6.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
انواع تزئینات با آبنبات 👌👌😍😍😍😋😋
ادویه ها
دوستاي زيادي سوال پرسيده بودن براي مزه دار كردن بهتر غذاها از چ نوع ادويه اي استفاده كنيم،اين ليست ميتونه بهتون كمك كنه😊
🍝🍕🌯🌮🍝🍕🍜🌯🌮🍝🍕🍜
ادویه همه کاره :
از این ادویه میتوان در تمام خورش ها و مایه تمام پلو های مخلوط و انواع خوراک ها مثل زبان و همینطور برای سرخ کردن ماهی و مرغ و بلدرچین و گوشت و دلمه ها و کوکو ها استفاده کرد .
مواد لازم:
10 الی 20 گرم پودر مزره خشک -زعفران_ ترخون - آویشن - گشنیز - شنبلیله - جعفری - شوید - نعنا و پونه - انیسون - بادیون - پودر پوست نارنج و نارنگی خشک شده - پودر سیر - موسیر و پیاز خشک را به ادویه جات معمولی اضافه می کنیم
****************************
ادویه گرام ماسالا
مواد لازم برای تهیه گرام ماسالا ( نوعی ادویه مخصوص اصیل هندی )
1 ـ زیره سبز 45 گرم 2 ـ دانه فلفل سیاه 20 گرم 3 ـ هل سیاه 35 گرم 4 ـ رازیانه 15 گرم 5 ـ هل سبز 20 گرم 6 ـ تخم گشنیز 30 گرم 7ـ میخک 10 گرم 8 ـ دارچین 25 گرم 9ـ زیره سیاه 20 گرم
10 ـ گل سرخ 10 گرم 11 ـ برگ بو 8 گرم 12 ـ پودر زنجبیل 10 گرم 12 ـ جوزهندی 2 عدد 13 ـ زردچوبه 30 گرم 14 ـ اَنیسون یا بادیان رومی مقداری
همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط می کنیم . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم می بندیم و در جای خشک و تاریک نگهداری کنیم .. اگر دوست ندارید از فلفل استفاده کنید، می توانید آن را حذف کنید.
****************************
ادویه تندوری
مواد لازم:
زردچوبه ـ پودر پیاز ـ پودر سیر ـ پودر چیلی قرمز ( فلفل کوچک و کشیده و سرخ رنگ ) یا پاپریکا که فلفل های توپولی قرمز رنگه که البته گاهی خیلی هم تند نیست و گاهی به جای پودر از خرده های چیپسی هم استفاده میشه ــ پودر مانگو یا انبه خشک کرده و اسیاب شده ــ پودر برگ کاری
طرز تهیه: همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط می کنیم
****************************
ادویه مرغ ( نوع عالی )
شما می تونید یک واحد را مثلأ معادل یک قاشق چای خوری در نظر بگیرید. بعد تمام مواد را به شکل پودر در آورید و مخلوط کنید یا اینکه همه را در آسیاب بریزید و یکبار ه آسیاب کنید
نمک:یک واحد ـ فلفل پاپریکا :یک واحد ـ فلفل سیاه:یک واحد ـ فلفل قرمز:یک واحد ـ شنبلیله:یک واحد ـ تخم گشنیز:یک واحد
زرد چوبه:یک واحد ـ پودر سیر:یک واحد ـ پودر پیاز:یک واحد ـ خردل:یک واحد ـ دارچین:یک واحد ـ زیره سیاه:یک واحدزیره سبز:یک واحد ـ زنجیبل :یک واحد ـ هل:یک واحد ـ رازیانه:یک واحد ـ جوز هندی:یک واحد ـ میخک :نصف واحد
شکر:دو واحد ـ مغز لیمو عمانی:دو واحد ـ سماق:دو واحد
***************************
ادویه ماهی و میگو:
مواد لازم :
تخم گشنیز 2 قاشق سوپخوری ـ زیره سبز 1 قاشق سوپخوری ـ فلفل قرمز 4 تا 6 عدد ـ فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری
پودر سیر 2 قاشق سوپخوری ـ زرد چوبه 1 قاشق سوپخوری
همه مواد به جز پودر سیر و زردچوبه را داخل تابه ای بریزین و 30 ثانیه تفت بدین بعد این مواد به علاوه پودر سیر و زردچوبه را با هم آسیاب کنید و در شیشه نگهداری کنید.
****************************
پاپریکا
ادویه ای قرمز و پودر خشک شده نوعی فلفل است در بعضی از کشورهای اروپائی به میوه رسیده نوعی فلفل قرمز پاپریکا گفته میشه.انواع متفاوتی داره از طعم ملایم و شیرین تا طعم تند اون موجود هست بیشتر نوع مجارستانی اون رایج هست که طعم ملایم و شیرینی داره.
****************************
ادویه مخصوص متبرک 18 قلم خورشتی زعفرانی بدون نمک:
هل سبز،ساقه زعفران،فلفل سیاه ، دارچین،زیره سیاه، هل باد،میخک،جوزبویا،ریشه جوز،زردچوبه،گشنیز،زیره سبز،لیمو،گل محمدی،مرزه،فلفل قرمز،زنجفیل و آویشن
موارد مصرف:
مرغ ،ماهی،ماکارونی،کتلت،خورشت و آبگوشت،قابلیت تبدیل به پودر سوخاری ـ این ادویه فوق العاده خوش عطر و خوش طعمه . توی هر غذایی که بخواهیم ازش استفاده کنیم نصف قاشق چایخوری میریزم. مقدار ترکیب را خوداتان انتخاب کنید.
****************************
ادویه خورشتی آبادانی :
برای تهیه ادویه خورشتی، مقدار ربع کیلو ادویه کاری اعلاء ـ 50 گرم زنجبیل کوبیده ـ 50 گرم دارچین کوبیده ـ 50 گرم پودر گشنیز ـ مقداری برگ بو ـ 10 گرم پودر هل ـ 10 گرم پودر جوز هندی ـ 20 گرم فلفل قرمز و 20 گرم زردچوبه را با هم مخلوط می کنیم. اگر بخواهیم مقدار بیشتری تهیه کنیم اندازه ها را دو یا چند برابر می کنیم.
👌ذکر این نکته قابل توجه است که ادویه کاری باید حتماً از نوع اعلا و خوشبو باشد. سعی کنید نوع فله آن را تهیه نمایید.
کیک هویج و گردوی خودم پز که با شکلات تخته ای بلوبری گاناش درست کردم و روی کیک ریختم و با کنجد، پسته، پودر نارگیل، ترافل رنگی، شکلات سنگی ریز تزیینش کردم با دستور زیر
#کیک_هویج👇
کافی شاپی
با بافتی نرم وپنبه ای 😉عطر وبویباورنکردنی
فر رواز ده دقیقه قبل با دمای صدوهشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه
هویج متوسط چهار عدد
تخم مرغ چهار عدد
شکر یک لیوان پر
روغن مایع یک لیوان کمی کمتر
آرد ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پر
بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری
دارچین و هل و(زنجبیل دلخواه )به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری
گلاب یک تا دو قاشق گردو یک چهارم لیوان
عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید.
روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم اگر ممکنه واستون سخت باشه وارد گلوله بشه بهتره ارد را روی مایه کیک الک کنید ودرچند مرحله بخوردمایه کیک بدین وبا همزن دستی مخلوط کنید زیادی هم نزنید که پفش بخوابه
در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم.
ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیگذاریم تو فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت 50 دقیقه
از فر که در آوردید بگذارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_مناسب_خامه_کشی👇
تخم مرغ۲عدد/آرد۱لیوان/شکر۱/۲ل/روغن مایع۱/۲ل/شیریا آب۱/۲لیوان/
پودرکاکائو۱غذا پر/وانیل۱/۲چایخوری /
بیکینگ پودر۱چایخوری
-تزیین👇خامه فرم گرفته که خودم با دو بسته خام صبحانه و۴ غذاخوری پودر قند فرم دادم/بریلو خانگی/شکلات ذوب شده/شهد به میزان لازم
_مواد میانی؛چیپس شکلاتی،موز،خامه فرم گرفته
تخم مرغ،وانیل،شکر را۳دقیقه با همزن زده تا سفید وکشدار شود،روغن وشیر را اضافه در حد مخلوط شدن هم میزنیم
مخلوط آرد،بیکینگ پودر،پودر کاکائو را درسه مرحله اضافه دورانی همزده،قالب۲۰یا۲۲سانتی را چرب و آرد پاشی و مواد را ریخته در فری که ۱۵دقیقه قبل با درجه۱۸۰ گرم کرده به مدت۴۰ دقیقه میپزیم.وقتی سردشد کیک را به سه لایه برش داده روی هر لایه کمی با فرچه شهد مالیده بعد خامه،گردو،شکلات چیپسی،موز گذاشته لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه داده وکل کیک را با خامه پوشش داده،بعد روی کاغذ روغنی طرح مورد نظر را کشیده واز پشت کاغذ طرح را با شکلات ذوب شده دور گیری کرده،کمی در یخچال گذاشته تا ببندد
بعد طرح را روی کیک گذاشته وبه آرامی روی طرح کشیده تا روی کیک بچسبد،وبا بریلو توی آن را پر میکنیم.
من به جای پودر کاکائو همان مقدار آرد استفاده کردم تا کیکم وانیلی باشه
بریلو خانگی👇
نشاسته ذرت۱ق غذاخوری/آب۱/۴پیمانه/شکر۱/۳پیمانه/آبلیمو۱/۴پیمانه که من کمی کمتر ریختم/رنگ خوراکی
آب ونشاسته رو مخلوط کرده تا حل شود بعد مابقی مواد را اضافه روی حرارت گذاشته با حرارت کم مدام همزده هم بوی خامی نشاسته گرفته تا پخته شود و هم مثل فرنی غلیظ شود
بعد وقتی سرد شد با رنگ خوراکی آن را رنگی میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب
#مادرانه
کتابی است در توصیف جایگاه مهمترین رکن یک خانواده...
مطالعه این کتاب ارزشمند را به طور خاص برای آن ها که به تازگی #مادر شده اند و یا در آستانه این اتفاق بزرگ هستند، سفارش می کنیم.
کتاب حاضر، اثری است جامع و خواندنی که نکات بسیار مهمی را درباره مقام والای #مادری و نیز اهمیت #فرزند_آوری تشریح کرده است.
#کتاب_مادرانه
نوشته استاد محمدجواد نظافت یزدی
استاد سه فصل بسیار مهم از دنیای زیبا و در عین حال #حساس مادری را شرح داده است.
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
بانوی مهر:
#گز_آردی👇
سفیده تخم مرغ 4عدد،
گلوکز 1/2پیمانه،
شکر 1پیمانه،
گلاب 1/2پیمانه ،
پسته ۱۵۰گرم(من نصف بادام و نصف گردو ریختم )
گلاب و شکر را روی حرارت قرار داده تا بجوشد بعد از چند جوش گلوکز رو اضافه میکنیم و میذاریم ریز بجوشه،بعد بین دو انگشت چسپندگیش رو تست میکنیم اگه چسبنده بود آماده است،
سفیده تخم مرغ ها رو با همزن میزنیم که فرم بگیره،
بعد یک ملاقه از مایه آماده شده رو به سفیده اضافه و مخلوط میکنیم،سفیده رو به ظرف گلاب و گلوکز اضافه میکنیم با همزن برقی میزنیم تا جایی که سفت بشه
بعد شعله پخش کن میگذاریم با حرارت کم به مدت 45دقیقه به صورت پارویی گز رو هم میزنیم تا عمل بیاد.
روش های تست کردن عمل اومدن گز:مایه حبابدار شده باشه،یه مقدار از مایه رو میگذاریم یخچال
بعد چند دقیقه اگه به دندان نچسبید آماده است،وقتی مایه وسط ظرف جمع شد و دست زدین و به دست نچسبید
برای همزدن از قاشق چوبی استفاده کنید،قابلمه ای که گز رو در آن درست میکنید بهتره مسی باشه.
بعد از اینکه احساس کردم پخته و غلیظ شده بادام و گردو اضافه کردم و هم زد
بعد از سرد شدن زیره تخته ی کار ارد پاشیدم و گزها را بصورت گرد در اوردم تو ارد زدم
به به عالیه
جاتون خالی به چای میچسبه حتی بهتر از گزهای بیرون شدن👌
@sofrebanovanbeheshti
#كيک_قاشقي_كدوحلوايي
🎃🎃🎃
تخم مرغ ٢عدد
شكر نصف ليوان
ارد برنج نصف ليوان
ارد گندم نصف ليوان
بكينگ پودر ١قاشق چايخوري
پوره كدو پخته شده ١ليوان
شير نصف ليوان
گلاب يك چهارم ليوان
ابتدا شكر و تخم مرغ رو چند دقيقه هم ميزنيم سپس شير ،گلاب و پوره كدو رو اضافه ميكنيم بعد هم زدن ،ارد مخلوط رو كه الك كرديم به همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم و در روغن داغ با شعله ملايم سرخ ميكنيم
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
از خرید #خیارهایی که پوست آنها زیاد براق است پرهیز کنید چون 2 علت دارد یا بخاطر زدن موم به خیار براق شده و یا بخاطر پرورش خیار با نیترات !🥒
نیترات باعث بیماریهایی از قبیل کمخونی، سقطجنین و انواع سرطانها میشود، فراموش نکنید، ساقه وسط کاهو را نباید خورد زیرا منبع نیترات است.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺