eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
5.2هزار ویدیو
215 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک هویج و گردوی خودم پز که با شکلات تخته ای بلوبری گاناش درست کردم و روی کیک ریختم و با کنجد، پسته، پودر نارگیل، ترافل رنگی، شکلات سنگی ریز تزیینش کردم با دستور زیر 👇 کافی شاپی با بافتی نرم وپنبه ای 😉عطر وبوی‌باورنکردنی فر رواز ده دقیقه قبل با دمای صدوهشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل و(زنجبیل دلخواه )به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب یک تا دو قاشق گردو یک چهارم لیوان عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید. روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم اگر ممکنه واستون سخت باشه وارد گلوله بشه بهتره ارد را روی مایه کیک الک کنید ودرچند مرحله بخوردمایه کیک بدین وبا همزن دستی مخلوط کنید زیادی هم نزنید که پفش بخوابه در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم. ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیگذاریم تو فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت 50 دقیقه از فر که در آوردید بگذارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید. @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ۲عدد/آرد۱لیوان/شکر۱/۲ل/روغن مایع۱/۲ل/شیریا آب۱/۲لیوان/ پودرکاکائو۱غذا پر/وانیل۱/۲چایخوری / بیکینگ پودر۱چایخوری -تزیین👇خامه فرم گرفته که خودم با دو بسته خام صبحانه و۴ غذاخوری پودر قند فرم دادم/بریلو خانگی/شکلات ذوب شده/شهد به میزان لازم _مواد میانی؛چیپس شکلاتی،موز،خامه فرم گرفته تخم مرغ،وانیل،شکر را۳دقیقه با همزن زده تا سفید وکشدار شود،روغن وشیر را اضافه در حد مخلوط شدن هم میزنیم مخلوط آرد،بیکینگ پودر،پودر کاکائو را درسه مرحله اضافه دورانی همزده،قالب۲۰یا۲۲سانتی را چرب و آرد پاشی و مواد را ریخته در فری که ۱۵دقیقه قبل با درجه۱۸۰ گرم کرده به مدت۴۰ دقیقه میپزیم.وقتی سردشد کیک را به سه لایه برش داده روی هر لایه کمی با فرچه شهد مالیده بعد خامه،گردو،شکلات چیپسی،موز گذاشته لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه داده وکل کیک را با خامه پوشش داده،بعد روی کاغذ روغنی طرح مورد نظر را کشیده واز پشت کاغذ طرح را با شکلات ذوب شده دور گیری کرده،کمی در یخچال گذاشته تا ببندد بعد طرح را روی کیک گذاشته وبه آرامی روی طرح کشیده تا روی کیک بچسبد،وبا بریلو توی آن را پر میکنیم. من به جای پودر کاکائو همان مقدار آرد استفاده کردم تا کیکم وانیلی باشه بریلو خانگی👇 نشاسته ذرت۱ق غذاخوری/آب۱/۴پیمانه/شکر۱/۳پیمانه/آبلیمو۱/۴پیمانه که من کمی کمتر ریختم/رنگ خوراکی آب ونشاسته رو مخلوط کرده تا حل شود بعد مابقی مواد را اضافه روی حرارت گذاشته با حرارت کم مدام همزده هم بوی خامی نشاسته گرفته تا پخته شود و هم مثل فرنی غلیظ شود بعد وقتی سرد شد با رنگ خوراکی آن را رنگی میکنیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کتابی است در توصیف جایگاه مهم‌ترین رکن یک خانواده... مطالعه این کتاب ارزشمند را به طور خاص برای آن ها که به تازگی شده اند و یا در آستانه این اتفاق بزرگ هستند، سفارش می کنیم. کتاب حاضر، اثری است جامع و خواندنی که نکات بسیار مهمی را درباره مقام والای و نیز اهمیت تشریح کرده است. نوشته استاد محمدجواد نظافت یزدی استاد سه فصل بسیار مهم از دنیای زیبا و در عین حال مادری را شرح داده است. 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
بانوی مهر: 👇 سفیده تخم مرغ 4عدد، گلوکز 1/2پیمانه، شکر 1پیمانه، گلاب 1/2پیمانه ، پسته ۱۵۰گرم(من نصف بادام و نصف گردو ریختم ) گلاب و شکر را روی حرارت قرار داده تا بجوشد بعد از چند جوش گلوکز رو اضافه میکنیم و میذاریم ریز بجوشه،بعد بین دو انگشت چسپندگیش رو تست میکنیم اگه چسبنده بود آماده است، سفیده تخم مرغ ها رو با همزن میزنیم که فرم بگیره، بعد یک ملاقه از مایه آماده شده رو به سفیده اضافه و مخلوط میکنیم،سفیده رو به ظرف گلاب و گلوکز اضافه میکنیم با همزن برقی میزنیم تا جایی که سفت بشه بعد شعله پخش کن میگذاریم با حرارت کم به مدت 45دقیقه به صورت پارویی گز رو هم میزنیم تا عمل بیاد. روش های تست کردن عمل اومدن گز:مایه حبابدار شده باشه،یه مقدار از مایه رو میگذاریم یخچال بعد چند دقیقه اگه به دندان نچسبید آماده است،وقتی مایه وسط ظرف جمع شد و دست زدین و به دست نچسبید برای همزدن از قاشق چوبی استفاده کنید،قابلمه ای که گز رو در آن درست میکنید بهتره مسی باشه. بعد از اینکه احساس کردم پخته و غلیظ شده بادام و گردو اضافه کردم و هم زد بعد از سرد شدن زیره تخته ی کار ارد پاشیدم و گزها را بصورت گرد در اوردم تو ارد زدم به به عالیه جاتون خالی به چای میچسبه حتی بهتر از گزهای بیرون شدن👌 @sofrebanovanbeheshti
🎃🎃🎃 تخم مرغ ٢عدد شكر نصف ليوان ارد برنج نصف ليوان ارد گندم نصف ليوان بكينگ پودر ١قاشق چايخوري پوره كدو پخته شده ١ليوان شير نصف ليوان گلاب يك چهارم ليوان ابتدا شكر و تخم مرغ رو چند دقيقه هم ميزنيم سپس شير ،گلاب و پوره كدو رو اضافه ميكنيم بعد هم زدن ،ارد مخلوط رو كه الك كرديم به همراه بكينگ پودر اضافه ميكنيم و در روغن داغ با شعله ملايم سرخ ميكنيم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی از خرید که پوست آن‌ها زیاد براق است پرهیز کنید چون 2 علت دارد یا بخاطر زدن موم به خیار براق شده و یا بخاطر پرورش خیار با نیترات !🥒 نیترات باعث بیماری‌هایی از قبیل کم‌خونی، سقط‌جنین و انواع سرطان‌ها میشود، فراموش نکنید، ساقه وسط کاهو را نباید خورد زیرا منبع نیترات است. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti