eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۵۲ استاد پرهیزگار .MP3
1.02M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
052_Altour.mp3
848.1K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۵۲ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کوفته_سماق👇 برنج نیم دانه نیم پز یک لیوان گوشت چرخی 250گرم کشمش یک استکان پیاز داغ دو قاشق سبزی معطر ،روغن،نمک،فلفل، زردچوبه، ادویه، پودر سماق پیاز داغ+سبزی خرد شده+گوشت چرخی را مخلوط کرده خوب ورز میدهید +برنج نیم پز+نمک وادویه و کشمش مخلوط کرده گوله و تخت کنید و در قابلمه آبجوش و پیاز داغ در حال جوش قرار دهید و مقداری پودر سماق روی آن بپاشید می گذارید تا دم بکشد @sofrebanovanbeheshti
#خیارشور👇 خیار۳کیلو/ سرکه سفید۱/۲پیمانه/ نمک را چشمی ریختم بستگی به ذائقه داره خیلی شور یا کمی شور باشه،فلفل/سیر۱بوته خلال شده/ شوید تازه مقداری من از شوید خشک استفاده کردم/ آب به میزان لازم ابتدا خیارها را شسته وبا سوزن تمیز سوراخ کردم تا آب توی آن جمع نشود موقع درست شدن بعد آنها را به همراه سیروشوید در زمزم نوشابه ریختم وبعدازمخلوط سرکه ونمک رویش ریخته تا پر شودو دربش را بسته به مدت ۷تا ۱۰روز گذاشته تغییر رنگ دهد و بعد آماده خوردن میشه،بستگی به دمای محیط داره _ابتدا از آب معمولی شیرمقداری در ظرفی ریختم به ذائقه خودم مقداری نمک،فلفل اضافه کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همایش مسیر خوشبختی 🕰چیزی تا پایان ثبت نام کارگاه روابط زوجین نمونده⚠️ 👌تخفیف ویژه به زوج هایی که با هم ثبت نام کنند ❤️مسیر خوشبختی❤️ 🗓۱۱ مرداد ⏰۱۱ الی ۱۵ خانم ها ⏰۱۶ الی ۱۹ آقایان 📍تهران - آیت الله کاشانی 👤مدرسین : سرکار خانم میعادی- استاد ایمان سلسله جو 📝ثبت نام👇 @zeinabti دوره های حکیمانه های طبی @hakimane_dars
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
میخوام پودر گوجه درست کنم. کسی تجربه خشک کردن و پودر کردن گوجه فرنگی رو داره? 🔴🔴 گوجه ها رو ورقه ورقه کنید کمی نمک بزنید وتوی سینی که کمی چرب کردید بچینید وحتما بگذاریدتوی افتاب باشه تا چند روز که کامل خشک بشه بعد هم اسیاب کنید میتونید توی فر هم خشک کنید اول یه کاغذ روغنی کف سینی پهن کنید روشو چرب کنید وبعد ورقهای گوجه روش بچینید نمک کمی بپاشید وروی کمترین دمای فر بگذارید چند ساعت طول میکشه تا خشک بشه بعد هم اسیاب کنید @sofrebanovanbeheshti
#کیک ابتکاری امروز تصمیم داشتم کیک درست کنم،چندتا دستور رو دیدم یا موادشو نداشتم یا حوصله ی اون دستور رو😅 نشستم خودم همینطوری چشمی کیک درست کردم،انصافا خوب شد😉 دستورشم میگذارم باشه یه وقتی کیک آسون خواستید که سفیده و زرده جدا نشه و... بادستوری که میدم تقریبا پنج تا ازین قالبها شد. سه لیوان آرد رو با دو قاشق مرباخوری بیکینگ وودر دوبار الک کردم. پنج تا تخم مرغ محلی و یک ونیم لیوان شکر وکمی وانیل رو چند دقیقه با همزن خوب زدم تا شکر حل شد. بعددوسوم لیوان روغن مایع رو بهش اضافه کردم،وهم زدم. یکی دودقیقه بعد یک لیوان و نیم شیر رو ریختم، بعدشم آرد رو یه بار دیگه الک کردم و یکجا ریختم تو مایع کیک. سه چهار دقیقه حسابی با همزن زدمش،بعد دوقسمت کردم،توی یه سری پودر پوست پرتقال و توی یکی دیگه پودر هل ریختم و تو فر داغ گذاشتم. پنج دقیقه شعله زیاد زیاد،بعد نیم ساعت 180درجه. اینم بگم نسبتا شیرینش کمه،ولی من اینجوری میپسندم،میشه تا دولیوان شکر ریخت. @sofrebanovanbeheshti