eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
467 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
آیا استیضاح ترامپ به نتیجه خواهد رسید؟! 🔻 | سنا با استیضاح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری این کشور به اتهام تحریک اغتشاشگران برای حمله به کپیتول‌هیل موافقت کرد. اما در نشست روز سه‌شنبه سنا صرفا ۵ عضو حزب جمهوری‌خواه با دموکرات‌ها برای محاکمه ترامپ همصدا شدند و سایر جمهوری‌خواهان استیضاح رئیس‌جمهوری آمریکا را غیر‌قانونی قلمداد کردند. 🔹 به این ترتیب در جریان رای‌گیری روز سه‌شنبه در سنا ۵۵ سناتور به قانونی بودن و ۴۵ تن دیگر به غیر‌قانونی بودن استیضاح رای دادند. ترکیب مجموع آرا نشان می‌دهد استیضاح ترامپ که قرار است ماه فوریه برگزار شود موفقیت‌آمیز نخواهد بود و حکم برائتش صادر خواهد شد؛ چراکه برای محکوم کردن رئیس‌جمهوری پیشین این تصمیم باید توسط دو سوم مجلس سنا تایید شود که در چنین شرایطی حداقل ۱۷ سناتور جمهوری‌خواه باید با تمامی نمایندگان دموکرات همصدا شوند. 🔻 | استیضاح در صورت به نتیجه رسیدن، ترامپ را از تصدی مقامات دولتی و حضور مجدد وی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ممانعت می‌نماید. به همین علت، این استیضاح چیزی فراتر از یک عمل نمادین است.
استراتژی تَکراری غربزده ها ⛔️ شانتاژ رسانه ای اصلاح طلبان در روزهای اخیر رنگ و بوی جدیدی به خود گرفته است. ❓سؤالی که ممکن است برای مردم به وجود آید این است که چطور مباحثی مانند سخن آیت الله صدیقی، سیلی نماینده مجلس و ادبیات منقلی در دوهفته اخیر در صدر اخبار قرار میگرد اما از اخبار گرانی، بورس، قاچاق ارز و... خبری نیست؟ ❓چرا در میان اخبار رسانه ها از بودجه1400 که سراسر همراه با ایراد و ابهام است سخنی در میان نبود؟ چرا مسائل مهمی مانند گرانی، تعطیلی کارخانه ها، بیکاری، قطعی مدام برق و... مورد توجه روزنامه های اصلاح طلب قرار نگرفته اما مباحث حاشیه ای که ربطی به اقتصاد و معیشت مردم ندارد نُقل محافل اصلاح طلبی هست؟ ♨️ پاسخ همه این سوالات را در استراتژی دیکته شده از سوی باغی انقلاب باید دید. راهبرد شکستن فضای حاکم بر کشور را اینگونه برای اصلاح طلبان ترسیم کرده: پُر کردن ذهن مردم از مباحث حاشیه ای. ♨️ ضربه زدن مدام به جبهه مقابل و تخریب مجلس انقلابی از جمله دیگر راهکارهای پیشنهادی اوست. ♨️خاتمی تَکرار می کند تا هجمه رسانه ای علیه اصلاح طلبان نباشد و فضا برای ورود بزرگان اصلاح طلب فراهم شود! ♨️او در صدد است تا مانند انتخابات های قبلی، مردم را با شعارهای پوپولیستی همچون دموکراسی، جامعه مدنی، تنش زدایی با غرب، مذاکره و ... فریب دهد و برای این کار در گام اول، رسانه های اصلاح طلب را برای مأمور کرده است.
آقای علی عسگری برای چه کسی تعظیم می‌کنید؟ ✍️ 🔹 آقای روحانی اولش شهردار وقت (قالیباف) را به جلسات دولت راه نداد. بعدا، از رحیم پور ازغدی و ضرغامی خوشش نیامد و دستور داد آنها را به جلسلت شورای عالی "انقلاب فرهنگی" و "فضای مجازی" دعوت نکنند. 🔸 نوبت چهارم، با شهردار اصلاح طلب تهران چپ افتاد و در حالی که حناچی به اصرار او (با وجود مخالفت دستگاه های نظارتی) شهردار شده بود، دستور داد او را هم به جلسات دولت راه ندهند؛ چون شهرداری نگذاشته دولت در جماران با تخلف ساخت و ساز کند! ✅ نوبت پنجم، از رحمانی وزیر صمت عصبانی شد و ناگهان او را عزل کرد که موجب شد دولت در دشوار ترین شرایط اقتصادی مردم، به مدت پنج ماه وزیر نداشته باشد. 🔹 همین لا به لا، ده دقیقه وقت به وزیر ماخوذ به حیای آموزش و پرورش نداد تا مشکلات مهم معلمان و فرهنگیان را در میان بگذارد و بلافاصله با استعفای بطحایی موافقت کرد. 🔸 آخرین بار، او بر آقای علی عسکری رئیس صدا و سیما عضب کرد که چرا در فلان برنامه زنده شبکه چهار، از "ادبیات منقلی" درباره وی استفاده شده و حال آن که خود روحانی، پایه گذار و سر قفلی دار این ادبیات است. 💢 جالب این که عسکری به خاطر ادبیات مهمان برنامه عذرخواهی کرد اما روحانی، به خاطر ادبیات موهن خودش، نه! خب آقای روحانی با این خُلق تنگ و خودکامگی، برای چه ادای آدم های دموکرات و اهل تحمل را در می آورد؟ نوبخت و واعظی و یکی دو نفر را نگه دارد، بقیه دولتمردان را هم مرخص کند!
پایانی بر حربه بایدن درمانی ✍️ 🔹 غربگرایان از مدت‌ها قبل تلاش کردند افکار عمومی را با موضوع انتخاب بایدن و بازگشت فوری آمریکا به برجام شرطی کنند تا با حربه "بایدن درمانی" وارد انتخابات ۱۴۰۰ گردند. 🔸 اما در آن سو "بلینکین" وزیر خارجه آمریکا در اولین نشست خبری خود، نقشه "بایدن درمانی" غربگرایان را نقش بر آب کرد. وی بدون اشاره به عهد‌شکنی ایالات متحده تاکید کرد : ✅ "ایران در تناقض با برجام است و مدتی زمان طول می‌کشد که به تبعیت برگردد و ما باید ابتدا راستی‌آزمایی کنیم که در حال تبعیت هستند. 🔹 اگر ایران تصمیم بگیرد که به پایبندی به برجام برگردد، ما نیز تیم قدرتمندی تشکیل خواهیم داد تا این موضوع را بررسی کنیم. اگر ایران به تعهدات خود ذیل برجام بازگردد، آمریکا نیز همان کار را می‌کند. 🔸 سپس از آن به عنوان بستری برای ایجاد توافق قوی‌تر و طولانی‌تر که دیگر مسائل مشکل‌زا در روابط با ایران را برطرف کند، با کمک متحدان خود استفاده می‌کنیم." 💢 با این تفاسیر اظهارات بلینکین را باید پایانی بر حربه "بایدن درمانی" غربگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ و بی‌‌اعتباری کامل ایده و گفتمان اعتماد و تعامل با آمریکا دانست.
برنامه دولت جوبایدن برای انتخابات 1400 ایران برخی از تحلیلگران مسائل سیاسی بر این باورند که با پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا پیوند بین آمریکایی‌ها و جریان غربگرای داخلی در ایران برای اثرگذاری در انتخابات ریاست جمهوری 1400 به طور ویژه دنبال می شود. این تحلیلگران با اشاره به اظهارات اخیر رابرت مالی مسئول میز ایران در آمریکا مبنی بر این که آمریکا می‌خواهد مسئله خود را با ایران حل کند، معتقدند که آمریکایی‌ها در دوره جدید دولت این کشور برای اثرگذاری در انتخابات ایران تقلا می کنند. به گفته این گروه از کارشناسان، اراده مشترک غربگراهای داخلی و آمریکایی ها بر این است که در آستانه ایام نوروز و انتخابات 1400 بخشی از قیمت‌ها کاهش محسوسی یابد. به گفته این کارشناسان، آمریکایی ها همچنین راهبرد تقویت دوگانه سازی مذاکره و سازش با محورهایی مانند بازگشت به برجام، موضع موشکی، موضع حقوق بشر و موضع منطقه ای و غرب آسیا را در دستور کار دارند.
مهمترین علت عدم مشارکت برخی از مردم در انتخابات 🔺شنیده شده براساس نظرسنجی یک دستگاه امنیتی، در آذرماه گذشته، ۴۲.۹ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفته اند قطعا در انتخابات شرکت نمی کنند.درباره مهمترین علت این اقدام از آنان سئوال شده که ۳۲.۴ درصد مشکلات اقتصادی ۲۱.۶ درصد ناامیدی از کارامدی نظام، ۱۵.۳ درصد بی تفاوتی به سرنوشت کشور، ۱۲.۲ درصد ناتوانی نظام در حل مشکلات مردم، ۷.۱ درصد عدم حضور نامزد مورد اعتماد یا مناسب را عنوان کرده اند. 🔺در این نظرسنجی ۲۹.۲ درصد گفته اند که قطعا شرکت می کنند. این گروه در پاسخ به این که کدام گزینه رای می دهید؟ ۲۶.۷ درصد گزینه احمدی نژاد، ۲۵.۱ گزینه آیت الله رئیسی، ۱۰.۳ گزینه قالیباف، ۵.۴ درصد گزینه سید حسن خمینی، ۵ درصد گزینه ظریف، ۰.۳ درصد گزینه ضرغامی را انتخاب کرده اند. همچنین ۵۷ درصد گفته اند که خواهان مذاکره با امریکا هستیم. 🔺شرکت کنندگان در این نظرسنجی در پاسخ به این سئوال که به چه کاندیدایی قطعا رای نمی دهید، ۱۸.۵ درصد جهانگیری ، ۸.۵ درصد قالیباف ، ۶.۹ درصد لاریجانی ، ۵.۷ درصد احمدی نژاد و ۳.۸ درصد آیت الله رئیسی را اعلام کرده اند.
استارت انتخاباتی نیکزاد از «زرتشت»/ نایب رییس مجلس در اندیشه پاستورنشینی 🔹علی نیکزاد که بر مسند نائب رئیسی دوم مجلس شورای اسلامی تکیه زده، این روزها تحرکات انتخاباتی‌اش بیش از قبل شده است. هسته مرکزی ستاد انتخاباتی نیکزاد در خیابان زرتشت فعال شده و حالا نیکزاد سودای ریاست جمهوری را در سر می‌پروراند. 🔹البته نیکزاد در جلسه‌ای خصوصی گفته در صورت حضور جدی آیت‌الله رئیسی در عرصه انتخابات، از ادامه حضور انصراف خواهد داد و به نفع او کنار خواهد کشید. دلیل این چراغ سبز به اتاق فکر رئیسی از سوی نیکزاد، امیدواری به یک پست مهم در دولت احتمالی آینده است. نیکزاد که در جریان انتخابات سال ۹۶ به عنوان رئیس ستاد انتخابات رئیسی منصوب شده بود، خیلی امیدوار است که با انتخاب وی به عنوان رئیس جمهور بعدی، معاون اول رئیسی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اعتراف صادق زیباکلام: FATF مانع دور زدن تحریم و باعث خودتحریمی است 🔺صادق زیباکلام نوشت: 🔹غیرمستقیم گفته شده که اگر ما به FATF بپیوندیم، نقل و انتقالات تجاری، صادرات و واردات ایران، حواله‌جات ارزی و... مکشوف و معلوم می‌شود که صد البته سخن درستی است. اگر ما به FATF بپیوندیم، حجم عظیمی از معاملات و مبادلات تجاری که در ایران صورت می‌گیرد، آشکار خواهد شد. 🔹{مثلا} اگر خواسته باشیم یک مثقال زعفران صادر کنیم، باید تحریم‌ها را دور بزنیم. اگر کشور مبدا آن یک مثقال زعفران‌ ایران باشد، با تحریم‌ها مواجه خواهیم شد، بنابراین باید یک کشور صادرکننده ثانویه برای صادرات یک مثقال زعفران پیدا کنیم. سپس باید درآمد آن را که به‌صورت ارز و دلار خواهد بود، با دور زدن تحریم‌ها به‌دست آوریم. یعنی هم در صدور و هم در واردات کالا و هم اگر می‌خواهیم یک دلار به داخل یا خارج از کشور منتقل کنیم، مجبوریم تحریم‌ها را دور‌بزنیم. 🔹 مخالفان پیوستن ایران به FATF به‌درستی می‌گویند، اگر ما به آن بپیوندیم، دیگر نمی‌توانیم تحریم‌ها را دور بزنیم. آنها کاملا درست می‌گویند.
بایدن: ۳۰ میلیون آمریکایی غذای کافی برای خوردن ندارند 🔺جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا: 🔹بیکاری هر روز در کشور در حال بیشتر شدن است. بحران در حال شدت گرفتن است. فقط در هفته گذشته ۹۰۰ هزار نفر در آمریکا برای دریافت بیمه بیکاری درخواست کردند. سی میلیون آمریکایی در این هفته، غذای کافی برای خوردن نداشتند. 🔹نرخ بهره به صورت بی‌سابقه‌ای پایین است. نرخ بازگشت سرمایه گذاری‌های هوشمند در اقتصاد کشور هرگز تا این اندازه بالا نبوده است. این صحبتی نیست که فقط ما بیان کنیم بلکه افکارسنجی در میان اکثر اقتصاددان‌های کشور با گرایش‌های مختلف چپ و راست و میانه رو از جمله مشاوران ترامپ، رئیس جمهور سابق و جرج بوش، رئیس جمهور پیشین نیز گویای همین نکته است.
اصول مواجهه ایران با آمریکا 🔹 تارنمای دیفنس‌وان در یادداشتی به ارزیابی تاکتیک‌های ایران در رودررویی‌های آتی با آمریکا پرداخته است. نویسنده معتقد است «گرچه ایران زخمی شده ولی نباید پیش‌بینی کنیم که تسلیم می‌شود». بنابراین راه دشواری برای پیوستن به مذاکرات در پیش است. 🔹 به باور نویسنده هر چه ایران بیشتر تحت فشار قرار بگیرد، بیشتر مقاومت می‌کند. به همین دلیل با تنگ‌تر شدن حلقه محاصره سیاسی و اقتصادی‌اش در عرصه منطقه‌ای، منازعه را به بیرون مرزهایش خواهد کشاند. او در ادامه سه اصل ایران در مواجهات را چنین برمی‌شمارد: 1️⃣ اصل اول قدرت‌نمایی است. مسئولان ایران از اقدامی که پیامی مبتنی بر ضعف ایران را به ذهن طرف مقابل متبادر کند، اجتناب می‌کنند. عدم پذیرش دیدار با ترامپ از سوی رییس‌جمهور ایران در سازمان ملل، نمونه‌ای از این رفتار است. 2️⃣ اصل دوم استفاده از زمان به عنوان اهرم فشار است. آن‌ها می‌دانند که آمریکایی‌ها مسائل دیگری جز ایران نیز دارند. پس در رسیدن به نتیجه‌ تعجیل می‌کنند ولی ایرانیان عجله‌ای برای به نتیجه رساندن مذاکرات ندارند. هم‌چنانکه در دوران اوباما چنین رفتار کردند. 3️⃣ اصل سوم برای ایران این است که با اقداماتی به طرف مقابل بفهماند که مجبورند زودتر در مذاکرات به نتیجه برسند، زیرا یک «ایران منزوی» خطرناک‌تر از ایرانی است که با آن تعامل شود. این اقدامات شامل مواردی است که ضرباتی به طرف مقابل وارد کند ولی اثبات انتساب آن به ایران دشوار باشد. 🔹 نویسنده معتقد است زیربنای هر سه اصل، این راهبرد از سوی ایران است که گرچه منازعه با غرب، غیرقابل‌حل و اجتناب‌ناپذیر است ولی باید مدیریت شود. اندیشکده راهبردی تبیین
دست پیش را گرفته‌اند تا .....‼️ 🔹 | وزیر خارجه جدید آمریکا در نخستین نشست خبری خود مدعی شد که ایران ابتدا باید به تعهدات برجامی خود عمل کند و سپس واشنگتن درباره بازگشت به برجام تصمیم می‌گیرد. 🔻در این خصوص بخوانید: 1️⃣اظهارات آنتونی بلینکن را وقتی در کنار اظهارات لیندا توماس گرینفیلد گزینه بایدن برای تصدی نماینده آمریکا در سازمان ملل می‌گذاریم که گفته است ما بدنبال پیدا کردن مسیر مشترکی با چین و روسیه هستیم تا فشارها بر ایران را تشدید کرده و این کشور را وادار به رعایت کامل تعهدات برجامی کنیم، آشکارا آنچه بایدن و تیم امنیتی وی در مواجهه با جمهوری اسلامی تدارک دیده‌اند را نمایان می‌سازد. 2️⃣ به راحتی می‌توان حدس زد برنامه چیست. طرح بایدن چیزی نیست جز گزینه فشار سیاسی منهای جنگ. به عبارتی بایدن بدنبال ایجاد اجماع بین‌المللی علیه ایران است، تا به اتفاق همکاران اروپائی خود ایران را به شورای امنیت کشانیده و در مسیر کانالیزه شده مد نظر خود قرار دهند. بایدن به خوبی می‌داند که در این مسیر دورنمای بدون همراهی چین و روسیه چیزی جز انسداد نیست. 3️⃣ در کنار آن بایدن این را هم به خوبی می‌داند که منطقه پر تنش نابود کننده اجماع و برنامه آنان بوده و به همین خاطر است که ادامه رقابت تسلیحاتی را بی‌فایده و قراردادهای ترامپ با کشورهای عربی را مطلوب نمی‌داند. بعبارتی اکنون این بایدن است که می‌خواهد برای اجماع مد نظر خود اعتمادسازی کند. 4️⃣ تقریبا برنامه بایدن و تیم امنیتی او روشن است، می‌خواهند به برجام بازگردند، درست زمانی که ایران به تمامی تعهدات درون برجامی خود عمل کرده باشد و امیدوار است که بتواند از طریق همکاری با چین و روسیه، ایران را متقاعد به بازگشت به نقطه اول نمایند. به زبان ساده چین و روسیه بخشی از طراحی آنان می‌باشد. البته برای آمریکا این تازه مقدمه کار است. بخش اصلی طرح زمانی آغاز می‌شود که مسیری برای سرایت و توسعه برجام به حوزه‌های امنیت ملی ایران بیابند. 🔻 اکنون گردانندگان کاخ سفید دست پیش را گرفته‌اند تا برداشتن تحریم‌ها بعنوان پیش‌شرط ایران برای بازگشت آمریکا به برجام، مسئله اصلی فی‌مابین نگردد. تردیدی نیست که به راحتی می‌شود این طراحی را خنثی نمود، اگر بر این خواسته معقول خود مُصّر باشیم و همزمان نگذاریم روسیه و چین بخشی از معماری آنان گردند.
چرا تهران هیئت سیاسی طالبان را به حضور پذیرفت؟‼️ 🔻 | سفر طالبان به تهران در حالی با واکنش‌های رسانه‌ای مواجه شد که بدلیل نزدیکی ملاحظات تهران با کابل درباره گفتگوهای صلح طالبان و آمریکا، ایران می‌تواند به رفع بن‌بست مذاکرات کمک کند 🔹کابل از ابتدا منتقد مذاکرات دوحه بود و تمدید ماموریت خلیل‌زاد بعنوان نماینده آمریکا در امور افغانستان نشان می‌دهد که بایدن مسیر ترامپ را در افغانستان ادامه می‌دهد 🔹ایران نقش کاملا متفاوتی از دیگران بویژه آمریکا در تحولات افغانستان دارد لذا جنگ با اشغال‌گر بیگانه را متفاوت از مبارزه با دولت قانونی می‌داند 🔹برقراری گفتگوهای صلح و استقرار آتش‌بس می‌تواند توقف خون‌ریزی و ایجاد زمینه مشارکت واقعی مردم افغانستان را در تعیین سرنوشتشان بدنبال داشته باشد 🔹چنانچه دریابان شمخانی در ملاقات با هیئت طالبان تاکید کرد؛ «ایران هیچ‌گاه جریانی را که بخواهد با جنگ در افغانستان به حاکمیت برسد به رسمیت نخواهد شناخت» 🖌 | میانجی‌گری ایران تلاشی مسئولانه برای مجاب کردن طالبان به زمین‌گذاردن سلاح و مشارکت در حکومت آینده افغانستان از طریق گفتگو با دولت و نمایندگان طوایف است
شما که با رأی به حل می‌شود در حالی از وضعیت معیشتی انتقاد می‌کند که سال 96 به روحانی شده و گفته بود این رأی، آینده کشور را می‌کند. به گزارش رجانیوز، سید حسن خمینی از وضعیت معیشتی مردم ابراز تأسف کرده و گفته است: «هر کسی دلسوز کشور است این را می‌داند که هیچ چیزی در حال حاضر مثل مشکل معیشت مردم، گرانی، بیکاری و فقر نمی‌تواند به سستی پایه‌های نظام منجر شود. برای اینکه بزرگ‌ترین شاهد پیروزی انقلاب، کارآمدی نظام است.» البته که حسن خمینی درست می‌گوید. اما سؤالی که باید از وی پرسید این است که معیشت مردم چه کسانی هستند؟ بیست و نهم اردیبهشت ماه سال 96، سه روز پیش از آغاز یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، سید حسن خمینی با انتشار یک ضمن اعلام از حسن روحانی، مردم را به انتخاب مجدد وی دعوت کرد. او در پیام خود خطاب به مردم گفت: همه با هم یک‌بار دیگر به دولت روحانی کنیم. او حتی معیشتی مردم را هم در گرو رأی‌آوری دانسته و گفته بود: «اقتصاددان‌های بزرگ کشور نیز نسبت به توانمندی برنامه و عمل دولت شهادت داده‌اند و همین امر می‌تواند ذهن و جان ما را مستحکم کند تا اعتماد مجددی به این دولت داشته باشیم و با رأی به آقای روحانی آینده کشورمان را رقم بزنیم.» اما اکنون، با محرز شدن سید حسن خمینی به‌جای از علم انتقاد از وضع موجود برداشته است! شاید او فراموش کرده و یا دوست دارد فراموش کند، اما ایران به خوبی به یاد دارد که چه کسانی پیام‌های ویدئویی منتشر می‌کردند و طبیعتاً نزد مردم، کمتر از روحانی نخواهد بود.
‏قانون سربازی رژیم صهیونیستی ساعتی پیش به پایان رسید. یعنی از دوشنبه همه افراد تبعه این رژیم باید سربازی بروند حتی ارتودوکس‌های متعصب. مردان آنها باید ۳۰ ماه و زنان دو سال خدمت اجباری کنند و هر سال هم ۴۵ روز دوباره خدمت نظامی کنند.
موضوع: رونمایی از ماهواره بر سه مرحله ای ذوالجناح 🔸🌹🔹 🔻 از سه مرحله تشکیل شده (مرحله اول و دوم سوخت جامد و سوم سوخت مایع) که میتواند محموله ای تا 220Kg را تا مدار 500Km حمل کند. 🔹 از قدرتمندترین پیشران سوخت جامد در کشور بهره میبرد که قطر 1.5 متری دارد و میتواند 74 تن تراست (قابل ارتقا تا 100 تن) فراهم کند. (جهت مقایسه، موشک بالستیک سجیل 1.2 متر قطر دارد) 🔺استفاده از پیشران سوخت جامد در ماهواره بر 52 تنی ذوالجناح این امکان را فراهم میکند تا ماهواره بر با سرعت بیشتر و در زمان کمتری از جو خارج شود. از سوخت مایع هم در مرحله سوم (مشابه مرحله دوم سفیر با قطر 1.25 متر) استفاده شده که امکان کنترل جریان سوخت و سرعت را برای قرار دادن ماهواره در مدار فراهم میکند.
۹ راهبرد عملیات روانی اصلاح طلبان برای انتخابات 1400 🔰از مجموعه مواضع چهره های اصلاح طلب و روندهای عملیات روانی رسانه های زنجیره ای سرفصل های ذیل را به عنوان آخرین راهبردهای عملیات روانی جریان اصلاحات برای انتخابات 1400 می توان عنوان کرد: 👈یک: القای بن بست نمایی شرایط پیش رونده 👈دو: القای فساد سیستماتیک در ساختارها 👈سه: تاکید بر وجود نهادهای موازی و غلبه نظامی گری و دخالت آنها در سرنوشت کشور 👈 چهار: ایجاد فضای مطالبه گری از رهبری نظام برای پذیرش اصلاحات ساختاری در داخل و مذاکره در حوزه خارجی 👈پنج: تلاش در راستای ایجاد اختلال در فرآیند گام دوم انقلاب 👈شش: تاکید بر پایان تخاصم با آمریکا و شکل دهی دو قطبی مذاکره و مقاومت 👈هفت: تاکید بر تداوم گفتمان سازش و تعامل در سیاست خارجی و بهره گیری از سرمایه اجتماعی ظریف 👈هشت: ایجاد هراس در مردم درباره روی کار آمدن دولت انقلابی 👈نه: القای ناکارآمدی مجلس، قوه قضائیه و سایر نهادهای انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بازی رو بردیم؛ ۳ هیچ! باورتون میشه؟ به جهان درست نگاه کنیم... را برای جوانانمان بهتر تبیین کنیم @basirat_fa
شت پرده ویلای اشرافی دربند 🔸 نقش استراتژیک خانه اشرافی شمال تهران چیست؟ 🔺 عبدالله نوری زندگی و چرخش های معنادار سیاسی متعددی دارد؛ از جمله آنها به سکوت چندین ساله تا تلاش برای اجرای نقش پدر خواندگی جدید اصلاح طلبان و نقش آفرینی در آینده سیاسی برخی جریانات را می توان اشاره کرد. 🔹 ویلای اشرافی دربند که خاطرتان هست، همانجایی که آقاجری عضو حزب منحله سازمان مجاهدین به ساحت مقدس امامان توهین کرد، حال محلی شده برای برو بیای برخی چهره های خاص اصلاح طلب تا این شیخ نقش پدر خوانده را در انتخابات آینده ایفا کند. 🔻 البته تعداد محدودی از چهره های خاص در این محفل شرکت می کنند تا برای انتخابات۱۴۰۰ برنامه ریزی کنند و برخی از این لیست محرمانه خارج مانده اند و اجازه ورود به نهانخانه را ندارند. 🔹حال باید منتظر ماند و دید حذف شدگان از لیست پدرخوانده به سادگی از صحنه بیرون خواهند رفت و نتیجه این محفل نورانی که به نوعی ستاد اولیه و مرکزی اصلاح طلبان است چه نقشه استراتژیکی را برای خرداد سال آینده طراحی می کند.
مشکل در تهران است.. 🔹صادق شهبازی نوشت: همسر به کرونا مبتلا شده و مسئولین نیجریه‌ای از ارسالش به بیمارستان جلوگیری میکنند. چرا باید وزارت خارجه و نهادهای چهارگانه درقبال سلامت مهمترین حامی انقلاب اسلامی در آفریقا در بی‌عملی به سر ببرند؟ 🔹مشکل آزاد نشدن زکزکی نه در ابوجا که در تهران است. جایی که باید برای حمایت ‏از انقلابیهای جهان اسلام اراده وجود داشته باشد. اما در این مورد حتی ‏مواضع نمایشی هم گرفته نمیشود. 🔸زکزکی دکمه ندارد که با خواست بعضی کنترل شود، مسئله کسی نیست. 🔹این بی‌عملی در حالی است که اسراییل اعلام کرده کشور بعدی در صف روابط جدیدش نیجریه است و شیخ تنها عنصر مانع این مسئله است.
| طالبان افغانستان در شهادت دیپلمات‌های ایران نقش نداشتند 🖌 🔻 اگر ارتباط با طالبان، داعش را زمینگیر، سلامت شیعیان را تضمین و خواب راحت را از امریکایی‌ها می‌گیرد، ارتباط لازم است 🔹 حضور رسمی هیئت طالبان در تهران سؤالات و چرا‌های زیادی را بین نخبگان و سیاسیون کشور برجا گذاشت که پاسخ شایسته بدان داده نشد. 🔹 لازم است شورای عالی امنیت ملی و وزارت خارجه درباره آسیب شناسی ارائه تصویر دیروز و وضعیت امروز برای مردم توضیح دهند و اگر ارتباط با این گروه برای منافع ملی ما یا شیعیان افغانستان آورده‌ای دارد، به ملت بگویند 🔹 سؤالات عموماً حول شهادت دیپلمات‌های ایران در مزار شریف و شهادت شیعیان افغانستان است. این باور زمانی تقویت شد که ایران در مرز‌های شرقی کشور آرایش نظامی گرفت، اما رهبری نیرو‌های مسلح را از حمله به افغانستانِ طالبان بر حذر داشتند. آیا رهبری اطلاعات متفاوتی دریافت کرده بود یا نه، ما بی‌خبریم، اما باور نگارنده این است که طالبان افغانستان در شهادت دیپلمات‌های ایران نقش نداشتند و جمهوری اسلامی نیز به این باور رسید که ترور آن عزیزان با هماهنگی سیستم اطلاعاتی یک کشور ثالث صورت گرفته‌بود. 🔹 درباره شهادت شیعیان افغانستان اگر هنر جمهوری اسلامی متعهد کردن طالبان به حرمت خون تشیع است، این هنر قابل تقدیر است. البته طالبان نیز بار‌ها اعلام کرده‌اند که به حرمت خون شیعیان پایبند هستند، اما مدعی هستند وقتی به جایی حمله می‌کنند و کسی مقاومت کند، درگیر خواهند شد و فرقی نمی‌کند که در مقابل‌شان شیعه است یا سنی 🔹 البته این بدان معنی نیست که همین اقدامات را نیز تأیید و تصرف خانه و کاشانه و آوارگی مردم را توجیه نماییم، اما می‌توان فهمید که ترور و شهادت به دلیل عنصر تکفیر نبوده است. 🔹 طالبان بر خلاف داعش و القاعده اهل مذاکره است. آنچه امروز برای جمهوری اسلامی مهم است، شیفت جغرافیایی داعش از جهان عرب به افغانستان است. ناامن کردن حضور امریکا در افغانستان توسط طالبان برای ایران موضوعیت دارد. 🔹 ممکن است طالبان اهدافی داشته باشند که ما قبول نداریم، اما اگر ارتباط با آنان داعش را زمینگیر، سلامت شیعیان را تضمین و خواب راحت را از امریکایی‌ها می‌گیرد، ارتباط لازم است 🔹 البته طالبان باید بداند اگر به روش خشونت به دنبال قدرت‌خواهی است، هرگز از سوی ایران حمایت نخواهد شد.
دستاوردهای_انقلاب| برخی از رتبه های جهانی ایران را کمتر از ۴ دقیقه ببینید