eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 پوست هندوانه را در چرخ گوشت میریزیم و چرخ میکنیم بعد در صافی ریخته و آب آن رو خوب میگیریم بعد تفاله پوست هندوانه را با ۲لیوان سرکه میگذاریم بجوشه بعد ۲حبه سیر خرد شده بهش اضافه می کنیم و میگذاریم ده دقیقه دیگه بجوشه بعد کنار میگذاریم و مقداری تخم گشنیز و سیاهدانه و نمک اضافه میکنیم و در پایان یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رو نگینی خرد میکنیم و به ترشی اضافه میکنیم نوش جان 😋😋 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#ماسوره نصب این ماسوره ها روی قیف آسونه فقط بعضی هاشون نیاز به سرپیچ داره.   ماسوره های گرد ( ro
ماسوره های گلبرگ ( petal tips ) برای گلبرگ انواع گل ها بخصوص گل رز به کار میره. پرکاربردترین هاش 102# ، 103# ، 104# ، #125 هستش. ادامه دارد.... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
(غذای ساده و سه سوت)☺️☺️👆 ابتدا دوعدد پیاز متوسط رو سرخ میکنیم. بعد کدوخورشتی با بادمجان رو نگینی خرد میکنیم و داخل پیاز تفت میدیم. بعد گوجه رنده شده یا ریز خرد شده رو اضافه میکنیم همراه با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدیم بعد روش اب میریزیم و میگذاریم تا بپزه. میتونید سیب زمینی نگینی هم بهش اضافه کنید. یا کمی آبغوره یا غوره یا کمی رب گوجه. @sofrebanovanbeheshti
💢توی این عکس ایده زیبایی میشه برای پارچ یختون ومهمان هاتون 😉😋 خوش سلیقه باشیم 💕💕💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 با دستور این شیرینی خوشمزه و خوش عطر به جای اینکه برید و از بیرون تهیه کنید با کمی همت این خوشمزه ها رو در خانه تهیه کنید هم عطرش توی خونتون بپیچه و هم از خوردنش لذت ببرید.😋 🍪بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 🍪کنجد به مقدار لازم 🍪نمک 1/4 قاشق چای خوری 🍪وانیل 1/2 قاشق چای خوری 🍪پودر هل 1/4 قاشق چای خوری 🍪آرد سفید 3 لیوان 🍪تخم مرغ 2 عدد 🍪پودر شکر 1 لیوان 🍪روغن مایع 3/4 لیوان 🍪ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری پر 1⃣. ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم. 2⃣. ارد،نمک،وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا. 3⃣. نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم. 4⃣. از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم و یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد میغلطونیم. تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه میگذاریم تا بپزه. @sofrebanovanbeheshti
روز جهانی آشپز بر شما خانمهای خونه که هرکدوم آشپز نمونه و کدبانووووو هستید مبارک 😉👏👏👏👏👏 🎉🎉🎉🎉🌺🌺🌺❤️❤️❤️😍😍😍😍🍰🍰🍰🍰🎂🎂🎂🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا