eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 من چند کیلو انار ریز و ترش تهیه کردم بعد گذاشتم پخت و مثل آلوی لواشک که از صافی رد میکنیم صافش کردم. بعد دوباره گذاشتم روی گاز تا به رنگ و غلظت دلخواهم رسید. یادتون نره آخراش که میپره مثل رب گوجه باید مدام هم بزنید تا ته نگیره. من تو ظرف پیرکس درست کردم که با ترشی هیچ واکنشی نشون نمیده اینجوری ربم ارگانیک شده😊 زحمت داره ولی به خوشمزگیش و سالم بودنش میارزه😉 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇 کدوحلوایی:300گرم🍃 آردسفید:100گرم🍃 شکر:240گرم🍃 کره:75گرم🍃 گلاب:1/4پیمانه🍃 پودرهل وزعفرون:بمقدارلازم... ابتداکدوراپوست گرفته بامقداری آب روی حرارت ملایم گذاشته تاپخته شود.... آردوبمدت نیم ساعت تفت داده تابوی خامی ندهد.... کره (میتوان ازروغن مایع وکره هم استفاده کرد)رااضافه نماییدوباردیگرتفت بدین تاکاملامخلوط شود.. کدورابه شکل پوره درمیاریم... آنگاه شکررابهش اضافه میکنیم کاملاهم زده تایکدست شود... گلاب وزعفرون وپودرهل راهم اضافه میکنیم... درحالیکه روی شعله ملایم است آردتفت داده رابه یکباره روی پوره کدوریخته مرتب هم میزنیم تاجایی که حلوا شکل اصلی خودرابدست آورد ودروسط ظرف جمع شود.... حلوای آماده شده رابه ظرف سروانتقال دهیدوباپودر پسته تزیین نمایید... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اول ۲۵۰گرم فیله ی مرغ رو نگینی خورد کنین (میتونید از مرغ های از شب مونده هم استفاده کنید 😉) و با نمک و پودر سیر و یه قاشق روغن تفت بدین،بگذارین کنار تا خنک بشه. چهار تا سیب زمینی رو نیم پز کنین و بگذارین خنک بشه و نگینی ریز خرد کنین ،توی یه کاسه پنجاه گرم کره رو آب کنین و بهش سه تا تخم مرغ و سه قاشق پر ماست و چهار قاشق آرد اضافه کنین،یه حبه سیر و آویشن و نمک و فلفل (ادویه ها اختیاری هستن) و یک لیوان پنیر پیتزا بهش بزنین. در آخر مرغ و سیب زمینی و فلفل دلمه ی نگینی خورد شده اضافه کنین. بریزین توی قالب دلخواه و بگذارین توی فر با درجه ۱۸۰ سانتی گراد برای چهل تا چهل و پنج دقیقه... 😊نوش جون😊 @sofrebanovanbeheshti
من چون قالب مافین نداشتم توی کاسه درست کردم 😁😁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 شیر۱/۴پیمانه روغن۱/۴پیمانه شکر۱/۴پیمانه تخم مرغ ۱عدد مایه خمیر۱ق غذاخوری آرد۲لیوان کنجدویاتخم خرفه برای روی شیرمال ابتدامایه خمیررابایک قاشق شکروشیرولرم مخلوط کرده ومیگذاریم عمل بیاد سپس تخم مرغ،روغن مایع،شکرروبه موادعمل اومده اضافه میکنیم. آردواضافه کرده وبه مدت ۱۰دقیقه ورزمیدیم. بعدروی خمیر رو پوشانده به مدت ۱تا۱ونیم ساعت کنارمیگذاریم. سینی فروچرب کرده وازخمیرعمل اومده برمیداریم وشکل میدیم وداخل سینی فربافاصله میچینیم. ده دقیقه ی دیگه روی خمیرهارومیپوشانیم. بعدروی خمیرهایی که شکل دادیم ورومال تخم مرغ میزنیم. وتخم خرفه باکنجدمیپاشیم.نان هاروداخل فرباحرارت ۱۸۰درجه که ازقبل گرم کردیم درطبقه وسط به مدت ۱۵الی ۲۰دقیقه قرارمیدیم. بعدازپخت گریل راروشن کرده تاروی نان هاطلایی شود. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام و وقت بخیر خدمت خواهران عزیزم😘😘😘 ان شالله از امروز عکس غذاهای زیبا وهنرمندانه شما در گروه به صورت کلاژ وبه تدریج در کانال قرار خواهد گرفت👇👇👇 😍😍😍 ممنونم از همراهی تک تک شما عزیزانم 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی خواهران گروهمون😍