eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
Haaj Mahmoud Karimi004-Az-Owj-e-Asemoon.mp3
زمان: حجم: 10.93M
🎧 نفس نفس زنون ،میون عاشقات دارم میام حسین...😭😭 🎤 حاج محمود کریمی شــوق زیارت است مــرا #اربعین رسیــد دیگر چه طاقت است مرا؟ #اربعین رسید یک سالِ آزگار دلــم بــــود و این سوال: آیا لیاقت است مــــرا؟ #اربعین رسیـــد 😭😭😭😭😭😭😭 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
🔹مصرف شیرۀ انگور بصورت شربت یا بعنوان صبحانه بهترين علاج کم_خونی و ضعف_اعصاب است. 🔹 شیره انگور برای افرادیکه بر اثر بیماری یا عمل_جراحی ضعیف شده اند، بسیار مفیدست. 🌺 @sofrebanovanbehesh 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 بادمجان ها روپوست کنده وشکمش رابرش میدهیم نمک وفلفل وزردچوبه میزنیم میگذاریم تاکمی آبش بره. بعدبادمجانهاراسرخ میکنیم اول ازقسمت برش شکم وآخرین جایی که سرخ میشه پشت برشش باشه که شکمشوپرکنیم بگذاریم آخرین طرفش باحرارت کم هم سرخ بشه هم کاملابپزه. برای موادشکم پری ازسبزیجات معطرشمال(زلنگ،اناریجه،سرسم،اوجی، برگ سیر،گشنیز)چرخ شده همراه باپیازوگردوی چرخ شده واناردون سابیده شده ونمک وفلفل ومقداری رب انار😋 استفاده میکنیم👌 موادشکم پری طبق ذائقه افرادهرمنطقه میتونه متغیرباشه😉ولی این که گفتم خیلی عالیه😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
(معجون)👇 پیازسرخ میکنیم بعدمقداری فلفل دلمه باهاش تفت میدیم بعدهم آلوبخارا رواضافه کرده کمی که تفت خورد مقداری آب اضافه میکنیم میزاریم باحرارت ملایم آلوبپزه وجابیفته اواخرپخت گردواضافه میکنیم😋 اینم بازباآلوهای مختلف میشه درست کرد ونکته دیگه اینکه بعضیاهویج هم میریزن ولی این که نوشتم براتون توبیشترمجالس کنارمرغ وبریون استفاده میشه😍😋 @sofrebanovanbeheshti
ابتدا میوه به را کاملا شسته و خشک میکنیم سپس هسته آنرا جدا کرده گوشت به را با رنده درشت رنده میکنیم سپس به رنده شده را داخل تابه ترجیحا مسی ریخته و بدون اضافه کردن چیزی آنرا روی حرارت مستقیم و متوسط قرار میدهیم مرتبا مواد را هم زده و زیر رو میکنیم هر ۵ کیلو به رنده شده حدود ۲ساعت باید روی شعله متوسط حرارت ببیند تا تقریبا حالت پیاز داغ پیدا کرده و رنگش از رنگ قرمز تیره به نا رنجی تیره تبدیل شود البته باید مقدار کم بریزیم تو تابه بعد از این مرحله شعله را زیاد کرده و مواد را مرتبا زیر و رو کرده تا رنگ آن نزدیک به قهوه ای شود و کاملا خشک شود دمنوش آماده است دقت داشته باشید بعضی به رنده شده را روی بخاری خشک کرده و بعد از خشک شدن تفت میدهند در این روش طعم دمنوش تغییر کرده و بوی ذغالی دارد و رنگ آن تیره تر است برای تهیه دمنوش به به ازای هر ۴نفر ۲ قاشق غذاخوری از مواد تهیه شده را با ۴لیوان آب جوش ترکیب کرده و به مدت نیم ساعت با حرارت غیر مستقیم دم میکنیم این دمنوش را با نبات یا عسل میل کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا