eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
192 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
انگورها رو با چکمه له میکنیم🙈🙈بعد داخل آبکش میریزیم تا آب انگورها بره داخل قابلمه ای که یکم توش خاک سفید مخصوص شیره ریخته ایم. دوباره تفاله انگورها رو با کمی خاک دوباره له میکنیم و میریزیم تو کیسه تا آب مونده تو انگورها از تفاله ها خارج بشه . قابلمه ای که آب انگور اولی توش بود رو روی حرارت میزاریم تا جایی که دست رو بسوزونه ولی نجوشه و زیرش رو خاموش میکنیم و اصلا هم نمیزنیم تا دو تا سه ساعت . بعد که ته نشین شد آب روش رو دوباره از صافی رد میکنیم و میریزیم تو قابلمه تمیز تا بجوشه و دوسوم آب انگورها بخارشود(🔴به دلیل حلال و شرعی بودن🔴) و شیره بشه . آب انگور دومی رو هم که بالا گفتم دوباره به همین روش اول میریزیم تو قابلمه تا داغ بشه بعد زیرش رو خاموش میکنیم و از صافی رد میکنیم و میگذاریم بجوشه تا باز دوسوم بیشترش بخارشود وبه غلظتی که میخواهید برسه . 🔵اگر کمتر ازدوسوم بخار شود شرعا خوردنش حرام میباشد🔵 درپست بعد👇😍 🆔 @sofrebanovanbeheshti
۱. این مرحله ای هستش که داخل قابلمه خاک سفید ریختیم . اب انگورها رو هم که دراوردیم ریختیم تو قابلمه .دوباره تفاله انگورها رو با کمی خاک له میکنیم میریزیم تو آبکش و روی قابلمه میگذاریم تا ابش کامل بره تو قابلمه . اصلا هم هم نمیزنیم .یه شب تا صبح اگه اینجوری بمونه شیره تون بهتر میشه . @sofrebanovanbeheshti
۲. بعداز این مرحله باید زیر قابلمه رو روشن کنیم تا اب انگورها به حدی داغ بشه که دست رو بسوزونه ولی نجوشه . بعد زیرش رو خاموش میکنیم .میگذاریم یه دوساعتی بمونه تا اب روش صاف صاف بشه. بعد اب صاف روش رو اروم بر میداریم میریزیم تو یه قابلمه دیگه .و ته نشین شده قابلمه رو میریزیم داخل یه کیسه تا اونم صاف بشه . 👇👇👇👇
۳. این اب انگور صاف شده هستش که باید انقدر بجوشه تا شیره بشه . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۵. وقتی شیره تون در حال جوش کف قهوه ای کرد و اومد بالا . بالا سرش وایستید که سرریز نکنه . وقتی کف قهوه ای کرد دیگه اخرای کاره و شیره تون داره میرسه .☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 من یه قوطی کوچیک روغن جامد داخل خونه داشتم که فراموشش کرده بودم. الان دیدم تاریخ مصرفش 1 سال و نیم گذشته😟 بنظرتون قابل استفاده نیست و بندازم دور؟؟؟ 👇 درشو باز کنید اگر بو بده بله بندازید بره ولی اگر جای خنک بوده وبو هم نگرفته یبار باهاش غذا درست کنید اگر طعمشم فرقی نکرده بود میتونید استفاده کنید زیاد به تاریخ ها اعتمادی نیست نصف بیشتر چیزایی که تاریخشون گذشته میره کارخونه دوباره تاریخشون عوض میشه برمیگرده😔😔 یا اینکه باهاش روغن جداکننده درست کنيد بگذارين يخچال @sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇 بچه هام خیلی شلغم دوست دارند همیشه اب پز میکنم دیشب شلغم رو خلال کردم به روغن زیتون ونمک بعد در کف سینی توستر ریختم به مدت ۱۵ دقیقه در توستر گذاشتم چند دقیقه آخر گریل کردم خیلی خوشمزه شده بود جای شما خالی حتما امتحان کنید❤️❤️❤️❤️ @sofrebanovanbeheshti
👇 خمیر جادویی رو به اندازه یه نارنگی ازش برداشتم بعد به صورت نواری در آوردم روی تخته و از فویل یه مربع در آوردم شبیه قیف کردم ونوارو از سر فویلی که شکل قیف بود پیچیدم رومال وسیاه دانه زدم بعد با فویل بگذارید وفویل هم نیاز به چرب کردن نداره گذاشتم توی فر ۲۰ دقیقه بعد آماده شد بعد توش هر چی دوست داشتید میتونید بریزید من الویه ریختم مراحل پیچیدن خمیر در پست بعد👌👌😍😍 @sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇 فویل رو لول میکنیم از خمیری که به صورت نواری در اوردیم از نوک تیز فویل میپیچیم 🖕🖕🖕به این شکل لبه ها رو دومیل روی هم بگذارین تا موقع پخت باز نشن تا جایی که دوست داشتید اون اندازه ای بشه بعد با فویل میگذارید توی فر @sofrebanovanbeheshti