eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
474 دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
409 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
پایانی بر حربه بایدن درمانی ✍️ 🔹 غربگرایان از مدت‌ها قبل تلاش کردند افکار عمومی را با موضوع انتخاب بایدن و بازگشت فوری آمریکا به برجام شرطی کنند تا با حربه "بایدن درمانی" وارد انتخابات ۱۴۰۰ گردند. 🔸 اما در آن سو "بلینکین" وزیر خارجه آمریکا در اولین نشست خبری خود، نقشه "بایدن درمانی" غربگرایان را نقش بر آب کرد. وی بدون اشاره به عهد‌شکنی ایالات متحده تاکید کرد : ✅ "ایران در تناقض با برجام است و مدتی زمان طول می‌کشد که به تبعیت برگردد و ما باید ابتدا راستی‌آزمایی کنیم که در حال تبعیت هستند. 🔹 اگر ایران تصمیم بگیرد که به پایبندی به برجام برگردد، ما نیز تیم قدرتمندی تشکیل خواهیم داد تا این موضوع را بررسی کنیم. اگر ایران به تعهدات خود ذیل برجام بازگردد، آمریکا نیز همان کار را می‌کند. 🔸 سپس از آن به عنوان بستری برای ایجاد توافق قوی‌تر و طولانی‌تر که دیگر مسائل مشکل‌زا در روابط با ایران را برطرف کند، با کمک متحدان خود استفاده می‌کنیم." 💢 با این تفاسیر اظهارات بلینکین را باید پایانی بر حربه "بایدن درمانی" غربگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ و بی‌‌اعتباری کامل ایده و گفتمان اعتماد و تعامل با آمریکا دانست.
برنامه دولت جوبایدن برای انتخابات 1400 ایران برخی از تحلیلگران مسائل سیاسی بر این باورند که با پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا پیوند بین آمریکایی‌ها و جریان غربگرای داخلی در ایران برای اثرگذاری در انتخابات ریاست جمهوری 1400 به طور ویژه دنبال می شود. این تحلیلگران با اشاره به اظهارات اخیر رابرت مالی مسئول میز ایران در آمریکا مبنی بر این که آمریکا می‌خواهد مسئله خود را با ایران حل کند، معتقدند که آمریکایی‌ها در دوره جدید دولت این کشور برای اثرگذاری در انتخابات ایران تقلا می کنند. به گفته این گروه از کارشناسان، اراده مشترک غربگراهای داخلی و آمریکایی ها بر این است که در آستانه ایام نوروز و انتخابات 1400 بخشی از قیمت‌ها کاهش محسوسی یابد. به گفته این کارشناسان، آمریکایی ها همچنین راهبرد تقویت دوگانه سازی مذاکره و سازش با محورهایی مانند بازگشت به برجام، موضع موشکی، موضع حقوق بشر و موضع منطقه ای و غرب آسیا را در دستور کار دارند.
مهمترین علت عدم مشارکت برخی از مردم در انتخابات 🔺شنیده شده براساس نظرسنجی یک دستگاه امنیتی، در آذرماه گذشته، ۴۲.۹ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفته اند قطعا در انتخابات شرکت نمی کنند.درباره مهمترین علت این اقدام از آنان سئوال شده که ۳۲.۴ درصد مشکلات اقتصادی ۲۱.۶ درصد ناامیدی از کارامدی نظام، ۱۵.۳ درصد بی تفاوتی به سرنوشت کشور، ۱۲.۲ درصد ناتوانی نظام در حل مشکلات مردم، ۷.۱ درصد عدم حضور نامزد مورد اعتماد یا مناسب را عنوان کرده اند. 🔺در این نظرسنجی ۲۹.۲ درصد گفته اند که قطعا شرکت می کنند. این گروه در پاسخ به این که کدام گزینه رای می دهید؟ ۲۶.۷ درصد گزینه احمدی نژاد، ۲۵.۱ گزینه آیت الله رئیسی، ۱۰.۳ گزینه قالیباف، ۵.۴ درصد گزینه سید حسن خمینی، ۵ درصد گزینه ظریف، ۰.۳ درصد گزینه ضرغامی را انتخاب کرده اند. همچنین ۵۷ درصد گفته اند که خواهان مذاکره با امریکا هستیم. 🔺شرکت کنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به این سئوال که به چه کاندیدایی قطعا رای نمی دهید، ۱۸.۵ درصد جهانگیری ، ۸.۵ درصد قالیباف ، ۶.۹ درصد لاریجانی ، ۵.۷ درصد احمدی نژاد و ۳.۸ درصد آیت الله رئیسی را اعلام کرده اند.
استارت انتخاباتی نیکزاد از «زرتشت»/ نایب رییس مجلس در اندیشه پاستورنشینی 🔹علی نیکزاد که بر مسند نائب رئیسی دوم مجلس شورای اسلامی تکیه زده، این روزها تحرکات انتخاباتی‌اش بیش از قبل شده است. هسته مرکزی ستاد انتخاباتی نیکزاد در خیابان زرتشت فعال شده و حالا نیکزاد سودای ریاست جمهوری را در سر می‌پروراند. 🔹البته نیکزاد در جلسه‌ای خصوصی گفته در صورت حضور جدی آیت‌الله رئیسی در عرصه انتخابات، از ادامه حضور انصراف خواهد داد و به نفع او کنار خواهد کشید. دلیل این چراغ سبز به اتاق فکر رئیسی از سوی نیکزاد، امیدواری به یک پست مهم در دولت احتمالی آینده است. نیکزاد که در جریان انتخابات سال ۹۶ به عنوان رئیس ستاد انتخابات رئیسی منصوب شده بود، خیلی امیدوار است که با انتخاب وی به عنوان رئیس جمهور بعدی، معاون اول رئیسی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اعتراف صادق زیباکلام: FATF مانع دور زدن تحریم و باعث خودتحریمی است 🔺صادق زیباکلام نوشت: 🔹غیرمستقیم گفته شده که اگر ما به FATF بپیوندیم، نقل و انتقالات تجاری، صادرات و واردات ایران، حواله‌جات ارزی و... مکشوف و معلوم می‌شود که صد البته سخن درستی است. اگر ما به FATF بپیوندیم، حجم عظیمی از معاملات و مبادلات تجاری که در ایران صورت می‌گیرد، آشکار خواهد شد. 🔹{مثلا} اگر خواسته باشیم یک مثقال زعفران صادر کنیم، باید تحریم‌ها را دور بزنیم. اگر کشور مبدا آن یک مثقال زعفران‌ ایران باشد، با تحریم‌ها مواجه خواهیم شد، بنابراین باید یک کشور صادرکننده ثانویه برای صادرات یک مثقال زعفران پیدا کنیم. سپس باید درآمد آن را که به‌صورت ارز و دلار خواهد بود، با دور زدن تحریم‌ها به‌دست آوریم. یعنی هم در صدور و هم در واردات کالا و هم اگر می‌خواهیم یک دلار به داخل یا خارج از کشور منتقل کنیم، مجبوریم تحریم‌ها را دور‌بزنیم. 🔹 مخالفان پیوستن ایران به FATF به‌درستی می‌گویند، اگر ما به آن بپیوندیم، دیگر نمی‌توانیم تحریم‌ها را دور بزنیم. آنها کاملا درست می‌گویند.
بایدن: ۳۰ میلیون آمریکایی غذای کافی برای خوردن ندارند 🔺جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا: 🔹بیکاری هر روز در کشور در حال بیشتر شدن است. بحران در حال شدت گرفتن است. فقط در هفته گذشته ۹۰۰ هزار نفر در آمریکا برای دریافت بیمه بیکاری درخواست کردند. سی میلیون آمریکایی در این هفته، غذای کافی برای خوردن نداشتند. 🔹نرخ بهره به صورت بی‌سابقه‌ای پایین است. نرخ بازگشت سرمایه گذاری‌های هوشمند در اقتصاد کشور هرگز تا این اندازه بالا نبوده است. این صحبتی نیست که فقط ما بیان کنیم بلکه افکارسنجی در میان اکثر اقتصاددان‌های کشور با گرایش‌های مختلف چپ و راست و میانه رو از جمله مشاوران ترامپ، رئیس جمهور سابق و جرج بوش، رئیس جمهور پیشین نیز گویای همین نکته است.
اصول مواجهه ایران با آمریکا 🔹 تارنمای دیفنس‌وان در یادداشتی به ارزیابی تاکتیک‌های ایران در رودررویی‌های آتی با آمریکا پرداخته است. نویسنده معتقد است «گرچه ایران زخمی شده ولی نباید پیش‌بینی کنیم که تسلیم می‌شود». بنابراین راه دشواری برای پیوستن به مذاکرات در پیش است. 🔹 به باور نویسنده هر چه ایران بیشتر تحت فشار قرار بگیرد، بیشتر مقاومت می‌کند. به همین دلیل با تنگ‌تر شدن حلقه محاصره سیاسی و اقتصادی‌اش در عرصه منطقه‌ای، منازعه را به بیرون مرزهایش خواهد کشاند. او در ادامه سه اصل ایران در مواجهات را چنین برمی‌شمارد: 1️⃣ اصل اول قدرت‌نمایی است. مسئولان ایران از اقدامی که پیامی مبتنی بر ضعف ایران را به ذهن طرف مقابل متبادر کند، اجتناب می‌کنند. عدم پذیرش دیدار با ترامپ از سوی رییس‌جمهور ایران در سازمان ملل، نمونه‌ای از این رفتار است. 2️⃣ اصل دوم استفاده از زمان به عنوان اهرم فشار است. آن‌ها می‌دانند که آمریکایی‌ها مسائل دیگری جز ایران نیز دارند. پس در رسیدن به نتیجه‌ تعجیل می‌کنند ولی ایرانیان عجله‌ای برای به نتیجه رساندن مذاکرات ندارند. هم‌چنانکه در دوران اوباما چنین رفتار کردند. 3️⃣ اصل سوم برای ایران این است که با اقداماتی به طرف مقابل بفهماند که مجبورند زودتر در مذاکرات به نتیجه برسند، زیرا یک «ایران منزوی» خطرناک‌تر از ایرانی است که با آن تعامل شود. این اقدامات شامل مواردی است که ضرباتی به طرف مقابل وارد کند ولی اثبات انتساب آن به ایران دشوار باشد. 🔹 نویسنده معتقد است زیربنای هر سه اصل، این راهبرد از سوی ایران است که گرچه منازعه با غرب، غیرقابل‌حل و اجتناب‌ناپذیر است ولی باید مدیریت شود. اندیشکده راهبردی تبیین
دست پیش را گرفته‌اند تا .....‼️ 🔹 | وزیر خارجه جدید آمریکا در نخستین نشست خبری خود مدعی شد که ایران ابتدا باید به تعهدات برجامی خود عمل کند و سپس واشنگتن درباره بازگشت به برجام تصمیم می‌گیرد. 🔻در این خصوص بخوانید: 1️⃣اظهارات آنتونی بلینکن را وقتی در کنار اظهارات لیندا توماس گرینفیلد گزینه بایدن برای تصدی نماینده آمریکا در سازمان ملل می‌گذاریم که گفته است ما بدنبال پیدا کردن مسیر مشترکی با چین و روسیه هستیم تا فشارها بر ایران را تشدید کرده و این کشور را وادار به رعایت کامل تعهدات برجامی کنیم، آشکارا آنچه بایدن و تیم امنیتی وی در مواجهه با جمهوری اسلامی تدارک دیده‌اند را نمایان می‌سازد. 2️⃣ به راحتی می‌توان حدس زد برنامه چیست. طرح بایدن چیزی نیست جز گزینه فشار سیاسی منهای جنگ. به عبارتی بایدن بدنبال ایجاد اجماع بین‌المللی علیه ایران است، تا به اتفاق همکاران اروپائی خود ایران را به شورای امنیت کشانیده و در مسیر کانالیزه شده مد نظر خود قرار دهند. بایدن به خوبی می‌داند که در این مسیر دورنمای بدون همراهی چین و روسیه چیزی جز انسداد نیست. 3️⃣ در کنار آن بایدن این را هم به خوبی می‌داند که منطقه پر تنش نابود کننده اجماع و برنامه آنان بوده و به همین خاطر است که ادامه رقابت تسلیحاتی را بی‌فایده و قراردادهای ترامپ با کشورهای عربی را مطلوب نمی‌داند. بعبارتی اکنون این بایدن است که می‌خواهد برای اجماع مد نظر خود اعتمادسازی کند. 4️⃣ تقریبا برنامه بایدن و تیم امنیتی او روشن است، می‌خواهند به برجام بازگردند، درست زمانی که ایران به تمامی تعهدات درون برجامی خود عمل کرده باشد و امیدوار است که بتواند از طریق همکاری با چین و روسیه، ایران را متقاعد به بازگشت به نقطه اول نمایند. به زبان ساده چین و روسیه بخشی از طراحی آنان می‌باشد. البته برای آمریکا این تازه مقدمه کار است. بخش اصلی طرح زمانی آغاز می‌شود که مسیری برای سرایت و توسعه برجام به حوزه‌های امنیت ملی ایران بیابند. 🔻 اکنون گردانندگان کاخ سفید دست پیش را گرفته‌اند تا برداشتن تحریم‌ها بعنوان پیش‌شرط ایران برای بازگشت آمریکا به برجام، مسئله اصلی فی‌مابین نگردد. تردیدی نیست که به راحتی می‌شود این طراحی را خنثی نمود، اگر بر این خواسته معقول خود مُصّر باشیم و همزمان نگذاریم روسیه و چین بخشی از معماری آنان گردند.
چرا تهران هیئت سیاسی طالبان را به حضور پذیرفت؟‼️ 🔻 | سفر طالبان به تهران در حالی با واکنش‌های رسانه‌ای مواجه شد که بدلیل نزدیکی ملاحظات تهران با کابل درباره گفتگوهای صلح طالبان و آمریکا، ایران می‌تواند به رفع بن‌بست مذاکرات کمک کند 🔹کابل از ابتدا منتقد مذاکرات دوحه بود و تمدید ماموریت خلیل‌زاد بعنوان نماینده آمریکا در امور افغانستان نشان می‌دهد که بایدن مسیر ترامپ را در افغانستان ادامه می‌دهد 🔹ایران نقش کاملا متفاوتی از دیگران بویژه آمریکا در تحولات افغانستان دارد لذا جنگ با اشغال‌گر بیگانه را متفاوت از مبارزه با دولت قانونی می‌داند 🔹برقراری گفتگوهای صلح و استقرار آتش‌بس می‌تواند توقف خون‌ریزی و ایجاد زمینه مشارکت واقعی مردم افغانستان را در تعیین سرنوشتشان بدنبال داشته باشد 🔹چنانچه دریابان شمخانی در ملاقات با هیئت طالبان تاکید کرد؛ «ایران هیچ‌گاه جریانی را که بخواهد با جنگ در افغانستان به حاکمیت برسد به رسمیت نخواهد شناخت» 🖌 | میانجی‌گری ایران تلاشی مسئولانه برای مجاب کردن طالبان به زمین‌گذاردن سلاح و مشارکت در حکومت آینده افغانستان از طریق گفتگو با دولت و نمایندگان طوایف است
شما که با رأی به حل می‌شود در حالی از وضعیت معیشتی انتقاد می‌کند که سال 96 به روحانی شده و گفته بود این رأی، آینده کشور را می‌کند. به گزارش رجانیوز، سید حسن خمینی از وضعیت معیشتی مردم ابراز تأسف کرده و گفته است: «هر کسی دلسوز کشور است این را می‌داند که هیچ چیزی در حال حاضر مثل مشکل معیشت مردم، گرانی، بیکاری و فقر نمی‌تواند به سستی پایه‌های نظام منجر شود. برای اینکه بزرگ‌ترین شاهد پیروزی انقلاب، کارآمدی نظام است.» البته که حسن خمینی درست می‌گوید. اما سؤالی که باید از وی پرسید این است که معیشت مردم چه کسانی هستند؟ بیست و نهم اردیبهشت ماه سال 96، سه روز پیش از آغاز یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، سید حسن خمینی با انتشار یک ضمن اعلام از حسن روحانی، مردم را به انتخاب مجدد وی دعوت کرد. او در پیام خود خطاب به مردم گفت: همه با هم یک‌بار دیگر به دولت روحانی کنیم. او حتی معیشتی مردم را هم در گرو رأی‌آوری دانسته و گفته بود: «اقتصاددان‌های بزرگ کشور نیز نسبت به توانمندی برنامه و عمل دولت شهادت داده‌اند و همین امر می‌تواند ذهن و جان ما را مستحکم کند تا اعتماد مجددی به این دولت داشته باشیم و با رأی به آقای روحانی آینده کشورمان را رقم بزنیم.» اما اکنون، با محرز شدن سید حسن خمینی به‌جای از علم انتقاد از وضع موجود برداشته است! شاید او فراموش کرده و یا دوست دارد فراموش کند، اما ایران به خوبی به یاد دارد که چه کسانی پیام‌های ویدئویی منتشر می‌کردند و طبیعتاً نزد مردم، کمتر از روحانی نخواهد بود.