#بادمجان_شکم_پر 👇
بادمجان ها روپوست کنده وشکمش رابرش میدهیم نمک وفلفل وزردچوبه میزنیم میگذاریم تاکمی آبش بره. بعدبادمجانهاراسرخ میکنیم اول ازقسمت برش شکم وآخرین جایی که سرخ میشه پشت برشش باشه که شکمشوپرکنیم بگذاریم آخرین طرفش باحرارت کم هم سرخ بشه هم کاملابپزه. برای موادشکم پری ازسبزیجات معطرشمال(زلنگ،اناریجه،سرسم،اوجی،
برگ سیر،گشنیز)چرخ شده همراه باپیازوگردوی چرخ شده واناردون سابیده شده ونمک وفلفل ومقداری رب انار😋 استفاده میکنیم👌
موادشکم پری طبق ذائقه افرادهرمنطقه میتونه متغیرباشه😉ولی این که گفتم خیلی عالیه😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#آلوی_کنارمرغ(معجون)👇
پیازسرخ میکنیم بعدمقداری فلفل دلمه باهاش تفت میدیم بعدهم آلوبخارا رواضافه کرده کمی که تفت خورد مقداری آب اضافه میکنیم میزاریم باحرارت ملایم آلوبپزه وجابیفته اواخرپخت گردواضافه میکنیم😋
اینم بازباآلوهای مختلف میشه درست کرد ونکته دیگه اینکه بعضیاهویج هم میریزن ولی این که نوشتم براتون توبیشترمجالس کنارمرغ وبریون استفاده میشه😍😋
@sofrebanovanbeheshti
#دمنوش_به
#دمنوش
ابتدا میوه به را کاملا شسته و خشک میکنیم
سپس هسته آنرا جدا کرده گوشت به را با رنده درشت رنده میکنیم
سپس به رنده شده را داخل تابه ترجیحا مسی ریخته و بدون اضافه کردن چیزی آنرا روی حرارت مستقیم و متوسط قرار میدهیم
مرتبا مواد را هم زده و زیر رو میکنیم
هر ۵ کیلو به رنده شده حدود ۲ساعت باید روی شعله متوسط حرارت ببیند تا تقریبا حالت پیاز داغ پیدا کرده و رنگش از رنگ قرمز تیره به نا رنجی تیره تبدیل شود البته باید مقدار کم بریزیم تو تابه
بعد از این مرحله شعله را زیاد کرده و مواد را مرتبا زیر و رو کرده تا رنگ آن نزدیک به قهوه ای شود و کاملا خشک شود
دمنوش آماده است
دقت داشته باشید بعضی به رنده شده را روی بخاری خشک کرده و بعد از خشک شدن تفت میدهند
در این روش طعم دمنوش تغییر کرده و بوی ذغالی دارد
و رنگ آن تیره تر است
برای تهیه دمنوش به به ازای هر ۴نفر ۲ قاشق غذاخوری از مواد تهیه شده را با ۴لیوان آب جوش ترکیب کرده و به مدت نیم ساعت با حرارت غیر مستقیم دم میکنیم
این دمنوش را با نبات یا عسل میل کنید
@sofrebanovanbeheshti