eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐امیرالمومنین علی (ع) : 🔸برای کسی که بر غذای خود نام خدا ببرد ضمانت میکنم که از آن غذا به هیچ درد و رنجی گرفتار نمیشود... 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇 مواد لازم سبزی آش : ۱ کیلو رشته آش : ۱ بسته لوبیا قرمز : ۱ لیوان سرخالی نخود : ۱ لیوان سرخالی عدس : ۱ لیوان پیاز داغ نعناع داغ سیر داغ (درصورت تمايل) زردچوبه و فلفل کشک ‌ حبوبات رو بايد از روز قبل خیس كنيد و بپزيد. سبزی را هم شسته و خرد كنيد. يه قابلمه بزرگ انتخاب كنيد و پيازداغ بگيريد. در صورت تمايل يكى دو حبه سير هم اضافه و بهمراه پياز سرخ كنيد. زردچوبه و فلفل سیاه هم اضافه كنيد. سبزی خرد شده رو به پیاز اضافه كنيد و کمی تفت بديد، سپس مقدارى آب بريزيد و اجازه بديد جوش بیاد. وقتی جوش اومد حرارت رو کم كنيد تا اينكه سبزى بپزه و رنگش عوض بشه. وقتی سبزی تغییر رنگ داد، حبوبات پخته شده رو بريزيد و بگذاريد حبوبات هم کمی بجوشه و مقداری از آب آش كم بشه. در نهايت رشته رو خرد كنيد و اضافه كنيد. وقتی رشته رو اضافه کرديد، کمی که جوشید، مقداری پیاز داغ و نعناع داغ و سیر داغی که از قبل آماده کرديد و به آش اضافه كنيد. درب قابلمه رو نیمه باز بگذاريد تا رشته جا بیفته و لعاب بده. وقتی جا افتاده شد و لعاب داد،آش آماده است. ‌ @sofrebanovanbeheshti
✏️مواد لازم 🔸کلم قمری 500 گرم 🔸گوشت چرخ کرده 250 گرم 🔸پیاز 2 عدد 🔸تخم مرغ 1 عدد 🔸برنج 3 لیوان 🔸آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری 🔸سبزی ( شوید.تره.ترخان.ریحان ) 100 گرم ♨️طرز تهیه  🔹داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، آرد نخودچی ، تخم مرغ ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ) 🔹 با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید ( بهتر است قلقلی ها را به اندازه یک فندق گرد کنید ). 🔹کلم قمری ها را رشته ای خرد کنید و داخل قابلمه بریزید و با مقداری نمک ، زردچوبه و 1-2 لیوان آب بپزید تا نرم شوند ( آب کلم باید تمام شود ). 🔹داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کلم های پخته و سبزی های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. 🔹 برنج را 30 دقیقه خیس دهید سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ). 🔹قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند. 🔹حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی ، برنج زعفرانی و … سرو کنید. 💡نکته ها 🔸می توانید بجای سبزی های تازه از سبزی های خشک نیز استفاده کنید، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی برای طعم بهتر به مخلوط کلم اضافه نمائید ، بجای کلم قمری از کلم سفید هم میتوانید استفاده کنید. @sofrebanovanbeheshti
۳ الی ۴ کیلو گل کلم یک ونیم کیلو هویج حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم چون زیاد از هویج تو ترشی خوشم نمیاد کرفس ۲۰۰ گرم سیر ۱۰۰ گرم و‌فلفل سبز تند هم هر چه بیشتر بهتر😁 حدود ۱۰ الی۱۵ تا و نمک هم به ازای هر کیلو گوجه یک ق غ خوری و سرکه هم یک لیوان فرانسوی سر خالی برای هر کیلو گوجه تا جای قسمت پایین دستش ادویه ترشی هم نصف ق چ خوری نداشتیم مشکلی نیست من با ادویه هم درست میکنم بدون ادویه هم تمام مواد و خورد کنین و بشورین و بزارین خوب آبش گرفته بشه و اصلا آب نداشته باشه روی پارچه تو آفتاب و بعد گوجه هارو بشورین و حالت ضربدری روی پوست گوجه ایجاد کنین و بندازین تو قابلمه آبجوش دو سه تا قل که زد خاموش کنین و کمی آب سرد بریزین روش تا شوک ببینه و بعد هم میتونین گوجه ها رو رنده کنین( رنده ریز) یا بریزین تو غذا ساز و دیگه صاف نکنین اگه با دونه دوست ندارین صافش کنین بعد بزارین بجوشه حدود ۱۵ دقیقه و در حین جوش سرکه هم اضافه کنین بعد به غلظت مورد نظرتون که رسید خاموش کنین و‌ موادو بریزین تو گوجه و سرکه داغ و بزارین سرد که بشه تو شیشه کنین من اصلا دبه پلاستیکی رو برای این ترشی توصیه نمیکنم فقط شیشه و اینکه با قاشق استیل هم از ترشی بر ندارین که بد رنگ و خراب میشه وقتی سرد شد بریزن تو شیشه و ۲۴ ساعت در شیشه ها رو باز بزارین تو فضای آشپزخونه و یک دست مال بندازی روش و بعد از ۲۴ ساعت تو یخچال و بعد از ده روز یا زودتر آمادس فقط این ترشی باید تند باشه و غلظتشم باید متوسط باشه نه زیاد غلیظ نه رقیق از برگای تازه کرفسم که خورد کردین هم داخل ترشی بریزین و بعضیا سیاه دونه هم میزنن ولی من توصیه میکنم نزنین 🍲 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پودر كرم كارامل يك بسته شير دو ليوان بيسكويت پتي بور نصف بسته خامه صورتي يك بسته پودر نسكافه يك قاشق پودر شكلات يك قاشق ژلاتين يك قاشق پودر كرم كارامل و شير را روي حرارت بگذاريد و داغ داخل مخلوط كن بريزيد سپس بيسكويت خرد شده را اضافه كنيد و مخلوط كنيد سپس خامه و نسكافه و پودر شكلات را اضافه كنيد و ژلاتين اب شده را هم اضافه كنيد و دوباره مخلوط كنيدو داخل قالب بريزيد و چند ساعت داخل يخچال قرار دهيد. اگه راضی بودید صلواتی نثارامام زمان کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا