eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
194 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 یه غذای بدون گوشت شمالی که با برنج میل میشود سه حبه سیر خرد میکنیم در مقداری روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. لوبیا کشاورزی را که از 24 ساعت قبل خیس کرده ایم و پوست آنرا جدا کرده ایم را هم داخل سیر میریزیم و تفت میدهیم و مقداری شوید هم میریزیم کمی تفت میدهیم و ادویه اضافه میکنیم. بعد مقداری آب در حدی که روی لوبیا را تا 1 بند انگشت بگیرد ریخته با حرارت ملایم بجوشد مراقب باشید لوبیاها له نشود در آخر دوعدد تخم مرغ روی آن میشکنیم درِ ظرف را میگذاریم تا تخم مرغها ببندد. نمک و زردچوبه و فلفل سیاه هم ادویه های غذاست @sofrebanovanbeheshti
👇 چهارصد گرم شکر ونیم کيلو زردآلو رو باهم تا صبح توی يخچال گذاشتم. بعد بارگذاشتم،سر آخر نوک ق چ زعفران ساییده ریختم توش نکته: زیاد هم نزنين که له نشه،زردآلوهاي رسیده و سفت رو انتخاب کنین. برای زردآلوهاي ريزمیشه هسته رو گرفت و درسته پخت. زردآلوهاي نرم واسه مارمالاد عالیه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اعضای بامرام سفره های بانوان بهشتی تمنا میکنم تلاش کنیم برای حفظ خانواده ها 👨👩👧👦 باور کنیم جامعه رو ما باید بسازیم دشمن داغونش کرده😔 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ایده👇 کیک روانی من بااین دستور👇البته بادخل وتصرفاتی که خودم داشتم😉 یک قاشق کاکائوبجای سه قاشق🌹 نصف پیمانه شکرونصف شیره خرما🌹 اردمصرفی نصف گندم کامل ونصف اردسبوسدار🌹 نصف لیوان گلاب ونصف اب به جای یک لیوان اب🌹 به جای وانیل،خلال پوست پرتقال🌹 #کیک_روانی با کمک و تزیین دخترم🌹 #آشپزی_با_کودک يک کيک عااالى,آسون,خوشمزه😜 (اسمش روانیه, منم نمیدونم چرا اسمش اینه😁 ) آخه اين کيک چقدرمهربونه!نه تخم مرغ ميخواد,نه شير و ماست نه کره,نه ظرف اضافه کثيف ميکنه,بافتش عاليه,مزش عاليه آرد يک و نيم ليوان(ليواناى دسته دار فرانسوى که تقريبا معادل يک پيمانه هستن) ,پودر کاکائو سه قاشق غذاخورى, شکر يک ليوان, بيکينگ پودر دو قاشق مرباخورى ,نمک نوک قاشق چايخورى, پودر وانيل نصف قاشق چايخورى يا وانيل مايع نصف ق غذاخورى, سرکه سفيد يک قاشق غ, روغن مايع پنج قاشق غ, آب يک ليوان. اول از همه اينکه ميتونيد اين کيک رو داخل همون ظرفى که موادشو مخلوط ميکنيد بپزيد (خيلى تنبلونه و عالى واقعا 😊) پس اگه همچين نيت خيرى داريد 😜داخل ظرف مناسب فر,مثل ظرفهاى مستطيلى پيرکس مواد رو مخلوط کنيد. قبل از هر کارى ,فر رو با صد و هفتاد و پنج درجه روشن کنيد. مواد خشک رو باهم مخلوط کنيد و داخل ظرفتون بريزيد. سه تاحفره توى مواد خشک ايجاد کنيد و مواد مايع رو جداگانه توى حفره ها بريزيد(روغن,آب,سرکه). تمام مواد و باهم مخلوط و ظرف کيکو داخل فر بگذاريد. حدودا سى و پنج تا چهل و پنج دقيقه. @sofrebanovanbeheshti
آذوقه زمستون بچه ها😁😁😁 تلاش تابستون مامان😊😊😊 کمپوت گیلاس ،آلبالو، زردالو برگه سیب، زردآلو، شلیل لواشک آلو سیاه، آلو طلایی، زردآلو، سیب، شلیل آلوچه خشک، آلبالو، گیلاس خشک دلتون نخواد😐 هنوز مرباوشربت آلبالو ورب گوجه نپختم😩هلو هایم تازه رسیدن هنوز خشک نکردم 😶 من انبوه تولید میکنم حسابی تا آخر زمستون داریم الانم چشم غره😡 میرم نمیزارم بخورن تا اول پاییز 😁البته گاهی بچه‌ها تک عملیاتی میزنن الان که میوه هست اونو بخورن😂 @sofrebanovanbeheshti
با شیر ترشیده😍😉 ۴ کیلو شیرمحلی داشتم که ۳ کیلوش مصرف شده بود. دیشب دیدم حدود یک کیلو مونده گذاشتم جوشید دیدم تیکه تیکه شده توش نمک ریختم و تو صافی ریختم و جسم سنگین گذاشتم تا آبش رفت و پنیرش موند. جاتون خالی خیلی هم خوشمزه شده😋 هیچوقت شیرترشیده شده رو دورنریزید. به جای اینکه تو شیرسرکه بزنید واسیدش بالا بره خودبخود ترش شده و کارشما رو راحت کرده. مزه اش هم عالیه 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
■ مضـــرات سیــــاه و سبـــز ■ 🔴1⃣بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و ... به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آن ها را از دهانش بیرون می ریزد. (yummy) 🔴2⃣در بسیاری از مناطق کشاورزی، برای آن که احشام و سایر حیوانات به مزارع و کشتزارهای مختلف نزدیک نشده و زراعت را خراب نکنند، اطراف آن ها را بوته چای می کارند. حیوانات با مشاهده بوته چای به مزرعه نزدیک شوند! 🔴3⃣اولین وارد کننده تخم این گیاه به ایران در اوایل دوره قاجار ها بودند که با همکاری عناصر خودفروخته ای در دربار قاجار، کشت این گیاه و نوشیدن دم کرده آن را در ایران رواج دادند. واقعیت آن است که ایران زمین از چند هزار سال قبل با این گیاه آشنایی داشته و به خوبی می دانستند که این گیاه ارزش غذایی نداشته، بلکه مصرف غیر دارویی آن است. 🔴4⃣موادی که در اصطلاح علم شیمی ساختار مولکولی دارند (مواد آروماتیک) سرطان زا هستند. «پلی فنول» یکی از مواد آروماتیک است که چای هم این ماده را دارد. چیست؟ فنول یک ماده دارای ترکیبات حلقوی است که بر روی پوست، کبد و سیستم گوارش اثرات نامطلوبی می گذارد. جالب این جاست که قریب به اتفاق مواد معطر شیمیایی که در کارخانجات به چای می کنند هم جزء مواد آروماتیک و سرطان زا هستند! 🔴5⃣مصرف چای (خصوصاً پس از غذا که سال هاست عادت بسیاری از ایرانیان شده است) جلوی جذب معدنی موجود در غذاها توسط بدن را می گیرد که در نتیجه منجر به بروز بیماری کم خونی مزمن در مصرف کنندگان می شود. چای دارای ترکیباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ تلخ چای را ایجاد می کند. تانن‌ها با آهن، ایجاد می‌ نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب توسط بدن است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند. فراموش نکنید که عارضه کم خونی خود باعث ده ها بیماری دیگر در بدن می شود!!! 🔴6⃣همان گونه که گفته شد چای دارای ماده ای است به نام . این ماده بسیار است و به همین خاطر مایعات بدن را کرده و پلاسما غلیط می شود. آنزیم ها در پلاسمای غلیظ نمی تواننند فعالیت کنند و به همین خاطر مواد در بدن انبار شده و موجب بیماری های گوناگون می شود. ضمناً تانن موجب فعالیت بیش از حد سلول های اپیتلیال کلیه شده و را به مرور از کار می اندازد! 🔴7⃣گیاه چای دارای ماده ای است به نام اسید، که مسموم کننده بوده و اختلالات متابولیسمی ایجاد می کند. این ماده در کلیه کرده و های کلیوی اگزالیک را موجب می شود. 🔴8⃣مصرف زیاد چای ها را لک دار و سیاه می کند. 🔴9⃣چای ترشح معده را تحریک می کند (افزایش می دهد) و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است. 🔴🔟در هر فنجان چای بین 60 تا 75 میلی گرم «کافئین» وجود دارد که LDL خون را افزایش می دهد و عاملی می شود برای انفارکتوس های و مغزی، ولی البته آرام بخش است و در دراز مدت هم ایجاد می کند! 🔴1⃣1⃣به دلیل وجود مقدار زیادی از ماده کافئین در چای، براى عده اى باعث تحریک و یا قلب می شود. همچنین نوشیدن چاى پررنگ براى خانم ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش مى دهد. 🔴2⃣1⃣ماده آرام بخش دیگری در چای وجود دارد به نام «تئین» که محرک سیستم اعصاب است و موجب افزایش ترشح آدرنالین می شود. تئین موجب کاهش مقدار منیزیم داخل سلول ها می شود. منیزیم ماده ای است که در سلول قرار دارد تا با انواع سرطان ها مبارزه کند و با نوشیدن چای این ماده مفید از بدن خارج می شود. ⛔البته اینهایی که ذکر شد تنها بخشی از مضررات این دمنوش عامه پسند ست 🤔به نظر شما نذر این دمنوش مضر در لیوانهای یکبار مصرف مضر غیر کاغذی ثوابی هم دارد؟!!!!! 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺