eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#فسنجان_با_گردو_و_بادام😍😋 به توصیه استادخیراندیش در فسنجان باید گردو و بادام به نسبت مساوی باشه تا خواص ویژه ای داشته باشه.🤗 فسنجان دو نفره😊👇 پودر گردو و بادام رو که به نسبت مساوی و هر کدام یک پیمانه ی فنجونی بود با یک پیازدرشت و رنده شده و آب سرد و تکه ای مرغ گذاشتم کم کم جوشید و جا افتاد. درنهایت یک قاشق رب آلوچه جنگلی و یک ق رب انارجنگلی بهش اضافه کردم و فسنجون ترش و ملس من که عاشقشم وحسابی هم روغن انداخته بود آماده شد😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_انفال ☘ #صفحه_181 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۱۸۱ استاد پرهیزگار .MP3
795.5K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه181🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
181.mp3
697K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۱۸۱ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حلوا_مجلسی👇 @sofrebanovanbeheshti
👇😍 فاطمه بانو لطفا دستور رو بادقت بخونید! آرد سفیدقنادی، آرد نخودچی، آرد برنج «مجموعا» یک لیوان(بیشترش آرد سفید باشه) روغن نصف لیوان کره 20گرم شکر یک لیوان سرخالی مخلوط آب وگلاب وشیر« 2لیوان» (یعنی لیوان رو به سه قسمت تقسیم کنید و یک سوم آب، یک سوم گلاب، یک سوم شیر بریزید) زعفران دم کرده غلیظ پود هل یا عرق هل وانیل به دلخواه اول از همه بگم که این سه تا دیس حلوا برای پنجاه نفر درنظرگرفته شده بوده و برای این تعداد، من بعلت کمبود وقتم، از شب قبل یک کیلو آرد رو آماده کردم و با حرارت ملایم تفت دادم و کنار گذاشتم. اما شما به اندازه نیازتون آرد رو تفت بدید تا بوی خوبی ازش بلند بشه اما تغییر رنگ نده. حدود ده دقیقه الی یک ربع. بعد آرد رو الک کنید و در تابه با روغن و کره مخلوط کنید. غلظت و رنگش درست مثل ارده باشه. اگه غلتظش زیاده، باید بهش روغن اضافه کنید، چون بعضی آرد ها بیشتر روغن میخوان.. باحرارت کم سرخش کنید. رنگ حلوا بستگی به این مرحله داره. کم تفت بدید حلوا زرد میشه بیشتر تفت بدید طلایی میشه خیلی زیاد تفت بدید قهوه ای میشه حالا توی یه ظرف، شکر و دولیوان مخلوطه آبجوش و گلاب و شیر رو باهم مخلوط کنید. زعفران دمکرده و هل و خیلی کم وانیل رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنید. آرد و روغن از حرارت بردارید، از داغی بیفته وگرنه گوله میشه. حالا شهد رو کم کم و درچند مرحله به حلوا اضافه کنید. بعد که مخلوط شد، بگذارید روی حرارت و مدام بهم بزنید تا غلیظ بشه. برای حلوای کف ظرف، باید کاملا جمع بشه و جابیفته، وقتی دیگه به تابه نچسبید، گهواره اش کنید و بذارید کف دیس. دستکش نایلونی بپوشید و کاملا کف ظرف پهنش کنید. برای حلوایی که روی دیس تزیین کردم، همه ی مراحل مثل قبله، فقط باید حلوا رو رقیق تر بردارید. یعنی نگذارید کاملا جابیفته . زودتر بر دارید. کمی که از داغی افتاد بریزید داخل قیف. و با طرحهای مختلف ماسوره، میتونید مثل تصویر، گل رز، شکوفه، حصیر،برگ، و بافت بزنید. من برای این مقدار حلوا، چهارسری حلوا درست کردم. چون میخواستم رنگهاشون متفاوت باشه. بعدم آروم و باحوصله با قیف و ماسوره تزیینش میکنیم. من اینبار از شکلات سفید آب شده هم برای تزیین استفاده کردم که اونهم توی قیف ریختم و به اندازه ی یه نقطه سوراخش کردم تا بتونم راحت باهاش تزیین کنم. اون حلواهای حصیری شکل هم رنگشون بخاطر اضافه کردن پودر دارچین اون رنگی شده. حلواهای خییلی تیره که باهاشون برگ زدم، با اضافه کردن پودر کاکائو به اون رنگ در اومدن. روی همه ی گلها هم یک مروارید خوراکی قراردادم. فکرنکنم نکته ای از قلم افتاده باشه.. برای ظهور مولا صلوات💚 @sofrebanovanbeheshti
#آلوچه_خانگی😋😋😋👇 آلو شابلون،سیب،شلیل ،انار به مقدار لازم/ نمک و شکر به ذائقه لازم ابتدا میوه ها خرد در قابلمه ریخته با درب بسته و حرارت کم گذاشته پخته و له شود هر چند وقت یکبار آن را هم میزنیم ،اگر خواستین مثل بازاریها رنگش تیره شود مدت زمان بیشتری روی حرارت گذاشته و در اواسط پخت شکر و نمک را اضافه میکنیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کارگاه عزت نفس_۱۰.mp3
8.9M
#کارگاه_عزت_نفس #جلسه_دهم 🎙 #استاد_شجاعی 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 چیکار کنم گوشت قرمز بعد از پخت نرم باشه ؟ هرکاری میکنم سفته 👇 برای خوشمزه شدن چلو گوشت حتما حتما یه شب قبل یا حداقل ۴،۵ ساعت قبل با پیاز وفلفل سیاه و روغن زیتون گوشت رو مزه دار کنید واز نتیجه عالیش لذت ببرید @sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇 کیکهای من داخل لیوان کاغذی ...👇 پودرکیک آماده رو با یه تخم مرغ و کمی روغن و آب و بکینگ پودر مخلوط کردم بعد یک سوم لیوان مواد ریختم و قابلمه رو 2سوم آب کردم وقتی جوشید توری مایکروویو رو گذاشتم داخلش و لیوانها رو چیدم روش درشم دم کنی گذاشتم بعد 20 دقیقه آماده بود ...☺️ @sofrebanovanbeheshti
👇 آیا خمیرجادویی رامیشود فریز کرد و بعدا دوباره استفاده کرد؟ 👇 بله میشه فریز کرد اگر بخواهید همان روز از خمیر استفاده کنید میتوانیدیه جای خنک توی خونه یا یخچال قراربدید تا ترش نشه وگرنه که بله باید فریز بشه اگر برای روز دیگه بخواهیداستفاده کنید👌 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مربای_زرشک_تازه 👇 که با 250گرم زرشک (زرشک من هسته داره) یه سر قاشق وانیل و 500گرم شکر درست کردم شکر و وانیل رو با دو لیوان آب گذاشتم روی حرارت قوام که آورد زرشک دون شده و شسته شده رو با گلاب دو قاشق بهش اضافه کردم وقتی مربا قوام آورد گاز رو خاموش کردم راستی شکرش قهوه‌ای بود برای همین رنگش خوش رنگ شده @sofrebanovanbeheshti