#مخاطرات_کاهش_جمعیت_در_ایران
یکی از مزایای حضور در خانواده پر جمعیت داشتن دوستان بیشتر می باشد. این مسئله به دلیل دایره گسترده دوستانِ خواهران و برادران فرد می باشد که می تواند منجر به ایجاد دوستی های صمیمی و همچنین ایجاد روابط خانوادگی با افراد بیشتری از جامعه گردد . ناگفته نماند که داشتن دوست صمیمی و وفادار هم در دوران خوشی و رفاه، باعث بالا رفتن سطح شادی و آرامش فرد می گردد و همچنین در دوران سختی و گرفتاری حداقلِ خاصیت داشتن چنین دوستی درد و دل کردن با او و کاهش شدت فشار روانی مشکلات می باشد . حال تصور کنید که حضور خواهران و برادران بیشتر و به تبع آن داشتن دایره دوستی وسیع تر چقدر می تواند در مورد موارد پیش گفته موثر تر باشد.
✍حسن رمضانی
@siasiland
اخبارک
- فرمانده معظم کل قوا: قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری لازم الاجراست
- رئیس جمهور: بودجه سال ۱۴۰۰ با نگاه تاکید بر حمایت معیشتی و توسعه سرمایه گذاری تنظیم شده است
- رئیس مجلس: مجلس قانون «تعرفهگذاری خدمات پرستاری» را پیگیری میکند
- محسن رضایی: آمریکا بداند ما در کمین هستیم تا انتقام سخت را بگیریم
- انگشت اتهام ترامپ به چین برای حملات سایبری
- واشنگتنپست: دستیاران ترامپ مخفیانه دنبال شغل جدید هستند
- عملیات الحشد الشعبی علیه تروریست ها در مرز عراق با عربستان
- نشست محرمانه بن زاید و بن سلمان درباره آشتی با قطر
- دیدار خلیفه حفتر با رئیس سازمان اطلاعات مصر
- نماینده عراقی: ضعف دولت دلیل سکوت در قبال جنایت آمریکا علیه فرماندهان مقاومت است
- نارضایتی ۶۰ درصد فرانسویها؛ افول محبوبیت ماکرون
- بیست و ششمین هفته تظاهرات در قدس علیه نتانیاهو/ اعتراضات ۶ ماهه شد
- اردوغان: تحریمها علیه ترکیه، با شکست مواجه میشود
- کنسولگری آمریکا در صحرای غربی به زودی افتتاح میشود
- محاکمه صدها نوجوان ترکیهای به جرم اهانت به اردوغان
- کشته شدن ۷۴ شبهنظامی طالبان در ولایت قندهار
@siasiland
#با_فرشتگان
صبح امروز را با نام خدا و یاد و خاطر شهید محمد بلباسی آغاز می کنیم.
@siasiland
امریکا؛ یک دشمن دائمی
تجربه جمهوری اسلامی ایران از ابتدای تأسیس تاکنون نشان داده که ایالات متحده امریکا همواره در تنور دشمنی خود با اراده ملت انقلابی ایران دمیده و ازکوچکترین همراهی با این اراده خودداری ورزیده وحتی تا جایی که توانسته شرارت آفرینی کرده است. مقام معظم رهبری دردیدار اخیر خود به این نکته اشاره فرمودندکه امریکای اوباما و امریکای ترامپ را دیدیم و ملاحظه کردیم که دشمنی آنها هیچ تفاوتی نکرده است.ایشان بارها در این زمینه تأکید کرده اند که با مذاکره با امریکا در شرایط کنونی مخالفند؛آن هم نه از روی "توهّم"،بلکه از باب "تجربه".کارتر با خودداری از بازگرداندن شاه به ایران،ریگان باحمایت مادی ومعنوی از تهاجم صدام، بوش پدر با خودداری از انجام تعهدات در قبال آزادی گروگانهای امریکایی در لبنان، کلینتون با وضع قانون داماتو، بوش پسر با قرار دادن ایران در "محور شرارت"، اوباما با وضع شدیدترین تحریم های اقتصادی، و ترامپ با بازگرداندن تحریم هاوشهادت وحشیانه سردار مقاومت،همگی نشان دادند که نمی توان به ماهیت رژیم مستکبر امریکاکورسوی امیدی داشت.حال بایدن نیز از هم اکنون روشن است!
✍پیروز
@siasiland
شکست تحریم، شکست تحریف
چند ماهی از هشدار رهبر معظم انقلاب درباره حضور و فعالیت مضاعف جریان تحریف می گذرد، اشاره ایشان، در واقع به مانع تراشی جریان تحریف برای شکست تحریم ها بود. بر این اساس اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم نیز شکست خواهد خورد. اما متاسفانه، این جریان که رسانه را مجرای فعالیت خود قرار داده، هم اکنون چه در داخل و چه در خارج با قدرت کار می کند و وقایع را واژگون می سازد. گاهی نیز رسانه های داخلی که بعضا از بودجه بیت المال ارتزاق می کنند، در پازل جریان تحریف عمل می کنند. نوع پرداختن به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب که در دیدار با ستاد بزرگداشت شهادت شهید سلیمانی برگزار شد، نمونه بارزی از این قضیه است. جریان تحریف تلاش کرد با سانسور بخشی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب، به گونه ای وا نمود کند که ایشان، موافق مذاکره فوری با آمریکا و اروپا، برای لغو تحریم ها بودند! در حالی که منظور ایشان، دقیقا بر خلاف ادعای وارد شده است و در بیانات معظم له، به صراحت مطرح شد که راه مذاکره اکنون 4 سال است که نتوانسته است تحریم هارا لغو کند، پس باید به فکر خنثی سازی تحریم ها بود.
✍️بروجردی
@siasiland
🔵 پرستاران شایسته احترام، تجلیل و ستایش از طرف مردم ومسئولان هستند
🔸حجت الاسلام و المسلمین سیدضیاءالدین آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در دیدار با کادر درمانی و پرستاران بیمارستان فوق تخصصی شهید دکتر مصطفی چمران: پرستاران به عنوان پیشقراولان مدافع سلامت که حدود ۵۰ هزار نفر از آنها مبتلا به ویروس منحوس کرونا شده اند و این جامعه تاکنون ۱۴۰ شهید مدافع سلامت را تقدیم کرده است که نشان دهنده این است که پرستاران شایسته احترام، تجلیل و ستایش از طرف مردم ومسئولین هستند.
@siasiland
#تغییرات_عمده_منجر_به_بروز_تهدیدات_ترکیبی_برگرفته_از_کتاب_پرداختن_به_تهدیدات_ترکیبی_با_رویکرد_سایبری( قسمت دوم)
این گونه تغییر نیاز به درک و شناخت فرهنگهای مختلف سیاسی و استراتژیک دارد زیرا اطلاعات تولید شده در یک کشور به روشهای دیگر تقسیم می شود همچنین ماهیت اطلاعات در حال تغییر هستند اینترنت به یک میدان نبرد جدید برای بازیگران دولتی و غیردولتی تبدیل شده که در آن قوانین چندان روشن و تدوین شده نیست اخبار جعلی حقایق مبتنی بر عقاید را دچار ابهام و به شدت برانگیخته است."اعتماد"، یکی از ارکان اساسی در جوامع کار آمده است که اکنون در حال از بین رفتن می باشد.
پنجمین تغییر ودگرگونی در ماهیت درگیری و جنگهاست.در نبردهای امروزی سربازان نباید کشته شوند.این موضوع منجر به بحث در مورد خطوط مبهم بین (جنگ و صلح) دربین کارشناسان این حوزه مهم در نظام بین المللی شده است. این وضعیت چالش هایی برای نیروهای نظامی و همچنین اجرای قوانین داخلی سنتی به وجود آورده و همچنین تهدیدات ترکیبی در قالب یک مناقشه آزاد را نشان می دهد، آنها نوعی رقابت بین جوامع و نه ارتش ها محسوب میشوند.
سرانجام تغییر نسل رخ میدهد ما جنگ سرد و حتی دوران پس از آن را پشت سر گذاشتیم و جنگ سرد دارای دو ویژگی کاملاً مشخص بود که زیربنای یک نظم جهانی به شمار میرفت روابط ابرقدرت ها و مبارزات مختلف ایدئولوژیکی بین نظام کمونیستی و نظام سرمایه داری که تماماً بر جامعه جهانی حاکم بوده است.
در حالی که ترس از جنگ هستهای بسیاری از تصمیمات مربوط به سیاست های امنیتی را تحت شعاع خود قرار داده بود در طول دوران پس از جنگ سرد، جهانی سازی با تاکید بر ا
#مخاطرات_کاهش_جمعیت_در_ایران
کرونا و ترس از بارداری
فرزند آوری با شیوع ویروس کرونا و ترس از مراجعه به بیمارستانها کاهش یافته و در سالهای آتی با تحمیل فشار به نیروی فعال و جوان، زیرساختهای اقتصادی را تخریب و حجم مناسبات اجتماعی پایدار و غنی جامعه را کاهش میدهد.
براساس منابع رسمی میانگین رشد سالانه جمعیت در کشور معادل ۱.۲ درصد و رشد موالید برابر با ۱.۴ درصد است به گفته مسئولان این میزان از نرخ رشد جمعیت در سالهای آتی جامعه را با دشواری روبهرو میکند.
شماری از کشورها به منظور افزایش فرزندآوری و رشد جمعیت بر سیاستهای تشویقی از جمله کاهش مالیات و افزایش درآمد متمرکز شدهاند و به عنوان مثال در ژاپن به ازای هر فرزند زیر ۱۵ سال، ماهانه ۱۳ هزار ین ژاپن پرداخت میشود.
برخی از مسئولان کشور نیز حمایت از زنان شاغل را یک عامل موثر بر افزایش فرزندآوری تلقی میکنند، سیدعلی موسوی، نماینده مجلس شورای اسلامی در این باره میگوید: تغییر در شرایط رشد جمعیتی کشور مستلزم حمایت از زنان شاغل در زمینه حقوق و مرخصی است و فرزندآوری بدون حمایت از زنان شاغل محقق نمیشود.
✍حسن رمضانی
@siasiland
جایگاه_داعش_در_آینده_امنیت_جنوب_آسیا!
داعش که برای اولین بار در سال ۲۰۱۵ دیده شد، در طی چند سال گذشته حملاتی بیشتری را در کابل و اطراف آن انجام داده و مسئولیت آنها را نیز به عهده گرفته است!
این گروه ترکیبی از اعضای گروه های شورشی سابق را نه تنها در افغانستان، بلکه در پاکستان نیز دارد!
تهدید ظهور مجدد داعش در حالی صورت می گیرد که افغانستان در حال برنامه ریزی طولانی برای صلح با طالبان است، بدلیل آنکه ایالات متحده بدنبال آن است تا عقب نشینی نظامی خود را انجام دهد!
امروز داعش نه تنها تهدیدی علیه مذاکرات صلح افغانستان محسوب می شود، بلکه به طور کلی برای امنیت آسیای جنوبی نیز تهدیدی جدی به شمار می رود.
گروه های تروریستی طی سال های گذشته موفق شده اند در عملیات استراتژیک و همچنین عملیات تاکتیکی برتری نسبی کسب نمایند و اطمینان حاصل کنند که نه تنها از موجودیت خود محافظت می کنند، بلکه در بسیاری از موارد کشورها و جامعه جهانی را مجبور به حضور بر سر میز مذاکره نمایند!
در همین حال داعش خود را در بحبوحه سیاست های طالبان –آمریکا قرار داده و بدنبال سو استفاده از شرایط موجود است!
یکی از متغیرهای مهم منطقه ای که به نفع گروه های جهادی فرا ملی مانند داعش عمل می کند این است که مکانیسم منطقه ای چندانی وجود ندارد که این گروه های تروریستی را به رسمیت بشناسد. این به گروه های تروریستی همانند داعش این امکان را می دهد تا اکوسیستم های خود را در آسیای جنوبی بسازند.
کشورهای آسیای جنوبی دارای شکاف های ایدئولوژیک، کلامی و فرهنگی هستند که در همان جغرافیاها وجود دارد. تحلیلگران معتقدند كه به همین دلیل است كه این كش
🎧 #کتاب_صوتی
📚 #وصول
قسمت سوم
این کتاب داستان زندگی یک شهید است.«ام یاسر» بانویی از زنان مقاومت لبنان بود که همراه با همسرش به شهادت رسیدند.ما در واقع با این کتاب با روایت یکی دیگر از زنان مقاومت لبنان آشنا میشویم،بانوی بزرگوار و فعالی که برای آموزش احکام اسلامی، همراه همسرش حوزهی الزهرا را در لبنان راهاندازی کرد و سرانجام هردو به شهادت رسیدند.
@siasiland
👇👇👇👇
رشد و توسعه علمی و نرم افزاری کشور با مدیریت جهادی
امام علی (ع) می فرمایند: « العلم سلطان » دانش سلطنت و قدرت است. این کلام نورانی امام معصوم امروز بیشتر از قبل قابل درک است. کشور های مختلف سعی دارند با دانش بنیان نمودن اقدامات و فعالیت های خود و بالا بردن بهره وری در حوزه های مختلف در فعالیت ها و تعاملات بین الملل دست برتر را داشته باشد در کشور ما هم الحمدلله به این موضوع توجه شده لیکن به دلیل اهمیت آن مقام معظم رهبری در جلسات متعددی بر توسعه و رشد علمی کشور به عنوان موتور محرکه و پیشران قوی تاکید داشته اند لذا بخش های مختلف کشور خصوصا نهادها و افراد مسئول باید با مدیریت جهادی و اتخاذ شیوه های مناسب، شرایط لازم برای حرکت جهشی در این جهت را فراهم نمایند.
✍️هل اتایی
@siasiland
#رصد_رسانه_هاي_بيگانه
📡 اندیشکده کارنگی نوشت: چینی ها پس از اثبات توانمندی های اقتصادی و بهبود قدرت نظامی خود در آسیا درصددند تا به رقابت خود با آمریکا وجهه ایدئولوژیک ببخشند تا در بستر آن نفوذ خود را در افکار عمومی جهان افزایش دهند. با توجه به زیر سوال رفتن رهبری جهانی آمریکا در دوره ترامپ، پکن فرصت را غنیمت شمرده و با ترویج شعارهای دموکراتیک از جمله ایجاد جهان چندقطبی و حمایت اقتصادی از کشورهای ضعیف، جنگ نرم پیچیده ای را علیه آمریکا به راه انداخته است. در این مسیر نه تنها متحدان این کشور بلکه قدرت فناوری چین در حوزه شبکه های اجتماعی می تواند برنامه های پکن برای نفوذ در جهان را یاری کنند.
✍️ مترجم:علی کاظم خانلو
@siasiland
رسانه و منشور اخلاقی
امروز مردم جهان زمان زیادی را برای کسب اطلاعات از منابع و رسانه های مختلف صرف می نمایند. علی الاصول هر رسانه باید در اجرای ماموریت و رسالت خود به منشور اخلاق پایند باشد و صداقت و امانت را که از بدیهیات اخلاقی است رعایت نمایند؛ اما برخی از آن ها با اغراضی سیاسی یا برای تامین منافع حامیان خود از این مهم، تخطی و عدول می نمایند. نمونه اخیر آن تحریف سخنان مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از مسئولین و خانواده شهید سلیمانی پیرامون تحریم های ظالمانه و چگونگی رفع آن ها است که با تقطیع فرمایشات معظم (له) برخی رسانه های داخلی و خارجی سعی در مصادره و استفاده به نفع خود را داشته اند. لذا ضروری است ضمن افزایش سواد رسانه ای با استفاده از منابع مطمئن کرسی نفوذ و عملیات روانی رسمی را خنثی نمائیم.
✍️هل اتایی
@siasiland
#تخریب_وجهه_حوزه_علمیه_و_نهادهای_مذهبی
❇تحلیل کوتاه
◀یک عده به ظاهر دلسوز در روزهای اخیر و به بهانه ارقام لایحه بودحه ۱۴۰۰ بار دیگر شاهد تهاجمات به حوزه علمیه و نهادهای مذهبی شدیم.
🔷وقتی خط تخریب را دنبال می کنیم به چند رسانه داخلی بر می خوریم که پرچم دار تهاجم علیه حوزه و نهادهای دینی هستند.
این جریان به ظاهر دلسوز و همیشه طلبکار همان غربگراها هستند که بودجه ۱۴۰۰ را هم شرطی کرده اند و همه مسائل را به برجام ربط می دهند و آنرا تبلیغ می کنند.
🔷از همه عجیب تر اما ارتباط بین این رسانه ها با افراد دارای مسئولیت و جریان انقلابی است و پیوند فکری و سیاسی و رسانه ایی وسیع که بین این جریان و بنیانگذاران و کسانی که خود را انقلابی می دانند است.
✅در سال های گذشته همیشه از خودی ها خوردیم کسانی که زیرکانه در لباس دلسوز نظام ظاهر شدند اما عملکردشان چیز دیگری را نشان می دهد.
✍سید مرتضی بن شاهی
@siasiland
وحدت، دستور کار فعلی مسؤولان
ایجاد اختلاف و شکاف میان مسؤولان از جمله سیاست های خبیثانه ی دشمنان ملت از دیر باز بوده است، تجربیات بیش از 40 ساله انقلاب نشان می دهد که هر گاه این اختلاف پر رنگ شد، طمع ورزی دشمن نیز افزایش یافت و برای تسلط بر سرنوشت کشور امید وار تر گردید. در حال حاضر نیز جریان خاص سیاسی داخلی، به واسطه ی روزنامه های زنجیره ای و نیز فضای مجازی که در اختیار دارد، دائما در تلاش است تا نشان دهد میان سران قوای سه گانه اختلاف است و آن ها، به حزب یا جریان سیاسی خاصی متصل هستند و بدیهی است که با بزرگ نمایی این گونه حواشی، توجه به وظایف اصلی یعنی سر و سامان دادن به وضع اقتصادی، کم رنگ می شود. اخیرا پس از توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی، که خطاب به مسؤولان بود و نسبت به ایجاد اختلاف که می تواند کشور را تکه تکه کند، هشدار دادند، مسؤولان قوا، توجه بیشتری به همکاری برای حل مشکلات مردم و معضلات اقتصادی شان می دهند که این موضوع را باید به فال نیک گرفت. نمونه ی این رویکرد را می توان در همکاری اخیر مجلس شورای اسلامی و دولت مشاهده نمود که طی آن، هر دو قوه اولا برای اصلاح لایحه بودجه 1400 به توافق رسیدند و ثانیا دو مصوبه اختلافی کمک هزینه معیشتی برای اقشار کم در آمد را یکی کردند و برای اجرای آن به تفاهم رسیدند.
✍️بروجردی
@siasiland
#رصد_رسانه_هاي_بيگانه
📡 اندیشکده بروکینگز نوشت: به رغم گذشت سه دهه از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، مسکو هرگز با از دست دادن امپراطوری سابق خود کنار نیامده و سی سال گذشته را صرف بازگرداندن ابهت گذشته خود در جمهوری های شوروی سابق کرده است. اما با این وجود، نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد کرملین در پیشبرد این هدف ناموفق بوده است. ناآرامی در قرقیزستان و فروپاشی یک دولت طرفدار روسیه، شکست رئیس جمهور طرفدار روسیه در در مولداوی ، تضعیف ارمنستان به عنوان متحد مسکو در جنگ قره باغ، تشدید اعتراضات در بلاروس و نااطمینانی از آینده سیاسی اوکراین زنگ های هشداری برای مقامات روس است تا هر چه سریع تر امپراطوری شوروی سابق را فراموش کنند.
✍️ مترجم:علی کاظم خانلو
@siasiland
#دموکراسی_به_سبک_اسلام_۲
🔺اگر بخواهیم نگاه مختصری بر زمینه های پیدایش"اندیشه جدایی دین از سیاست" داشته باشیم، بهتر است در ابتدا روشن کنیم که غرب چه برداشتی از دین دارد:
🔸در واقع دین در باور غرب یک نظام اعتقادی و ساختاری نیست، بلکه مسئله ای است که تابع سلیقه، ذوق و احساس شخصی افراد است. بنابراین با تفسیری که غرب از دین و سیاست دارد ما شاهد نظریات گوناگونی از جمله اومانیسم،سکولاریسم و لیبرالیسم هستیم که ویژگی مشترک هر سه نظریه یاد شده"عدم دخالت دین در عرصه های اجتماع و سیاست" می باشد و در واقع غرب با چنین اقدامی دین را از عرصه عمومی به عرصه خصوصی راند.
❗️اما اندیشۀ جدایی دین از سیاست مانند هر مسئله و پدیده ای معلول عوامل گوناگون فکری و اجتماعی است که در ادامه به صورت مختصر بیان می کنیم:
1️⃣ پروپاگانداهای قدرت های استعماری:
که همانطور امام خمینی(ره)فرمودند: شعار سیاست از دین جداست از تبلیغات استعماری است که می خواهند ملت های مسلمان را از دخالت در سرنوشت خویش باز دارند.
2️⃣ عدم آشنایی با اسلام راستین
3️⃣ درک غلط از مفاهیم و اصول دینی
#دموکراسی_به_سبک_اسلام_۲
🔹فقدان اندیشه سیاسی مستقل و اسلامی
از آنجایی که اغلب مسلمانان در جوامع اسلامی گوناگون تحت حکومت استعماری به سر میبردند، تقریبا درکی از آزادی های اسلام نداشتند و همواره خود را وابسته به قدرت های بیگانه میدانستند.
🔸اما با این وجود فقهای اسلام در خلال مباحث مختلف فقهی به بحث و بررسی مسائل سیاسی پرداختند که باز خلا یک اندیشه سیاسی مستقل و مبتنی بر اسلام به چشم میخورد.
4️⃣ تجربۀ تاریخ ناموفق کلیسا و حاکمان جور به نام دین:
از جمله ع
#فتنه_در_آیات_و_روایات(19)
بصیرت افزایی توده مردم(8)
به غیر از نخبگان و خواص جبهه حق، توده و عامه جبهه حق نیز وظیفه ای داشته و نقش کلیدی در از رونق افتادن و سرکوبی فتنه دارند اگر توده جبهه حق از امام حق در تمامی برهه ها حمایت کافی و واقعی نمایند به طور قطع جبهه باطل به اهداف فتنه گرانه خود نخواهد رسید اما اگر عامه جبهه حق به واسطه انحراف، عافیت طلبی یا دنیا طلبی خواص و نخبگان جامعه دینی یا به سبب جهالت، عافیت طلبی و سستی خویش، امام حق را در جریان مبارزه با فتنه رها نمایند پیروزی از آن فتنه و فتنه گران خواهد بود. امام علی علیه السلام در اهمیت نقش آحاد جبهه حق در فتنه ها در خطبه 6 میفرماید: وَ لَكِنِّي أَضْرِبُ بِالْمُقْبِلِ إِلَى الْحَقِّ الْمُدْبِرَ عَنْهُ وَ بِالسَّامِعِ الْمُطِيعِ الْعَاصِيَ الْمُرِيبَ أَبَداً حَتَّى يَأْتِيَ عَلَيَّ يَوْمِي؛ من همواره با یاری انسان حق طلب بر سر آن کس می کوبم که از حق روی گردان است و با یاری فرمانبر مطیع، نا فرمان اهل تردید را در هم می شکنم تا آن روز که دوران زندگانی من به سر آید.
✍️علی ایزدی
@siasiland
🎧 #کتاب_صوتی
📚 #کارنامه_فرمانده
📌قسمت دوم
شهید امیر سرلشکر «ولیالله فلاحی» در سال ۱۳۱۰ در طالقان متولد شد. او در سال ۱۳۵۱ معاونت فرماندهی تیپ یک لشکر زرهی قزوین را برعهده گرفت و در سال ۱۳۶۰ با تفویض اختیارات رهبری، فرماندهی ریاست ستاد مشترک را پذیرفت. این کتاب روایتی مستند از زندگی شهید امیر سرلشکر ولیالله فلاحی است.
@siasiland
👇👇👇👇
اخبارک
- رئیس جمهور: اقدام دولت در رایگان کردن آب، برق و گاز محرومین بنا بر تاکید رهبر انقلاب بود
- رئیس قوه قضائیه: یک ساعت تاخیر در خنثیسازی تحریمها خلاف عقل و شرع است
- صالحی: ایران هیچ شرطی را برای بازگشت آمریکا به برجام نمیپذیرد
- وزرای خارجه عضو برجام: قطعنامه ٢٢٣١ همچنان کاملا لازم الاجرا است/ تعهد برای حفظ برجام
- فرمانده تروریست های سنتکام: آماده پاسخ به هر اقدام ایران در سالروز ترور قاسم سلیمانی هستیم
- رئیس ائتلاف «السند الوطنی» عراق: شهادت سردار سلیمانی قلب آیتالله سیستانی را به درد آورد
- النجباء: دولت عراق در پیگرد قاتلان حاجقاسم و ابومهدی جدی نیست
- افشای گزارش «فوق سری» عربستان درباره عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی
- رئیس دفتر بایدن: واکنش به حملات هکری فراتر از تحریم خواهد بود
- توافق گانتس و نتانیاهو برای تمدید مهلت تصویب بودجه
- گروههای مقاومت عراق حمله راکتی به منطقه سبز بغداد را محکوم کردند
- گاردین| توافقات فریبکارانه ترامپ برای خاورمیانه صلحی به ارمغان نخواهد آورد
- پوتین خواستار پاسخ فوری به استقرار موشکهای ناتو در مرز روسیه شد
@siasiland
#با_فرشتگان
صبح امروز را با نام خدا و یاد و خاطر شهید سیدمحمد بهشتی آغاز می کنیم.
@siasiland
آمریکا در شوک حملات سایبری گسترده
چند روزی است حمله سایبری به نهاد های مهم امنیتی و اقتصادی، ابر قدرت مدعی جهان، که آمریکاست، در صدر اخبار مهم جهان قرار گرفته است. هر چند پروپاگاندای رسانه ای غرب تلاش زیادی می کند تا خسارات عمیق و گسترده این حمله سنگین را سانسور کرده یا ناچیز جلوه دهد، با این وجود، اخبار و اطلاعاتی که توسط مسؤولان این نهاد ها در آمریکا و یا برخی رسانه های آن ها درز پیدا کرده، از عمق و گستردگی حمله حکایت دارد، یک مسؤول آمریکایی گفته بود ماه ها طول می کشد تا عمق فاجعه این چاه! برای ما معلوم شود. مسؤول دیگر می گوید معلوم نیست این حملات از کجا ساماندهی شده است هر چند انگشت اشاره به سوی روسیه است. اینکه گفته می شود آمریکا، رو به افول است، حرف بی ربطی نیست، وقتی سازمان حفاظت از امنیت سایبری این کشور، خود مورد حمله واقع می شود و پس از آن وزارتخانه های مهم اقتصادی و امنیتی، یکی پس از دیگری در حوزه سایبری سقوط می کند، معلوم است ابهت پوشالی ابر قدرت، فرو می ریزد. در چند ماهه اخیر شوک های بزرگی به جامعه آمریکایی وارد شد، که این کشور را در چشم جهانیان بی اعتبار و بی آبرو کرده است. کمر راست کردن در برابر موج های پی در پی شکست و بن بست، کار بسیار دشواری است.
✍️بروجردی
@siasiland
وقاحت_پایان_ناپذیر_اروپاییان
اتحادیه اروپا اعلام کرده که برگزاری نشست تجاری با جمهوری اسلامی ایران، در اعتراض به اعدام یک عامل رسانه ای غرب، برگزار نمی شود. متأسفانه روشن نیست که تا چه زمانی باید مقهور ژست های تحقیرآمیز دولتهایی باشیم که در طول سال های گذشته، عدم تعهد آنها نسبت به برقراری روابط دوستانه با ایران به اثبات رسیده است. اروپایی ها رندانه، برخلاف آنچه که در برجام متعهد شدند، به دنباله روی عملی از سیاست های دولت ترامپ پرداختند و تنها در لفظ، از بحرانی شدن پرونده هسته ای ایران ابراز نگرانی کردند. شرکت های مهم اروپایی نظیر توتال، ایرباس و پژو برخلاف قراردادهای خود با ایران، از اجرای تعهدشان خودداری ورزیدند.
اروپایی ها به هیچ یک از تعهدات خود در لغو تحریم های بانکی، مالی و نفتی عمل نکردند و ابتکار بی ارزش اینستکس نیز هیچ گاه جامه عمل به خود نپوشید. حتی در اوج بحران کرونا، از فروش دارو به ایران جلوگیری کردند و اخیراً با وقاحت تمام در امور داخلی ایران مداخله می کنند. جالب آنکه آنها حتی حاضر نشدند به زبان ترور شهید فخری زاده را محکوم کنند، اما از اعدام اخیر برای فشار بیشتر بر ایران نگذشتند. واقعیت های صحنه دیپلماتیک نشان می دهد که جمهوری اسلامی باید در مناسبات خود به این شکل با این گروه از کشورها تجدیدنظر جدی به عمل آورد.
✍️پیروز
@siasiland