eitaa logo
سیاهدونه | زندگی ایرانی
232.5هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
336 ویدیو
32 فایل
🇮🇷🍃📌با افتخار می کوشیم برای احیای سبک زندگی ایرانی،اسلامی تماس : 09129442352 ✅کانال رضایت مندی از محصولات 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/546636259C317f7f451d ✅تبلیغات در کانال سیاهدونه 👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1795293425C9f066528de
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🍃 سبزی انبیاست ⚜بادرنجبویه یک بسیار قوی (هضم کننده غذا) ⚜اشتها آور است و بعد از هم گوارا کننده و هضم کننده ی غذاست و سنگینی غذا را می برد ⚜بوی دهان و باد را خوشبو می کنید ⚜باز کننده ی گرفتگی ها است ⚜درمان دردها و پیشگیری از جذام ⚜و وقتی وارد شود همه ی دردها را ریشه کن می کند..👈ریشه کن کننده ی دردها ✅بهترین نوع بادرنجبویه و در زبان یویانی ب مِلیس ب معنای زنبور گفته می شود(مِلیسا) 🐝چون زنبور این گیاه را خیلی دوس دارد🐝 مِلیس گیاه بسیار خوشبو و باید بوی بِه لیمو داشته باشد و برگهایی سبز و بدون گل دارد👌 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
🍥بهترین درمان برای مشکلات ، $نمک است 🍥معده سرد با نمک قبل و بعد از غذا درمان می شود 📌این نمک قبل و بعد از غذا برای مزاج بلغمی سبب کاهش اشتها و ب مرور کاهش وزن می شود👌 مقصود👈نمک _دریا 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
✅خواص : 🌸خونساز 🌸گرم و تر 🌸ملین 🌸مفتح سدد و گرفتگی ها 🌸تسکین درد 👌🏼بر اساس روایات ، خوردن دو حبه قند شکر نیشکر قبل خواب خواص بسیاری دارد و درمان بیماری هاست، بر اساس تجربه این کار برای نیز موثر است 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
👈🏼 ساعت ۹ شب تا ۲ بامداد ترشح میشود و کم خوابی سبب می شود. ✅خواب کافی و به موقع را با میکند و موجب یادگیری بیشتر و عملکرد بهتر کودک میشود.👌🏼 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
✅ خواص 🍎🍏 ① برطرف کننده ی خون دماغ ② بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی ③ دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن ④ قطع کننده ی تب ✍🏼 روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد. 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
با این مایع شفـــــابخش سرماخوردگی را درمان کنید ☝️🏼 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
میوه ضد که موجب کاهش می‌شود بِه دارای فیبر بالایی است و باعث کاهش وزن و محافظت غشاهای بدن در برابر سرطان می‌شود. بخشی از خواص : کاهش استرس و اضطراب مقابله با سرطان ضدالتهاب بودن بِه درمان استفراغ در زنان باردار خاصیت ضدویروسی خواص بِه برای پوست و مو درمان کبد چرب درمان دیابت 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
☄ تسکین دهنده های 🤏 چند چیز موجب رفع بواسیر است: ☑️ خوردن ☑️ خوردن ☑️ خوردن ☑️ خوردن ( ) ☑️ خوردن ☑️ خوردن ۷ تا ۲۱ عدد با ☑️ طهارت گرفتن با آب سرد یعنی شستن با آب سرد در سرویس بهداشتی 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
جالب بدونید ، ترشی طبق نظرات متخصصان طب سنتی برای همه مزاج‌ها توصیه می‌شود و سیر ترشی 7 ساله به دلیل خاصیت فراوانی که دارد در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر است !👌🏻 ▫️ و مصفای ▫️ مفتح عروق کرونر و عروق مغزیست ▫️ هضم‌کننده غذا‌های سنگین ▫️ دفع‌کننده سنگ کیسه ▫️کاهنده چربی کلسترول خون ▫️ ضدعفونی‌کننده محیط ▫️ پاکسازی‌کننده خون و 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
😋😋 چرا کوفته من وا میره؟👇 لپه و برنج باید نیم پز باشه. نه اینکه کاملا بپزه و یا خام باشه. آب پیاز باید گرفته بشه. در هر مرحله از مخلوط کردن مواد اون ها رو کاملا ورز بدید. کوفته به طور کلی باید یک ربعی ورز بخوره و این مرحله مهمترین قسمت ماجراست. گلوله هاتون باید کاملا یک دست و گرد باشه و خیلی آروم وارد قابلمه بشه. حرارت قابلمه ای که آب سس در اون هست و کوفته ها رو میخواید داخلش بذارید باید کاملا پایین و ملایم باشه. اگر آب سس در حال قل زدن باشه کوفته وا میره.😕 در کوفته رو اصلا نباید کیپ کنید چون وا میره. من خودم در پنج تا ده دقیقه اول اصلا درش رو نمیذارم و بعد از اون درش رو نصفه میذارم. به هیچ وجه تا یک ربع اول به کوفته ها دست نزنید چون هر تکون کوچیک ممکنه باعث ترک خوردنش بشه.😊 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
مواد لازم برای تهیه گوشت چرخ کرده گوسفندی 300 تا 400 گرم برنج ایرانی یک‌ پیمانه‌ سر‌ خالی لپه یک‌ پیمانه تخم مرغ محلی یک عدد پیاز دو عدد متوسط سبزی معطر به دلخواه 2 قاشق غذاخوری ( مرزه و ترخون و تره و ریحان. اگه یکی دو پر نعنا و شوید هم بریزید بد نیست. نعنا رو زیاد نریزید که تلخ میکنه.) برای مواد میانیش هم به دلخواه میتونید آلو، زرشک یا گردو رو داشته باشید. هر کدوم رو که خواستید از قبل خیس بدید. رب میوه نسترن یا رب های دیگه 3قاشق( یا‌ بدون رب) روغن ارده کنجد يا زیتون و نمک دریا و فلفل و زردچوبه و آب به مقدار لازم من مقدار مواد رو به اندازه ای گفتم که سه تا کوفته ی بزرگ رو میشه ... پس اگر مقدار بیشتری میخواید مقدار رو خودتون تغییر بدید. البته به جز تخم مرغ که به ازای هر نیم کیلو گوشت یک تخم مرغ اضافه کنید. 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
#کوفته_تبریزی مواد لازم برای تهیه #کوفته گوشت چرخ کرده گوسفندی 300 تا 400 گرم برنج ایرانی یک‌ پیما
طرز تهیه: برنج و لپه را نیم پز و نیم کوب کنید قبل از هرچیز لپه رو خیس کنید. توصیه ام به شما اینه که لپه رو جدا و برنج رو جدا نیم پز کنید . بعد‌ لپه‌ را‌ با‌ گوشت‌ کوب‌ بکوبین‌ یا‌ میکس‌ کنید سس کوفته را آماده کنید در حین خنک شدن برنج و لپه نیم کوب شده، یکی از پیاز ها رو رنده میکنیم و در مقداری روغن و زردچوبه تفت میدیم. بعد از اینکه پیازها کمی طلایی شدن رب رو اضافه میکنیم ( به دلخواه) و باز کمی تفت میدیم و نمک و فلفل اضافه میکنیم. حالا چهار تا پنج لیوان آب میریزیم و میذاریم کمی بجوشه. بعد هم شعله رو خیلی کم میکنیم و میذاریم آب سس به همون صورت روی گاز باشه. 🌹🌹 مواد کوفته را مخلوط کنید یکی از پیاز ها رو با رنده متوسط (نباید درشت باشه) رنده میکنیم و آب اضافیش رو میگیریم. پیاز و گوشت و نمک و فلفل و زردچوبه رو حدود دو سه دقیقه ورز میدیم تا مواد کاملا به خرد هم برن. حالا لپه و برنجی به مخلوط گوشتمون اضافه میکنیم و باز پنج دقیقه ای ورز میدیم. نکته مهم در کوفته اینه که مواد کاملا به خرد هم برن و ورز داده بشن. اینطوری هم طعم بهتری داره و هم وا نمیره. وقتی مواد به خرد هم رفتن سبزی رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. در انتها هم تخم مرغ رو اضافه میکنیم و باز ورز میدیم. و باز ورز میدیم. چند باری هم مواد رو با دستتون بردارید و به داخل ظرف بکوبید. کوفته رو اونقدر ورز بدید که مواد کاملا به خرد هم برن و به راحتی بتونید یک گلوله گرد باهاش درست کنید. 🌹🌹🌹🌹 ورز دادن توی وا نرفتن کوفته هاتون خیلی موثره. بعد از اینکه کوفته ها رو گرد کردین (و به دلخواه اگر دوس داشتین لای هر کوفته گردو، الو يا زرشک بزارید) و بعد، یکی دو ساعت بزارین داخل یخچال تا خوب خودشو بگیره و بعد که داخل سسش گذاشتین وا نره. 👈🏻 وقتی سس کوفته روی گاز جوش اومد، زیرشو کم کنید طوری که قل نزنه و بعد کوفته ها رو بزارین داخلش وبعد‌ ۵‌ تا‌۱۰‌ دقیقه درشو نیمه باز بزارین. اگه قل قل کنه کوفته هاتون وا میره. در آخر میتونید با کمی گردو و زرشک تزئینش کنید. نوش جان😋❤️ 🆔🍏احیای سبک زندگی ایرانی ،در کانال ِ سیاهدونه / لینک👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2544959632C431da444a7 🩺 @siyahdune