🍃🍃 #بادرنجبویه سبزی انبیاست
⚜بادرنجبویه یک #هاضوم بسیار قوی (هضم کننده غذا)
⚜اشتها آور است و بعد از #غذا هم گوارا کننده و هضم کننده ی غذاست و سنگینی غذا را می برد
⚜بوی دهان و باد #معده را خوشبو می کنید
⚜باز کننده ی گرفتگی ها است
⚜درمان دردها و پیشگیری از جذام
⚜و وقتی وارد #شکم شود همه ی دردها را ریشه کن می کند..👈ریشه کن کننده ی دردها
✅بهترین نوع بادرنجبویه و در زبان یویانی ب مِلیس ب معنای زنبور #عسل گفته می شود(مِلیسا)
🐝چون زنبور این گیاه را خیلی دوس دارد🐝
مِلیس گیاه بسیار خوشبو و باید بوی بِه لیمو داشته باشد و برگهایی سبز و بدون گل دارد👌
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
🍥بهترین درمان برای مشکلات #معده ، $نمک است
🍥معده سرد با نمک قبل و بعد از غذا درمان می شود
📌این نمک قبل و بعد از غذا برای مزاج بلغمی سبب کاهش اشتها و ب مرور کاهش وزن می شود👌
مقصود👈نمک _دریا
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
✅خواص #نیشکر :
🌸خونساز
🌸گرم و تر
🌸ملین
🌸مفتح سدد و گرفتگی ها
🌸تسکین درد
👌🏼بر اساس روایات ، خوردن دو حبه قند شکر نیشکر قبل خواب خواص بسیاری دارد و درمان بیماری هاست، بر اساس تجربه این کار برای #تقویت_حافظه نیز موثر است
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
👈🏼#هورمون #رشد ساعت ۹ شب تا ۲ بامداد ترشح میشود و کم خوابی سبب #لاغری می شود.
✅خواب کافی و به موقع #کودک را با #هوش میکند و موجب یادگیری بیشتر و عملکرد بهتر کودک میشود.👌🏼
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
✅ خواص #سویق_سیب 🍎🍏
① برطرف کننده ی خون دماغ
② بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی
③ دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن
④ قطع کننده ی تب
✍🏼 روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
با این مایع شفـــــابخش سرماخوردگی را درمان کنید ☝️🏼
#شلغم
#عسل
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
میوه ضد #سرطان که موجب کاهش #وزن میشود
#میوه بِه دارای فیبر بالایی است و باعث کاهش وزن و محافظت غشاهای بدن در برابر سرطان میشود.
بخشی از خواص #به :
کاهش استرس و اضطراب
مقابله با سرطان
ضدالتهاب بودن بِه
درمان استفراغ در زنان باردار
خاصیت ضدویروسی
خواص بِه برای پوست و مو
درمان کبد چرب
درمان دیابت
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
☄ تسکین دهنده های #بواسیر
🤏 چند چیز موجب رفع بواسیر است:
☑️ خوردن #انجیر
☑️ خوردن #سنجد
☑️ خوردن #تره
☑️ خوردن #زردک ( #هویج_زرد )
☑️ خوردن #برنج
☑️ خوردن ۷ تا ۲۱ عدد #سیاهدانه با #عسل
☑️ طهارت گرفتن با آب سرد یعنی شستن با آب سرد در سرویس بهداشتی
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
جالب بدونید ، #سیر ترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاجها توصیه میشود و سیر ترشی 7 ساله به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در درمان بسیاری از بیماریها موثر است !👌🏻
▫️#خون_ساز و مصفای #خون
▫️ مفتح عروق کرونر #قلبی و عروق مغزیست
▫️ هضمکننده غذاهای سنگین
▫️ دفعکننده سنگ کیسه #صفرا
▫️کاهنده چربی کلسترول خون
▫️ ضدعفونیکننده محیط #معده
▫️ پاکسازیکننده خون و #کبد
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
#کوفته_تبریزی😋😋
#فوت_و_فنهای_درست_کردن_کوفته
چرا کوفته من وا میره؟👇
لپه و برنج باید نیم پز باشه. نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه.
آب پیاز باید گرفته بشه.
در هر مرحله از مخلوط کردن مواد اون ها رو کاملا ورز بدید. کوفته به طور کلی باید یک ربعی ورز بخوره و این مرحله مهمترین قسمت ماجراست.
گلوله هاتون باید کاملا یک دست و گرد باشه و خیلی آروم وارد قابلمه بشه.
حرارت قابلمه ای که آب سس در اون هست و کوفته ها رو میخواید داخلش بذارید باید کاملا پایین و ملایم باشه. اگر آب سس در حال قل زدن باشه کوفته وا میره.😕
در کوفته رو اصلا نباید کیپ کنید چون وا میره. من خودم در پنج تا ده دقیقه اول اصلا درش رو نمیذارم و بعد از اون درش رو نصفه میذارم.
به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردنش بشه.😊
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
#کوفته_تبریزی
مواد لازم برای تهیه #کوفته
گوشت چرخ کرده گوسفندی 300 تا 400 گرم
برنج ایرانی یک پیمانه سر خالی
لپه یک پیمانه
تخم مرغ محلی یک عدد
پیاز دو عدد متوسط
سبزی معطر به دلخواه 2 قاشق غذاخوری ( مرزه و ترخون و تره و ریحان. اگه یکی دو پر نعنا و شوید هم بریزید بد نیست. نعنا رو زیاد نریزید که تلخ میکنه.)
برای مواد میانیش هم به دلخواه میتونید آلو، زرشک یا گردو رو داشته باشید. هر کدوم رو که خواستید از قبل خیس بدید.
رب میوه نسترن یا رب های دیگه 3قاشق( یا بدون رب)
روغن ارده کنجد يا زیتون و نمک دریا و فلفل و زردچوبه و آب به مقدار لازم
من مقدار مواد رو به اندازه ای گفتم که سه تا کوفته ی بزرگ رو میشه ... پس اگر مقدار بیشتری میخواید مقدار رو خودتون تغییر بدید. البته به جز تخم مرغ که به ازای هر نیم کیلو گوشت یک تخم مرغ اضافه کنید.
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
#کوفته_تبریزی مواد لازم برای تهیه #کوفته گوشت چرخ کرده گوسفندی 300 تا 400 گرم برنج ایرانی یک پیما
#کوفته_تبریزی
طرز تهیه:
برنج و لپه را نیم پز و نیم کوب کنید
قبل از هرچیز لپه رو خیس کنید.
توصیه ام به شما اینه که لپه رو جدا و برنج رو جدا نیم پز کنید
. بعد لپه را با گوشت کوب بکوبین یا میکس کنید
سس کوفته را آماده کنید
در حین خنک شدن برنج و لپه نیم کوب شده، یکی از پیاز ها رو رنده میکنیم و در مقداری روغن و زردچوبه تفت میدیم. بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شدن رب رو اضافه میکنیم ( به دلخواه) و باز کمی تفت میدیم و نمک و فلفل اضافه میکنیم. حالا چهار تا پنج لیوان آب میریزیم و میذاریم کمی بجوشه. بعد هم شعله رو خیلی کم میکنیم و میذاریم آب سس به همون صورت روی گاز باشه.
🌹🌹
مواد کوفته را مخلوط کنید
یکی از پیاز ها رو با رنده متوسط (نباید درشت باشه) رنده میکنیم و آب اضافیش رو میگیریم. پیاز و گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه رو حدود دو سه دقیقه ورز میدیم تا مواد کاملا به خرد هم برن. حالا لپه و برنجی به مخلوط گوشتمون اضافه میکنیم و باز پنج دقیقه ای ورز میدیم. نکته مهم در کوفته اینه که مواد کاملا به خرد هم برن و ورز داده بشن. اینطوری هم طعم بهتری داره و هم وا نمیره. وقتی مواد به خرد هم رفتن سبزی رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. در انتها هم تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. و باز ورز میدیم. چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید.
🌹🌹🌹🌹
ورز دادن توی وا نرفتن کوفته هاتون خیلی موثره.
بعد از اینکه کوفته ها رو گرد کردین (و به دلخواه اگر دوس داشتین لای هر کوفته گردو، الو يا زرشک بزارید) و بعد، یکی دو ساعت بزارین داخل یخچال تا خوب خودشو بگیره و بعد که داخل سسش گذاشتین وا نره.
👈🏻 وقتی سس کوفته روی گاز جوش اومد، زیرشو کم کنید طوری که قل نزنه و بعد کوفته ها رو بزارین داخلش وبعد ۵ تا۱۰ دقیقه درشو نیمه باز بزارین. اگه قل قل کنه کوفته هاتون وا میره.
در آخر میتونید با کمی گردو و زرشک تزئینش کنید.
نوش جان😋❤️
🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7
🩺 @siyahdune