eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
🔺 تبلیغ هنرمندانه هیئت حاج محمود #کریمی برای حضور در مراسم شب میلاد حضرت علی (علیه‌السلام) ⛔ خارج
هیئت حاج محمود کریمی برای حضور در مراسم شب میلاد حضرت علی علیه‌السلام Instagram.com/fotros.official جشن شب ولادت حضرت‌علی ( علیه‌السّلام ) مداح: حاج محمود کریمی زمان: شنبه ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ از ساعت ۱۹ مکان: پایگاه اینترنتی و حساب اینستاگرام فطرس www.fotros.ir با توجه به برگزاری مجازی این برنامه از حضور پیدا کردن در امام‌زاده علی‌اکبر (عليه‌السّلام) جدا خودداری نمایید. فطرس | پايگاه حفظ و نشر آثار حاج محمود کريمی
👇 مرغ متوسط   ۱ عدد روغن   ۱/۳ پیمانه کره   ۵۰ گرم زعفران دم کرده    به مقدار لازم نمک و فلفل و پودر خردل از هر کدام  ۱ قاشق چای خوری گردو (نگینی)  ۱/۲ پیمانه دانه انار   ۱/۲ پیمانه جعفری و گشنیز  و سبزی شمال  ۳۰۰ گرم زرشک   ۳ قاشق سوپ خوری رب انار   ۵ قاشق غذا خوری پیاز   ۱ عدد سیر   ۴ حبه نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه   به مقدار لازم ۱- پوست مرغ رو بگیرید, داخل شکمش رو خالی کنید و تمیز بشویید. نمک و فلفل و پودر خردل و زعفران رو با روغن مخلوط کنید و دور مرغ و داخل شکم مرغ رو با این مواد مزه دار کنید. برای ۱ ساعت اجازه بدید تا مرغ مزه دار بشه. ۲- آلوها رو خیس کنید و بشویید, زرشک رو خیس کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید. ۳- پیاز و سیر رو با هم تفت بدید, وقتی خوب سرخ شدند,  سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید, حالا آلوها و زرشک و گردو, دانه انار و رب انار رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب مواد کشیده بشه و خوب تفت بخورند. نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید. ۴- مرغ رو روی سطح کار بگذارید, جوری که ساق مرغ رو به بالا باشه. داخل شکم مرغ رو با این مواد پر کنید. قسمت زیر شکم رو با خلال دندان فیکس کنید که باز نشه و پاهای مرغ رو هم با نخ نسوز ببندید تا موقع پخت باز نشه. مرغ رو با یک استکان اب و پیاز و هویج میگذاریم کامل بپزه.بعد از پخت کامل ابشو خالی میکنین و با کمی روغن سرخ میکنیم @sofrebanovanbeheshti
👇 بادمجان قلمی درشت کبابی ۳عدد/پیازداغ،نعناداغ،سیر داغ،/ کشک لازم/ آب کمی/ نمک،فلفل،زردچوبه/ روغن کمی ابتدا بادمجان رو روی حرارت کباب کردم و همانطور داغ تو کیسه فریزر گذاشته تا عرق کنه تا پوستش به راحتی کنده شود_بادمجان را ساطوری یا کوبیده و توی روغن تفت داده،بهش کمی نعنا داغ،پیازداغ/سیر داغ که با نمک،فلفل،زردچوبه تفت دادیم را اضافه کرده بعد کمی آب و کشک ریخته گذاشته با حرارت کم تا خوب جابیفتد وبه روغن بیفتد،بعد آن را مثل من هول هولکی تزیین کرده🙊🙊😜😜 @sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیعیان عربستان با نشر تصویر کعبه این جملات را می نویسند: خانه را خالی کرد تا علی علیه السلام بدنیا بیاید، اینبار برای که خالی شده؟ و ما در آستانه ى شعبانیم.... اللهم ارنی الطلعت الرشیده..... اللهم عجل لولیک الفرج....
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144866910.MP3
828K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
268.mp3
668.5K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۲۶۸ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
و 👇 4قاشق کره محلی رابا4قاشق سویق کودک مخلوط کردم تویه لیوان نصف آب ولرم ریختم 5قاشق چهارشیره اضافه کردم وخوب حل شدبه سویق اضافه میکنیم نیازبه تفت نداره چون سویق خودش تفت داده هست درآخرهم کمی گلاب میریزیم . برای توپک هم 5تاخرماراباکره محلی له کردم بعدسویق وبهش اضافه کردم به شکل توپک درآوردم وسطشم گردوگذاشتم . @sofrebanovanbeheshti
👇 خیلی ازشلغمها ریز بودن تصمیم گرفتم ترشیشون بریزم. وقتی خوب شستم وخشکشون کردم ریختم داخل شیشه وسرکه بهش اضافه کردم و چند دونه سیر. مامان سال گذشته درست کرد منم خوشم اومد دیشب درست کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️🎊پدر عزیزتر از جانم‌ روزت مبارک🎊💚 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 تزئین کیک کیک ساده وانیلی برای سالگرد ازدواج خودم با یک نیم برابر دستور فقط من روغن و شیر دستور را یک چهارم لیوان بیشتر میریزم این کیک را با خامه و گردو و چیپس شکلاتی و چون موز توی خونه نداشتم با سیب درختی ورقه شده که توی اب و شکر زعفران پخته بودم ، فیلینگ کردم و تزئین هم با ژله بریلو مروارید خوراکی هست ژله بریلو حاضری خریدم ؛ بعد خامه کشی کمی ژله را با اب شل کردم و بعد با قاشق روی کیک ریختم ، وقتی کیک سرد شد ژله بریلوی صدفی داشتم پودر کاکائو ریختم تا قهوه ای بشه و بعد ریختم توی قیف و روی کیک را طرح دادم @sofrebanovanbeheshti
مامانِ زینب سادات😍 👇 برای حدود ۱۸ نفر: 🍅۱ چهار عدد سینه مرغ یا ران کامل مرغ 🍅۲پیاز 🍅۳کره یک ق غ(اختیاری) 🍅۴زعفران دم کرده به مقدار لازم 🍅۵ماست ۲۵ ق غ 🍅۶تخم مرغ ۱۲ عدد 🍅۷زرشک به میزان دلخواه 🍅۸فلفل سیاه 🍅۹نمک 🍅۱۰دارچین 🍅۱۱روغن سرخ کردنی 🍅۱۲زردچوبه 🍅۱۳برنج ۱۲ پیمانه اول مرغ را بانمک و فلفل سیاه و زردچوبه پختم بعد مرغ را تکه تکه کردم(ریش ریش) بعد برنج رادر آب بانمک و روغن روی شعله گذاشتم تا آبش تبخیر بشه و در این فاصله: در ظرفی جداگانه ۲عدد تخم مرغ را خوب زدم و ۶ ق غ ماست را بهش اضافه کردم و خوب هم زدم بعد زعفران دم کرده و کره ذوب شده و نمک و فلفل سیاه و چند ق آب مرغ را به شرط،این که مایه خیلی شل نشوداضافه کردم و خوب هم زدم بعد از تمام شدن آب برنج در ظرفی که این مواد را آماده کردم برنج را داخل این مواد کردم و هم زدم تا مایه نه خیلی شل باشد نه خیلی سفت کف قابلمه روغن سرخ کردنی ریختم نه خیلی کم تا ته چین خشک نشود وخوب طلایی شود و با فرچه یا دستمال کاغذی دیواره قابلمه را تا اندازه ای که مایه ته چین بالا میاد چرب کردم نصف مایه ته چین را در قابلمه ریختم و رویش را با قاشق صاف کردم مرغ هارا روی مایه صاف شده ریختم و مقداری دارچین روی مرغ ها ریختم که این کار طعم خوبی بهش میده . زرشک را با کمی شکر و روغن تفت دادم و روی مرغ ها ریختم و باز خیلی کم دارچین بقیه مایه ته چین را روی مرغ و زرشک ریختم و با قاشق صاف کردم چهار طرف مایه صاف شده را با قاشق سوراخ کردم ودر هر سوراخ یک ق غ روغن سرخ کردنی ریختم اول شعله را زیاد کردم تا بخار بده وبعد شعله را کم کردم تا خوب و آرام پخته شود به در قابلمه دمکنی انداختم و تا۴۵ تایک ساعت زمان برد تا بپزد یک ظرف یا سینی مناسب با اندازه قابلمه را برای برگرداندن ته چین انتخاب کردم و شعله را خاموش کردم با چاقو آهسته دیواره های قابلمه را با ته چین فاصله دادم و سینی را مثل درب روی قابلمه گذاشتم و ظرف را برگرداندم و با آب مرغ سرو کردیم @sofrebanovanbeheshti