنها تلاش برای نگارش قانون اساسی در مجلس موسسان بود؛ به نحوی که نمایندگانی از تشکلهای سیاسی جمع شوند و قانون اساسی بنویسند و حتی رفراندوم هم برگزار نشود. حضرت امام(ره) در برابر این دیکتاتوری ایستادند و تاکید کردند که هم نویسندگان قانون اساسی باید منتخبان مردم باشند، و هم آنچه تدوین کردهاند باید به رفراندوم گذاشته شود. این میزان نقشآفرینی مردم در تاسیس یک نظام سیاسی در هیچ کشوری سابقه ندارد.
آیتالله منتظری که رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی شد، در خاطرات خود میگوید آقای بازرگان تماش گرفته بود و میگفت حق ندارید پیش نویسی را که در دولت موقت تهیه شده تغییر دهید و همین را باید تصویب کنید؛ اما در این سو حضرت امام کمترین توصیه و اشارهای درباره بحث ولایت فقیه به آقای منتظری نکرده بودند.
لیبرالها پس از شکستی دیگر در تحمیل قانون اساسی مورد نظر خود به ملت، دیگر تعارفات را کنار گذاشتند و پیرو تصویب اصل ولایت فقیه در قانون اساسی، توطئهای جدید تدارک دیدند. آنها تصمیم گرفتند مجلس خبرگان قانون اساسی را که از منتخبان ملت شکل گرفته بود، منحل کنند! که بحمدلله با تیزهوشی حضرت آیتالله خامنهای این توطئه نیز ناکام ماند و امام(ره) بار دیگر جلوی دیکتاتوری لیبرالها را گرفتند.
خلاصه اینکه جمهوری اسلامی حتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی آسان به دست نیامد. جریان لیبرال به سرکردگی آقای بازرگان با تمام توان در برابر تاسیس نظام اسلامی ایستاد؛ و چنانکه گفتیم، پروژه براندازی نظام پس از شکست ۱۲ فروردین آغاز شد و تا امروز ادامه دارد...
این است که اگر ۲۲ بهمن ۵۷ روز پیروزی ملت ایران بر دیکتاتوری پهلوی است، روز ۱۲ فروردین ۵۸ را نیز باید روز پیروزی ملت بر دیکتاتوری لیبرالها دانست.
روز جمهوری اسلامی بر همه ملت ایران مبارکباد...
❣رهبر معظم انقلاب:
✅ روز جمهوری اسلامی، یک مقطع تاریخی بینظیری در تاریخ کشور ماست، زیرا که برای اولین بار بعد از صدر اسلام و پس از فَترَت کوتاه اولین سالهای فتح ایران به دست مسلمین... یک حکومتی اعلان شد، یک نظامی اعلان شد که دارای دو خصوصیت مردمی بودن و الهی بودن هست؛ یعنی جمهوری اسلامی.
۱۳۶۴/۰۱/۱۰
#انتخابات
#آری_به_جمهوری_اسلامی
#قرارداد_25ساله_ایران_و_چین
#تولید_پشتیبانیها_مانعزداییها
📢 نتایج نظرسنجی جدید موسسات آمریکایی: مخالفت ۶۲ درصدی ایرانیها با مذکرات موشکی/۸۵ درصد ایرانیها معتقدند آمریکا ابتدا به برجام بازگردد
🔸نتایج نظرسنجی جدید شورای امور جهانی شیکاگو و موسسه افکارسنجی «ایرانپل» مستقر در تورنتو که در نشریه نیوزویک آمریکا منتشر شده است:
🔹۵۱ درصد ایرانیها از توافق هستهای حمایت کردند.
🔹۵۷ درصد مردم آمریکا حامی توافق هستهای هستند.
🔹۸۸ درصد، ایرانیها معتقدند که ابتدا آمریکا باید به عنوان طرفی که توافق را ترک کرده، به آن بازگردد.
🔹۶۲ درصد ایرانیها مخالف مذاکرات موشکی هستند.
🔹۸۵ درصد ایرانیها اعتقاد دارند فعالیتهای منطقهای ایران به امنیت بیشتر ایران منتهی شده.
🔹۳۷ درصد شرکتکنندگان معتقدند آمریکا حتی در صورت بازگشت به برجام به تعهدات خود طبق این توافق عمل خواهد کرد.
🔹۸۳ درصد ایرانیها معتقدند روابط ایران با چین برای ایران «بااهمیت» است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
چین حاضر به مذاکره با دولت نبود لذا لاریجانی مسئول شد
🔹حقیقتپور، مشاور رییس مجلس دهم: چینیها عنوان کرده بودند حاضر نیستند با دولت ایران به خاطر رفتارش پس از برجام مذاکره کنند، اما آمادگی خود را برای مذاکره با مجموعه نظام اعلام داشتند و علی لاریجانی برای انجام مذاکره با چین حکم گرفت.
@Farsna - Link
🚨اقدام خلاف امنیت ملی عراقچی در کمیسیون مشترک برجام/ پذیرش «مذاکره» و «بازگشت گامبهگام آمریکا» به توافق هستهای
🔻آیا مجلس و قوه قضائیه این روند را متوقف خواهند کرد؟
🔹جلسه رسمی کمیسیون مشترک برجام با حضور طرفهای عضو توافق درباره بازگشت آمریکا به برجام در فضای مجازی برگزار شد. اما بر خلاف گزارشی که عباس عراقچی از این نشست ارائه داده، بیانیه پایانی این نشست از چند عقبنشینی خطرناک دیگر از خطوط قرمز نظام درباره برجام حکایت دارد.
🔹در بیانیه پایانی این نشست ذکر شده: «طرفها توافق کردند که این جلسه کمیسیون مشترک را هفته آینده در وین از سر بگیرند تا اقدامات اجرایی مربوط به برداشتن تحریمها و [اقدامات] هستهای [ایران] را از جمله با تشکیل جلسات گروههای کارشناسی مربوطه به وضوح مشخص کنند. در این چهارچوب، هماهنگکننده (بورل) همچنین تماسهای جداگانهای را با طرفهای برجام و ایالات متحده در وین افزایش میدهد.»
در این باره چند نکته مهم وجود دارد:
۱. سیاست قطعی نظام که تا کنون سه مرتبه از سوی رهبر انقلاب بیان شده، بازگشت بدون پیششرط آمریکا به برجام با لغو همه تحریمها و راستی آزمایی آن توسط جمهوری اسلامی است. این در حالی است که در این نشست بر آغاز مذاکراتی درباره برداشته شدن تحریمها اشاره شده که به وضوح بر خلاف سیاست قطعی نظام است.
۲. آنچنان که حسن روحانی گفته بود، بازگشت به برجام بدون نیاز به مذاکره و با یک «خط خط» و امضای رئیسجمهور آمریکا اجراشدنی است و همانگونه که ایالات متحده بدون هیچ تشریفاتی از برجام خارج شده، باید بدون مذاکره و هرگونه مقدمات دیگری به توافق بازگردد.
۳. چندی پیش وزیر خارجه در صفحه شخصی خود از طرحی درباره بازگشت تدریجی به برجام سخن گفته بود که طبق گفته او از «کانالهای دیپلماتیک» در حال پیگیری بود. حالا در حقیقت موضع اعلام شده از سوی ریاست این نشست، اجرای طرح «گام به گام» ظریف درباره بازگشت آمریکا و تعلیق اقدامات ایران به صورت مرحله به مرحله است که با خطوط قرمز نظام تعارض روشنی دارد. اصل پذیرش گفتگو درباره مقدمات مربوط به برداشتن تحریمها و اقدامات هستهای ایران، معنایی جز عدول از سیاست قطعی نظام درباره بازگشت بدون پیششرط آمریکا با لغو همه تحریمها و راستی آزمایی آن ندارد.
۴. در پایان نیز به این نکته اشاره شده که برگزاری این نشست در هفته آینده با حضور طرفهای برجام ادامه یافته و هماهنگکننده تماسها با اعضای توافق و «ایالات متحده» را افزایش خواهد داد. این بدان معناست که طرف ایرانی علیرغم ادعای ظریف و عراقچی در باتلاق مذاکرات جدیدی با عنوان «گروههای کارشناسی» فرو خواهد رفت که از قضا آمریکا نیز در آن حضور دارد. با این تفاوت که طبق گفته عراقچی، آمریکا در اتاق مذاکرات ایران حضور ندارد و طبق بیانیه، جوزف بوزل وظیفه هماهنگی اتاقهای مختلف مذاکرات را برعهده دارد.
۵. تاکید ظریف و عراقچی بر اینکه مشورت طرفهای دیگر برجام با آمریکا به خودشان مربوط است و قبلا نیز سابقه داشته، در واقع پاک کردن صورت مساله و باز کردن مسیر ورود غیرمستقیم آمریکا به فرآیند مذاکرات است. این خطا به خصوص وقتی سنگین خواهد بود که موضوع چنین مذاکراتی برداشتن تحریمها و اقدامات هستهای ایران باشد. در واقع اصل وقوع مذاکره درباره برداشته شدن تحریمها به معنای عدول از سیاست قطعی نظام است.
🔹با توجه به موارد گفتهشده به نظر میرسد نمایندگان مجلس و قوه قضائیه باید به طور جدی با روندی که وزارت خارجه با بیتوجهی به سیاستهای کلان نظام و امنیت ملی کشور در پیش گرفته، برخورد قاطع و قانونی داشته باشند. جلوگیری از حضور هیات ایرانی در نشست وین با حضور آمریکا، حداقل اقدامی است که برای قطع رویه غلط وزارت خارجه باید انجام گیرد.
🔴ایران هیچ طرحی را که بر مبنای رفع گام به گام تحریمها توسط آمریکا باشد نمیپذیرد
🔹یک منبع بلندپایه آگاه ایرانی در گفتوگو با «پرس تیوی»:
🔹جمهوری اسلامی ایران تا قبل از رفع کلیه تحریمها هیچ گفتوگویی با آمریکا چه با واسطه و چه بدون واسطه انجام نخواهد داد. همانطور که آمریکا بدون مذاکره از برجام خارج شد و تحریمها را بر ایران تحمیل کرد، اکنون نیز بدون مذاکره باید همه تحریمها را بردارد.
🔹جمهوری اسلامی ایران هیچ طرحی را که بر مبنای رفع گام به گام تحریمها توسط آمریکا باشد نمیپذیرد.
🔹طبق دستورالعمل رهبری، جمهوری اسلامی ایران تنها پس از برداشتهشدن کلیه تحریمهای آمریکا و راستی آزمایی آن به تعهدات برجامی باز خواهد گشت. بر اساس دستورالعمل غیر قابل تغییر رهبری، هرگونه نتیجه کمیسیون مشترک برجام که در آن ایده رفع گام به گام تحریمها و یا مذاکره غیر مستقیم با آمریکا مبنا باشد قابل پذیرش نیست.
#خیانت_برجامی
🚨یادآوری
🔹رهبر انقلاب: سیاست ایران درباره برجام مورد اتفاق همه است و از آن تخطی نباید کرد
🔹سیاست کشور درباره برجام و تعامل با طرفهای برجامی صریحا اعلام شده. این سیاستی است که مورد اتفاق هم بوده است. از این سیاست هیچ تخطی نباید کرد.
🔹آن سیاست هم عبارت است از این که آمریکاییها باید تمام تحریمها را لغو کنند و بعد ما راستیآزمایی خواهیم کرد. اگر چنانچه به معنای واقعی کلمه لغو شده بود آن وقت ما به تعهدات برجامیمان برمیگردیم. این سیاست #قطعی است.
#خیانت_برجامی
🚨اقدام خلاف امنیت ملی عراقچی در کمیسیون مشترک برجام/ پذیرش «مذاکره» و «بازگشت گامبهگام آمریکا» به توافق هستهای
🔻آیا مجلس و قوه قضائیه این روند را متوقف خواهند کرد؟
🔹جلسه رسمی کمیسیون مشترک برجام با حضور طرفهای عضو توافق درباره بازگشت آمریکا به برجام در فضای مجازی برگزار شد. اما بر خلاف گزارشی که عباس عراقچی از این نشست ارائه داده، بیانیه پایانی این نشست از چند عقبنشینی خطرناک دیگر از خطوط قرمز نظام درباره برجام حکایت دارد.
🔹در بیانیه پایانی این نشست ذکر شده: «طرفها توافق کردند که این جلسه کمیسیون مشترک را هفته آینده در وین از سر بگیرند تا اقدامات اجرایی مربوط به برداشتن تحریمها و [اقدامات] هستهای [ایران] را از جمله با تشکیل جلسات گروههای کارشناسی مربوطه به وضوح مشخص کنند. در این چهارچوب، هماهنگکننده (بورل) همچنین تماسهای جداگانهای را با طرفهای برجام و ایالات متحده در وین افزایش میدهد.»
در این باره چند نکته مهم وجود دارد:
۱. سیاست قطعی نظام که تا کنون سه مرتبه از سوی رهبر انقلاب بیان شده، بازگشت بدون پیششرط آمریکا به برجام با لغو همه تحریمها و راستی آزمایی آن توسط جمهوری اسلامی است. این در حالی است که در این نشست بر آغاز مذاکراتی درباره برداشته شدن تحریمها اشاره شده که به وضوح بر خلاف سیاست قطعی نظام است.
۲. آنچنان که حسن روحانی گفته بود، بازگشت به برجام بدون نیاز به مذاکره و با یک «خط خط» و امضای رئیسجمهور آمریکا اجراشدنی است و همانگونه که ایالات متحده بدون هیچ تشریفاتی از برجام خارج شده، باید بدون مذاکره و هرگونه مقدمات دیگری به توافق بازگردد.
۳. چندی پیش وزیر خارجه در صفحه شخصی خود از طرحی درباره بازگشت تدریجی به برجام سخن گفته بود که طبق گفته او از «کانالهای دیپلماتیک» پچدر حال پیگیری بود. حالا در حقیقت موضع اعلام شده از سوی ریاست این نشست، اجرای طرح «گام به گام» ظریف درباره بازگشت آمریکا و تعلیق اقدامات ایران به صورت مرحله به مرحله است که با خطوط قرمز نظام تعارض روشنی دارد. اصل پذیرش گفتگو درباره مقدمات مربوط به برداشتن تحریمها و اقدامات هستهای ایران، معنایی جز عدول از سیاست قطعی نظام درباره بازگشت بدون پیششرط آمریکا با لغو همه تحریمها و راستی آزمایی آن ندارد.
۴. در پایان نیز به این نکته اشاره شده که برگزاری این نشست در هفته آینده با حضور طرفهای برجام ادامه یافته و هماهنگکننده تماسها با اعضای توافق و «ایالات متحده» را افزایش خواهد داد. این بدان معناست که طرف ایرانی علیرغم ادعای ظریف و عراقچی در باتلاق مذاکرات جدیدی با عنوان «گروههای کارشناسی» فرو خواهد رفت که از قضا آمریکا نیز در آن حضور دارد. با این تفاوت که طبق گفته عراقچی، آمریکا در اتاق مذاکرات ایران حضور ندارد و طبق بیانیه، جوزف بوزل وظیفه هماهنگی اتاقهای مختلف مذاکرات را برعهده دارد.
۵. تاکید ظریف و عراقچی بر اینکه مشورت طرفهای دیگر برجام با آمریکا به خودشان مربوط است و قبلا نیز سابقه داشته، در واقع پاک کردن صورت مساله و باز کردن مسیر ورود غیرمستقیم آمریکا به فرآیند مذاکرات است. این خطا به خصوص وقتی سنگین خواهد بود که موضوع چنین مذاکراتی برداشتن تحریمها و اقدامات هستهای ایران باشد. در واقع اصل وقوع مذاکره درباره برداشته شدن تحریمها به معنای عدول از سیاست قطعی نظام است.
🔹با توجه به موارد گفتهشده به نظر میرسد نمایندگان مجلس و قوه قضائیه باید به طور جدی با روندی که وزارت خارجه با بیتوجهی به سیاستهای کلان نظام و امنیت ملی کشور در پیش گرفته، برخورد قاطع و قانونی داشته باشند. جلوگیری از حضور هیات ایرانی در نشست وین با حضور آمریکا، حداقل اقدامی است که برای قطع رویه غلط وزارت خارجه باید انجام گیرد.
*ابعاد تازه از هواپیمای جاسوسی*
❗بزودی ابعاد تازه ای از هواپیمای جاسوسی امریکا در قالب مسافربری فاش خواهد شد ...
🔸چرا این هواپیما دارای *رادار ۳ بعدی جاسوسی* بوده ؟
🔸چرا ترامپ واکنشی رو که قول داده بود ، نتونست انجام بده و پاسخ موشکی مارو نداد ؟
🔸 چرا مسئول اوکراینی از ایران بدون هیچ واکنشی بابت همکاری ابراز رضایت کرد؟
چرا برخورد خشنی با جمهوری اسلامی نداشتند؟
🔸 چرا قبل از اینکه ما صبح از خواب بیدار شویم و از حادثه اطلاع یابیم توی *خبرهای سعودی و امریکایی* زودتر از همه جا خبر از شلیک موشک به هواپیما بود ؟
🔸 چرا در آن لحظه سفیر انگلیس در جمع تظاهر کننده ها حاضر می شود ؟
🔸 چگونه بود که یکدفعه و بعد از این اتفاق ، انگلیس ، فرانسه و آلمان هم مکانیسم ماشه برجام را برای ایران فعال کردند.
🔸 چرا هیات بلند پایه قطری وارد تهران شده و پیشنهاد مالی ۳ میلیارد دلاری داده ؟
مگر چه چیزی رو ما باید لاپوشونی کنیم ؟
🔸 مهمترین چیز این بود که ترامپ گفت ما ۵۲ نقطه رو میزنیم چرا یک تیر هم به ما شلیک نکرد ؟
این پازل بزودی حل خواهد شد و امریکا باید توضیح دهد که چرا از یک هواپیماهای جاسوسی برای حمل مسافر استفاده کرده است ؟
*سپاه پاسداران اشتباه شلیک نکرده بود.*
*پایگاه آمریکا در العدید قطر سر منشأ هک راداری و تغییر کد iff بوده است که اپراتور پدافند هوایی ایران، هواپیمای مسافربری را روی سیستم یک موشک کروز و مهاجم ببیند و قاعدتا چون آخرین رینگ دفاعی شهر تهران هم بوده است تصمیم به شلیک گرفته است.*
*جنگ سایبری آمریکا با ایران، انتقام شیطان از ضربه ی سخت سپاه به آمریکا بود.*
*امروز قطر به همین دلیل غرامت ۳میلیارد دلاری هواپیمای اوکراینی را تقبل کرده است.*
*سفر هیئت بلند پایه قطر به ریاست امیر قطر و دیدار با مقام معظم رهبری و رییسجمهور و همچنین سفر نخست وزیر پاکستان به تهران....
پیشنهاد (رشوه) حدود ۴۰ هزار میلیارد تومانی قطر به تهران برای بستن پرونده سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین و پرداخت غرامت هواپیما و مسافران از سوی قطر ....
*ماجرا خیلی خیلی پیچیده تر از آن است که عده ای زودباور تلاش می کنند القا نمایند که سامانه های پدافندی ما ضعیف است یا سپاه پاسداران مقصر است و اینکه بعضی باید محاکمه شوند و ...*
در آینده منتظر اخباری باشید که شنیدن آن انسان را حیله و نیرنگ دشمنان دچار تعجب می کند...
فتنه ۹۸ که پیشتر از این از آن به فتنه اکبر نام برده شده ، همین موضوعات است
🇮🇷آگاه سازی انقلاب اسلامی :
بنا به دستور سردار سرلشگر پاسدار دکتر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گروه پزشکان بدون مرز برگردانده شدند به آمریکا.
بنا بدستور سازمان اطلاعات و امنیت سپاه پاسداران طی یک عملیات دقیق
ابتدا جاسوسان که در پوشش سازمان پزشکان بدون مرز که وارد فرودگاه امام خمینی شده بودند .
با بازجویی فنی و پیچیده تخصصی از تمام افراد و ضبط کل وسایل جاسوسی آنها .
حتی تلفن همراه شون و لباس هاشون هم به نفع جمهوری اسلامی ایران بنا ب دستور قضایی ضبط گردید .
با لباس ایرانی برگردانده شدند .
اینهم پاسخ به سازمان جاسوسی CIA آمریکا بود .
کدام کشور در دنیا جرات و جسارت چنین اقدامی در برابر آمریکا داره؟
سلامتی سربازان گمنام امام زمان عج الله در سازمان اطلاعات و امنیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صلوات .
⚠ *چرا جاسوسان بدون مرز برگشتند؟!!!*
⛔ ملیت و مشاغل جاسوسانی که میخواستند به جای پزشک در کشور جمع اوری اطلاعات کنند چه بود؟!
🔺در گروه اعزامی تحت عنوان پزشکان بدون مرز هیچ پزشک یا متخصص مرتبط با ویروس کرونا نبوده!
همچنین هیچ دارو یا تجهیزات خاصی همراه این گروه نبود، تجهیزات این گروه چهار کارتن شامل تنها ۱۰۰۰ ماسک و ۵۰۰ لباس پرستاری به همراه یک چادر بزرگ بود. !!!
در بین این گروه اتباعی با پاسپورت آلمانی ،فرانسوی و یکی از کشورهای افریقایی حضور داشتند که به احتمال زیاد کارشناسان امنیتی مرتبط با سازمانهای اطلاعاتی بودند...
خدا رو شکر که اجازه ورود به اینها داده نشد
وقتی وطنفروشان نگران منافع ملی میشوند
🔹شبکههای ماهوارهای فارسی زبان و کاربران ضدانقلاب در فضای مجازی بدون آن که اصلا از مفاد سند راهبردی مطلع باشند شروع به انتشار شایعات و هجمهها در فضای مجازی کردند. آن ها طبق یک جریان سازماندهی شده از واژههایی مانند ترکمانچای دیگر؛ مستعمره شدن ایران و ... استفاده کردند و در ادامه دروغهایی مانند فروش جزایر و یا ورود نظامیان چینی به ایران را مطرح کردند.
🔹واقعیت این است که توافق راهبردی ایران و چین به زعم کارشناسان امور بینالملل، راهبردی مهم برای بیاثر کردن تحریمهای آمریکا علیه کشورمان است و آن را توافقی نگران کننده برای آمریکا میدانند.
🔹جریان ضد انقلاب که در یک دهه گذشته خواهان تحریم ایران توسط آمریکا شده بود، ناگهان نگران منافع مردم شده و تلاش میکند بنا به میل اربابان آمریکایی خود به هر شکل مانع این اقدام راهبردی شود.
🔹بخش تاملبرانگیز دیگر؛ نگرانی خبرنگار و مجریان شبکههای ماهوارهای فارسی زبان از «استقلال ایران» است؛ چهرههای وابستهای که هویتشان را از آلسعود، آمریکا و انگلیس دارند، حالا نگران استقلال ایران شدند و دم از وطن پرستی میزنند!
رابطه موشک دریایی جدید ایران و اقتصاد جهانی
🔸بسته شدن چند روزه کانال سوئز بیش از ۹ میلیارد دلار به اقتصاد جهان خسارت وارد کرد و نگرانی های بسیاری را در خصوص رخداد مشابه آن در آینده برانگیخت .
🔸نکته مهم اینجاست که بدانیم موشکهای نقطه زن دریایی ایران که در سال گذشته توانستند در اقیانوس هند یک هدف را به طور دقیق از فاصله ۱۸۰۰ کیلومتری مورد اصابت قرار دهند ، قابلیت آن را دارند که کانال سوئز را نیز زیر برد آتش خود بگیرند.
🔸در صورتی که یک کشتی کوه پیکر در این کانال غرق شود حداقل ۶ ماه برای بیرون کشیدن آن آنهم در شرایط عادی زمان نیاز است و تبعات اقتصادی آن برای جهان کاملا قابل پیش بینی خواهد بود و شاید یکی از دلایلی که دولت جدید آمریکا دیگر حتی در لفظ هم از روی میز بودن همه گزینه ها صحبت نمی کند ، همین نکته باشد.
🔸لازم به ذکر است کمترین فاصله مرزهای ایران تا کانال سوئزحدود ۱۳۰۰ کیلومتر بوده و سپاه پاسداران و حزب الله لبنان موشک هایی در اختیار دارند که به راحتی می توانند کشتی ها را در این آبراه کم عرض غرق نمایند .
خدایا به تو پناه میبرم از استبداد رای و عجله در تصمیم گیری و تقدم نفع شخصی و گروهی به منافع مردم. همچنین به تو پناه میبرم از بستن دهان منتقدان و رقیبان. (روحانی در مراسم تنفیذ - 12/5/1392)
🔻توقیف #سریال_گاندو ادامه #هشت_سال_خسارت است. خداقوت میگم به عوامل #گاندو؛ در قلب مایید.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
معاون سیاسی سپاه: سعید محمد بدلیل تخلف، از قرارگاه خاتم منفک شد
🔹سردار جوانی: سپاه به جدّ با ورود پاسداران به عرصه انتخابات بدون طی مراحل و فرآیندهای قانونی تعریف شده مخالف است. منفک کردن سعید محمد از مسئولیت فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم به دلیل همین تخلف و رعایت نکردن مقررات از سوی ایشان بوده است.
🔹سپاه نه از سعید محمد و نه از هیچ کاندیدای دیگری در انتخابات حمایت نمیکند و نخواهد کرد.
🔸این در حالی است که سعید محمد با ارسال نامهای به فرمانده سپاه استعفا کرده است. در متن استعفای او آمده: از آنجا که احتمال دارد به دلیل حضور اینجانب در فضای انتخاباتی شائبههایی متوجه سپاه شود در راستای صیانت از سپاه و قرارگاه خاتمالانبیاء، از سمت خود استعفاء میدهم.
@Farsna - Link
سوال
جناب معلمی
راستی برجام اگر بد وضد منافع ملی بود چرا همه امریکا را بدلیل خروج از برجام محکوم میکنیم
چرا رژیم صهیونیستی وهابیت سعودی از برچیده شدن برجام اینقدر خوشحال هستند ونگران از بازگشت به برجام.
پاسخ :
علت محکوم کردن امریکابدلیل خروج ازبرجام، این نیست که برجام به ضررامریکاویابه نفع ایران است،بلکه به این دلیل است که امریکاغیرقابل اعتماد است وبه هیچ تعهدومعاهده بین المللی ویادوجانبه پایبندنیست وبه دنبال امتیازبیشتردربرجام است وبه دنبال برجام ۲و۳ و...برای تعطیل کردن قدرت موشکی و جبهه مقاومت منطقه ومقابله با پیشرفت های علمی ایران است همانگونه که پیشرفت فن آوری هسته ای مارامتوقف کردند. همانطورکه رهبرمعظم انقلاب بدعهدی امریکارابه دولت و وزارت خارجه گوشزدکردندولی متاسفانه دولت وشخص رئیس جمهور به تذکرات رهبری توجه نکردندوبه امریکاعتمادکردند.
سند راهبردی ایران و چین؛ آنچه باید بدانیم و آنچه نمیگویند‼️
🔻 #زمانه| امضای سند نقشه راه ۲۵ ساله همکاریهای جامع راهبردی ایران و چین با موجی از حاشیهسازیهای مبتنی بر تحریف از سوی جریانهای مختلف داخل و خارج کشور مواجه شده است.
🔹این اتفاق مهم بدلایل متعدد که مهمترین آن جلوگیری از برونرفت ایران از زیر فشار تحریمهای حداکثری غرب است، سوژه جبهه رسانهای نظام سلطه شد تا با وارونهنمایی، افکار عمومی داخل را نسبت به آن بدبین کنند.
🔹تولید محتوای رسانهای با استفاده از تکنیک جنگ روانی «حرکت از پله دوم»، ماموریت اصلی این جریان است که متاسفانه با همراهی برخی فعالان داخلی بیشترین سهم را در تحریف واقعیت و ایجاد نگرانی داشته است.
🔻توجه به نکات زیر نشان میدهد که امضای چنین سندی اتفاقا مبتنی بر منطق دیپلماسی فعال و همهجانبه و تامین حداکثری منافع ملی است
🔹گرچه تولید ناخالص داخلی اقتصاد آمریکا از چین بسیار جلوتر است، اما قدرت خرید چین از آمریکا بالاترست، لذا برای ایران که نیازمند ارزآوری و ترغیب سرمایهگذاران خارجی است، چنین سندی کاملا ضروری است.
🔹چین دومین کشور قدرتمند و فعال جهان است و ایران هم با وجود همه دشمنیها به نقطه قابل اتکائی از توانمندی و ثبات داخلی و اثرگذاری بینالمللی رسیده، پس واضح است که در شرایط تحریم، منطق «دیپلماسی هجومی» مبتنی بر «راهبرد مقاومت فعال» حکم میکند که ایران به بدیلهای دیگر بیاندیشد.
🔹این سند در حوزه اقتصادی مانند تحقق سرمایهگذاری سنگین چین در ایران و همکاری ایران در تحقق طرح «یک کمربند یک جاده» که متاسفانه بدلیل برخی نگاههای افراطی معطوف به غرب تاکنون مغفول بوده، شکوفایی ظرفیت ژئوپلیتکی و ژئواکونومیکی کشور را تحقق خواهد بخشید.
🔹کمربند راه ابریشم نوین دربردارنده دالانهایی است که دو دالان آن بدلیل عبور از ایران بر امنیت ملی کشور تاثیر زیادی خواهد داشت و حفظ امنیت ایران را بعنوان کشوری ژئواستراتژیک برای دیگر بازیگران فعال با اهمیت خواهد کرد.
🔹ارزش ایران در ژئوپلیتیک انرژی واجد اهمیت فراوان است. باید به این نکته توجه داشت که ایران همواره یکی از سه صادرکننده مهم نفت به چین تا پیش از اعمال تحریمهای ترامپ بوده است، لذا بازیگری ایران در این کلانپروژه برای امنیت ملی و توسعه همهجانبه کشور سرنوشتساز خواهد بود.
🔹جای شگفتی نیست که ایالاتمتحده روابط راهبردی ایران و چین را هدف قرار دهند، چه، دکترین سیاست خارجی دموکراتها مانند جمهوریخواهان ایجاب میکند اضلاع بلوکهای جدید قدرت در هندسه آینده نظام بینالملل که نظم موجود مبتنی بر تک ابرقدرتی آمریکا را به چالش میکشد زیر فشار قرار بگیرند.
🔻بنابر آنچه گفته شد؛
🔹توافقنامه چین و ایران گامی تعیینکننده در احیای راه ابریشم خواهد بود که قدرت مانور ایران را در روندهای ژئواکونومیک منطقه افزایش داده و دیگر قدرتهای اقتصادی را به سرمایهگذاری در اقتصاد و زیرساختهای ایران، بهویژه بنادر و شبکههای راهها ترغیب خواهد کرد.
🔹منافع اقتصادی این همکاری راهبردی بدلیل رویکرد غیر استعماری چینیها نه تنها به استقلال کشور خدشهای وارد نخواهد کرد که با کمک به تحرک ظرفیتهای داخلی و خنثیسازی تحریمها و در نتیجه بهبود نسبی شرایط اقتصادی کشور، باعث تقویت مجدد موقعیت کشور در مذاکره با اتحادیه اروپا خواهد شد
🔰 چند نکته قابل تامل درباره مصاحبه سردار جوانی
صحبتهای سردار جوانی معاونت سیاسی سپاه که در آن از سعید محمد صحبت کرده بود بازخورد های زیادی داشت که پیرامون آن چند نکته لازم است:
✅ صحبتهای معاون سیاسی سپاه قبل از نشانه گرفتن سردار سعید محمد یک ادعا را نشانه گرفت و آن هم ادعای جریان غرب گرا و پروپاگاندای رسانهای ضد انقلاب بود که می گفتند سپاه با آوردن سعید محمد به دنبال مهندسی کردن انتخابات است.
💠 مصاحبه سردار جوانی یک مقدمه و یک موخره دارد. مقدمه آن تبیین دکترین سیاسی سپاه است که به قول دکتر جوانی به صراحت ورود مصداقی به انتخابات را ممنوع و آن را حرام شرعی میداند و موخره آن تبیین موضع سپاه درباره کاندیداتوری سعید محمد است.
⁉️ اما تخلف سردار محمد چیست؟ محمد تخلف اقتصادی یا امنیتی نداشته است بلکه تخلفش از زبان سردار جوانی به عنوان یک مقام اجرایی و متولی امور سیاسی در سپاه یک عبارت ساده است و آن هم حضور در انتخابات بدون طی مراحل و فرآیندهای قانونی.
💠 قطعا هر فردی حق دارد خود را به محک رای مردم بگذارد اما یک فرد نظامی در اولین قدم باید مراحل قانونی آن را طی کند تا تهمتی متوجه نهادی مانند سپاه نگردد. این دقیقا همان مر قانونی در دکترین سیاسی سپاه است. این نکته دقیقی است اگر برخوردی لازم است گروهبان و سردار فرقی نمی کند.
🔰اما در صحبتهای سردار جوانی یک نکته مغفول ماند و به آن اشاره نشد و آن هم رفتارهای احساسی جریان انقلابی است که سریعاً تحت تاثیر فضای رسانهای مجذوب این و آن می شوند و بعضا چنان آش شور می شود که برخی کاندیداها حالت قدیسانه یا منجی به خود می گیرند
💠جریان انقلاب باید دیر یا زود به این نکته می رسید و جملات سردار جوانی شاید کاتالیزوری باشد برای فهم این نکته که دوره شخص محوری و منجی محوری گذشته است. راهکار اشخاص نیستند بلکه تفکر است و برنامه و فعالیت جهادی.
چرا وعده اصلاحات مبنی بر گشایش اقتصادی به شرط پیروزی در ۱۴۰۰ دروغ است؟
طرفداران ترامپ از بیلبوردی در انتخابات اخیر آمریکا استفاده کردند مبنی بر "اگر بایدن راه درست کردن آمریکا را میدانست چرا به اوباما نگفت؟!"
قصه ۱۴۰۰ هم در بند همین گزاره است.
ما اتاق فکر دول اصلاحات را چیزی غیر از چند تئوریسین محدود پا به سن گذاشته ندیدهایم.
همان محمد نهاوندیانی که در دولت مرحوم هاشمی مشاور اقتصادی رئیس جمهور و معاون وزارت بازرگانی بود و در دولت خاتمی تئوریسین و معاون برنامه ریزی بازرگانی، حال در دولت روحانی معاون اقتصادی شده است.
همان مسعود نیلی که در دوران موسوی معاون امور اقتصادی سازمان برنامه و بودجه، در دوران هاشمی مدير دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه و در دولت خاتمی معاون امور اقتصادی سازمان مذکور بود، در دولت روحانی هم تئوریسین اقتصادی شده بود.
همان طیب نیایی که از ۱۳۷۳ تا ۱۳۸۴ دبیر و مشاور کمیسیون اقتصادی دول هاشمی و خاتمی بود. وزیر اقتصاد روحانی شد.
و قس علی هذا..
دولت آینده اصلاحات هم چیزی غیر این اسمهای تکراری نخواهد بود.
اساساً مهرهی دیگری در صفحهی اصلاحات کیش و مات شده نیست.
نقطه تراژدیک قصه آنجاست که میفهمیم
اینها تمام سرمایه تئوری و فکری اصلاحت هستند.
اصلا مگر اصلاحات بزرگتر از نهاوندیان، نیلی و رنانی دارد
مگر بزرگتر از مرحوم پژویان داشت
از این رو هر طیفی مخاطب گزارهی جوانگرایی و نوگرایی در دولت آینده نباشد الحق که این تئوریسین های پیر شکست خورده مصداق آنند!
اگر این افراد راه نجات اقتصاد را میدانستند چرا وضعیت حال این است؟
حال؛ مَثل ما مَثل عاقلی که دوبار از یک سوراخ گزیده نمیشه نیست چون بارها از همین جماعت گزیده شدهایم.
حداقل پینوکیو باشیم و بعد ۵۲ قسمت دیگه بازی نخوریم
یک شایعهای پخش میشد و همه باور میکردند!
🔹نبود #تحلیل_سیاسی در بین مردم، باعث انتشار گسترده شایعه...
چند نکته پیرامون برنامه همکاری راهبردی ایران و چین حاصل جمع بندی چند کارشناس این حوزه 👇
🔻1. پیشنویس سند 9 بند دارد، که در آن هرگز از کلمه #قرارداد و یا #توافقنامه استفاده نشده است. الفاظ بهکار رفته عبارتاند از: #تفاهم، #برنامه و #سند. این بیانگر آن است که هر دو طرف ایرانی و چینی میدانند این یک قرارداد و توافقنامه در چارچوب الفاظ معمول حقوق بینالملل نیست.
🔻2. این #سند صرفا یک برنامه و چارچوب (Frame work) است لذا اجرای این #سند شاید نیازمند انعقاد بیش از 20 توافقنامه و دهها قرارداد دو یا چند جانبه میباشد. بدین معنا که هر یک از بندها و ضمایم آن، بهخودی خود قابلیت اجرایی ندارند و هر کدام نیازمند مذاکره و نیل به یک توافقنامه و قرارداد اعم از دولتی و خصوصی جداگانه باشد. البته ذکر این نکته ضروری است که در تنظیم این قراردادها و توافقنامهها در آینده، حسب مورد، طی تشریفات قانون اساسی از جمله تصویب مجلس شورای اسلامی ضروری خواهد بود. قطعا در آن زمان مجلس منافع ملی را در توافقات و قراردادها لحاظ خواهد کرد و شورای نگهبان نیز بر آن نظارت و تایید خواهد نمود.
🔻3. چنانچه به مفاد مقدمه و بندهای 1_3 سند توجه شود، همه چیز بر اساس منافع مشترک و با رعایت اصل حاکمیت و استقلال دو کشور تنظیم شده است. بر این اساس، هیچ نگرانی وجود ندارد.
🔻4. یک بند بسیار مهم در این #سند آورده شد که حکایت از هوشمندی طرفین به ویژه طرف ایرانی دارد و آن بند 8 با عنوان "نفی فشارهای خارجی" میباشد. در این بند به منظور حمایت از اصل چندجانبه گرایی، طرفین در مقابل فشارهای غیرقانونی شخص/کشور ثالث از اجرای مفاد این سند #حفاظت خواهند کرد. دقت شود که در اینجا از لفظ حمایت "support" استفاده نشده بلکه از کلمه حفاظت "Protection" استفاده شده است. حفاظت بار معنایی و اثر حقوقی بالاتر و بیشتری نسبت به حمایت دارد. در حفاظت باید مکانیزمهای اجرایی آن پیشبینی شود و این یک الزام است اما در حمایت شاید بشود و شاید نشود.
🔻5. میتوان گفت بند 8 سند برای آمریکاییها بسیار نگرانکننده است. برای آمریکا همه بندهای این برنامه جامع یک طرف و این بند یک طرف، زیرا محاسبات دولت آمریکا در اعمال سیاست فشار حداکثری علیه ایران را بههم خواهد ریخت.
🔻6. در هیچ کجای این سند واگذاری مالکیت زمینی و یا جزیرهای نیامده یا قراری برای آن گذاشته نشده است. ممکن است که دولت زمینی را به موجب قراردادی برای سرمایهگذاری بلند مدت اما مدتدار به دولت یا بخش خصوصی کشور دیگر واگذار کند که در دنیا بسیار عادی و مرسوم است. اتفاقا کشورهایی که دنبال توسعه هستند، باید قوانین جذب سرمایهگذاری شفاف و آسانی را تصویب و اجرا کنند. فلسفه ایجاد مناطق آزاد تجاری هم جذب سرمایه گذاران خارجی و تسهیل تجارت خارجی است و قطعا سرمایه گذاری که میخواهد میلیاردها دلار هزینه کند، دغدغه تامین و تضمین منافع و سرمایه خود را دارد. دولت میزبان هم منافع خود را خواهد داشت و دنبال تامین آن خواهد بود. به همین خاطر است که باید از سیاست برد _ برد صحبت کرد که در بند ۱ این سند هم به آن تصریح گردید.
نتیجه اینکه ، چنانچه همه بندها و ضمایم این سند بر اساس همان اصول آمده در مقدمه و بندهای اول تا سوم آن و اصل تشریک منافع و احترام به تمامیت ارضی و استقلال کشور اجرایی شود، میتوان انتظار یک تحول بزرگ اقتصادی و توسعه کشور را داشت. در این صورت تحریم های یکجانبه امریکا ولو اینکه با اتحادیه اروپا همراه شود، راه بجایی نخواهد برد.
🔻7. در دنیای امروزی کشورهایی موفق خواهند بود که منافع راهبردی خود را از جنبههای مختلف با کشورهای بزرگ و پیشرفته و صاحب نفوذ و البته محترم و نافی سلطهگری گره بزنند و از طرف دیگر با اتکای به اعتماد به نفس و توان داخلی به جلو حرکت کنند و این دو یعنی تعامل راهبردی با یک دولت مقتدر و بازیگر اصلی در روابط بینالملل و دیگری تکیه بر ظرفیتهای درون کشوری که هرگز در تضاد با هم نیستند، بلکه مکمل خواهند بود.
8. در نتیجه به دور از هرگونه احساسات، سند و توافقی بسیار ارزشمند، مهم و راهبردی است که پیشنهاددهنده اصلی آن رهبری معظم است، البته هنوز در آغاز راهیم و آثار بلندمدت مثبتی خواهد داشت.