eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 نمک دریا که می ریزم تو نمک پاش انگار نم داره و درست نمی ریزه... 👇 اگه نمک درشته اسیاب کنید اگه واقعا نم داره بزارید خشک بشه دونه برنج هم میتونید بریزید داخل نمکدان @sofrebanovanbeheshti
👇 ما با این آلوچه های رسیده وحتی له شربت درست میکنیم... آلوچه رو با شکر میزاریم مثل مربا ولی نه خیلی غلیظ بجوشه بعد از پخت با شیرش و خودش شربت درست میکنیم که خیلییی خوشمزه هست وتوفصل گرما واقعا میچسبه @sofrebanovanbeheshti
اگر بعد از خوردن سیر ، خرما بخورید با یک قاشق عسل بوش میره من امتحان کردم جدا بوش رفت 😅 یا اینکه کمی پودر آویشن روی زبان هم بوی سیرو میبره😉 امتحان کنید😎 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لازانیا_بدون_فر 😋😋😋 این بار چون وقت کم داشتم فقط سریع مواد لازانیا رو آماده کردم و درون همون ماهیتابه سه چهارلیوان آب جوش ریختم و ورقه های نیمه اماده و خشک لازانیا رو زیر مواد و لابلاش فرو کردم و لابلا و روش کمی پنیر پیتزا زدم درش رو گذاشتم بعد از حدود بیست دقیقه نیم ساعت آماده شد بسیار لذیذ و خوشمزه . من خودم این مدل رو بیشتر دوست داشتم چون نرم تر و خوش طعم تر بود . پیشنهاد میکنم این روش رو هم امتحان کنید و لذت ببرید . @sofrebanovanbeheshti
❤️ یه دسر خیلی خوشمزه😋که مزه بستنی سنتی داره🍦🍨شیر 5پیمانه🍦نشاسته ذرت8قاشق غ🍦شکر10ق غ🍦وانیل کمی🍦کره دو ق غ . زعفران هر چی کرمتونه🍦پودر کاکائو یه ق غ🍦گلاب دو ق غ🍦 اول بگم که این دسر با نشاسته گندم درست میشه ولی من با نشاسته ذرت درست کردم که خیلی خوشمزه ونرم ولطیف میشه😋شکر ذایقه ای هست میشه کمتر یا بیشتر ریخت... اول شیر سرد وشکر را در ظرفی روی گاز قرار میدیم با حرارت ملایم ومدام هم میزنیم تا نشاسته گوله نشه وبه غلظت برسه. وقتی کمی غلیظ شد گلاب وکره را اضافه میکنیم وهم میزنیم تا کره حل بشه وازروی حرارت برمیداریم تا کمی خنک بشه. قالب را چرب کرده ده دقیقه درفریزر میگذاریم. مواد رابه سه قسمت تقسیم کرده. به قسمتی زعفران که من با یه ق شیرمخلوط کردم اضافه میکنیم وکامل هم میزنیم. به قسمتی دیگه پودر کاکائوکه با یه ق شیر سردمخلوط کردم اضافه میکنیم وکامل هم میزنیم .یه قسمت هم که سفیده. حالا مقداری از مایه زعفرونی را وسط قالب که گل رز هست میریزیم ومقداری مایه سفید وقهوه ای را توی گلبرگهای کناری طبق تصویر بالاومیگذاریم برای ده دقیقه فریزر تا ببنده . بعد از این مدت در آورده ومایه زعفرونی را میریزیم وبا قاشق صافش میکنیم ودوباره توی فریزر برای 5تا10دقیقه (بستگی به دما وسردی یخچال داره) ولی باید زود دربیاریم. بعد از این مدت از فریزر در آورده ومایه کاکائو یی را ریخته وصاف کرده ومیگذاریم این بار توی یخچال . بعد از سه چهار ساعت قالبو بیرون میاریم (من یه شب تا صبح گذاشتم) ودر ظرف سرو بر میگردونیم. (به راحتی از قالب جدا میشه... ولی دورشو آزاد کنید وآروم تکون بدید) @sofrebanovanbeheshti
#ایده👇 بفرمائید دسر کوچولو موچولوی هویج بستنی، از نوع قاشقی/لیوانی 🍨🍨 راستش از مواد حلوای هویجم تو فریزر داشتم،(توضیحِ مختصر؛ هویج رو پخته، پوره کرده، بعد با مقداری شکر و گلاب و هل، رو حرارت گذاشته) یه لایه از مواد هویجی که از فریزر بیرون آورده بودم و تگرگی بود و یه لایه هم بستنی ریختم، خیلی خوشمزه شد😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#ایده👇 این کیک رو باگاناش درست کردم هم داخلش هم بیرونش رو گاناش زدم طرح دورش رو هم شکلات تخته ای که از لوازم قنادی فروشی میگیریم رو بصورت بن ماری آب کردم بعد تو قیف یکبار مصرف ریختم سرش رو نازک برش دادم و طرحم رو روی کاغذ روغنی کشیدم کیکم هم توی یخچال بود به اندازه تقریبا ۱دقیقه طرحی که رو کاغذ روغنی کشیدم نگهداشتم بعدکیک روازیخچال درآوردم وطرح رو با کاغذ گذاشتم دور کیک وبادست فشار دادم تا قشنگ به دیواره هابچسبه وگذاشتم دوباره یخچال تا خودشو بگیره بعد آروم کاغذ روغنی روجدا کردم فقط حواستون باشه طرحی که میندازین کلفت باشه چون نازک باشه زودی میشکنه😓😓😓😓 @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #ال_عمران ☘ #صفحه_61 🆔 @sofrebanovanbeheshti