eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 #سبک_زندگی پیامبر در بیان رهبر انقلاب 🏴 به مناسبت سالروز رحلت اسوه‌ی حسنه، پیامبر اعظم (ص) 🔸 غم‌های خودش را در جلوِ مردم آشکار نمی‌کرد. 🔹 بشّاش بود. 🔸 به همه سلام می‌کرد. 🔹 اگر کسی او را آزرده می‌کرد، در چهره‌اش آزردگی دیده می‌شد؛ اما زبان به شکوه باز نمی‌کرد. 🔸 اجازه نمی‌داد در حضور او به کسی دشنام دهند و از کسی بدگویی کنند. 🔹 کودکان را مورد ملاطفت قرار می‌داد؛ 🔸 با زنان مهربانی می‌کرد؛ 🔹 با ضعفا کمال خوشرفتاری را داشت؛ 🔸 با اصحابِ خود شوخی می‌کرد. 🔹 هرگز سه روز پشت سر هم از نان گندم - نه غذاهای رنگارنگ - شکم خود را سیر نکرد. 🔸 سوار مرکب بی‌زین و برگ می‌شد. ۱۳۷۹/۰۲/۲۳ زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 من زیتون سبز خریدم چطوری شور کنم؟ 👇 بهتره،با سنگ با گوشتکوب یه ضربه به زيتونها بزني،تا ترک بخورن.بعد همه رو بریزی تو یه دبه. روزی دوبار آب شو عوض کنی. جای خنک هم نگه داری. وقتی دیدی تلخیش کم شد،تو آب نمک نسبتا شور،بعلاوه کمی سرکه وکمی گلپر بگذار جای خنک بمونه. بعد دوسه روز مزّه دار میشه. اگر از سنگ نمک استفاده کنی چه بهتر😉 هردفعه یک مقدارش که میخواید مصرف کنید، بردارید بشورید با آب بعد بگذارید تو آب بعد تو روز سه چهاربار آبشو عوض کنید بعضی وقتا یک روزه شیرین میشه بعضی وقتا تا دو روز طول میکشه بستگی به درصد تلخیش داره، بعد میتونید تو سرکه بریزید یه روز بمونه بعد مصرف کنید یا زیتون پرورده درست کنید. بهتره همه رو شیرین نکنید اگه مصرف ندارید اگرم همه رو شیرین کردید تو سرکه بریزید تا کپک نزنه. موفق باشید. @sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇 دوستانی که مثل من مستاجرن این شکلی انگور و کشمش کنن البته این خونه بالکن داره قبلا بالکنم نداشتم بهمین روش تو اتاق جلو پنجره میگذاشتم @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_انعام ☘ #صفحه_140 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۱۴۰ استاد پرهیزگار .MP3
1.01M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه140🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
140.mp3
911.1K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۱۴۰ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کارگاه عزت نفس_۴.mp3
10.95M
#کارگاه_عزت_نفس #جلسه_چهارم 🎙 #استاد_شجاعی 👈 یادت میمونه؟ عزت ، احترام ، شخصیت ، آبرو و محبوبیت ، فقط و فقط تویِ دستایِ خداست. اگه جای دیگه دنبالشی؛ پیداش نمیکنی! گشتم... نبود! نگرد.... نیست! 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#نون_روغنی 👇 مخلوط شیرواب ۲لیوان تخم‌مرغ یک عدد خمیرفوری ۲قاشق غذاخوری زعفرون‌دم کرده ی غلیظ ۲قاشق غذاخوری ارد ۳الی ۴لیوان (به حدی که بدست نچسبه ) نمک یک قاشق غذاخوری سرخالی ادویه ی مخصوص نان(زیره سیاه-سیاه دونه-تخم گشنیز نیم کوب شده) روغن حیوانی :یک لیوان (شلحه ودنبه یاهم روغن زردگاوی روغن مایع هم‌میشه ولی باحیونی خوشمزه تروسالم تره ابتدامخلوط شیرواب روولرم میکنیم (میتونیم شیرتنها ویااب تنها استفاده کنیم) بعدش خمیرفوری -زعفرون-نمک‌رومیریزیم توی شیرواب ولرم وبادست مخلوط میکنیم سپس اردرواضافه کرده وخمیرمیکنیم اگه خمیربدست چسبید یکم دیگه ارداضافه میکنیم البته یکم چسبندگی داشته باشه بهتره بعدش ادویه هاروتوروغن بازردچوبه تف میدیم ومیگذاریم سردبشه وبه خمیرمون اضافه میکنیم وخوب ورزمیدیم تاروغن وادویه ها کامل به خوردش بره وروشوباپلاستیک‌میپوشونیم تایک الی یک ونیم ساعت وقتی خوب حجمش دوبرابرشد به اندازه نارنگی ازخمیرروبرمیداریم وگردمیکنیم ویه کوچولو بادست تخت میکنیم وروش روچنگال میزنیم وباکنجد ومغزتخمه ویاهم سیاه دونه ویااصلا ساده باشه تزئین میکنیم ومیگذاریم توی فر بادمای ۲۲۰ درجه 🌹 @sofrebanovanbeheshti
#کمپوت_گلابی👇 گلابی ۶ عدد شکر سرخ ۲ ق غذاخوری سرکه ۲ ق آب ۱/۵ لیوان گلاب ۲ ق زعفران به دلخواه آبلیمو یا رنده پوست لیمو گلابی ها رو پوست کنده و تمیز کردم و هر کدام رو بعد از پوست کندن درون محلول آب و سرکه گذاشتم تا رنگشون تغییر نکنه ( البته این کار بیشتر برای کمپوتی هست که با شکر سفید درست میشه) از قبل آب و شکر سرخ رو روی شعله گذاشتم تا بجوشه و شکر حل بشه گلابی ها و رنده پوست لیمو رو اضافه کردم از محلول سرکه استفاده نمی‌کنیم و بیشتر از دو سه دقیقه لازم نیست گلابی ها در محلول سرکه بمانند . بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گلاب و زعفران را اضافه کردم در این مرحله میشه گلابی ها رو درآورد و بگذاریم آب کمپوت غلیظ بشه یا شعله روخاموش کنیم و همون‌طور گرم تو شیشه بریزیم و در شیشه رو ببندیم. @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تجربه👇 همه میدونیم که جوانه ها خیلی مفیدن ولی متأسفانه خیلی ازشون استفاده نمی کنیم... یکی از دوستام این روش رو بهم یادداد تا بیشتر از جوونه استفاده کنیم،منم گفتم با دوستان خوبم تو گروه به اشتراک بگذارم،انشاالله که براتون مفید باشه.... من یک کیلو ماش رو ۲۴ساعت خیسوندم...برای اینکه ترش نشه و بو نگیره دو دفعه آبش رو عوض کردم...بعد یه دستمال بزرگ تو سینی پهن کردم و ماش ها رو قشنگ پهن کردم رو دستمال،روش هم یه دستمال نازک دیگه انداختم و گذاشتم تقریبا دو روز جوونه بزنه....حتما همه میدونین نباید دستمالا خشک بمونن وگرنه جوونه نمیزنه... بعد دو روز که تقریبا جوونه ها یک سانت شده بودن همه رو ریختم تو چندتا سینی و جلوی آفتاب تا کاملا خشک بشن...دو روزی هم جلوی آفتاب بودن... بعد با آسیاب نرمشون کردم. البته چون کمی خشک بودن کامل نرم نشدن،از تو الک رد کردم،درشتا رو جدا و کامل نرم شده ها رو جدا ریختم تو ظرف..‌‌تو عکس هم پیداست... جوونه ها نباید خیلی حرارت ببینن وگرنه خاصیتشون کم میشه...وقتی قراره خورشتتون رو خاموش کنین میتونین یه قاشق از پودر رو بریزین تو خورشت... اون درشتا رو هم میشه تو آش پخت... 🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱 من حتی برای فلافل هم که میخوام درست کنم نخود رو میگذارم تا جوونه بزنه بعد چرخش میکنم‌‌‌....اینطوری خاصیتش چند برابر میشه @sofrebanovanbeheshti
👇 وقتی روی کروسان زرده تخم مرغ با کنجد میزنی بوی تخم مرغ میده باید چیکارکنم که بوی تخم مرغ نباشه؟ 👇 اول لازمه خوب مایه زردتون رو با زعفرون و .... هم بزنید و مخلوط بشن باهم، دوما به مقدار کم روی کروسانتون بمالید، سوما وقتی گریل کنید روشون رو، بوش کمتر میشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کاپ_کیک_هویج .❤️..به نیت امام حسین که برای خونواده درست کردم...انصافا خیلی خوشمزه بود..😋 تخم مرغ دوعدد...100گرم شکر...نوک ق چ وانیل ...را در کاسه ای ریخته..5دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه...بعد 100میلی روغن مایع را اضافه کرده کمی هم میزنیم...120گرم آرد سفید به همراه 5گرم بیگینگ پودرویک ق غ دارچین که سه بار الک کرده ایم را کم کم به مواد اضافه کرده وبا لیسک هم میزنیم...120گرم هویج رنده شده (آبشو نمیگیریم) را به مواد افزوده وبا لیسک زیر ورو کرده ...به دلخواه کمی گردوی نگینی شده را با یه ق آرد مخلوط کرده..وداخلش میریزیم وبا لیسک هم زده.....مواد را با ملاقه کوچک داخل قالب کاپ کیک میریزیم...در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 20تا نیم ساعت... (من بیشتر گذاشتم...بستگی به دمای فر داره...حتما چک کنید.)بافتی بسیار نرم ولطیف داره...نوش جان..😍 @sofrebanovanbeheshti