حاج آقا دانشمند.mp3
3.85M
😞یه کاری کنید برا امام زمان(عج)
😥یعقوب پیغمبر می دونست یوسفش کجاست و این همه گریه می کرد ما که نمی دونیم یوسف زهرا کجاست ما چقدر باید گریه کنیم...😭😭😭
✅صوتی بسیار ناب در مورد
مظلومیت امام زمان(عج)
🎙#استاد_دانشمند
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیشنهاد فرهنگی امام جمعه کرج به خانوادهها
آیتالله حسینی همدانی امام جمعه کرج: توصیه میکنم عزیزان فیلم سینمایی "منطقه پرواز ممنوع" که به تازگی اکران شده است را ببینند...
"منطقه پرواز ممنوع" از معدود فیلمهای با مخاطب نوجوان است که توانسته نظر بسیاری از کارشناسان را به خود جلب کند.
🌸 @fereshtehayebeheshti
#شیره_انجیر👇
انجیروباچندلیوان اب پختم بعد انجیروباگوشت کوب برقی میکس کردم ودوباره ریختم تواب یکم دیگه بود بعدِپختِ کامل ریختمشون داخل کیسه پارچه ای و انجیر واب ازهم جداشد.ابش گذاشتم روگاز حدوداسه چهارساعت بودروگاز،1کیلو انجیر 2لیوان اب میخواد،ولی من چون عادت به پیمونه کردن ندارم چشمی درست کردم
با انجیرهایی هم که ازاب جداشد مربا درست کردم باشکرسرخ وعرق بهاروگلاب ویکم پودرهل ودارچین هم بهش زدم عالی شد
@sofrebanovanbeheshti
#رب_انار
انار رو دون کردیم بعد شستیم
ریختیم تو قابلمه تابپزه البته بدون آب
ولرم که شد ریختیم تو آبکش وصافش کردیم حالا عصاره رو دوباره می ریزیم تو قابلمه ومیپزیم تابه غلظت مناسب برسه
از اونجایی که کم حوصله م😅 شعله رو زیاد کردم ولی کنارش بودم و مرتب هم زدم😉
مامان علی وفاطمه دوستتون داره💝
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
خمیر مایه بگیرم از نونوایی ، از کدوم نون بخرم بهتره ؟؟؟
واینکه بخوام کیک درست کنم از آرد نون فانتزی میشه؟ خوب درمیاد یاحتما باید ارد شیرینی پزی باشه ؟
#پاسخ👇
از هر نانوایی میتونید بگیرید نان بربری سنگک ولی آرد برای کیک اگه میخوایید خب آرد لواش و بربری بهتره نون فانتزی هم خوبه ولی خب دیگه سفیده سفیده و ارزش غذایی پایینی داره ولی کیفیت کیک بهتر میشه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
تا الان من قارچ درست نکردم روش درست کردنش چه جوریه که سیاه هم نشه؟
#پاسخ👇
یه دیگه آب به میزان قارچتون بگذارید توش آبلیمو ونمک بریزید بعد قارچ و خورد کنید وقتی جوش اومد بریزید توش هم بزنید بگذارید ده دقیقه تا یکربع بپزه. این روش بلانچ کردن قارچ هست که باعث میشه سیاه نشه. بعد میتونید از آبکش کنید و استفاده کنید.
البته اگر به مقدار کم میخواهید برای مصرف روزانه سعی کنید قارچ رو خرد کنید بهش آبلیمو بزنید و با شعله متوسط رو به زیاد سریع تفت بدید اینجوری نه آب میاندازه و نه سیاه میشه
@sofrebanovanbeheshti