eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
5.2هزار ویدیو
215 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
دعای بیست و هفتم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_293413254921716488.mp3
زمان: حجم: 4.08M
💠 (تندخوانی) جزء بیست و هفتم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان :۳۰ دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(کماج)👇 دستور این کیک خوشمزه وبدون شکر دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز خرمای بدون هسته ۷عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید) شیره انگور ۲ق غذاخوری (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد) عسل ۳ ق غذاخوری مغزیجات دلخواه ۱/۳لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد پودر نارگیل ۱/۳لیوان کره اب شده ۵ ق غذاخوری(کره را اب کنید وسپس ۵ ق بردارید) شیر ۶ق غذاخوری موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ ارد سفید ۲/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم بیکینگ پودر ۱و ۱/۴ق چایخوری پر تخم مرغ ۱عدد پودرهل یا پودر دارچین ۱/۴ق چایخوری 👈همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید، سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید، مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید، پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره . میتونی مثل قرص درست کنی از وسط نصف کنی یا در قالب توپی درست کنی . شکلات میتونی آب کنی با شکلات خوشمزه میشه روش ترافل رنگی بریزی @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۴فنجان ماست۲فنجان روغن نصف فنجان گلاب یک سوم فنجان شکر یک فنجان (یا یک ونیم فنجان به دلخواه) بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری تخم مرغ ۲عدد طرز تهیه آرد رو الک کرده و با بیکینگ پودر مخلوط میکنیم. همه مواد رو مخلوط کرده و هم میزنیم، و در آخر آرد و بیکینگ پودر رو در مواد هم خورده قاطی کرده و مایه کیک آماده است. 🍰 قالب رو داغ کرده و روغن زده و مواد رو داخل قالب ریخته و داخل فر با دمای۱۸۰ درجه و ۵۰ دقیقه میگذاریم. من آخرش همش به کیک سر میزنم، و آخر با فرو کردن یک چوب کبریت یا چنگال، از پخت عمقی اون مطمئن میشم. بعد پخت هم کیک رو با شکلات و میوه میشه تزیین کرد. اگه انار و پودر پسته هم باشه، تزیینات زیباتر میشن، من به همین اکتفا میکنم😁❤️ نکته: برای نچسبیدن کیک به ته قالب سه تا راهکار هست ۱. ته قالب بعد از روغن زدن، آرد پاشی بشه. ۲.ته قالب کاغذ کیک گذاشته بشه ۳.وقتی قالب از فر خارج شد، برعکس روی یک سینی بگذارید، تا تهش عرق کنه و راحت جدا بشه😄. @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انواع تزئینات با آبنبات 👌👌😍😍😍😋😋
ادویه ها دوستاي زيادي سوال پرسيده بودن براي مزه دار كردن بهتر غذاها از چ نوع ادويه اي استفاده كنيم،اين ليست ميتونه بهتون كمك كنه😊 🍝🍕🌯🌮🍝🍕🍜🌯🌮🍝🍕🍜 ادویه همه کاره : از این ادویه میتوان در تمام خورش ها و مایه تمام پلو های مخلوط و انواع خوراک ها مثل زبان و همینطور برای سرخ کردن ماهی و مرغ و بلدرچین و گوشت و دلمه ها و کوکو ها استفاده کرد . مواد لازم: 10 الی 20 گرم پودر مزره خشک -زعفران_ ترخون - آویشن - گشنیز - شنبلیله - جعفری - شوید - نعنا و پونه - انیسون - بادیون - پودر پوست نارنج و نارنگی خشک شده - پودر سیر - موسیر و پیاز خشک را به ادویه جات معمولی اضافه می کنیم **************************** ادویه گرام ماسالا مواد لازم برای تهیه گرام ماسالا ( نوعی ادویه مخصوص اصیل هندی ) 1 ـ زیره سبز 45 گرم 2 ـ دانه فلفل سیاه 20 گرم 3 ـ هل سیاه 35 گرم 4 ـ رازیانه 15 گرم 5 ـ هل سبز 20 گرم 6 ـ تخم گشنیز 30 گرم 7ـ میخک 10 گرم 8 ـ دارچین 25 گرم 9ـ زیره سیاه 20 گرم 10 ـ گل سرخ 10 گرم 11 ـ برگ بو 8 گرم 12 ـ پودر زنجبیل 10 گرم 12 ـ جوزهندی 2 عدد 13 ـ زردچوبه 30 گرم 14 ـ اَنیسون یا بادیان رومی مقداری همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط می کنیم . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم می بندیم و در جای خشک و تاریک نگهداری کنیم .. اگر دوست ندارید از فلفل استفاده کنید، می توانید آن را حذف کنید. **************************** ادویه تندوری مواد لازم: زردچوبه ـ پودر پیاز ـ پودر سیر ـ پودر چیلی قرمز ( فلفل کوچک و کشیده و سرخ رنگ ) یا پاپریکا که فلفل های توپولی قرمز رنگه که البته گاهی خیلی هم تند نیست و گاهی به جای پودر از خرده های چیپسی هم استفاده میشه ــ پودر مانگو یا انبه خشک کرده و اسیاب شده ــ پودر برگ کاری طرز تهیه: همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط می کنیم **************************** ادویه مرغ ( نوع عالی ) شما می تونید یک واحد را مثلأ معادل یک قاشق چای خوری در نظر بگیرید. بعد تمام مواد را به شکل پودر در آورید و مخلوط کنید یا اینکه همه را در آسیاب بریزید و یکبار ه آسیاب کنید نمک:یک واحد ـ فلفل پاپریکا :یک واحد ـ فلفل سیاه:یک واحد ـ فلفل قرمز:یک واحد ـ شنبلیله:یک واحد ـ تخم گشنیز:یک واحد زرد چوبه:یک واحد ـ پودر سیر:یک واحد ـ پودر پیاز:یک واحد ـ خردل:یک واحد ـ دارچین:یک واحد ـ زیره سیاه:یک واحدزیره سبز:یک واحد ـ زنجیبل :یک واحد ـ هل:یک واحد ـ رازیانه:یک واحد ـ جوز هندی:یک واحد ـ میخک :نصف واحد شکر:دو واحد ـ مغز لیمو عمانی:دو واحد ـ سماق:دو واحد *************************** ادویه ماهی و میگو: مواد لازم : تخم گشنیز 2 قاشق سوپخوری ـ زیره سبز 1 قاشق سوپخوری ـ فلفل قرمز 4 تا 6 عدد ـ فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری پودر سیر 2 قاشق سوپخوری ـ زرد چوبه 1 قاشق سوپخوری همه مواد به جز پودر سیر و زردچوبه را داخل تابه ای بریزین و 30 ثانیه تفت بدین بعد این مواد به علاوه پودر سیر و زردچوبه را با هم آسیاب کنید و در شیشه نگهداری کنید. **************************** پاپریکا ادویه ای قرمز و پودر خشک شده نوعی فلفل است در بعضی از کشورهای اروپائی به میوه رسیده نوعی فلفل قرمز پاپریکا گفته میشه.انواع متفاوتی داره از طعم ملایم و شیرین تا طعم تند اون موجود هست بیشتر نوع مجارستانی اون رایج هست که طعم ملایم و شیرینی داره. **************************** ادویه مخصوص متبرک 18 قلم خورشتی زعفرانی بدون نمک: هل سبز،ساقه زعفران،فلفل سیاه ، دارچین،زیره سیاه، هل باد،میخک،جوزبویا،ریشه جوز،زردچوبه،گشنیز،زیره سبز،لیمو،گل محمدی،مرزه،فلفل قرمز،زنجفیل و آویشن موارد مصرف: مرغ ،ماهی،ماکارونی،کتلت،خورشت و آبگوشت،قابلیت تبدیل به پودر سوخاری ـ این ادویه فوق العاده خوش عطر و خوش طعمه . توی هر غذایی که بخواهیم ازش استفاده کنیم نصف قاشق چایخوری میریزم. مقدار ترکیب را خوداتان انتخاب کنید. **************************** ادویه خورشتی آبادانی : برای تهیه ادویه خورشتی، مقدار ربع کیلو ادویه کاری اعلاء ـ 50 گرم زنجبیل کوبیده ـ 50 گرم دارچین کوبیده ـ 50 گرم پودر گشنیز ـ مقداری برگ بو ـ 10 گرم پودر هل ـ 10 گرم پودر جوز هندی ـ 20 گرم فلفل قرمز و 20 گرم زردچوبه را با هم مخلوط می کنیم. اگر بخواهیم مقدار بیشتری تهیه کنیم اندازه ها را دو یا چند برابر می کنیم. 👌ذکر این نکته قابل توجه است که ادویه کاری باید حتماً از نوع اعلا و خوشبو باشد. سعی کنید نوع فله آن را تهیه نمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا