eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
469 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
تفاوت "تقریباً هیچ" 🔸درخواست آمریکا از ایران برای ازسرگیری مذاکرات با 1+5، بدون رفع تحریم‌ها، آماده کردن پیش‌نویس قطعنامه علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و در عین حال، آغاز برخی تحرکات ضدامنیتی در ایران و همچنین، حمله‌ی اخیر جنگنده‌های آمریکایی به مواضع حشدالشعبی نشان می‌دهد که آمریکای بایدن مکانیسم پیچیده‌تری برای تضعیف قدرت بازدارندگی ایران طراحی کرده است. در این مکانیسم قرار نیست تحریم‌ها به عنوان ابزار فشار آمریکا بر ایران برداشته شود، اما در عین حال طرف آمریکایی تلاش می‌کند تا با دادن برخی امتیازات جزئی مانند آزادسازی دارایی‌ها بلوکه شده ایران در سایر کشورها(که در حکم دادن آبنباتی بیش نیست)، قدرت منطقه‌ای ایران را محصور و محدود کند. درواقع، آمریکا می‌کوشد بدون دست زدن به ساختار اصلی تحریم‌ها و صرفاً رفع برخی تحریم‌های غیراساسی، همچنان با کارت تحریم به بازیگری خود در مقابل ایران ادامه دهد؛ بدین صورت که بدون سخن گفتن از مذاکرات منطقه‌ای، با حفظ ساختار تحریم‌ها، مانع از تداوم تحرکات و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران شود. بنابراین، تفاوت بایدن با ترامپ را صرفاً باید تفاوت در شیوه‌ها دانست نه در راهبردها و هدف‌گذاری‌ها.
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌خودت را آلوده نکن 🎙علامه حسن زاده آملی ✅‌‌ بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷www.basirat.ir
چرا گلادیاتورهای تحریم را اهل ادب و تعامل جا زدند؟! ♦️هنگامی که احتمال انتصاب "رابرت مالی" در دولت آمریکا رسانه ای شد، حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور، در تبلیغاتی عجیب نوشت : انتخاب احتمالی رابرت مالی، حامل پیامی روشن در مورد یک رویکرد کارآمد برای حل سریع و موثر مناقشه است". 🔹این خط تبلیغاتی، ادامه همان رویکرد گمراه کننده ای بود که دموکرات ها را "اهل تعامل مثبت"، اوباما را "بسیار مودب"، امضای کری را "تضمین"، و جو بایدن را مهیای برداشتن تحریم ها وانمود می کرد. ♦️وقتی بایدن در ۲۸ ژانویه ۲۰۲۰، رابرت مالی را به عنوان "نماینده ویژه آمریکا در امور ایران" معرفی کرد، تبلیغات انبوهی در داخل ایران به راه افتاد مبنی که او مهیای لغو تحریم ها و بازگشت آمریکا به برجام است. اما نگفتند چهارچوب های راهبرد آمریکا درباره ایران ظرف دهه گذشته، هیچ تغییری نکرده است. 🔹اکنون باید به مشاور ارشد آقای روحانی به خاطر یک پیش بینی درست دیگر تبریک گفت! رابرت مالی، ریچارد نفیو (سزار تحریم ها) را که از طراحان اصلی تحریم های فلج کننده در دولت اوباما بود، به عنوان معاون خود منصوب کرد. ♦️تنها تفاوت تیم بایدن و ترامپ، در این جمله بایدن است که مهر ماه گذشته عنوان کرد: ""سیاست ترامپ علیه ایران شکست خورد. روش هاى زيركانه تر و هوشمندانه تری هم براى سخت گيرى علیه ايران وجود دارد". 🔹با اضافه شدن نفیو به تیم ضد ایرانی بایدن، این ارزیابی قطعی تر از گذشته موضوعیت می یابد که آمریکا -به اعتبار فضاسازی غربگراها در ایران- تحریم ها را حربه ای مفید و موثر می داند و آنها را با برجام و فراتر از برجام کنار نخواهد گذاشت. ♦️تحریم ها دو چاره بیشتر ندارد؛ "همت ملی برای خنثی سازی از طریق تقویت تولید ملی و تنوع بخشی به صادرات" و "شکست دادن و رو کردن دست جریان تحریف". به تعبیر رهبر انقلاب "اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم هم شکست می خورد". 🔹نهاد های امنیتی باید بررسی جامعهی انجام دهند که روایت های تحریف آمیز برخی عناصر موثر در تصمیم گیری یا تصمیم سازی، درباره دولت متخاصم آمریکا، صرفا از سر بی سوادی است؟ یا در نفوذ زدگی هم ریشه دارد؟
آزار جنسی حداقل ۱۰ هزار کودک در کلیساهای فرانسه!/آیا برای رابطه‌ جنسی کشیش‌ها با کودکان نیز در فرانسه قانون تصویب می‌شود؟ 🔸کمیسیون تحقیق آزارهای جنسی در کلیساها (CIASE) طی گزارشی اعلام کرد از سال ۱۹۵۰ تاکنون حداقل ۱۰ هزار کودک در کلیساهای فرانسه مورد سوء استفاده جنسی قرار گرفته‌اند. 🔸این گزارش با استفاده از بایگانی و اسناد اسقفی تهیه شده و شهادت ۶۵۰۰ نفر، اسامی بزه‌دیدگانی که فوت کرده و کسانی که مورد آزار جنسی قرار گرفته ولی نمی‌خواستند در این باره اظهار نظر کنند را در بر می‌گیرد. 🔸کمیسیون مذکور در سال ۲۰۱۸ تشکیل شده و در آن زمان شمار قربانیان آزار جنسی در فرانسه را حدود ۳۰۰۰ نفر تخمین می‌زد. 🔸ژان مارک ساو، رئیس کمیسیون تحقیق آزارهای جنسی در کلیساها در ماه ژوئن اعلام کرد تعداد کشیشان پدوفیل (کودک‌آزار) در فرانسه ممکن است بیش از ۱۵۰۰ نفر باشد.
کرباسچی مرد سه چهره انتخابات! بررسی ها نشان می دهد گزاره‌های انتخاباتی روزنامه حزب سازندگی بیشتر بر شخصیت‌هایی مانند محسن هاشمی، محمدجواد ظریف و حتی بر علی لاریجانی قابل انطباق است. چهره های کارگزاران نیز هر کدام به نوعی و جداگانه اسامی این سه چهره سیاسی را به عنوان کاندیدای احتمالی خود نام برده اند. به اعتقاد برخی فعالین سیاسی کرباسچی، دبیر کل حزب کارگزاران تلاش می کند در آستانه انتخابات 1400 سه چهره و سه گزینه فعال برای رقابت سیاسی و موثر بودن در جریان اصلاحات داشته باشد. برخی دیگر از فعالین سیاسی نیز معتقدند ترس از تخریب نامزد احتمالی توسط جریان رقیب و عدم پذیرش از سوی برخی احزاب اصلاح‌طلب، باعث شده است که کارگزاران، تعیین کاندیدا را به تعویق بیندازد
گفته می‌شود که با فشار دولت، ممکن است مجمع تشخیص مصلحت نظام بخواهد لوایح FATF را تصویب کرده و اجرای آن را به لغو تحریم‌ها مشروط کند. ▪️خط: ۱- تصویب بدون اجرا هیچ ارزش بین‌المللی ندارد و نه‌تنها باعث رفع محدودیت‌ها نخواهد شد، بلکه کشور را برای اجرای آن تحت فشار بیشتری خواهد گذاشت. ۲- امکان داشتن "حق تحفظ" در FATF ، یک دروغ آشکار است. اساساً در هیچ توافقی، حق تحفظ علیه ذات توافق معنی ندارد. خواسته‌های FATF از ایران کاملاً آشکار است. به طور مثال، FATF صراحتاً بیان کرده که اصلاحیه ایران مبنی بر استثناء کردن گروه‌هایی بر اساس اصل ۱۵۴ قانون اساسی و به تشخیص شورای عالی امتیت ملی را نمی پذیرد. همچنین در متن قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، ۸۴ شخص و سازمان ایرانی تحریم شده که با پذیرش ضوابط FATF حتی در داخل ایران این افراد تحریم خواهند شد. ۳- مشخص نیست مبنای مصلحت در مجمع تشخیص چیست! اگر اسلام و قرآن مبنا باشد، مصلحت بستن راه تسلط کفار بر مسلمین (قائده نفی سبیل) است. مع‌الاسف، تفسیر برخی از مصلحت، کوتاه آمدن در مقابل زیاده خواهی‌های دشمن است. ۴- نتیجه سیاست "تنش‌زدایی" و "اعتمادسازی" با دشمن، برجام بود که معلوم نیست کی قرار است از آن افتضاح درس عبرت گرفته شود. ۵- قبلاً گفته می‌شد با تصویب FATF ، مجبور به تحویل دادن حاج قاسم به دشمن خواهیم شد. امروز دشمن به برکت صبراستراتژیک پسابرجامی، سردار دل‌ها را شهید کرده و خونش هنوز می‌جوشد. انتقام که نگرفته‌ایم، هیچ! باز دنبال دادن امتیازات بیشتری به قاتل او هستند! ۶- باید بدانیم که کنوانسیون‌های پالرمو و cft کف خواسته های FATF از ایران می‌باشد نه سقف خواسته ها؛ به عبارت دیگر، مسائلی همچون تضمین وجود نظام شناخت همه‌جانبه مشتری، تضمین استقلال واحد اطلاعات مالی و... که در بیانیه‌های اخیر نیز مورد تاکید واقع شده‌اند نشان می‌دهند استانداردها و تفاسیر این نهاد مانند تصویب دو کنوانسیون، ایستا و ثابت نیست و ارزیابی‌های دوره‌ای از کشورهای مختلف در مجمع عمومی این نهاد نیز موید این پویایی است. در واقع این نهاد مرتباً در حال به روزرسانی خود می‌باشد و حتی در اهداف نیز در سال‌های اخیر به صورت پویا عمل کرده و مواردی همچون اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی را نیز در کنار مبارزه با پول‌شویی و تامین مالی تروریزم در دستور کار خود قرار داده که ایران از نظر دنیای غرب در تمامی این موارد متهم است و باید متحمل هزینه‌های بیشتری شود. ۷- این حد از تذبذب در مجمع تشخیص مصلحت که قرار بود بن‌بست شکن باشد با فلسفه وجودی آن در تناقض است. مجمع باید FATF را قاطع رد کند تا اصلاح‌طلبان هرچند روز یکبار باز آن را زنده نکنند. ۸- باید به شرف امثال مجید انصاری و صدر و باهنر و عارف که از روز اول ثبات فکری داشتند و معتقد بودند که دست دولت را نباید بست، درود فرستاد. چون با این روند هر لحظه بیم آن می‌رود که موافقین فعلی رنگ عوض کرده و خام توجیهاتِ "برجام‌آوران" شوند.
آقای حسن خمینی چه تجربه ای در کار اجرایی دارید جز تولیت حرم امام که آنجا هم سوء مدیریت هست؟ 📝 روزنامه جوان در باره کاندیداتوری سیدحسن خمینی نوشت: 🔹 حسن خمینی سابقه مدیریتی چندانی ندارد. تولیت حرم امام خمینی را با وصیت پدرش و درخواست خود از رهبری، از جوانی و بدون هیچ سابقه مدیریتی بر عهده گرفت که همان هم با کلی انتقادات همراه است. 🔹 او چگونه می‌تواند در رأس یک قوه مدیریت موفق داشته باشد و کشور را اداره کند؟ از سویی آیا با این حجم انتقادات پیرامون سومدیریت حسن خمینی او می‌تواند موج عظیم برانگیزد؟ 🔹 امید اصلاح‌طلبان البته به عملیات‌های رسانه‌ای و دو قطبی‌سازی و تخریب رقیب است، نه اینکه سابقه حسن خمینی نشانی از کارآمدی داشته باشد.
مجتبی_ذوالنوری 🔹 مبنای استدلال ما این است که با توجه به اینکه در حال حاضر تحریم هستیم و مبادلات اقتصادی ما از طریق دور زدن تحریم‌ها امکان‌پذیر می‌شود، پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT طبیعتا مشکلات ما را بیشتر خواهد کرد. 🔸 با پذیرش الزامات گروه اقدام مالی، از جمله الحاق به پالرمو و CFT، سرنخ‌ها و سرپل‌ها و مسیر دور زدن تحریم‌ها از بین می‌رود؛ ✅ همچنین شرکای تجاری ما، واردکنندگان کالاهای ایرانی و مسیر انتقال پول ما لو خواهد رفت و فشار بر شرکای تجاری ما بیشتر خواهد شد؛ 🔹 بنابراین وقتی ریسک ارتباط با ما افزایش یابد، فشارها نیز بیشتر خواهد شد؛ یعنی یا اساساً کالا و پولی جابجا نخواهد شد و یا با هزینه‌هایی به مراتب بیشتر جابجا می‌شود. 💢 تا زمانی که تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه برقرار است، پذیرش این کنوانسیون‌ها به صلاح نیست و راه تنفس در شرایط تحریمی را می‌بندد، ولی اگر تحریم‌ها در عمل برداشته شود و موانع انتقال پول ما دیگر وجود نداشته باشد، آن زمان فرصت برای بررسی‌های لازم و احیانا الحاق به این کنوانسیون‌ها فراهم می‌شود.
پشت پرده نامه خاتمی به رهبری را ببینید
منافع ملی، FATF و بازی های انتخاباتی 🔺«والی ادیمو» نامزد بایدن برای معاونت خزانه داری آمریکا در جلسه سنا می گوید: راه گریز ایران از تحریم را می‌بندم! وزارت خزانه داری با دقت هرگونه تلاش ایران برای گریز از تحریم‌ها و سوء استفاده از نظام بانکداری بین‌المللی را زیر نظر خواهد گرفت. 🔹ریچارد نفیو طراح تحریم های ایران و نویسنده کتاب هنر تحریم ها که با اطمینان اظهار میکرد تحریم های آمریکا چنان دادوستد با ایران را مشکل کرده که حتی اقلام قانونی را نمی تواند دریافت کند، روز گذشته به سمت معاونت نماینده ویژه دولت بایدن در امور ایران انتخاب شده. 🔹بایدن تیم خود را بر اساس تداوم فشار حداکثری با تحریم های هوشمند بسته. اما اقدام راهبردی ایران برای لغو تحریم ها با خروج از پروتکل الحاقی نشان داد ایران برای شکست نهایی فشار حداکثری مصمم است و موضعی واحد، صریح و قاطع دارد. 🔹امروز کشور توانسته از طریق دور زدن تحریم ها مبادلات اقتصادی داشته باشد و چنانکه سخنگوی کمیسیون اصل نود گفته روزانه بیش از یک میلیون بشکه نفت بفروشد. کنوانسیون های پالرمو وCFT راه های ورود ارز را شناسایی و مشتریان نفت ایران را می سوزاند. تا زمانی که تحریم ها برقرار است، پذیرش کنوانسیون ها یعنی خود تحریمی و اجازه دادن به ادامه فشار حداکثری! 🔻حالا خودتان دلیل این همه اصرار و جنجال آفرینی رسانه های زنجیره ای (بخوانید پیاده نظام دولت آمریکا) و برخی سیاست مداران کم خرد پیرامون FATF را تصور کنید! نیاز مبرم به دوقطبی سازی دم انتخابات برای تغییر محاسبات. شیوه ای تکراری برای جابجایی اولویت های جریانات سیاسی و تردید افکنی بر منافع ملی حتی میان جریان انقلابی و در نهایت نجات راهبرد فشار حداکثری! پ.ن: در چنین شرایطی دلیل تعویق چندباره و مصلحت آمیز جلسه مجمع تشخیص مصلحت برای تعیین تکلیف لوایح FATF چه معنایی می تواند داشته باشد؟
یادداشت مهم جان کری خطاب به بایدن :سریع تر برجام را احیا کنید؛خطر نابودی کامل توافق جدی است 🔹تهران نشان داده آماده است به تعهدات بازگردد 🔹پایان برجام یعنی جنگ ایران و آمریکا 🔹بایدن به دنبال فشار بیشتر بر تهران نباشد ؛این موضوع با عث تضعیف شدن وی می شود 🔷جان کری وزیر خارجه دولت اوباما در یادداشتی نوشت :سیاست دونالد ترامپ ، رئیس جمهور سابق ایران ، با اعمال حداکثر فشار برای حداقل سود ناکام بود. ایالات متحده از توافق هسته ای ایران خارج شد و تحریم ها را علیه تهران وضع کرد. اما این اقدامات ایران را مهار نکرد و رهبران این کشور را به گسترش فعالیتهای غنی سازی هسته ای تشویق کرد. نتیجه این امر نوسانات منطقه ای بیشتر و افزایش خطر درگیری مستقیم بین واشنگتن و تهران بود. 🔷براساس گزارش گروه ترجمه پیام اقتصاد وی ادامه داده است :رئیس جمهور جو بایدن می داند که باید این مارپیچ خطرناک نزولی را معکوس کند. بایدن بازگشت به توافق نامه ای که رئیس سابق او ، رئیس جمهور باراک اوباما ، در سال 2015 میانجی گری کرد ، موافقت کرده است. ایران نیز نشان داده است که آماده است تا تعهدات خود را در چارچوب این توافق تمدید کند . 🔷اعتماد کمی بین ایران و ایالات متحده باقی مانده است . سیاست داخلی در دو کشور ، بازگرداندن این توافق را سخت کرده است. برای امید به نجات توافق ، دولت جدید ایالات متحده باید سریع حرکت کند. 🔷اولویت ایران بازگشت به وضعیت موجود قبل از ترامپ است. تهران می خواهد واشنگتن کلیه تحریم های جدید اعمال شده توسط دولت قبلی ، از جمله تحریم هایی را که مانع فروش نفت ایران و دسترسی به سیستم مالی بین المللی است ، لغو کند. اما واشنگتن قبل از اظهار نظر می خواهد تهران مطابق با اصول توافق 2015 عمل کند . 🔷برخی از نهادهای سیاست خارجی ایالات متحده و اروپا معتقدند که واشنگتن باید قبل از پیوستن مجدد به توافق ، برای پیروی کامل - یا حتی امتیازات بیشتر - فشار آورد. به راحتی می توان ناامیدی را در درخواستهای مکرر ایران از ایالات متحده برای لغو سریع تحریم های اقتصادی خواند ، و واشنگتن ممکن است وسوسه شود که بر مزیت خود فشار آورد. اما تأخیر فقط باعث می شود دست بایدن ضعیف شود و خطر سقوط کامل توافقنامه 2015 وجود دارد. 🔷 در صورت وقوع چنین اتفاقی ، ایران می تواند تهدیدهای افزایش غنی سازی اورانیوم و تسریع برنامه های تسلیحات هسته ای خود را دنبال کند و بحرانی بزرگ را به وجود آورد که می تواند ایالات متحده و ایران را در مسیر جنگ قرار دهد
📽 روحانی: اگر FATF بد است، چرا همه کشور ها عضو آن هستند/ اگر لوایح اجرا نشد، به مردم توضیح دهیم چقدر این کار هزینه دارد ◀️ همه کشورها تلاش می کنند رتبه بالاتری را در "اف.ای.تی.اف" کسب کنند ولی ما ایستادیم تماشا می کنیم. ◀️ تمام کشورهایی که دوست ما هستند و با ما کار می کنند، به ما توصیه می کنند اگر به "اف.ای.تی.اف" ملحق نشوید، ارتباطات بانکی با ما قطع می شود. ◀️ اگر لوایح اجرا نشد، به مردم توضیح دهیم چقدر این کار هزینه دارد.مجمع قدرت خودش را برای حل معضلات مالی مردم نشان دهد. ◀️ مقام معظم رهبری راه را باز کردند. این لوایح هرچه زودتر تصویب شود به نفع مردم است.اف.ای.تی.اف هیچ ربطی به برجام ندارد.
🖌دولت جوان حزب‌الهی و استقلال بودجه از نفت ✨سرمقاله دوشنبه ۱۱ اسفندماه ۹۹ روزنامه جوان در رابطه با پایین بودن نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی در ایران، صاحب‌نظران مختلف دلایل متعددی عنوان کرده‌اند. اما همگان اذعان دارند که حداقل رسیدن به میانگین جهانی در این موضوع، اولا کاملا ممکن است و ثانیا باعث استقلال بودجه کشور از نفت و رفع بسیاری از گرفتاری‌های بودجه‌ای نظیر کسری بودجه که عامل بسیاری از مشکلات ماست، خواهد شد. برای نمونه، اگر نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی ما در  سال 1398 به جای 7 درصد، 26 درصد یعنی حداقل به اندازه میانگین جهانی بود، درآمد مالیاتی ما از 168 هزار میلیارد تومان به بیش از 620 هزار میلیارد تومان می‌رسید. این در حالی است که کل بودجه عمومی دولت در سال 1398 حدود 520 هزار میلیارد تومان بود. یعنی با رساندن نسبت T/GDP کشور به میانگین جهانی، درآمد مالیاتی‌مان 100 هزار میلیارد تومان از کل بودجه عمومی نیز بیشتر می‌شد و نه کسری داشتیم، نه نیازی به فروش نفت داشتیم، نه انتشار اوراق بدهی، نه گران کردن بنزین، نه گران کردن دلار و ضربه زدن به ارزش پول ملی و نه حراج اموال دولت.
بایدن نه لغو ممنوعیت سفر ایرانی‌ها به آمریکا را برداشته و نه تعیین سپاه بعنوان یک سازمان تروریستی! 🔹 «صدای آمریکا» نوشت: محدودیت‌ سفر به آمریکا حتی پس از لغو ممنوعیت سفر توسط بایدن همچنان برای ایرانی‌ها پابرجا است. 🔹 بایدن در ممنوعیت ورود مقامات ارشد جمهوری اسلامی و اعضای خانواده آن‌ها که دولت ترامپ در سال ۲۰۱۹ وضع کرد و نیز تعیین سپاه به‌عنوان یک سازمان تروریستی خارجی که نیروهای آن حق ورود به ایالات‌متحده را ندارند، تغییری ایجاد نکرده است!
علی مطهری: روحانی از همان اول بند را آب داد! 🔹 علی مطهری در گفتگو با «خبرآنلاین»: روحانی اگر از ابتدا قدرت خود را حفظ می‌کرد، با آن اختیاراتی که داشت بهتر می‌توانست عمل کند. شما نگاه کنید او همان ابتدای دولت دوازدهم وقتی می‌خواست فهرست کابینه را تنظیم کند چند جا فرستاد که نظر دهید و کار به جایی رسید که انتخاب برخی وزرای او انتخاب بیستم بود! خود روحانی از همان اول بند را آب داد و قافیه را باخت؛ این که دیگر دولت نمی‌شود.
منطق جالب مدعیان اصلاح طلبی 🔹قبل از انتخاب بایدن: انتخابات در ایران "نمایش دموکراسی" است که در گام دوم انقلاب این نمایش هم به پایان می‌رسد 🔹بعد انتخاب بایدن: اصلاح‌طلبان باید تصمیمی راهبردی بگیرند و همزمان با بایدن، یک رییس‌جمهور میانه‌رو(!) را در ایران روی کار بیاورند؛ سلام بر ۱۴۰۰!
عضو هیئت رئیسه مجلس: از مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌خواهیم تا لوایح CFT و پالرمو را برای بررسی بیشتر به مجلس بازگرداند. 🔺 حاجی دلیگانی نماینده مجلس: 🔹 مجمع تشخیص مصلحت نظام این اختیار را دارد که این لوایح را به مجلس بازگرداند که البته با این کار هم بررسی‌های بیشتری در مورد این لوایح در مجلس انجام خواهد شد و هم کار مجمع تشخیص مصلحت نظام با این کار سبک‌تر می‌شود. 🔹 ما در مجلس در حال بررسی ظرفیت‌های قانونی برای درخواست استرداد این دو لایحه از مجمع تشخیص مصلحت نظام هستیم و چنانچه ظرفیت قانونی برای این منظور وجود داشته باشد این کار را انجام خواهیم داد. 🔹 لوایح CFT و پالرمو با سیاسی‌کاری و با یک رأی شکننده در مجلس دهم به تصویب رسیده و پذیرش این دو لایحه حتی به صورت مشروط اطلاعات اقتصادی ما را در اختیار دشمنان‌مان قرار می‌دهد. 🔹 همانطور که در حوزه مسائل هسته‌ای شاهد بودیم که بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به اسم آژانس اطلاعات هسته‌ای ما را جمع‌آوری می‌کردند و در اختیار سیستم‌های جاسوسی کشورهای متخاصم قرار می‌دادند در ماجرای کنوانسیون‌های FATF نیز وضع به همین ترتیب خواهد بود و اگر ما به عضویت این کنوانسیون‌ها دربیاییم ولو به صورت مشروط اطلاعات اقتصادی ما در اختیار دشمنان قرار خواهد گرفت. 🔹 عضویت در کنوانسیون‌های FATF نه تنها سودی برای ما ندارد بلکه همانطور که در مسائل هسته‌ای اطلاعات کشورمان در اختیار دشمنان ما قرار گرفت و شرایط بر ما سخت‌تر شد در حوزه اقتصادی نیز وضع به همین ترتیب پیش خواهد رفت و اطلاعات مالی ما در اختیار دشمنان‌مان قرار خواهد گرفت تا آنها محدودیت های بیشتری را علیه ما اعمال کنند.
واکنش روزنامه وطن امروز به صحبت های روحانی که گفته بود هم سانتریفیوژ میچرخد هم چرخ اقتصاد، به وعده خود عمل کردیم! 🔹 چرخید اما به عقب
| فیلمی در مقیاس وسیع در سطح فضای مجازی و شبکه های معاند منتشر شده است با زیرنویس:" موجودی عابربانک خانم ناهید حسین پور هیکل ابادی همسر سردار عابدین خرم فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی! 🔻مانده حساب: ۶۷۰/۶۴۴/۷۵۱/۸۲۶/۲۰۱ ریال" 🔴 : 1️⃣ خانم ناهید حسین پور هیکل ابادی توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی بازداشت شده و بنا بر اظهارات متهم این فرد هیچ نسبت سببی و نسبی با هیچ مسئول یا فرماندهان سپاه ندارد. 2️⃣ این موجودی‌ها طبق فیلم فوق و اظهارات پلیس فتا با تکنیک های کلاهبرداری بصورت حبابی و کذب ایجاد می‌شود. موجوی واقعی دارنده این کارت چیزی کمتر از صد هزار تومان میباشد. این افراد یک شبکه تبهکارند و بارها با همین ترفند از افراد مختلف بصورت میلیونی و ده ها میلیونی کلاهبرداری کرده اند. 2️⃣ شبکه معاند ضدانقلاب با گذاشتن شواهد و قرائن کنار همدیگر از جمله اینکه روستای هیکل آباد در منطقه آذربایجانشرقی است، برای باورپذیری در ذهن مخاطب، گزینه فرمانده سپاه آذربایجان شرقی در راستای پروژه ناامیدسازی مردم و تخریب جایگاه سپاه انتخاب کرده بودند 3️⃣ ویدئوی دیگر با همین ترفند توسط همین شخص و باند در تاریخ ۹۹/۹/۸ منتشر شده بود
🔴 ساسی مانکن، نگاه تکنوفیلی و حاد ابتذال 🔻 | ساسی مانکن که با شوی جدیدش همراه با یک پورن استار معروف، وارد شبکه های اجتماعی شد و بخش بزرگی از اذهان نوجوانان و جوانان میهن را جلب نمود از نگاه جامعه شناسی رسانه نیز قابل تحلیل و بررسی است و بدون تعارف عرض می کنم که با پرداخت ساده و سطحی به این پدیده نمی توان برای آینده، دکترین عمل طراحی نمود و امیدوارم تا انتهای بحث همراه ما باشید. 🔻 فناوری بدون اخلاق در یک نگاه فلسفی 🔹برای ورود به بحث از واژه تکنوپولی بهره می بریم که به تسلط تکنولوژی بر فرهنگ نیز ترجمه شده و اولین بار نیز نیل پستمن این اصطلاح را به کار برد که در معنای دقیق تر، "فناوری بدون اخلاق" نیز نامیده می شود. 🔹 مارتین هایدگر فیلسوف آلمانی با یک رهیافت انتقادی در نسبت با تکنولوژی قائل است که فناوری یک وسیله صرف نیست. فناوری نحوی انکشاف است. چنانچه به این امر توجه کنیم قلمرو کاملاً متفاوتی در مورد ماهیت فناوری به روی ما گشوده خواهد شد. این قلمرو، ساحت انکشاف است و حقیقت. 🔹این دیدگاه هایدگر نشان می دهد که فناوری در ذات خود با یک جهان بینی آمیخته است و نگاه انسان به محیط و اشیاء و جهان و فرهنگ را کانالیزه می کند و زاویه می دهد. 🔻سایبردمکراسی و حادابتذال 🔹فارغ از معرفت شناسی و میزان مطابقت این دیدگاه با واقعیت، پدیده ای مثل ساسی مانکن در بستر اینستاگرام نشان داد که فناوری در جهان ما به معنای واقعی از اخلاق بریده شده است. زمانی که تکنیک از معنا عاری شود اباحه گرایی مشروعیت پیدا می کند و با پدیده ای بنام مواجه خواهیم شد. 🔹حاد ابتذال یعنی ولنگاری مشروع که عین آب خوردن به مصرف اپیدمیک برسد و همراهی بخش بزرگی از تینیجرهای جامعه را در غفلت ساختارهای مسئول و خانواده های مشغول رقم بزند. 🔹ذهنیت های بکری که زیرلوای و شعار آزادی در فضای مجازی، با پورنوگرافی آشنا می شوند و اختلال در سن بلوغ و ، کمترین اتفاقی است که بلحاظ روانشناختی برای بدنه کودک و نوجوان جامعه اتفاق می افتد. 🔹چالش هایی مثل ساسی مانکن که دعوت به دابسمش می کنند و مرزهای یک فرهنگ را به چالش می کشند علاوه بر تضعیف نظام اجتماعی و کمرنگ نمودن حساسیت های هویتی چند رخداد نامیمون دیگر را نیز باعث می شوند. 🔻نتایج جامعه شناختی تکنوپولی: 1⃣ ترویج و عاری از معنا که به مرور افسردگی اجتماعی و ترس از دیده نشدن و لایک نگرفتن و هراس از فقدان تایید اجتماعی را به دنبال خواهد داشت. 2⃣ نهادینه کردن و خلق رفتار جامعه ستیز و خلاف قاعده که به کجروی ها و خشونت های اجتماعی و آنرمال خواهد انجامید و میزان جرایم اجتماعی را بالا خواهد برد. 3⃣ تولید نیازهای کاذب در قشر نوجوان و جوان که به و اختلالات و جرایم جنسی منجر خواهد شد و استیصال شخص و خانواده اش را همراه خواهد داشت. 4⃣نظام نیاز و ارضای جامعه را بیمار کرده و شخصیت های به بلوغ رسیده ی کم مهارت و کم بینش عصبی و تکانشی را تحویل جامعه خواهد داد. 5⃣ ذهنیت مبتذل به عادات مبتذل تبدیل خواهد شد و و بحران شخصیتی، 7
🔴 ساسی مانکن، نگاه تکنوفیلی و حاد ابتذال 🔻 | ساسی مانکن که با شوی جدیدش همراه با یک پورن استار معروف، وارد شبکه های اجتماعی شد و بخش بزرگی از اذهان نوجوانان و جوانان میهن را جلب نمود از نگاه جامعه شناسی رسانه نیز قابل تحلیل و بررسی است و بدون تعارف عرض می کنم که با پرداخت ساده و سطحی به این پدیده نمی توان برای آینده، دکترین عمل طراحی نمود و امیدوارم تا انتهای بحث همراه ما باشید. 🔻 فناوری بدون اخلاق در یک نگاه فلسفی 🔹برای ورود به بحث از واژه تکنوپولی بهره می بریم که به تسلط تکنولوژی بر فرهنگ نیز ترجمه شده و اولین بار نیز نیل پستمن این اصطلاح را به کار برد که در معنای دقیق تر، "فناوری بدون اخلاق" نیز نامیده می شود. 🔹 مارتین هایدگر فیلسوف آلمانی با یک رهیافت انتقادی در نسبت با تکنولوژی قائل است که فناوری یک وسیله صرف نیست. فناوری نحوی انکشاف است. چنانچه به این امر توجه کنیم قلمرو کاملاً متفاوتی در مورد ماهیت فناوری به روی ما گشوده خواهد شد. این قلمرو، ساحت انکشاف است و حقیقت. 🔹این دیدگاه هایدگر نشان می دهد که فناوری در ذات خود با یک جهان بینی آمیخته است و نگاه انسان به محیط و اشیاء و جهان و فرهنگ را کانالیزه می کند و زاویه می دهد. 🔻سایبردمکراسی و حادابتذال 🔹فارغ از معرفت شناسی و میزان مطابقت این دیدگاه با واقعیت، پدیده ای مثل ساسی مانکن در بستر اینستاگرام نشان داد که فناوری در جهان ما به معنای واقعی از اخلاق بریده شده است. زمانی که تکنیک از معنا عاری شود اباحه گرایی مشروعیت پیدا می کند و با پدیده ای بنام مواجه خواهیم شد. 🔹حاد ابتذال یعنی ولنگاری مشروع که عین آب خوردن به مصرف اپیدمیک برسد و همراهی بخش بزرگی از تینیجرهای جامعه را در غفلت ساختارهای مسئول و خانواده های مشغول رقم بزند. 🔹ذهنیت های بکری که زیرلوای و شعار آزادی در فضای مجازی، با پورنوگرافی آشنا می شوند و اختلال در سن بلوغ و ، کمترین اتفاقی است که بلحاظ روانشناختی برای بدنه کودک و نوجوان جامعه اتفاق می افتد. 🔹چالش هایی مثل ساسی مانکن که دعوت به دابسمش می کنند و مرزهای یک فرهنگ را به چالش می کشند علاوه بر تضعیف نظام اجتماعی و کمرنگ نمودن حساسیت های هویتی چند رخداد نامیمون دیگر را نیز باعث می شوند. 🔻نتایج جامعه شناختی تکنوپولی: 1⃣ ترویج و عاری از معنا که به مرور افسردگی اجتماعی و ترس از دیده نشدن و لایک نگرفتن و هراس از فقدان تایید اجتماعی را به دنبال خواهد داشت. 2⃣ نهادینه کردن و خلق رفتار جامعه ستیز و خلاف قاعده که به کجروی ها و خشونت های اجتماعی و آنرمال خواهد انجامید و میزان جرایم اجتماعی را بالا خواهد برد. 3⃣ تولید نیازهای کاذب در قشر نوجوان و جوان که به و اختلالات و جرایم جنسی منجر خواهد شد و استیصال شخص و خانواده اش را همراه خواهد داشت. 4⃣نظام نیاز و ارضای جامعه را بیمار کرده و شخصیت های به بلوغ رسیده ی کم مهارت و کم بینش عصبی و تکانشی را تحویل جامعه خواهد داد. 5⃣ ذهنیت مبتذل به عادات مبتذل تبدیل خواهد شد و و بحران شخصیتی، فضای فرهنگ را پر خواهد کرد و یک انسان مصرف کننده، منفعل و وابسته ظهور خواهد کرد. 🔹 برآیند چنین فرایندی انسانی خواهد بود که تبدیل به شده و به کالاشدگی مبتلا می شود و تمام هویت و فرهنگ و تاریخش را بر بادرفته خواهد دید. 🌱 این اتفاق ناشی از یک به فرهنگ و فضای مجازی است که به تعبیر پستمن، مانند یک عاشق به تکنیک نظاره می کنند، بدون اینکه به نقاب پشت پرده آن توجه کنند و به عواقب آن و ویرانی‌های فناوری بیندیشند. از نظر وی این انسان ها خطرناکند و باید با احتیاط با آن روبرو شد که در ساحت مسئولان جهان مجازی، کم نداریم.
‌‌ ⚖ رئیس قوه قضائیه در دیدار با نخبگان استان آذربایجان غربی: 🔻 سازمان‌ها و ادارات ما باید جلوه کارآمدی و گره‌گشایی از زندگی مردم باشند و چنانچه این سازمان‌ها خود گرفتار فساد شوند، در کار مردم گره خواهند انداخت و بدین ترتیب برای آنها مشکل مضاعف ایجاد می‌شود. ‌‌ ⚠️ وجود فساد در بخش‌های اقتصادی، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران را مردّد و دلسرد می‌کند. ‌‌ 🔻 امنیت اقتصادی مرهون مبارزه با فساد اقتصادی است. ‌‌ 🚫 به هیچ عنوان بانکی اجازه ندارد پس از تملک یک واحد تولیدی، موجبات تعطیلی آن را فراهم آورد و ما با جدیت موضوع کارخانه‌هایی را که پس از تملک از سوی بانک‌ها تعطیل شده‌اند دنبال می‌کنیم. ‌‌ 🔹️ ما به عنوان سرباز نظام، مصمم هستیم که با فساد در هرکجا که باشد مبارزه کنیم و اجازه ندهیم فساد در هیچ کجای نظام اداری لانه کند. ‌‌ ▫️ پرچم مبارزه با فساد در دستان رهبر معظم انقلاب اسلامی است و ما به عنوان سربازان ایشان و سربازان این نظام، مبارزه مجدانه با فساد را دنبال می کنیم.
واکنش تهران به عقب‌نشینی اروپا از ارائه قطعنامه ضدایرانی 🔹سخنگوی وزارت خارجه: با تلاش‌های فشرده دیپلماتیک و همچنین همراهی چین و روسیه، طرح قطعنامه علیه ایران در شورای حکام منتفی شد. 🔹تحول امروز می‌تواند مسیر دیپلماسی را که ایران و آژانس باز کرده‌اند حفظ نموده و زمینه را برای اجرای کامل تعهدات از سوی تمامی طرف‌ها فراهم آورد. 🔹ایران امیدوار است، طرف های مشارکت کننده در برجام بتوانند با استفاده از این فرصت و با همکاری جدی، اجرای کامل برجام از سوی همه را تضمین نمایند.