14-NilchiZadeh (17).mp3
8.58M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده
خانم #نیلچی_زاده
#قسمت17
#رزق و روزی و #حرص و طمع
@samtekhoda3
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده خانم #نیلچی_زاده #قسمت16 @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔
قسمت شانزدهم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #آسیبهای_اخلاقی_درخانواده رو ان شاءالله قرار میدیم
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
برای درست کردن یخ های تزیینی
چکار کنم شفاف بشه یخ ؟؟؟
بعد چه یخ هایی قشنگ تر میشه ؟؟؟
#پاسخ👇
از اب جوشیده خنک شده استفاده کنید اب جوشیده رو بریزید تو خونه های قالب یخ وتکه لیمو یا گلهای طبیعی ریز یا تکه هر میوه ای که دارید داخلش بگذارید و در فریزر قرار بدید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
همه موادپیتزارو باید سرخ کرد؟
مثلا میشه قارچ وفلفل دلمه رو سرخ نکرده ریخت روی خمیر؟
#پاسخ👇
در اصل مواد پیتزا باید خام باشه وفقط اگر گوشت چرخ کرده استفاده کردید باید تفت بدید واگر از گوشت یا مرغ استفاده کردید باید با کمی نمک پودرسیر ویه پیاز بپزید ولی سرخ نباید بشه
بقیه موادم باید خام باشه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
میشه با آلو قرمزا رب آلو هم درست کرد ؟وچه کاربردهایی داره؟
#پاسخ👇
من توآبگوشت ... خورش قیمه... فسنجون ... خورش اسفناج ... وخورش کرفس ...
وحتی گاهی اوقات درآش رشته وآش برنج میریزم...
طرزتهیش مثل مراحل لواشکه...
غلظتش مثل رب گوجه فرنگی باشه
منتهابعدازپخت بجای اینکه بریزی خشک بشه...
توشیشه های کوچیک میریزم وتوفریزرنگهداری میکنم...
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_تبریزی 👇
💐🌸💐🌸💐🌸💐🌸💐
😋😋😋😋😋😋😋😋
گوشت چرخکرده 400گرم
برنج 4ق غذاخوری
لپه 5ق غذاخوری
پیاز 2عدد متوسط
نمک،فلفل،زردچوبه بمیزان لازم
سبزی معطر 2ق غذاخوری که شامل شوید،مرزه
رب 4ق غذاخوری
تخم مرغ 1عدد
مواد میانیش هم به دلخواه زرشک،الو خشک،تخم مرغ آبپز، من زرشک و آلو ریختم!😋
ابتدا لپه رو میگذاریم تا بپزه
بعد میریزیم توی ابکش تا اب اضافیش بره
بعد چرخ میکنیم..
حالا گوشت چرخکرده و لپه چرخ شده و پیاز رنده شده و یک عدد تخم مرغ و برنج و سبزی معطر خشک شده و نمک و فلفل رو اضافه کرده و خوب چنگ میزنیم
بعد اندازه ی توپ کوچک برداشته توی دستت حسابی ورز داده و لاشو باز کرده آلو خشک میگذاریم
بعد گرد کرده و توی دست فرم میدیم..
توی قابلمه یک کمی روغن ریخته و پیاز رو سرخ کرده و نمک و رب زده کمی آب میریزیم
وقتی آب جوش اومد کوفته ها رو داخل قابلمه قرار میدهیم و حرارت زیرشو کم میکنیم حدود یک ساعت میگذاریم تا بپزه بعد سرو میکنیم..😋😋
@sofrebanovanbeheshti
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#دسر_هویج 😋😋😋
🌸یه دسر خوشمزه و خوشگل😌😌🌸
_هویج
_هل و گلاب(در صورت تمایل زعفران)
_بیسکوئیت پتی بور
_شکر
سه تا هویج متوسط رو پختم، بعد پوره کردم،
دوباره گذاشتم رو حرارت، بهش مقداری هل و گلاب و حدود یک سوم پیمانه شکر اضافه کردم، بعد هم زدم و اجازه دادم تا غلیظ بشه،(غلظتش مثل رب بشه خوبه)
بعد تو ظرف مورد نظر، یه لایه بیسکوئیت و یه لایه از مواد رو ریختم و تا جایی که مواد داشتم ادامه دادم!
قسمت جذابش تزئینه، که هر جور دوست دارید انجام بدید😇
بعدش، ۳ الی ۴ ساعت گذاشتم تو یخچال تا مواد بخوردِ بیسکوئیت بره و بافتش نرم بشه!!
💐💐💐💐💐💐💐
_اندازه هام چشمیه!👀😎
_شکر رو نم نم اضافه کنید و هر بار کمی بچشید تا میزان شیرینی به دلخواه تون بشه!😋
_هل و گلاب برا عطرش هست، دارچین و زغفران هم میشه ریخت!!
_لیوانی و تک نفره هم میشه درست کرد!🙂
_با همین دستور، دسر لبو هم میتونیم درست کنیم! 😋😍
_یعنی بجای هویج، لبو بریزیم که بسیار خوش رنگ و جذاب خواهد بود!!
🌸{نوووووش جاااااااان}🌸
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💠 #تغذیه سالم
اندر احوالات نان....
گندمهای بومی بویژه دیمی ها شامل چندین لایه از جمله گیاهک و سبوس هستند
بعنوان مثال ۱۴ درصد از یک دانه گندم را سبوس تشکیل میدهد، و هر لایه نقش گرییرینگ را برای لایه های واپسین ایفا میکند .
🍃مرکز تمام این لایه ها شامل عناصر پر کربوهیدرات هست که چنانچه بتنهایی و بدون لایه های پیشین مصرف شود میتواند ایجاد بیماریهای خطرناکی همچون دیابت کند که امروزه فضای اجتماع را بصورت چشمگیر فراگرفته است...
🍃وقتی یک دانه گندم را از آن ۱۴%سبوس تهی میکنند بعد از آسیاب اگر ۱۰۰% سبوس به آن اضافه کنند هیج ارزش و فایده ای ندارد.
یکی از علائم ظاهری این بی ارزشی افزودن اجباری جوش شیرین جهت تخمیر توسط نانواها است...‼️
(اگر آن دانه با سبوس همزمان آسیاب میشد خود حالت تخمیری داشت و نیازی به افزودنی نداشت)‼️
🍃مسئله بعدی افزودن عناصری همچون آهن و روی و اسید فولیک و... که امروزه دیده میشود
تحت عنوان غنی سازی به آرد اضافه میکنند که هرکدام مضرات و خطرات خود را دارند و جای بحث دارد
و همچنین استفاده از نمک مرسوم یا کلراید سدیم بجای نمک سالم
و از آب شهری کلر دار بجای آب قنات و سالم باعث شده که نان ، این برکت اعظم الهی تبدیل به یکی از خطرناکترین غذاهایی شود که در اجتماع متکبرانه در میان مردم توضیح میشود‼️
🍃و نکته آخر اینکه نان را روی تنورهای فلزی طبخ میکنند که این امر سبب آلودگی بیش از اندازه نان میشود،
چراکه در تعالیم و فرامین دینی ما حدید یا آهن، شوم و نحس است و گفته شده تمام میکروبها و باکتریها و..... را بخود جذب میکند. برای مثال دیدن سولفاتها روی تنورهای صنعتی فعلی کافیست که خطر را با تمام وجود احساس کنیم....
نتیجه : ضرورت تهیه نان خانگی با گندمهای طبیعی...
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺